donderdag 23 december 2021

HOHOHO

HOHOHO....... dit is mijn laatste kerstkaart voor 2021.
 

Kraftkaart met er op witte cardstock met de sneeuw-embossingfolder van MD waar ik met een grijze Promarker een weg op heb gemaakt. Het weer is bar maar gelukkig is de weg vrij want de sneeuwschuiver is net geweest zoals jullie wel zien 😉 (gemaakt met FunFlock) maar Santa is héél voorzichtig ook al laat hij hier zijn stuur los ....als dat maar goed gaat!!!!! Ook de  kerstboom uit ribbelkarton is van MD en zit vol gouden bling-sterren. De leuke auto is van Avec/Action en Santa is van Cottage Cutz. De witte delen zijn uit wattenschijfjes gestanst en voor de leuk heeft hij wiebeloogjes gekregen. JOY is van een klein alfabetje dat ik bij de bekende winkel zag liggen.
 

Het is deze Santa en ik had gehoopt dat hij het stuur kon vasthouden...helaas.... dus dan maar handjes in de lucht...  Oh what Joy! 
 
Deze week kregen we nog kerstpost van: Jeanet, Margo, Monique en een gave shaker van Cornelie,  dank jullie wél!

Bij deze wens ik jullie héél knusse kerstdagen, een goede jaarwisseling en een gelukkig en vooral een Corona-vrij én gezond 2022. 
 
 
Tot volgend jaar (dat zal pas op de verjaardag van een lieve din zijn want ik ga écht pauze houden in de hoop dat mijn inmiddels dik ingepakte middelvinger dan niet meer pijn doet en ik weer wat heb kunnen freubelen). 

Liefs, 
 

 


 

maandag 20 december 2021

Angela = 65

Vandaag is Angela jarig en mag ze 65 kaarsjes uitblazen, óók een bijzondere verjaardag dus!!!! Ik heb een cadeaukaart-envelop gemaakt met een kerst- uitstraling..het is immers december!!

De envelop is uit witte cardstock gemaakt en op een stuk kraft cardstock geplakt. Het dp is uit een groot Action-blok van vorig jaar. De poinsettias zijn van MD en de parelsplitpennen uit de voorraad. De houten 65 van CraftEmotions is bewerkt met distressinkt én Ranger Crackle Paint....hartstikke oud en óók keihard geworden nét als dat sneeuwspul! Ik heb er wat water bij gedaan en geroerd/geschud...écht crackelen doet het dus niet meer maar ziet er toch wel leuk uit. Gefeliciteerd uit kraft én wit is van CraftEmotions. De punt sluit met magneetjes.

De slimline kreeg nóg een topplekje


Eigenlijk zouden we vandaag naar Schiphol rijden om onze meisjes op te halen.... we zijn allemaal verdrietig en vragen ons af wanneer het er wél van gaat komen met elke keer een nieuwe variant die de wereld in zijn greep houdt..... we houden de moed er maar in maar leuk is anders 😪. 

Donderdag kom ik nog 1x langs met de allerlaatste (voorgeprogrammeerde) kerstkaart, tot danHLS-anything goes with diesCreatalicious-225Timeout-203Allsorts-6556LilPatch-170PIP-2151 AllysAngels-53


vrijdag 17 december 2021

Jantine = 50!

Gisteren werd Jantine 50 jaar. Ze maakt soms bijzondere modelletjes dus ik heb ook geprobeerd iets anders te doen dan standaard maar terwijl ik bezig was kwam  het niét goed uit om iets te laten draaien op het smalle stukje......dan maar zó! 

Op een witte basis het leuke meisjesblok van de Action gebruikt. Links een leuk plaatje dat ik op maat heb gesneden en er aan de buitenkant het zwarte randje weer heb opgeplakt. Er boven een hexagon uit het blok met een stukje lint van MD, 50! van Memorybox en er onder wat zwarte pareltjes. Op de haarstrik van het meisje met een zilveren gelpen stippen gezet en een dotje zilver-Stickles in het midden. Op het bewegende strookje roze cardstock geplakt, de randen weer bewerkt met de zilveren gelpen en er  2 cadeautjes met zilveren strik op geplakt. Er boven 2 ballonnen met ook weer Stickles. Aan de andere kant van de kaart een leuke zonnenhoedstans van de Action die uit wit én zwart is gestanst en een beetje verspringend op elkaar is geplakt. Ook hier bij de gaatjes wat zilver aangebracht en onderaan nog een hexagon met tekst uit het blok geplakt. 
 

Gisteren kregen we lieve kerstpost van: Sarah Nancy, Nelleke, Miranda en Lia, zo gezellig al die kaarten dank je wel! 

Gezellig weekend, 
 

donderdag 16 december 2021

Zwart-roze Kerst

Onze directe buurtjes hebben heel veel roze in huis (moeder, 2 tiener-dochters...én een sportieve vader met pikzwart haar, ik moet er altijd om lachen hoe hij in dat roze kippenhok happy is !!). Bij hen is deze kaart in de bus gegaan...helaas gaan ze volgend voorjaar verhuizen, benieuwd wie we dan als buren krijgen!


Witte basis, dp van dat leuke grote CraftSensations - blok en daar is ook het Santa-plaatje uit. Uit roze glanscardstock een kader gemaakt met leuke frame-stansjes die ook al pardoes in mijn mandje terecht kwamen.....lang leve de Action! Voor nog meer bling heb ik rondom het plaatje zlveren Stickles gedaan en er bovenaan wat "ijspegeltjes" van getrokken. Wat zilveren MD-sneeuwvlokken met  glimsteentjes in het hart geplakt net als op de pompom van zijn muts. Op zijn baard zit lekker dik FunFlock!

Het kan niet op, glim glim glim

Iedereen in een persoonlijk mailtje bedanken zoals ik normaliter altijd doe zit er nu helaas even niet in met die zere hand en de pijnlijke bult op mijn middelvinger. Omdat iedereen toch altijd graag wil weten of de post waar we zo ons best op hebben gedaan is aangekomen zeg ik nu vast dank je wel voor de prachtige kaarten (en een paar heel leuke en aparte modelletjes die ik héél goed ga bestuderen 🥰) tegen: Gerie, Trijntje, GerJanne, Marjan, Jantine, Merit en Annemarie, Margreet, Martha, Ineke, Anita K, Annerieke, Ina en Colinda.                

Fijne dag, morgen laat ik de kaart voor jarige Jantine zien..óók al zwart met roze  😉.

 

 

52 WTC.MIUCB-56/black, white and PinkWinterwonderland-end of year Craftycalendar-christmas Jinglebelles-it's a wrap Tryitontuesday-snowflakes Christmaskickstart-56 Pennys-511/ag  Craftygals-226/merry&bright  Craftycatz-574Christmaswiththecuties-52 (#54 in the pink)  Creatalicious-225

donderdag 9 december 2021

Kerst-punt

Neen ik heb het niet over een lekkere taartpunt maar een kaartpunt hihi! Toen GerJanne hier was freubelen hadden we het over die 3-punt-kaart en sneed ze zo maar even uit de losse pols in een grote kraftkaart die ik had liggen. Daar ben ik nu mee aan de slag gegaan maar wel anders dan je meestal ziet want daar wordt het vanaf de bovenkant schuin weggesneden en gebruik je die 2 punten ook...ik niet dus en eerlijk gezegd vind het zo veel leuker!!!

Het dp is van een luxe paper block van DecoTime, totaal géén kerstkleuren maar ik vind ze prachtig. Op de punt heb ik glans cardstock in de ondergrondkleur van het dp geplakt. Uit dat dp heb ik 2 bloemen geknipt, de bovenste ingeknipt en omhoog gevouwen en op de andere geplakt met in het hart een parelrondje.  Er onder wat Craft Emotions -takjes die heel licht met distressinkt zijn bewerkt. Rechts nog wat leuke parelsterretjes - doos vol van dat spul en doe er vrijwel nooit iets mee - zodat de sterretjes van de Magnolia-border bovenaan weer terugkomen. Uit  weer een ander pakket van DecoTime de leuke pinguin die precies de goede kleurtjes heeft op het woordje christmas geplakt en klaar!

Molly kreeg twee plekjes, ze is ook zo leuk!!!!

Er komen nog wat geplande blogposts aan maar ik hou blogpauze. De afgelopen weken (té) veel gefreubeld en dáár is vooral mijn rechterhand niet blij mee - zit nu zelfs een bult op mijn middelvinger die pijn doet. Het schrijven van de kaarten was derhalve géén pretje -wél te zien denk ik - maar in etappes is het gelukt en morgen gaan ze op de post!

 Gisteren kregen we de boosterprik, helaas Moderna ipv van wéér Pfizer en we hadden allebei een bar slechte nacht en zijn er "ziekjes" van, een hangdag dus! We zijn wel  blij met de extra bescherming en nu maar hopen dat het genoeg is om Omicron buiten de deur te houden! 

 

  

52WTC   CCAYR-X,Y, Z (X-mas)  The4Seasons-december-winter  CreativeInspirations-christmas  Papercrafts-76/kraft meets colourFabnfunky-541Challengeupyourlife-142/magische weihnachtenSparkles131/non traditional  LTCCB-65 MLCCB-41  Kreativetanten-60/niét traditioneelWinterwonderland-end of year Craftycalendar-christmas  Jinglebelles-it's a wrap  PIP-2149/ag  CreativeChristmas-#1 Lilredwagon-630/nbus (dp)Christmaskickstart-57

zaterdag 4 december 2021

Trijntje

Vandaag is Trijntje jarig en op haar kaart moet natuurlijk ook een fiets want dat doet ze net zo graag als reizen...Hebben jullie dat ook wel eens dat je het leukste dp bij elkaar hebt gezocht en dan begint te freubelen en er uiteindelijk helemaal NIKS mee doet (nou ja, behalve de effen kleurtjes dan)??

Een grote witte kaart gesneden. Onderaan met een stencil en diverse inktjes een stoepje gemaakt en daar de leuke MD-brievenbus uit glanscardstock op met diverse envelopjes en stickers - ook een puffy sticker - die bij de winkel met de A vandaan komen. De fiets is van Ali en natuurlijk ontbreekt een met Promarkers ingekleurd stempeltje niet: lekker warm aangeklede warm hugs Marci van LaLaLand. De zelfgeknipte banners en het kleintje er op met de parelsplitpen (ook Action), de vlaggenlijn en het gras van MFT  zijn allemaal gemaakt met dp uit het Forest-blok van CraftSensations en daar zijn ook de wolkjes uit geknipt. 

De fietskaart voor GerJanne kreeg een plekje

 
net als Molly
 

                    

én de kerst-slimline zelfs 2 topplekjes (met de uitnodiging volgend jaar maart gastdesigner te zijn bij CRAFT, nou dat gaat wel lukken lijkt me 😀) 
Groetjes en voor wie het viert, gezellige pakjesavond morgen!

 

 

TPS-11th bday LTCCB-65  Cuteasabutton-75Creativefingers-220  Allsorts-653/use die  Seizethebirthday-228/hobbies and pastimes