zaterdag 29 januari 2011

Kaart voor Sandra

Dit kaartje heb ik gemaakt om Sandra te bedanken voor al haar hulp bij het opzetten van de blog en mijn vele andere vragen. Zonder haar en Ben zou het nooit iets geworden zijn! Toen ik toch bezig was en tot deze kleurencombinatie kwam heb ik hem direct ook maar aan de rose/bruine Club Home uitdaging van Tiets gestuurd, 2 vliegen in 1 klap dus.
Het achtergrondpapier en de postzegel zijn van Eline's Huis, de swirl en stempel van MD, verder zelfgehaakte bloemetjes en roosje, wat lintjes, een Nellie Snellen Frame en wat papier dat ik al had. Ik hoop dat, behalve Sandra, jullie hem ook leuk vinden. 

donderdag 27 januari 2011

Januari tot nu toe!

Wedstrijdkaart voor 1 jarig bestaan Marianne Design Club.

Nieuwjaarsuitdaging Marianne Design Club.

Een lief, simpel kaartje voor de kleine Moritz die met longontsteking in het ziekenhuis lag maar nu gelukkig weer thuis is!


Nieuwjaarpatroon van melkpakjes in houder van Hobbyplezier met scrapdoosjes.

dinsdag 25 januari 2011

Aanmoediging

Vooral door de aanmoediging van Sandra van Scrappoint ga ik voorlopig door met mijn blog. Weliswaar met behulp van mijn man (die gelukkig geduld en tijd heeft om mij daarbij te helpen). Ik laat het even bij dit berichtje. Ben druk bezig met wat kaarten/projectjes die ik binnen een paar dagen aan jullie zal laten zien. Sandra, bedankt voor alle hulp!!!!

zondag 23 januari 2011

Twijfel !!

Vandaag ben ik begonnen met het maken van deze blog. Of ik er ruchtbaarheid aan ga geven, weet ik nog niet. Ik twijfel !!