donderdag 31 december 2015

Birthday party

Iedereen in de Sint- en kerstsferen en dan zijn er ook nog jarigen die bijna vergeten zouden worden in deze feestmaand. Angela was de 20e jarig en daar heb ik dit kaartje aan gestuurd.....geen idee of het is aangekomen en helaas zijn er in Duitsland ook heel wat mensen die mijn kerstkaart niet hebben ontvangen. Speciaal op 9 december bij de Bruna laten wegen zodat alles goed gefrankeerd zou zijn maar zelfs dat is dus geen garantie, echt balen!!!


De basis is een standaard kaartje uit glanzende heel zachtminte cardstock.
Een mooie stans van MD uit glanzend geel/goudkleurige cardstock en daarop verhoogd een swingende Daisy met ijsbeer.........yeahhhhhhhh let's party!!!!!!
Zoals altijd heb ik ook hier een beetje extra kleur aangebracht met Promarkers en witte gelpen en wat Stickles op de sneeuwvlokken en grond gedaan.
De beer heeft een MD-ballonnetje in zijn poot en daar heb ik met een bronskleurige gelpen het touwtje van gekleurd en de streepjes getekend. Het geheel is verhoogd opgeplakt met foampads.
De gestanste woorden heb ik bij Stella gedraaid, ik geloof dat ze van Clearly Besotted zijn. Ze waren wit maar ik heb ze gekleurd met een Promarker en er voor wat extra bling Glossy Accents op gedaan.
Als puntje op de i een hotfixsteentje en de grotere versie op de 4 hoeken van het plaatje geplakt.
Tot slot nog wat flonkerende sterretjes opgeplakt.

Ik heb geen idee of Blogger weer bezig is of dat mijn kaartjes niet meer in de smaak vallen maar de week voor Kerst had ik ineens 6 volgers minder.
Des te meer reden om zo aan het eind van het jaar mijn gezellige trouwe blogdinnetjes te bedanken voor alle inspiratie en leuke/lieve reacties die ik enorm waardeer want bloggen kost veel tijd en FB neemt inmiddels een heel grote plek in (helaas)!
Maar al gaan er volgers weg: vandaag ook een warm welkom aan Monique, leuk dat we elkaar gaan volgen!!!

Voor diegene die het gisteren niet heeft gezien: kijk ook nog even naar het leuke nieuws in mijn vorige blogpost en wordt volger zodat je gezellig mee kunt doen straks.

Ik wens jullie een gezellige oudejaarsavond en voor 2016 heel veel creativiteit, geluk, liefde en vooral gezondheid!!!
  


Liefs, 
Challenges:

SimonSayswednesday/party
CuteCardThursday-406/anything goes

woensdag 30 december 2015

BREAKING NEWS !!!!!!!!!

Wat krijgen we nu zie ik jullie al denken maar ik heb heeeeeel leuk nieuws dat ik vandaag met jullie mag delen.............het splinternieuwe CraftAddiction Challenge Blog komt er aan en deze bofbips zit met een aantal heel creatieve en gezellige dames in het DT!
 
Duimen jullie mee dat alles op tijd gaat lukken en we echt de 3e van start kunnen gaan??
Wij hebben er heel veel zin in en we hopen jullie ook dus......snel volger worden zodat je gezellig mee kunt doen!!!
 
Lieve groetjes, morgen kom ik nog even langs met een kaartje dus tot gauw! 

zondag 27 december 2015

Vietnam

Zijn jullie allemaal goed door deze warme Kerst gekomen??
Vandaag totaal geen winter/kerst op mijn blog maar een tripje naar de tropen!!!
Buurtjes 2 deuren verder zijn de 10e december voor maar liefst 3 maanden naar Vietnam vertrokken (hij wordt volgend jaar 65 en moet nog heel veel vrije dagen opmaken) en daar heb ik dit kaartje voor gemaakt samen met iets lekkers voor onderweg!!


De basis is een grote Kraftkaart.
Het DP is ongelooflijk oud, ooit met allerlei andere velletjes bij Het Kruidvat gekocht maar nu kwam dit bamboe-achtige blad super goed van pas.
Het schattige plaatje komt van internet en is van een meisje in de traditionele kleding genaamd Ao Dai en de rode lotus is de nationale bloem.
De houten camera en het vliegtuig zijn van de Action net als de koffer onderaan (stansblok) waar ik Vietnam op heb geschreven en een stukje van een poststempel Amsterdam van Eline op heb gezet en ook Fijne Vakantie is van een clearstamp van Eline.
Het bamboeblad en de stokje zaten ooit bij een kadootje en passen hier perfect bij........wie wat bewaart........
 
Lieve groetjes,
 
Challenges:
 

donderdag 24 december 2015

Joy

Voor de kerstkaart van vandaag heb ik weer eens het 3D-model van Stempeleinmaleins gebruikt.
Hij kan helemaal plat in de envelop dus verzenden is geen enkel probleem.  

                                           
                                     
Eerst een kijkje van boven en hier onder de voorkant.


De basis is witte Kraft en overal zijn de randen bewerkt met Vintage Photo.
Al het mintkleurige papier en het plaatje in het midden zaten bij een Engels tijdschrift. Ik heb de vogeltjes en hartjes nog een keer extra uitgeknipt, er op geplakt en ben er daarna nog met een rode gelpen met glitter langs gegaan.
Het ruitjespapier en het rode stipje van de bomen zijn van Studio Light en verder heb ik nog glanzend Papicolor cardstock gebruikt voor de achterste boom en de sneeuwvlokken.
De bomen zijn allemaal gemaakt met stansen van MD en daar is ook de banner met tekststempel "let it snow" van. Net als de muzieknootjes heb ik dit met rode inkt gestempeld en ben er daarna ook weer met de rode gelpen overheen gegaan.
De sneeuwheuvels zijn gemaakt met een randstans van Crealies en de sneeuwvlokken zijn ook weer van MD. De houten eland in het midden is wit gemaakt met correctievloeistof.
Tot slot in de achterste bomen twee klokjes aan rood/wit bakerstwine geknoopt.

Met dit laatste kerstkaartje  van 2015 -ik heb er 56 gemaakt -wil ik jullie allemaal heel knusse en liefdevolle kerstdagen toewensen!!MERRY CHRISTMAS!!!!!!!!!!


Challenges:


zondag 20 december 2015

Present time

Eindelijk is het zo ver...............wat zou er nu toch in die sok zitten die er al zooooo lang hangt??


Deze leuke stempel is ook van Mo Manning en heet "Christmas Morn". Helaas geen stralende foto, het was hier zo somber toen hij af was en op de post ging.
In die heel koude paar dagen was precies ons huis aan de beurt met de buitenschilders en moest de balkondeur op zolder open............... BRRRRRRRRRRRRR!! Ik ben dus met mijn Promarkers naar de woonkamer gevlucht en ben daar gaan inkleuren. Daarmee heb ik het mezelf dus echt niet makkelijker gemaakt want normaal zoek ik eerst papier maar muv het blauw komen alle kleurtjes toch terug op de kaart.
Het lichtroze en de kleur van de hond zitten in het DP van Rosa Dotje waarvan ik de randen flink heb gedistressed met een schaar.
Het groen van de sok komt weer terug in de boom van MD, gestanst uit DP "Christmas time" van Carta Bella en ik heb hem verhoogd opgeplakt. Er aan twee belletjes die ik met een Promarker roze heb gekleurd.
Het fellere roze/rood zit weer in de poinsettia van MD en beide kleuren komen ook terug in de pakjes van MD. Van de poinsettia heb ik ook de randen gesdistressed en de nerven bewerkt met een rode gelpen en dat heb ik ook gedaan bij het roze pakje, altijd moeilijk om op een foto te laten zien maar het glanst prachtig!.
De fijne hulsttak onder de bloem is van Cheery Lynn en heb ik hier doorgeknipt zodat aan beide kanten wat zit. 
"Present time" komt weer uit het Echo Park "Holly Jolly Chrismas" DP en tot slot nog een roze bolletjeslint aan de onderkant.

donderdag 17 december 2015

Tis the season

Zoals beloofd een kerstkaartje met de collega van de guitige elf op mijn kaartje hier onder.


De basis is een standaard kaartje van prachtig groene cardstock met een gouden glittertje er in.
Het DP met de gekke sokken met glitters is van de Action en vond ik wel heel leuk passen bij deze Mo Manning "Northpole Employee # 3355 " met zijn puntsloffen.
Op zijn muts zit Fun Flock en de kerstversieringen in zijn hand zitten dik in de Glossy Accents.
Ik heb het afdrukje uitgeknipt met een figuurschaar en de randen bewerkt met lichtgroene inkt. Daarna heb ik het gemat met cardstock in een heel donkere kleur groen met ook een gouden gloed en ook dit is uitgeknipt met de figuurschaar. Aan de rechterkant heb ik het breder gelaten en er sequins in roze en groen opgeplakt. Het geheel is verhoogd opgeplakt.
"Tis the season" heb ik uit een tekstvel van Echo Park "Holly Jolly Christmas" geknipt.

Lieve groetjes,

Challenges:


dinsdag 15 december 2015

Kerst-Kadootjes

Toen ik door mijn voorraad kerstpapier ging kwam ik dit oude blokje van het Kruidvat tegen, ook zoo leuk!


De basiskaart is gemaakt uit witte Kraft-cardstock met ook wat grijzige spikkeltje dus dat past heel leuk bij het DP met veel grijs, zilver en de aqua-tinten en ook die enige brad met het cadeautje hoort er bij.
Ik wist direct dat ik bij dit papier de enige Mo Manning digi "North Pole Employee # 5533" wilde gebruiken en heb hem in precies dezelfde tinten ingekleurd met mijn Promarkers.
Op zijn muts zit Fun Flock en ik heb hem ook pluizige wenkbrauwtjes gegeven.
Uit zilvermetallic 2 sneeuwvlokken van MD er bij, met zilveren gelpen een stiksteekje getekend en het geheel verhoogd opgeplakt.

De volgende kaart is met een collegaatje van deze Elf, ik vind ze zo leuk!!!!

Met mijn lieve koekje

ben ik

en mag de volgende challenge guestdesigner zijn. Dat wordt dan de eerste voor 2016, mooi meegenomen!

Fijne dag,

Challenges:

zaterdag 12 december 2015

Gingerbread man

Alle kerstkaarten zijn gepost en sommige ook al aangekomen dus Tante Pos doet weer haar best gelukkig! Vandaag een begin gemaakt met het huis in kerstsfeer brengen, wat ruikt dat toch altijd heerlijk dat verse dennengroen!!!
Het kaartje van vandaag is in echte kerstkleuren, nog even en het is zo ver!


De basis is een kaartje van 15x10 cm uit witte cardstock.
Het dubbelzijdige DP is "Peppermint Stick" van Three bugs in a rug. Volgens mij heb ik het al 5 jaar en dit is de eerste keer dat ik het gebruik........... ga toch echt proberen veel op te maken voor ik weer nieuw ga aanschaffen!
Een van de randen naast de candy canes heb ik afgeknipt en als contrast onder en boven langs het groene stippenpapier geplakt.
De enige digi was een freebie van Whimsy getekend door Crissy Armstrong en is als vanouds  ingekleurd met Promarkers en ook de witte gelpen is weer gebruikt. Dit is wel poging nummer 2 want de eerste zag er uit alsof de oven op 250 graden had gestaan en ik vergeten was de koek er uit te halen ........oeps!!!
Ik heb hem uitgestanst en een extra randje gegeven met de double stitch stans van Crealies, ik ben daar zo blij mee!!!
De hulst is een stans van Whimsy en achter de open stukjes heb ik hetzelfde rode cardstock als van het gestanste randje gebruikt.
Ipv de gebruikelijke rode bessen heb ik er een enig gingerbread-man-knoopje op gedaan, gekocht bij 't Scrapateljeetje nadat ik het bij Gerie had gezien, zo leuk!!

A warm welcome to Patty Sue my latest follower on Bloglovin!

Lieve groetjes,

Challenges:

Whimsy-88/anything goes holidays
Polkadoodles-49/traditional christmas
TCPL/christmas
Knutsels&Kadootjes/kerstbingo rood-groen-bruin
Withoutwords-december/feeling festive
LTSCB-67/its beginning to look a lot like Christmas
MerryMonday-183/candy canes
ILP-298/anything goes

donderdag 10 december 2015

Jingle Bells

Het is weer donderdag dus...................

Voor deze kaart heb ik een standaard roomwit kaartje van 12,5x12,5 cm gebruikt.
Het DP is van Dovecraft "Jolly Happy Christmas". Ik heb het al jaren en het is en blijft leuk!
De leuke digi is van Mo Manning en heet "Jingle Bells", als altijd ingekleurd met Promarkers.
Er gaan nog meer Mootjes volgen de komende dagen want ik vind ze super leuk!!
Op de muts en oorwarmers zit Fun Flock en daar heb ik ook wat sneeuwvlokken mee gemaakt met er ook nog wat Stickles-stippen tussen door.
Aan de voetjes zit Glistening Snowtex en daar heb ik ook wat van op de lantaarn gedaan.
Ik heb het plaatje uitgestanst met een stitched circle van Crealies en er onder zitten 2 scallop circles van Spellbinders, verspringend opgeplakt.
De lantaarn van MD heb ik in spiegelbeeld gestanst (hij komt normaal van rechts maar ik wilde hem perse op deze plek) en om de paal heb ik groen/wit bakerstwine met 2 witte belletjes geknoopt. Daarna heb ik hem verhoogd opgeplakt.

Fijne dag,


Challenges:

zondag 6 december 2015

Together at Christmas

Zo heet dit schattige LOTV-stempeltje.
Zie die twee daar nu toch zitten, hij heeft er rode oortjes van hihi!! 


Het is een kaartje van 10x 10 uit witte cardstock.
Het stempeltje is ingekleurd met Promarkers, een veegje witte gelpen en voor de ster, kerstbal en de vlammen in de open haard heb ik een goudkleurige gelpen gebruikt.
De randen zijn bewerkt met groene Memento-inkt en het geheel is verhoogd opgeplakt op een stans van MD uit glanzende cardstock die niets met kerst te maken heeft maar er gewoon leuk bij past!

Fijne zondag,               

donderdag 3 december 2015

Bringing gifts

Donderdag en kerstkaartdag hoewel ze nu ook op andere dagen langs komen bij iedereen. Wat zijn we ondanks de 52WTC druk druk druk allemaal!
Na de enige maar "sobere" kaartjes van de afgelopen keren ben ik weer heerlijk aan het kleuren gegaan.


De basis is een standaard ecrukleurig kaartje van 12,5x12,5 cm.
Het DP is van een klein blokje van Het Kruidvat dat ik al een paar jaar in huis heb en onder de strook met cadeautjes heb ik uit glanzende witte cardstock een sterrenborderstans van Magnolia gedaan.
Het stempeltje is van LOTV "bringing gifts" en is weer ingekleurd met Promarkers.
De kleuren van het DP wilde ik perse terug laten komen, dat was dus echt een hele uitdaging maar ik ben wel blij met het resultaat in deze warme tinten.
Op de muts en sjaal van het meisje zit Fun Flock. Op de schoenen heb ik Glossy Accents gedaan.
Onder de voetjes wat Stickles als sneeuw.
Verder heb ik een gouden en bronskleurige gelpen gebruikt voor hier en daar een beetje extra glans.
"Special delivery" is van een clearstamp van Eline en heb ik gestempeld met Memento-inkt "Potters Clay". De tekst  "Do not open until Christmas" heb ik van internet.
De kleine poinsettia uit Kraft is van MD net als de sneeuwvlok in het midden en de takjes zijn gemaakt met een Memorybox stans. Ik heb ze bewerkt met correctievloeistof en er een beetje Glistening Snow Tex op gedaan.

 Mijn kerstlabel heeft weer een topplekje gehaald, leuk!!Lieve groetjes,

Challenges:

Polkadoodles-48/white + one more colour
CCALY-61/christmas gifts
52WTC
InkyChicks-60/merry Christmas
Papertakeweekly/anything goes
ILP-297/winter
Bunny Zoe's nov-dec/sparkle