vrijdag 17 mei 2024

Send me flowers

Vandaag ben ik gastdesigner voor Cut it up challenge 306 waar het thema send me flowers is. Ik kreeg een jaaroverzicht toegestuurd en mocht een challenge uitkiezen, hoe relaxed en leuk is dat!!! De kaart is  bijna 2 maanden geleden al gemaakt en gaat in juni naar een jarige die wel van uitgestanste bloemen houdt.



Een witte kaart met distressinkt bewerkt, er op de Woven Cane Background van The Greetery en daar is ook de Garden Tub van die deze keer uit glitterpapier van de Action is gestanst en daar zijn ook de twee bovenste bloemen van. De andere zijn stitched flowers van MFT. Alles is uit wit gestanst en op kleur gebracht met Promarkers. Verder nog wat glimmertjes geplakt. 

Nog meer bloemen én lieve egeltjes kregen een plekje



En Narcisje scoorde wéér topplekjes


En een random winner plekje voor de muizen en aardbeitjes voor Marjan




En het strandkaartje kreeg ook een plekje




Maanden gebeurt hier niets maar mei is een uitzondering. Allebei ziekenhuiscontroles gehad en goede berichten, blij mee! Ben wilde in overleg met de cardioloog graag één medicijn minder maar dat ging vrijwel direct mis: benauwd en héél dikke voeten dus snel weer aan de lange lijst toegevoegd. 
Morgen komen eindelijk de twee dochters van de vorige bewoner kijken hoe wij er bij zitten vóór ze naar een jarige tante in Vaassen gaan (Corona gooide al roet in het eten en de oudste is huisarts in Leeuwarden - wij sturen elkaar kerstkaartjes - en haar zus werkt in de zorg en woont in Noord-Holland dus het is een heel geregel). Het wordt vast net zo gezellig als de keren dat we elkaar 5 jaar geleden hebben ontmoet toen we hadden besloten het appartement te nemen. 
Ben's beste vriend draait met zijn camper een rondje langs de kinderen én ons en we krijgen een lieve logé, daarover meer in de volgende blogpost die ook al heel lang klaar staat want gefreubeld heb ik al weken niet ... we komen een beetje tot rust, lezen en genieten van de gezellige dingen én het mooie weer. 

Goed Pinksterweekend,