zaterdag 29 september 2018

Hang in there

Wat schuilen er vaak zorgen en verdriet achter al die mooie kaartjes die we in blogland voorbij zien komen en je voelt je dan zo onmachtig maar een troostend woord en een kaartje doen altijd goed zoals we allemaal wel weten.


Het is wéér een herfstachtig kaartje en ik heb wéér de Gerda Steiner Happy Fall stempel gebruikt met wéér een ander eekhoorntje!
Op de kraftkaart twee strookjes van het Imaginisce Apple Cider blokje en er tussen roomwitte cardstock waar ik rechtstreeks op heb gestempeld met Rich Cocoa en zoals altijd ingekleurd met Promarkers en hier en daar een potloodje voor net wat meer details.
Naast het sentiment nog 2 blaadjes gestempeld en verder niets meer toegevoegd.

Fijn weekend,


Challenges:

CutiePie-127/shades of autumn
Makemymonday-80/autumn-fall colours
CraftyFriends-93/autumn colours
CreativeMoments-153/autumn colours
PPCC-399/anything goes
AYLI/fav season (autumn with it's amazing and warm colours)
CCT-549/autumn

donderdag 27 september 2018

Eclipse JOY

Het was wel even een dingetje om uit te zoeken welke stempeltjes ik hier nou voor zou gaan gebruiken maar mijn eerste eclipse-kerstkaart is een feit, leuk om te doen dus daar gaan er meer van komen!!!!Op een witte kaart, rood cardstock en daarop wat figuurtjes van de Penny Black Jolly Friends stempel.. de boom rechts is dezelfde als links alleen zonder het vogeltje, gestempeld met Memento  Cottage Ivy en Pistachio en er daarna nog wat kleur met Promarkers aangegeven. Daar is ook de rest mee ingekleurd en onderaan heb ik  er vaag wat sneeuwstrepen mee gezet.
JOY is eerst uit de rode cardstock gestanst en daarna uit het ingekleurde plaatje, die 2 een beetje verspringend op elkaar en teruggeplaatst en tot slot het muizensnoetje weer terug in het rondje van de O geplakt.
 De bier-beer heeft een topplekje weten te veroveren


Fijne dag,


Challenges:

Penny Black Creative Christmas Challenge
PBSaturdayChallenge-september/anything goes
52 weeks to christmas
ATSC/christmas comes early
TheMerryChristmasChallenge-15oct/anything christmas 
AnimalFriends-66/im wald
LilPatch-90/anything goes
SSC-September
AllysAngels-13/anything goes
Jinglebelles/Let it snow 
TheHolly&Ivy-37/anything goes
PPCC-399/anything goes
CrimboCrackers-168/anything goes


maandag 24 september 2018

HAPPY Birthday

Het is nu écht herfst dus ook op mijn verjaardagskaartje voor Isolina/Crealientje!!


Op een kraftkaart zacht gele cardstock - de randen bewerkt met Vintage Photo Distressinkt - waarbij ik mijn nieuwe Happy-stans heb gebruikt.
Het stukje dp er achter is van Autumn Woods van Craft Emotions.
De leuke stempeltjes zijn van Gerda Steiner Happy Fall en heb ik met Memento Rich Cocoa rechtstreeks op de cardstock gestempeld, ingekleurd met Derwent-potloden en daarna ben ik er nog met een bruine fineliner langsgegaan zodat het goed afsteekt. Daarmee heb ik boven en onder  HAPPY ook nog 2 smalle lijntjes getrokken en meer is er niet over te vertellen.

Aan het getal te zien heb ik er weer wat nieuwe volgers - super leuk,  welkom !! Helaas hebben ze het niet middels een reactie laten weten en ik zie geen "nieuw gezicht" dus heb géén  idee wie het zijn en dat is jammer want zo kan ik geen tegenbezoekje brengen!
Over volgers gesproken: onlangs heb ik álles van Bloglovin verwijderd want daar regende het nieuwe volgers maar die waren allemaal van héél eigenaardige sites. Zelf deed ik er sowieso nooit iets mee en reacties kwamen er van die volgers zover ik weet  nooit dus nu was ik er heel snel klaar mee en hou het voortaan gewoon bij Blogger!

Met de hondjes heb ik een plaatsje gekregen in de
 Tot donderdag, dan is het weer kerstkaartdag!!

Challenges:

CraftyAnimals-18/anything goes
CutiePie-127/shades of autumn
MakemyMonday-80/autumn-fall colours
CraftyFriends-93/autumn colours
Seizethebirthday/diecuts-punches

donderdag 20 september 2018

Cheers to you

Vandaag is de pappa van Moritz jarig en voor hem heb ik dit kaartje gemaakt.


Op een kleine kraftkaart dp van een Actionblokje met leuke glanzende herfstblaadjes, uitgestanst met een stitched rechthoek van Crealies: ik ben zo blij met al die stansen want scheelt meten en snijden en ziet er altijd leuk uit!
De enige Di's Digi Beer Bear is ingekleurd met Promarkers. Op zijn dikke neus en voetzooltjes zit Glossy Accents en om hem heen dwarrelen nog wat blaadjes die uit het dp zijn geknipt..
Mijn speechbubble-stansjes zijn allemaal klein dus deze heb ik zelf geknipt, de tekst is van een  grote MFT-stempel. Tot slot nog 2 bruine puffy-sticker-hartjes er bij geplakt.

Wij hadden hier een heel teleurstellend weekend qua weer met elke dag ook nog fikse regenbuien en muv afgelopen dinsdag is het de rest van de week ook best tegengevallen helaas. Niks beloofde super zonnige en warme dagen maar wel prima om in de tuin te werken en dat hebben we dus -heel op ons gemak - gedaan en het ziet er weer puik uit. Ook de eerste berg blad is al weer weggeharkt....... zonder 🍺 🍺🍺🍺🍺🍺 anders liggen we er net zo bij als deze beer en zijn muizenvriend whaha!

Fijne dag!!Challenges:

Sognando-59-anything goes
StampingSensationsSeptember-B/beer, bear, brown
Di's Digis/happy fall
CraftyAnimals-18/anything goes
CutiePie-127/shades of autumn
Papercraft-20/besondere Anlasse
AYLI/fav boy or girl (male cards, I am not a very sweet and fussy type *lol*)
LilPatch-90/anything goes
MakemyMonday-80/autumn-fall colours
CraftySentiments/fall colours
AllysAngels-13/anything goes
ILP-368/anything goes-use an animal

maandag 17 september 2018

Have a pawfect birthday-GDT-reminder 4 Seasons Swap

Vandaag is het reminderdag op het 4 Seasons Swap Challenge Blog en mag ik weer een gastdesignerkaartje laten zien voor Challenge #12.

Jullie kunnen nog meedoen tot de 28e.


Deze keer een kaartje helemaal in kraft en wit zonder dp!!
Op een stitched vierkant van Crealies heb ik wat parmantige teckels gestempeld (Ali) en in het kraft-kadertje met de pootjes-embossingfolder van MD staat nog een uitgeknipte en verhoogd opgeplakte...alles ingekleurd met Promarkers.
De tekst is van een MFT-stempel en ik heb hem hier in stukjes geknipt. Op het kleine bannertje zit weer een rose hartje.
Alle neuzen en hartjes zijn bewerkt met Glossy Accents.

Fijne zonnige dagen,


Challenges:

ILP-367/anything goes-no patterned paper
DaisyChain-23 birthday
BizzyBecs-september /anything goes
CraftyAnimals-18/anything goes
PFP-461/fav colour combo (white, kraft/brown always good!)
PPCC-397/anything goes
SimonSaysWednesday/pop it up 

donderdag 13 september 2018

Snoesjes-Kerst

Donderdag is kerstkaartdag in blogland en nu de dagen korter worden en het de hele week al herfstachtig is begin ik vanzelf weer zin in deze kaartjes te krijgen.


Hiervoor weer eens een Snoesje-stempel van stal gehaald, ik blijf ze leuk vinden! Zoals altijd heb ik met Promarkers en het veegje witte gelpen ingekleurd. Op de sneeuw en de muts zit Fun Flock.
Het designpapier is van het MD Paper Bloc Nordic Winter van een paar jaar geleden...er liggen hier nog zo veel papierblokjes dus eerst maar eens opmaken voor ik aan nieuw begin.
Op het onderste dp heb ik met bruin potlood stiksteekjes getekend en er witte gelpenstipjes tussen gezet. Amper te zien op de foto maar het stukje witte cardstock onder het plaatje heb ik met een sterrenstencil geembosst -  het drukte met behulp van wat extra kartonnetjes perfect door! Winterwonderland is ook van MD, bewerkt met Memento Teal Zeal inkt en verhoogd opgeplakt.

Dit is de sketch van Cheerful Sketches/september waar ik dit kaartje aan mee laat doen maar inmiddels zijn er nog wel wat challenges bijgekomen.


Gezellige donderdag,
 

zondag 9 september 2018

Best Wishes

Van Sweet Wishes in de vorige post nu naar naar Best Wishes voor een blogdinnetje dat wel een bloemetje kan gebruiken!


Als basis een kant en klaar roze glanskaartje en verhoogd er op een wit kader waar ik met de SU-Gorgeous Grunge stempel en SU-inkten Blushing Bride, Tangerine Tango en Pear Pizazz eerst de strepen heb gestempeld en er daarna nog wat spetters overheen heb gezet. De bloemetjes zijn de SU-Petite Petals en heb ik met een foampje verhoogd opgeplakt. In het hartje van de lichrtroze bloemetjes zit een oranje hotfixsteentje. De blaadjes zijn van een Ali-stans en met een Promarker groen gekleurd.
De tekst is van de grote clearstamp die bij de prijs zat die ik van Hermien kreeg en tot slot heb ik er nog wat sequins in roze, oranje en groen bij geplakt.

A warm welcome to my new follower Doreen, I paid a return visit and hope we will inspire each other!

Fijne zondag,Challenges:

DCL-296/alles mag
StampingSensationsSeptember-B/BEST Wishes, blooms
LilPatch-89/anything goes
BizzyBecs-september/anything goes
SSSWednesday-stamptember/stamp on it

maandag 3 september 2018

Sweet Wishes - GDT 4 Seasons Swap Challenge #12


 Vandaag ben ik een van de gastdesigners voor de nieuwe challenge #12 bij 4 Seasons Swap Challenge Blog en de opdracht is deze maand een sketch
en omdat het ineens weer volop zomer is heb ik voor een lekker verkoelend kaartje met ijsjes gekozen.


Het dp is van de Action, uitgestanst met stitched Crealiesjes. Van MFT is het kleine kraft-bannertje met een nietje erdoor en twee uit het dp geknipte ijsjes er op geplakt.
De verhoogd opgeplakte ijscowagen - ingekleurd met Promarkers -  is van een clearstamp die bij het Britse tijdschrift Make Amazing Cards zat dat ik vorig jaar op Newcastle Airport heb gekocht..eindelijk gebruikt!! 
Sweet wishes is van Penny Black. Eigenlijk is het 1 stans met de woorden boven elkaar maar ik heb ze hier losgeknipt en verspringend uit Kraft en witte cardstock op elkaar geplakt.
Onderaan nog een rijtje steentjes zodat het wit ook daar nog een keer terugkomt.

Doen jullie gezellig mee aan deze sketch-challenge? Op het blog staan nog meer leuke inspiratiekaartjes van het DT en de andere gastdesigners.

Fijne week,Challenges:

CreativeKnockouts -261/something to say
DCL-296/alles mag
LilPatch-89/anything goes