donderdag 28 maart 2024

Voor Margreet

Vandaag is Margreet jarig en ook voor haar een bloemenkaartje.


De achtergrondstans is van SSS Pincushion en de garden tub is van The Greetery en die is wat bewerkt met inkt voor een verweerd effect. Er in de poppies van MD die hier al jaren liggen en nu voor het eerst gebruikt zijn! In het hart een wit steentje om het fris te houden en van Memorybox nog wat poppy-stansjes en blad er bij om de teil te vullen.

En wéér de kaart voor Sylvia een plekje 🥳🥳
Wat ben ik weer verwend met mooie en lieve verjaardagspost, dank 😍! Helaas geen foto voor jullie want de kaarten staan her en der in de kamer op tafels en kasten te pronken en dan worden het wel heel veel rommelige kiekjes maar dat ik er super blij mee ben heb ik iedereen al laten weten, echt genieten om alles op de 26e open te maken en te bewonderen!!


Bij deze vast gezellige paasdagen gewenst, 
woensdag 20 maart 2024

Something YELLOW


Vandaag ben ik gastdesigner voor de challenge I spy with my little eye .. something YELLOW die vandaag begint. Leuk lente-achtig of iets voor Pasen, ik heb voor bloemen gekozen. 
Het is een serietje van drie geworden want er zijn nogal wat jarigen deze maand en deze eerste is naar de gisteren jarige Ineke gegaan


Het dp is van Lawn Fawn Spring Fling, zó leuk te combineren en er passende cardstock bij te zoeken voor de stansjes die hier en daar een beetje bewerkt zijn met distressinkt of op kleur zijn gebracht met Promarkers. De teksten zijn van diverse stempels. De swirl is van Magnolia en de bloem, blaadjes en takjes van Ali. 

                                              

  Deze is naar Els gegaan die ook bij Nelleke's Creatief Café aanschuift en de 24e jarig is

En deze is onderweg naar Annemarie die de 27e jarig is (en niet vaak langskomt dus ik waag het er op)

En wéér topplekjes met de kaart voor Sylvia en dát terwijl ik twijfelde of ie wel leuk was, zo zie ja maarEn ook een toppertje bij DCL, happy me!Groetjes, 


vrijdag 15 maart 2024

YOU'RE HOW OLD?????

Vandaag is er nog een 40-jarige in Engeland en óók voor schoondochter Laura wilde ik een  kaart met een knipoog maken 😉.Frame van MD uit roze glitter cardstock van de Action met er in papiertjes uit een klein Craft Sensations blokje waar ook wat glitters in zitten. De enige stempels van Hello Bluebird Pig Days zijn ook ook nu weer ingekleurd met Promarkers, de teksten horen er bij. Op de ballon uit de glitter cardstock een kleine 40 gestanst  en twee varkentjes voor de feestelijkheid een strikje en een feestmuts gegeven.

En nog een plekje met de kaart voor SylviaEn een winnertje mét gastdesigner-uitnodiging én een digi prijs van Odynetika, voor mij een geheel nieuwe naam dus ik ben benieuwd wat ik daar ga zien. Groetjes,

maandag 11 maart 2024

Crafty Friends are the Best Friends

En nog een kaartje nav de crafty friend challenge bij DCL-38. Voor Marjan had ik deze  gemaakt en dit kaartje is naar Gerie gegaan, gewoon om ze allebei te laten weten dat ik blij ben met ons fijne contact buiten het blog om en het echt jammer is dat ze ver weg wonen. Ze waren blij verrast en dát was de bedoeling 😊.  Een klein zwart kaartje met Cloude White inkt van Versamagic en de spetters van SU-Gorgeous Grunge bewerkt en hier en daar een glimmer stipje er tussen met Stickles.
De twee strookjes dp zijn van DecoTime - heeft ook een glimmertje - en passen goed bij ons gefreubel 😁. De schattige knutselaartjes zijn van MFT-JB Crafty Friends en zijn in de strepen van het dp ingekleurd met Promarkers. Op de knutselattributen zit Glossy Accents. 

De kaart voor Sylvia kreeg een topplekje én gdt-uitnodiging, altijd leuk! Groetjes,

vrijdag 8 maart 2024

Have a pawfect birthday

Vandaag is Cornelie jarig en ook zij is fan van de Waffle Flower Postage Collage dus die heb ik voor haar uitgestanst.Met de bijbehorede stencil en distressinkt heb ik de vakjes gekleurd. De schattige stempels zijn van MFT New Best Friendde pootjes en tekst horen er bij. De lentebloemen bovenin zijn van een stempel die ooit bij het tijdschrift  Hobby&Zo zat en alles is weer ingekleurd met Promarkers

Groetjes,


woensdag 6 maart 2024

SAY WHAT?!?!....... 40!!!!!

En dan heb je een dochter van 40!!! Toen Sylvia als docent begon was ze amper 4 jaar ouder dan de eerstejaarsstudenten, dat is nu wel even anders dus ze voelt zich 'oud' 😂. 
Wat heb ik lopen piekeren over een kaart voor haar want ik wilde leuk, lief, beetje stoer en funny maar hoe??? NACHO van Stamping Bella bracht uitkomst  ..... pfff .....
Net even gezongen en gekwebbeld voor ze aan het werk gaat, de afstand is en blijft niet leuk 😢. Ik heb gekozen voor de cirkelmal van MD. Eerst uit kraft en daarna zachtgele cardstock met er in dp van First Edition Boho Chic en samen met de leuke lamp past het geheel goed bij haar study met warmgele muren. De lamp hoort bij de cirkelmal en heb ik uit zachtgroene metallic cardstock gestanst net als de 40 van Memorybox en daar is ook de speechbubble van met de tekst die bij Nacho hoort. Het plantje is gemaakt met stansjes van de Action. Ingekleurd heb ik met Promarkers.

Had ik maandag al een topplekje met een kaartje van begin januari, deze ornamentjes zijn van december vorig jaar .. het challengeblog deed een inhaalslag zag ik. Groetjes,


zondag 3 maart 2024

I love stamps

Bij DCL-382 willen ze een kaartje voor een crafty friend zien, zó leuk! 
Muv wat piepkleine roze details ben ik bij dit kaartje bij wit, zwart en lila gebleven, iets dat ik niet vaak doe maar ik vind het resultaat heel leuk. 
Het MFT-PI-stempeltje Crafty Friends is ingekleurd met Promarkers (en ik heb haar héél vaag wenkbrauwtjes gegeven want eigenlijk is het toch een raar koppie met dat enorme voorhoofd of ligt dat aan mij??) en daarna 3x de stitched arch uitgestanst. De tekststempel bovenin hoort er bij en zit met nietjes vast. De kleine hartjes en de leuke ronde tekst zijn van Altenew Crafty Life.
Nog een plekje gekregen met het liftkaartje


En met het Happy New Year kaartje.... al weer dik 3 maanden geleden en bijna vergeten Groetjes,