vrijdag 29 oktober 2021

Kerstboom-swingkaart

Think Pink is het thema bij 4 Seasons-#49 en ik heb de mooie SL-stans van Rosina gebruikt die ik vorige maand als prijs won bij 52 WTC, ben er blij mee!! Net als met het leuke blok dat Ina voor mij scoorde bij de Action in Drachten maar dat was géén cadeautje hoor, ik heb het bedrag plus de verzendkosten (pizzadoos) aan haar overgemaakt! Maar alleen al het feit dat er in blogland zo wordt meegeleefd/gedacht is op zich al een cadeautje🥰. 

Het model eerst uit wit en daarna dp uit een schitterend Craft Sensations  blok. Prachtig papier met leuke plaatjes en teksten en zilveren en gouden details, ik heb hier voor roze en zilver gekozen en de randjes bewerkt met London Fog  inkt van Memento. De boom is uit zilver en warmer roze (uit een ander blok) gestanst. Er op de lampjesslinger van  MD met zilveren mini-sequins er tussen. Met dezelfde inkt christmas gestempeld en er onder  mijn laatste aanwinst van Tim Holtz
Hier is de bling nog beter te zien
 

Gezellig weekend allemaal,

donderdag 28 oktober 2021

GOUD

Goud op je kerstkaart, dat is de opdracht bij de maandchallenge van 52 Weeks to Christmas waar ik gastdesigner mocht zijn.  Toen ik van Ingrid de opdracht doorkreeg mailde ik "het lijkt wel telepathie" want ik had net 2 kaartjes met goud zitten maken dus ik hoefde niet eens aan de freubel.


Witte cardstock door de Cuttlebug swiss dots folder gehaald. Uit wat lagen wit en tot slot goud de cirkel van Crealies op elkaar geplakt. Er in een mini-landschapje met bomen en eindelijk ook weer eens de mooie Memorybox Frosty Border stans gebruikt, 2 x gestanst en op elkaar geplakt voor wat meer body en niet overal vastgeplakt zodat het wat "levendiger" is.  Noel is van Ali. Alles is uit wit en goud gestanst en verspringend opgeplakt, bij de swirl alleen wat kleine gouden details toegevoegd. Op de sneeuw van het landschapje heb ik wat lijmpuntjes gezet en er wat golddust over gestrooid. Tot slot aan de onder en bovenkant een smalle gouden rand geplakt en het geheel op een witte kaart geplakt. 

Hier is het goud beter te zien.


Olijke Rudolph heeft een plekje veroverd

Volgende week de andere kaart met goud,  tot dan 

Christmas-24/40-snowflakes  CRAFT-615/non traditional

zaterdag 23 oktober 2021

Twee bedankjes

                        
 
Ik ben zooooooooooo blij verrast en verwend: eerst win ik deze prachtige stans door Rosina als prijs beschikbaar gesteld bij de door haar bedachte labelchallenge bij 52 week to christmas en dan krijg ik ineens een mailtje van Ina (Frysk Famke) dat ze bij de Action het blok heeft gezien dat ik zo leuk vind (maar hier steeds niet heb zien liggen) met de vraag of ik het nog steeds graag wil hebben. Zéker weten wél en zo plofte er in 2 dagen tijd allemaal leuks in mijn brievenbus, hoe blij kun je zijn!!!!


Deze bedankkaartjes heb ik direct na ontvangst aan die lieve bloggertjes gestuurd. 
 

Voor Rosina een herfstboeketje samengesteld met een stans van de Action op een in de kleuren van het boeket volgespetterde/gestempelde  achtergrond, uitgestanst met een stitched rechthoek van Crealies. Het eea verhoogd opgeplakt. Bedankt is van CraftEmotions. Hier en daar nog een dikke plakparel als bloemhartje. Het witte papier geplakt op donkerbordeaux cardstock en daarna het geheel op een witte kaart. 

Voor Ina nog niet het leuke nieuwe blok  gebruikt maar zwart/wit hartjespapier uit een kerstblok van Craft Sensations. Er op een schattig schrijvend katje van de clear stamp LOVE NOTES van Clearly Besotted, ingekleurd met Promarkers. Aan de bovenkant een soort tagje-gestanst en er roze en grijs lint doorheen getrokken met een dubbel zwart strikje er omheen en het geheel verhoogd opgeplakt. Een zwart stiksteekje en wat roze sequins maken het af.
 

Goed weekend, 
 

donderdag 21 oktober 2021

Slimline kerst

HO HO HO, de volgende kerstkaart! 

 

Een scallop-slimline helemaal wit gehouden maar wel nog even op rode cardstock geplakt voor een beetje contrast. Het middenstuk is bewerkt met een sneeuwembossingfolder van MD. De Jolly Santa Claus is van Cottage Cutz en alles dat wit is heb ik uit wattenschijfjes gestanst. Op het cadeautje een groen hotfixsteentje en de witte gelpen is ook weer gebruikt. Fijne Kerstdagen is van CraftEmotions en de gouden sterretjes komen uit de voorraad. Uit witte cardstock een klein standaardje er bij gemaakt.

Daisy heeft nog een keer gewonnen


En Rudolph heeft een "gouden ei" gekregen 😊.Mijn rug gaat ietsje beter, hoop dat het volgende week over is en ik weer wat langer op een stoel kan zitten.

 

 

52WTC  CCAYR-Oct-something S or T=Santa  Thedivasthatcutpaper-octLTSCB-63MLCCB-39CCT-693  Thehollyandivy-103  Pennys-507  Ellibelle's-oct  Scrapping4fun-203  Creativefingers-217  Abitmoretimetocraft-146  Peaceonearth-2  LilPatch-168  AudSentiments-286

maandag 18 oktober 2021

Sneeuwman

Ik heb al weer een sketch gebruikt, iets waar ik meestal niet mee uit de voeten kan  omdat ik vastloop in de papierkeuze maar de uitdaging bij  Cheerful sketches-oktober zag ik wel zitten. Het is weer een kerstkaart geworden want die heb ik nog volop nodig!!!

Kleine witte kaart, dp van diverse dingetjes die  - zoals ik laatst al schreef - bij de Action in mijn mandje vielen. Een kerstblok met sneeuwmannenpapier en een enige Paper Craft Set. De uitdruk-sneeuwman is uit een Luxe Paper Block van vorig jaar. Ik had hem al vaker in mijn handen en dan ging hij toch weer terug omdat ik het niks vond maar bij dit stukje dp past hij perfect! Hij is nog wat "opgeleukt" met knoopjes op zijn buik die ik ook als oogjes heb gebruikt en op zijn hoed nog een gezellige poinsettia. Aan zijn voeten een strookje wit papier gescheurd en bovenin nog een sneeuwster van MD.....Let it snow 😊

Dit is de sketchDe afgelopen weken zat ik in de freubelflow dus er staat aardig wat voorgeprogrammeerd en dat is maar goed ook want het is  weer foute boel met mijn rug, kan niet op of neer dus even pauze houden.....
Tot donderdag met de volgende kerstkaart.. 
ChristmasKickstart-55  Christmas24/40-snowflakes

donderdag 14 oktober 2021

Kerstster 2 en 3

Hier zijn de andere kerststerren. De kleine ster in het midden is van een heel oude zwarte stans (Boekenvoordeel?) en is tevens de grootste maat van de hele set vandaar dat ik de 2 grotere zelf heb getekend en uitgeknipt...het klopt niet overal perfect maar allez--het is en blijft handwerk toch??

 

Kraft basis, er op dp Eline's Vintage Christmas en hier de kleinste ster uit kraft ribbelkarton, eea bewerkt met Gesso. Van MD de leuke Rudolph van Eline weer eens gestanst - zelf een mondje gegeven en om hem heen de christmas lights by Marleen uit kraft en snowpaper als lichtjes. De speechbubble is van Lawn Fawn, de randjes wit gemaakt met de gelpen en de tekst heb ik zelf geschreven. De andere tekst is van hetzelfde merk en is gemaakt met Versamark en WOW-embossingpoeder met de heattool.

Deze ster doet mee bij:

 52WTC  Craftyanimals-55  CCAYR-Oct-something S or T=Star Christmaswiththecuties-53 Rudolph  MLCCB-39 CCT-693  HLS-oct/ag with dies  Thehollyandivy-103  Pennys-507   KraftyChicks-581  Sparkles-129  Ellibelle's-oct  


Deze doet mee bij:

HLS-oct/christmas  BizzyBec-oct/ag

Deze ster is de simpelste van de 3 in traditionele kleuren. Witte basis, dan Eline's Woodland Christmas en tot slot een ster uit groen ribbelkarton ook weer met Gesso. Bovenaan  een bakerstwine strik in rood en groen. Hier weer  eens gestempeld: Jingle all the way  van MFT en ingekleurd met Promarkers. 

Inmiddels zie ik sterretjes 🤪 dus tijd voor wat anders...

Lees ik nét dat ik de labelchallenge bij 52 WTC heb gewonnen, super blij mee!

 Groetjes,

maandag 11 oktober 2021

Wishing you a merry christmas

De donderdagen staan allemaal al geprogrammeerd deze maand dus vandaag een kerstkaartje tussendoor nav de Egel #128, sketch met dier.
 

Bij de Action viel er pardoes weer wat in mijn mandje en waaronder een leuk kerstblok en toen ik het "lampjespapier" zag wist ik direct welke stempel ik er bij zou gaan gebruiken: Happy Pawly Days van MFT ingekleurd met Promarkers. Meestal geef ik geen geld uit aan de bijpassende stansjes maar hierbij heb ik ze wel, ook wel eens fijn om niet zo moeilijk langs al die details te hoeven knippen. Op het wit van zijn kerstmuts zitten piepkleine "schud" -bolletjes (laagje lijm, strooien en aandrukken). De zwarte strook in het midden is een overblijfsel van een stans - ik kan dus echt niks weggooien whahha - en ik vind het net huisjes met schoorstenen dus ik heb er nog een paar raampjes op gezet met de witte gelpen. De tekst is van een clear stamp van Lawn Fawn.


Dit is de sketch


Fijne  week,
 

 


donderdag 7 oktober 2021

Kerst-tag

Rosina heeft een heel leuke maandchallenge bedacht bij 52 WTC: maak een label met een ingekleurde afbeelding, jippie dat doe ik zó graag!! Ik heb een oude liefde uit het stof gehaald, de schattige Daisy die bijna thuis is met al haar cadeautjes....als ze nu maar niet onderuit gaat op die besneeuwde treetjes voor de deur!!!!


Ik heb de Craftabel label XL van MD gebruikt- ze sluiten helaas niet perfect op elkaar aan dus sommige zijn gestanst en andere buitenom nagetrokken en uitgeknipt. Eerst uit witte cardstock, randjes geruwd en bewerkt met groene inkt. Dan het volgende label uit kraft, bewerkt met Frantage, dan dp van My Minds Eye 12 days of christmas en dan weer wit met geruwde randjes en ook weer Frantage. Er op de schattige Daisy DDS3346, gemaskeerd op de deur van DDS3344 en ingekleurd met Promarkers. Hier en daar Fun Flock gebruikt voor nóg meer winter. Present time en Merry Christmas heb ik uit dp van Echo Park Holly Jolly Christmas geknipt. Omdat er ook wat goud in de Frantage zit heb ik door het oog een lint en touw met gouddraad gedaan en er een goudkleurige sneeuwstercharm aan gehangen.

Nog 2 toppertjes gekregen


En ik zie net dat de kaart voor Miranda ook weer een plekje heeft veroverd, happy me!Én de schommel voor Merit óók..het is maar goed dat er geen tram rijdt in Apeldoorn 🤣🤣
Groetjes,

 

 

MLCCB-39   Peaceonearth-1Lilpatch-167   Leannsworld-43  HLS-oct/christmas  CCAYR-oct/S or T= Shopping, Snow and TagCraftySentiments  TTCRD  I❤Promarkers-45TPS486/layer IT up  CRAFT-613  CCT-693  Thedivasthatcutpaper-oct

maandag 4 oktober 2021

Schommel in de lift # 2 voor Merit

Dank je wel voor de reacties op de kerstster, een groter contrast met vandaag kan bijna niet 😉 maar dat is juist zó leuk aan onze hobby! 

Zelden maak ik 2x iets voor een challenge maar de Liftchallenge is gewoon té leuk. De eerste schommel was voor Annemarie en dit exemplaar blijft in de familie want ik heb hem aan jarige Merit gestuurd en nu is het - nét als buiten -  volop herfst! 

Voor alles dat rond is heb ik Crealies stitched cirkels gebruikt. De basis uit lichte kraft, dan blad-dp uit het Craft Sensations blok Warm&Cosy en er boven dik vellum met een werkje (niet zo goed te zien helaas). In het midden een van de leuke 3D-cirkeltafereeltjes van Avec (Action) opgebouwd en er nog wat extra boompjes bij geplaatst. Uit diverse MD stansjes een hele boel blaadjes uitgestanst en boven aan tussen de plaatjes de "doorgeknipte" Happy Birthday MFT-Frame Circle.

Nog een keer de te liften kaart


Groetjes,


 

KIC-158/herfst  CInspirations-sept/okt-fall  Craftygalscorner-223/hello fall  AYLI-fav/autumn or winter (love autumn and the gorgeous warm colours) The4seasons-fall  Thedivasthatcutpaper-octLTSCB-63Creativefingers-216  Allsorts-644/I love...autumn colours  CCCDC-130/autumn   CupcakeInspirations-529

zaterdag 2 oktober 2021

Kerstster

Vandaag een ster omdat er donderdag een label voor de maandchallenge van 52 WTC op mijn blog komt. Ik heb 3 stervormige kerstkaarten gemaakt en laat hier de eerste zien in wit, geel-goud en kraft in een stijl die jullie niét vaak bij mij zien. Kost me véél meer moeite dan mijn gebruikelijke kaarten maar wel heel leuk om eens te proberen. De volgende 2 zijn weer totaal anders... wordt dus vervolgd... 


 
De eerste ster wit, daarna een uit designpapier dat hier al jaren ligt en tot slot een ster uit wit ribbelkarton. Alle 3 zijn ze bewerkt met Vintage Photo distressinkt. Op de kleinste ster wat wondgaas met twee takjescirkels van Ali uit kraft en goudgele cardstock gestanst. De rendieren zijn van Tim Holtz, de poinsettia van MD en verder heb ik overal wat vandaan gehaald, te veel om op te schrijven dus hier laat ik het bij 😚. 
 
Goed weekend,