woensdag 30 maart 2022

Verjaardagspost


Ook de post uit Engeland is aangekomen dus vandaag kan ik alles aan jullie laten zien, zelfs sommige enveloppen waren extra leuk! Hoe de moeders ook hun best deden een kaart met Happy Birthday en/of 70 uit het schap te halen het was één en al Moederdag (in de UK op 27 maart) en Zoe wist het zeker ... DEZE MOET HET ZIJN  want:  Oma heeft een fox op haar adresstickers én "this fox has craft-pencils and Oma is my craft hero" 😄. Géén wonder dat ze lang nodig had want kijk eens hoe mooi de binnenkant is beplakt en zelfs een visje in de zee, mooie bloem en poppetje getekend 🥰. Ik moet maar weer snel achter glimmers aan want dáár is ze dol op en die zijn nu wel bijna op denk ik...

 

Een prachtige pop-up-kaart van Daniela, Heiko und Moritz

Van wat vrienden

 Trijntje, Annemarie en Merit, Lia, Margreet en Margo

 GerJanne 2x hihi, de koffiekaart was een plagerijtje (zie haar blog), Nelleke, Monique, Jantine, Nancy en Marianne

 Ineke, Anita, Jeanet, Miranda en Annerieke

 Gerie, Cornelie en Marjan


En een beeldige bloemenbox uit de wondermachine van Angela - die past dus perfect bij de challenge op haar MHH-Blog waar ik volgende week een reminder voor mag laten zien.

Allemaal nogmaals reuze bedankt voor deze verwennerij voor mijn 70e verjaardag!!!!

Verder helaas geen goed nieuws: Ben is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht...hij is al weken niet goed dus we hopen en duimen maar weer!!


maandag 28 maart 2022

Gefeliciteerd Margreet

Margreet gebruikt heel diverse technieken en één daarvan is spelen met inkt en dat heb ik op haar verjaardagskaart ook gedaan met een stencil en diverse warme kleurtjes en er nog wat kleine Grunge-stempeltjes bij gedaan. De basiskaart is wit, dan zachtgele cardstock gevolgd door bruine cardstock en om die kleur te herhalen heb ik de vlinders met Memento Cocoa inkt éérst direct op de kaart gestempeld en daarna nog een keer, uitgeknipt en er op geplakt. Even getwijfeld of ik ze nog zou inkleuren maar vond het wel mooi om het wit van de basiskaart hier terug te laten komen. 


Dit was de laatste kaart van een - voor mijn doen - overvolle freubelmaand. In april maar 3 jarigen en het gdt bij K&K en dat vind ik wel genoeg, zeker gelet op de logeerpartij van de kleine glimworm -lees post hier onder - die absoluut wil zien hoe Oma de koe voor Mammie heeft gemaakt 🥰. Mijn hobbykamer is tevens logeerkamer...zou ze wel slapen of is de verleiding om alles te verkennen té gróót ??? Jullie zullen het horen 🤣🤣🤣.

De sneeuwklokjes voor Margo kregen een plekje


Groetjes,


 

LTSCB-154 HLS-march-stencil  Kraftychicks-602CRAFT-631 Mytimetocraft-478/layers KIC-165/vlinders MMM-171/stencil

zondag 27 maart 2022

Sending b-day hugs naar Annemarie .....

Goedemorgen allemaal! 

Wat ben ik verwend met prachtige verjaardagskaarten voor mijn 70!!!!.  genieten elke keer, óók hier nogmaals heel veel dank. De dag begon al wéér met stralende zon, videobellen en zingen vanuit Engeland en Duitsland en heel veel andere gezellige telefoontjes én mailtjes en dan die stapel post die ik deze keer - op 2 héél vroege kaarten na - voor de verandering (haha GerJanne!) eens NIET direct had opengemaakt. Zodra het kan laat ik foto's zien, ik moet nog even wachten op verlate post uit Gateshead: Sylvia heeft de kaart op tijd gekocht maar Zoe moest hem nóg mooier maken en wist niet van ophouden dus dát duurde even 🥰. 

Normaliter gaan we uit eten maar het is hier al maanden tobben met Ben door die resistente bacterie en het is deze week weer helemaal mis dus we bleven lekker thuis. In augustus gaan we mijn kroonjaar samen met the girls vieren in een vakantiehuis in een kleinschalig park met heel veel leuks voor oud en jong maar éérst gaan we samen van de Pasen genieten... ik tel de weken af!!!! Er is hier zoveel leuks voor de kleine meid:  Apenheul, Julianatoren, Kinderparadijs Malkenschoten én natuurlijk gaan we smikkelen in een pannenkoekenrestaurant. Nu maar duimen dat Opa dan een beetje te pas is en overal mee naar toe kan want we willen na 26 maanden elkaar niét zien géén seconde missen! 

Vandaag is Annemarie jarig en ik heb voor wat vrolijk (paas)geel en een lief konijntje op mijn kaart gekozen en ook hier is het een "simpeltje" maar ik vind het een dotje, jullie ook??

Papier  is van een SL-blokje, distressinkt, een Ali-stansje waarop het schattige Clearly Besotted konijntje -ingekleurd met Promarkers - verhoogd is opgeplakt en om het af te maken nog wat hotfixsteentjes hier en daar. Sending hugs is ook van CB, birthday komt van een andere stempel. (Hugs is gewoon zo onregelmatig..niet dat jullie denken dat ik slecht gestempeld heb 😉.) 

En ik zie net dit en mag straks gdt zijn, áltijd LEUK!


Tot morgen met de kaart voor jarige Margreet,Diecutdivas-march/birthday   DaisyChain-51/dies  Craftyanimals-59  LTSCB-154  Craftyfriends-153Cuteasabutton-75 StampingSensations-march Welovestamping-march HLS-March/dies Allsorts-667 CutiePie-169/B=Birthday and Bunny TTCRD-15 March  Colorhues-37 CupcakeInspirations-540  Passionformarkers-608 TPS-504/animals Kraftychicks-604  Alphabetchallenge/Z=zigzag

zaterdag 19 maart 2022

Jarig, de (bijna) definitieve stek en een vraag..

Vandaag is Ineke jarig en omdat ik er vanuit ging dat de verhuizing van 1 maart door zou gaan heb ik het gecombineerd. Helaas moeten zij en haar man nog geduld hebben tot eind april maar dan is het óók in hun spiksplinternieuwe appartement HOERA!

Eindelijk zelf ook weer eens een paperclip gepakt want het is al weer knap lang geleden dat deze op mijn blog stond. Gerie riep direct "oh die mag je aan mij sturen in december" en sindsdien is zij er behoorlijk aan verslaafd en een heuse paperclip-queen 😀!! Inmiddels weten jullie wel dat ik niét van bomvol en veel frutsels ben dus dit is het geworden.

 

Al het dp is uit het blokje van Authentique Lovely. Eigenlijk een Valentijnsblokje maar zo ook leuk , zéker met al die sleutels. Zelfs een teckeltje (Memorybox) mag niet ontbreken en ook weer eens een gelegenheid om een sleutel-charm te gebruiken. Een aantal jaren achter elkaar kocht ik me suf op de beurs in Hardenberg en net als alle bloemen en lintjes zijn ze nog maar zelden op mijn kaartjes te vinden dus leuk dat het nu weer eens van pas kwam!

Donderdag kregen we om 18.00 uur allebei de 2e booster en we zijn weer net zo beroerd als van de eerste, waardeloos! We zijn blij dat we de afgelopen 2 jaar Corona-vrij zijn doorgekomen en met deze extra bescherming hoop ik van harte dat het zo blijft en dat óók de griepgolf ons overslaat...

De kerstkaart kreeg een ei én een topplekje


En ook een topplekje voor de koe 


 VRAAG: Ik kreeg al verjaardagspost en 2 dagen later een kaart van post NL of ik maar even 3,84 wil betalen omdat er niet genoeg postzegels op zaten en er géén afzender op stond 😡! In het verleden heb ik dit  wél betaald maar ik meen me te herinneren dat er bloggers zijn die dat niét doen. Ik heb er zó géén zin in maar krijg je dan wéér een betaalverzoek en misschien nóg hoger??? Als het zó moet heb ik eerlijk gezegd net zo lief géén post.

Gezellig weekend, Craftinghappiness-121  Friendship-72 Diecutdivas-march/birthday  LTSCB-154  LTCCB-67  Craftyfriends-15  CraftyCalendar-march Alphabetchallenge-y/fav colour comb=black, white, red and kraft  MTTC-477 PIP-2211  TTCRD-15 march  Penny's-517

dinsdag 15 maart 2022

BOE(ra) zegt de koe....

Dat is een van de eerste Nederlandse zinnetjes van Laura (samen met 'zag 2 beren' etc etc). Verstaan doet ze inmiddels vrijwel alles maar spreken is een ander ding -  wat verlegen en bang dat het fout is. Boerenkool en boerenknol vindt ze onwijs verwarrend dus er wordt in de winter regelmatig BOERENKNOL gegeten en zo komen er nog wel een aantal langs waar wij van in een deuk liggen 😀😀😀. Ze heeft gewoon géén talenknobbel maar dat is helemaal niet erg, genoeg andere leuke dingen. Vandaag wordt ook zij 38 (Syl vond het hart héél lief!) en heeft eindelijk de leuke MD-koe de stansmachine gezien! Ik heb hier helemaal geen dp gebruikt en gras en lucht (héél licht) direct op de kaart gezet met stencils en distressinkt, weer eens iets anders en leuk om te doen!

Groetjes,Craftyanimals-59   DaisyChain-61/dies Craftinghappiness-113 Diecutdivas-march/birthday  LTSCB-154  Craftyfriends-153  Fabnfunky-546/dies and or stencils(BOTH) Craftrocket-90/animals. AYLI-inter actieve or not= NOT, I like them a lot but am just rubbish in making them  Crittercrazy-60  HLS-march-stencil HLS-March/dies Timeout-209/cute  Mytimetocraft-477/animal  CraftyCatz-586  Allsorts-667  PIP-2211CutiePie-169/B=Boera TTCRD-15 March

donderdag 10 maart 2022

Gastdesigner bij CRAFT Challengeblog

Op deze kerstdonderdag ben ik gastdesigner bij het CRAFT Challengeblog # 620/CHRISTMAS. Jo vroeg zélfs of ik het team wilde komen versterken maar helaas heb ik mijn zere handjes al vol aan het bijhouden van de rest en heb ik voor de eer moeten bedanken maar gastdesigner zijn dáár doe ik graag mijn best voor! 

Ik mocht een digi van Morgan's Artworld - één van de sponsors - uitkiezen en ben voor het X-Mas Frame gegaan dat ik heb ingekleurd met Promarkers en daarna uitgestanst met een stitched ovaal van Crealies. Één poinsettia piept er en beetje uit anders paste de stans niet om het plaatje en het geeft wel iets speels. Het vogeltje en tekst zijn van MFT-winter songbird, de muzieknootjes zelf getekend.


Groetjes,


 

52 WTC  Peaceonearth-11 Craftinghappiness-121  LTSCB-154 MLCCB-43 CCCDC-130HLS-march/xmas Creativechristmas-4 Thehollyandivy-111 HLS-March/diesABCC-e, f and g= F fussy and fancy and G glitter Kraftychicks-602/christmas

dinsdag 8 maart 2022

Have a pawfect birthday

Vandaag is Cornelie jarig en ze had ooit een blogfoto met een kat dus ik denk dat ze daar wel van houdt - in ieder geval niét van teckels zoals ze liet weten bij mijn MFT-kerstkaarten met die énige hondjes  😉. Ik doe het in mijn broek als ik katten zie, gelukkig kan ik er op een kaartje wel tegen hihi! Zij is de shaker-queen dus dáár heb ik me niet aan gewaagd!!!


Katjes van Clearly Besotted, papier Lawn Fawn, tekst MFT, ballon van MD en zoals altijd ingekleurd met Promarkers.

De polar bear kreeg een kopje 🙂Hier doet dit kaartje aan mee

Groetjes,
TimeOut-208/8thb-dayspecial  Papercraft-79  Craftyanimals-59  Friendship-75  LTSCB-154 Craftrocket-9/animal Crittercrazy-60 Cupcakeinspirations-539  Hereisaplacetostart-3/two by two

zaterdag 5 maart 2022

Happiness is handmade.....

Bij Knutsels&Kadootjes loopt de challenge keukenprinsen/prinsessen en die is té leuk om niet aan mee te doen! Ik heb de ticketstans van SL weer eens van stal gehaald, net als de 2 organzalintjes.  Lastig op de foto te zetten dus ik heb er een aantal gemaakt.

Het dp komt van een Wibra-blokje van jaren geleden. Dit keukengerei op de voorkant en het zoutvaatje op de binnenkant horen bij de schort-stans Creative Expressions.
De leuke stempel Cool Cooler Coolest Cook (Ali) mag natuurlijk ook niet ontbreken. De stansjes zijn van Yvonne Creations Kitchen Staff, (muv de wortels en de - ingekorte - prei want die zijn van MD) sommige uit gekleurd papier andere gewoon uit wit en op kleur gebracht met Promarkers en zilver-potlood. 

Hier nog even een close-up  waarop te zien is dat er zout uit het vaatje komt 😄

 


Gezellig zonnig weekend,

 

 LTSCB-154 DiesRUs-188 FabnFunky-546  DaisyChain-61/dies ColorThrowdown-682  CraftyCalendar-march

woensdag 2 maart 2022

Happy Birthday

 


Omdat ik met de kaart voor Nelleke als winnaar was gekozen ben ik gastdesigner bij challenge #424/any occassion die vandaag van start gaat.


Action papiertje, distressinkt, leuk hippootje en tekst van Clearly Besotted (er komen nog meer stempels van dit merk deze maand, cute en weinig inkleurwerk) en nog twee kleuren roze touw met kraaltjes aan het eind. Ik heb onwijs veel kraaltjes in voorraad en ben door Gerie op dit idee gekomen want "pins" maak ik helemaal niet meer en zo hebben ze ook een superleuke bestemming!

Gisteren ging ons afspraakje niet door omdat GerJanne onverwacht aan het werk moest maar vandaag gaat het lukken, altijd zo gezellig.. heb er zin in! 

Groetjes,

 

 

 

Papercraft-79  TimeOut-208/8th bday special  Allsorts-650KIC-164/in 1 kleurCreationsinpink-43  Craftyanimals-59 Craftinghappiness-121  LTSCB-154 LTCCB-67  Craftyfriends-153Cuteasabutton-78  Crittercrazy-60