vrijdag 24 maart 2023

Wishing you a very Happy Easter


Een lief paaskaartje dat ik met met wat knutsel dingetjes naar Zoe heb gestuurd. Natuurlijk ruim op tijd maar laat de post nu voor de verandering eens razendsnel zijn en het uitgerekend op zaterdag bezorgen dus niks *achterover drukken tot Pasen* want Zoe was er als de kippen bij 不不不不. Het is een swingkaartje en mooi op de foto's krijgen is wel een dingetje ...

Ik heb de schattige  Penny Black Easter March stempel gebruikt, ingekleurd met Promarkers. Het geruite papier is van Doodlebug en de stip uit het Floral Delight blok van MD, de eitjes en tekst op de binnenkant zijn van de Spring Time clearstamp van Forever Friends. 


Het swingdeel is 3-dubbeldik zoals hier te zien is want als ze interactieve post krijgt kan ze er ni矇t vanaf blijven (er is dus nogal wat gesneuveld de afgelopen jaren 不不 ).

Groetjes, 

 


 

PB-march/ag-option EasterSimplycreatetoo-188/spring colours  2sistersontheblog-72/Pasen of lente MMM-196/spring colours DoubleD-easter Papercraft-91 Easter StampingSensations-march/wings or tails TOT-oh so sweet Creativecraftinguncles-39/spring or easter SSSWednesday/spring or Easter AYLI-people or animals:anything cute is fine with me and ❤️hedgies CraftyCatz-630/spring colours

zondag 19 maart 2023

Have a pawfect Birthday

Op een enkele keer na werk ik n籀籀it naar een challenge toe en doe gewoon mijn ding. 
Hoe grappig is het dan dat mijn kaarten (altijd ver vooruit gemaakt want van last minute hou ik absoluut niet) ineens perfect bij uitdagingen passen want als het 'moet' - zoals bij sketches bv - heb ik een blokkade en komt er weinig leuks uit mijn vingers. Bij deze had ik w矇l direct een idee voor jarige Ineke die een teckel heeft.


Ik heb geen strikje en pareltjes gebruikt maar voor tekst en botten gekozen .....De Kraft-basis en al het dp zijn van de A. Alles gemat met witte cardstock en randjes bewerkt met  Vintage Photo distressinkt en daar zijn ook de tekst (MFT-new best friend stamp) en de parmantige teckel en de 3 botten (Ali) mee gestempeld die zijn ingekleurd met Promarkers. Op zijn neus en de botten zit Glossy Accents.

De leuke sneeuwmannen kregen een plekje

 
En zojuist zie ik nog een toppertje, woop woop

 
 
  Bij Snippetsplayground-450 willen ze de restjes zien dus bij deze


Gezellige zondag,

Sweetsketchwednesday-march HLS-march/birthday Avenue613-march/ag MTTCC-503/birthday Snippetsplayground-450

woensdag 15 maart 2023

Sewn with love

Vandaag is schoondochter Laura jarig. Afgelopen september was ze zo blij dat ze eindelijk naar de pijnpoli kon en hoopte ze daarna weer naar de sportschool en het zwembad te kunnen (enorm aangekomen door het niks kunnen 矇n de medicatie) maar die spuiten hebben het helaas alleen maar verergerd. Teneinde raad zijn ze op eigen kosten naar een gerenomeerde neurochirurg gegaan - NHS is gratis voor alle Britten en helemaal niet slecht maar ook ni矇t met de allerbeste artsen en wachttijden waar je echt depri van wordt . Daar kreeg ze te horen dat er helemaal niets meer aan te doen is behalve de zware pijnstillers die ze nu al zo lang slikt, wat een narigheid als je nog zo jong bent! Werken doet ze hoofdzakelijk van huis (op een hoekbank met lig-deel) want ze kan gewoon geen hele dagen op een stoel zitten. Heel af en toe heeft ze een iets betere periode en kruipt ze even achter de naaimachine om de leukste kleertjes voor Zoe te maken: vandaar dit "naaikaartje".

Het gebruikte dp is van Papermania Happy Days. Het naaistertje is van clearstamp Love Cynthia Handmade with Love en is ingekleurd met Promarkers. De schaar en naald zijn van Ali en op het centimetertje heb ik wat kleine knoopjes geplakt.

Vanmiddag weer Creatief Caf矇 bij Nelleke en ook al komt er niet bijster veel uit mijn handen, het is super gezellig en dat is minstens zo belangrijk!

Groetjes, 

 

 


LTCCB-73/ag LTSCB-160/ag Craftrocket-101/for the girls MAWT-152/ladies-girls Polkadoodle-week 9  CraftyCalendar-march/buttons-bows Letscraftandcreate-193/buttons HLS-march/dies Cutitup-273/this makes me happy Allsorts-719/3 of something=buttons Creativecrafters-62

zaterdag 11 maart 2023

Summer

Marjan heeft een heel leuke uitdaging bedacht bij Liftchallenge-177 dus ik ben aan de slag gegaan. Appeltje eitje was het absoluut niet: Irene en heat-embossing is een ramp - 'dichtgeslibt' en onleesbaar of kale stukken en dat terwijl ik wel 5x heen en weer ga in mijn Misti - dus na talloze pogingen heb ik het voor de grote tekst maar opgegeven en alleen het woordje HELLO gedaan. Gelukkig was het geen MUST en dit is het geworden, de 3e zomerkaart in deze maand: ik kijk er dus duidelijk naar uit (wie ni矇t ).

Zomer-regenboog-kleurtjes met distressinkt aangebracht en daarna stempels van Neat&Tangled gebruikt en de bijbehorende diecut Summer. Ingekleurd zoals bijna altijd met Promarkers en eea verhoogd opgeplakt.


woensdag 8 maart 2023

Best fishes to you

Vandaag is Cornelie jarig, DE shaker-queen die gelukkig 籀籀k van cute en haar kat houdt dus die is aanwezig en ook al roert maart zijn staart behoorlijk deze week,  ik heb w矇矇r voor zomer gekozen . 

 

Uit witte cardstock een soort "stepper" gemaakt met een leuk tafereeltje in het ecrukleurige Union Square frame van Mamma Elephant, 2x uitgestanst en op elkaar geplakt voor wat meer volume. De stansjes er in en onderaan zijn van de A en eigenlijk bedoelt voor een slimline maar je kunt er dus mee doen wat je wilt. Het stukje strand is nog wat bewerkt met Promarkers en daar zijn ook de leuke Scrapberry's Basik stempeltjes mee ingekleurd. Op de vissen onderaan en de ogen van de andere 2 en de kat zit Glossy Accents. De kat houdt eigenlijk een uit krantenpapier gevouwen bootje vast maar dat heb ik vervangen door een vis en zo past alles weer leuk bij de zelfgeschreven tekst onderaan. Achter het frame nog een strookje streep-dp en daar heb ik ook het truitje van de kat mee gepaperpieced en er 2 kleine visjes uitgestanst.

Fijne dag,
Craftyanimals-70  Mirtillamente-18/water DAK-75/katzen Crittercrazy-72 Diecutdivas-march/ag LTCCB-73/ag LTSCB-160/ag HLS-march/birthday Allsorts-718/ag option domestic animals Pinkgem-week 5 Polkadoodle-week 9  Avenue613-march/ag  StampingSensations-march/wings or tails  CorrosiveC-3/ag  PFM-680/animals  TPS-544/shaped cards              


maandag 6 maart 2023

Relax on your day....

Vandaag is onze Sylvia al weer 39 jaar, soms kan ik het bijna niet geloven....

Gek op ALLES dat pootjes heeft muv DE LUIAARD, die vind ze doodeng whaha! Een beetje plagen hoort er bij dus deze maffe Oddball SLOTH van Stamping Bella heb ik haar gestuurd en ze vond hem hartstikke leuk. Vanmorgen al voor haar gezongen dus haar dag kan niet meer stuk 不不. 

Standaard kraftkaartje gebruikt en toen begon de vertwijfelde zoektocht: ik heb helemaal niets jungle-achtigs!!! Gelukkig uit een heel oud Action-blok dit groene swirl-vel bewaard en uitgestanst met een MFT- wonky stitched rectangle net als het stukje witte cardstock dat bewerkt is met wat distressinkt. De met Promarkers ingekleurde stempel uitgeknipt (ik ben apetrots dat de vacht zo goed gelukt is ) en verhoogd opgeplakt en tot slot uit groene cardstock met een mini-alfabetje van de A de tekst gestanst, nog wat steentjes er bij en klaar!

En w矇矇r een plekje voor Tulip Kitty, het kan maar niet op


Fijne week,Nachteulen-22/was gefaellt Paperminutes-784/lieblingsfarben Digichoosday-week 8 Creatalicious-254/ag-gruen Craftyanimals-70 DoubleD-green Craftinghappiness-140/green Crittercrazy-72 Diecutdivas-march/ag LTCCB-73/ag LTSCB-160/ag HLS-march/birthday Pinkgem-week 5 Avenue613-march/ag CorrosiveC-3/ag

woensdag 1 maart 2023

Paneeltjes cq vakjes......

Twee leuke Challenge Blogs van Neerlands bodem waar ze bijna hetzelfde vragen al noemen ze het anders, leuk leuker leukst en ik doe gezellig mee. Al is het behoorlijk fris door de wind, het zonnetje is genieten en dat heeft me ge簿nspireerd! Ik stuur de kaart naar Zoe als de grote vakantie begint... 

De lay-out mal van MD gebruikt en er 矇矇n 'balk' tussenuit geknipt zodat er 3 vakjes overblijven. Het bootje, visje en de vuurtoren onderin zijn van een 3D-scene-cirkel stans van de A. De palmboom is van Clearly Besotted Seal of Approval en de olifant van Neat&Tangled Beach Day en ze zijn ingekleurd met Promarkers. Zon van Crealies en sunshine van Ali. 

Tulip Kitty viel weer in de prijzen, z籀 leuk! Omdat er met post uit de UK vaak douane-gedoe is en 'to safe shipping costs' heb ik het naar Sylvia laten sturen dus geduldig zijn tot we elkaar weer zien en ze het meenemen .... 


De leuke prijs 

En ook nog een topplekje bij

En 籀籀k een plekje voor de gnome, het gaat lekker de laatste tijd.. happy me


Groetjes,


 K&K/vakjes  DCL-369/3 paneeltjes

zondag 26 februari 2023

Bloemetjes

Vandaag zijn zowel nicht Daniela - die hartenkaart heb ik al laten zien - als Margo jarig en dit is naar Belgi禱 gegaan. 

De slimline tags van MD en dp uit het Celebrations-blokje gebruikt. 


De enige Floral Hat Gnome die in de pocket zit is van Woodware en heb ik ingekleurd met Promarkers, langs de randen een stiksteekje getekend.


Nog wat gezellige bloemetjes en blaadjes uitgestanst, hier en daar een glimsteentje, lintje er door en klaar is een fleurige felicitatie! 

Bij A place to start - febr hebben ze onderstaand kleurenpallet om uit te kiezen... I think I have a combination of BOTH . 

De sneeuwmannekes werden winnaar (amper deelnemers.. kennen jullie dat Challengeblog?) ) 

Evenals Tulip Kitty -Anita was er heel blij mee en samen met nog wat mensen (die 籀籀k tulpenboeketten meebrachten dus het was lente in haar woonkamer) hebben we een paar h矇矇l gezellige uurtjes gehad - en ik heb 2 dotten van digis uitgezocht dus kan weer naar hartelust kleuren ❤️❤️❤️


Fijne zondag, ik ga voor Danny zingen 塔塔塔
Nachteulen-22/was gefaellt PFM-678/fav digi or stamp (lately Woodware gnome stamps) Countryview-febr/be sentimental Lilredwagon-693/die cuts  Sisterhoodofcrafters-dots/stripes Kraftychicks-652/all occassions CraftyCatz-626/spots-stripes DoubleD-birds DaringCardmakers-treat yourself (always flowers) Allsorts-717 (matching tags)

donderdag 16 februari 2023

Decembrrr....

De lay-out mal van MD lag hier nog steeds ingepakt en van GerJanne mocht ik de leuke peek a boo sneeuwmannen stempelen toen we in december bij Nelleke waren dus hoogste tijd er iets mee te gaan doen. Dit is kerstkaart nummer 10,  blij mee. 


Het geruite dp is van van het grote CraftSensations blok van vorig jaar. Het frame uit roze en de Decemberrr sticker zijn weer van een ander kerstpakket van de winkel met de A waar ik dit jaar nog helemaal ni矇t ben geweest . De sneeuwmannen 1x gewoon in het vakje en er op nog een keer uitgeknipt en verhoogd opgeplakt (zag ik bij de kerstkaart die ik van Trijntje kreeg, leuk!), ingekleurd met Promarkers in de kleuren van de ruit en op mouwtjes en pompom Fun Flock gebruikt. Met de snowpen nog wat sneeuwstippen gezet en in het lege vakje een leuke ronde tekststempel van LOTV. 

En het is bijna ni矇t te geloven maar de sneeuwman heeft w矇矇r een plekje in de wacht gesleept (vwb de laatst gewonnen digi's van LeAnn ... niks gehoord maar dat is wel vaker voorgekomen en zelfs als ik tot mijn 100e 不 freubel is er geen doorkomen aan de enorme voorraad dus g矇矇n man overboord al hoort het natuurlijk niet zo te gaan). Fijne dag,

 


 


52WTC CCC-febr/pink ABCCC-C and D are for=checks and die cuts 2sistersontheblog-71/max 3 kleuren   Sparkles-145/non traditional christmas   Girlzcreativechristmas-7/g矇矇n rood Crafterscafe-294/cute Creationsinpink-55 CreativeCrafters-61