donderdag 25 april 2019

Regenboogkleuren

De inktjes van de paaslabels lagen nog om me heen dus ik ben nog even doorgegaan met de vieze vingertjes 😉. Bij DCL-310 vragen ze om regenboogkleuren en ik heb er deze kaart mee gemaakt voor Thijn die volgende maand 7 jaar wordt. Hij is als een speer door zwemdiploma's A en B gegaan en of hij doorgaat voor C dat weet ik niet, misschien heeft hij wel zin in iets totaal anders maar een "waterkaartje" leek me dit jaar wel leuk voor zijn verjaardag. Het Flag-Fold-model komt van Stempeleinmaleins.


Distress-inkt, Stempeltjes Beach Day van Neat&Tangled , Swimmer Don van MD, visjes van Basik, Promarkers, Glossy Accents, organzalintjes uit voorrraad


Hier onder nog een foto waar de 3 vouwen beter te zien zijn


Hoera (Ali) uit oranje cardstock op een MFT- stitched fishtail, stempeltjes Beach Day van Neat&Tangled , visjes van Basik, Promarkers, DP uit voorraad, witte gelpen.

Beertje heeft het nog een keer een plekje veroverd en dan volgt er altijd weer een gastdesigneruitdaging, leuk!

 Het puzzelkaartje is door het dt als winnaar gekozen, happy me!!Fijne dag,
Colouringinscrapland-april/ag
LTCCB-33/ag
Digichoosday-17
PFP-490/fav digi or stamp (swimmer Don is just great for summercards for boys!)
Thepapershelter-380/sentimental
SSSWednesday-61/ag
PPCC-426/ag 

woensdag 17 april 2019

5x Vrolijk Pasen.....

Vandaag laat ik jullie paaslabels zien die allemaal bewerkt zijn met de Distress-inktjes die ik voor mijn verjaardag had gekocht. Voor de "achtergronddingetjes" heb ik wel mijn stempelvoorraad moeten doorspitten maar met wat gerommel en fantasie kom je gelukkig ook een heel eind!
Het schattige plaatje is een digi van Pink Gem Design "Bunny painting" en ik heb het overal op dezelfde manier met Promarkers ingekleurd qua vacht en jurkje maar wel steeds met een ander kleurtje verf en daarbij passend een leuke verfkwast van Ali uitgestanst.
De gebruikte lintjes zijn allemaal uit de eindeloze voorraad want net als al mijn bloemen gebruik ik die steeds minder vaak.
Ze zijn inmiddels allemaal op de plaats van bestemming aangekomen dus ik kan ze laten zien.


Aanvankelijk had ik ze óók met het MD-label uitgestanst maar dan bleef er van het met inkt bewerkte grote label niet veel meer te zien dus ik heb ze uitgeknipt (pfffff) en opgeplakt. Ik heb er heel lang over gedaan, moet nog veel leren, heb nog nooit zulke vieze handen gehad maar het was LEUK!!!!
                                                                       
                                                          
Als eerste probeersel heel zachte tintjes en overwegend roze.

 
De tire-tracks, to do en done zijn van houten Hema-stempels. De eitjes zijn van de Forever Friends Spring Time stempel en met modellingpaste van Sostrene Grene en een stencil heb ik de twee swirls gemaakt. Vrolijk Pasen komt uit een seizoenenboek van jaaaaren geleden. Hier en daar is de witte gelpen en een Distressmarker Picket Fence gebruikt.
                                                                  
                                                                    
             

PaarsHappy Easter, bijtjes en eitjes met kuikens Forever Friends Spring Time stempel, Hema stempel, honeycombstempel van Prima Marketing, met zwarte marker en witte gelpen rondjes getekend en met de modellingpaste en een stokje dikke swirl-rondjes gemaakt.         
                                                                  

Oranje: 
Knutsels&Kadootjes/oranje boven
MakemyMonday-94/diamonds


Bits&Pieces van Crealies, een MD-Designfolder-stans uitgestanst en als ruit-stencil gebruikt, Hema-stempel, Forever Friends stempel Spring Time en witte gelpen.


Deze is met een doos vol leuks/lekkers -ook allemaal met iets van oranje - naar Engeland gegaan.                                                               
                                                   
Groen


Vóór het beïnkten heb ik het label door de Big Shot gehaald met een Spellbinders-embossingfolder.
De scriptstempel is van Artemio, Hema stempel, de groene inktrondjes en de witte gesso-rondjes zijn gedaan met een stencil, vrolijk pasen is gemaakt met een houten alfabetstempeltjes van 
Studio G.
Geel mag natuurlijk niet ontbreken als het om Pasen gaat


Ook hier de scriptstempel van Artemio en een andere Bits&Pieces van Crealies, Vrolijk Pasen zelf geschreven, de eitjes, bloemetjes en bijtjes van de Forever Friends stempel Spring Time, Hema stempel en de witte gelpen gebruikt.


Vrolijk Pasen allemaal, rustig aan met de eitjes of ze nu van de kip of van chocolade zijn!!!

LTCCB-33/ag
ColoringinScrapland-april/ag or distress
FriendshipChalenge-40/frohliche ostern
CreativeCraftCottage-117/no patterned paper
Craftycardmakers/easter
CuteNCrafty-24/easter
AYLI/fav animal (there are so many sweet and cute ones but bunnies with their long ears are for sure one of them..especially now it's easter-time lol!).
Scrapping4fun-138/easter
Colourcrazy-14/ag
AGemofaChallenge-7/ag
PB&More-april/spring
Digichoosday-16/ag
Papercraft-35/ostern
Diecuttingdivas-416/animalcrueltyawareness (MD-label and paintbrush die)
SSSWednesday/spring moodboard (3rd pic on top row) 

zaterdag 13 april 2019

Showers of love.....

Sarah wordt vandaag 40 jaar, een mooi kroonjaar dat ze terecht uitbundig gaat vieren!!
Om haar te feliciteren heb ik in de plu de Belgische vlag verwerkt en een puzzelstansje gebruikt. Nou puzzelen was het zeker om een geschikt stempeltje voor die kleine stans te vinden en er moest ook behoorlijk wat gemaskeerd worden maar na wat gestuntel is het gelukkig gelukt.
                                           
                                         
                  en hier een ( nogal blauwe) liggende foto met een stukje er uit


DP Spring Fling van Lawn Fawn, stempel en tekst Rain or Shine van MFT, stitched rechthoek Crealies, puzzelstans van Ali,  regendruppel stencil DDBD, Promarkers, witte gelpen, Memento inkt, Glossy Accents.
                                                 
                                            beertje heeft een plekje veroverd


Goed weekend, wat een verschil met vorige week brrrrrrr, April doet wat hij wil....!!!
LTCCB-33/ag
CCCDCC-102/april showers
CraftyFriends-107/happy bday
ADTSC-173/layers
CreativeMoments-166/ag
Addictedtostamps&more-336/ag
PPCC-425/ag
Seizethebday-163/ag
Colourcrazy-14/ag
Polkadoodles-15/ag

dinsdag 9 april 2019

Meisjes van 13......

Jarige India heeft de CITO succesvol achter de rug en begint na de zomer aan een spannende nieuwe fase in haar leven en daar vond ik bij LOTV deze perfecte digi voor (gelukkig al gebruikt voordat ik mijn hele digi-bestand verwijderde!!). Aangezien ik tegen vriendin - Oma Hetty - heb gezegd dat ik een kaartje maak tot en met de basisschool is hiermee een eind aan deze jaarlijkse "traditie" gekomen. Nu blijft alleen kleinzoon Thijn nog over en die heeft nog wel wat klasjes te gaan eer het zo ver is.


DP Wibra, Notebook-borderstans en cijfers Memorybox, LOTV digi Jasmine Studying en het labeltje, Clearly Besotted sentiment stempel, Promarkers, nietjes, touw.

Lieve groetjes,
AYLI-fav colour medium (Promarkers and the way they blend)
LTCCB-33/ag
ColoringinScrapland-april/ag or distress
PFP-487/make it cute
ILP-38/ag option square
CCTC-576/ag
CraftyFriends-107/happy bday
CreativeMoments-166/ag
TheCutiePie-134/fresh beginnings (start high school)
Diecuttingdivas-415/nat library day
Digichooseday-15/ag

zondag 7 april 2019

Er is er een jarig......

Colinda is groot fan van LOTV-beertjes en CAS-kaartjes dus ik hoefde niet lang te piekeren wat ik voor haar verjaardag zou maken. Het beertje inkleuren was wel een dingetje, eerst was hij veeel te donker en nu is het een beetje een bleekscheet maar allez...in het echt lopen ze tenslotte ook in allerlei kleuren rond hihi!


DP Knit Picky van Lawn Fawn, stitched square scallop frame van MFT,  LOTV-digi James laptop, tekst van een grote Eline-stempel,  Memento Rich Cocoa inkt,  Promarkers. 

 Twee topplekjes gehaald, is en blijft leuk!!Jullie hebben misschien al wel gemerkt dat ik een nieuwe avatar heb (zie zijbalk).....volgende week haal ik mijn bril op! Jaaaren geleden ben ik aan beide ogen aan staar geopereerd en muv een leesbrilletje voor de ochtendkrant en het freubelen dacht ik voor de rest van mijn leven klaar te zijn, nou het tegendeel blijkt waar! Zoiets gaat natuurlijk heel geleidelijk maar door al het gedoe met mijn handen en nog wat vervelende dingen heb ik er niet veel aandacht aan besteed maar de laatste maand had ik pas echt door hoe onduidelijk/wazig alles was dus het is heeel hard nodig !!!.
Het zal wel even wennen zijn aan dat multifocale en ik ben héél benieuwd of straks alles recht ipv een beetje scheef op mijn kaarten zal zitten 😁!

Gezellige zondag,
Mijn Hobbyhonk-8/twee kleuren -bruin en roze
AYLI-fav colour medium (Promarkers and the way they blend)
AlphabetChallenge/a=animals
Craftyanimals-25/ag
PFP-487/make it cute
ILP-381/ag option square
SimonSaysWednesday-animal antics 
CCTC-567/ag
CraftyFriends-107/happy bday