vrijdag 23 september 2022

Voor Heiko

Net als voor Moritz klik heb ik op de kaart voor zijn jarige vader een geinige beer van Creative Depot gebruikt.

Weer eens een slimline gemaakt met een stukje planken dp er op, de digi ingekleurd met Promarkers en verhoogd opgeplakt in een stitched rondje van Crealies. De serpentines zijn gemaakt/afgeknipt van de hartjesballon van MD. Nog wat glimsteentjes en klaar is het stoere mannenkaartje dat gelukkig prima op tijd aankwam. Wat een prettige week is dit na dat koude, natte en herfstachtige weekend. Ik heb er direct gebruik van gemaakt en het dakterras is *winterklaar*. De tafel, stoelen en parasol zijn weer stevig ingepakt en alle grote potten met planten staan op een rij aan de zuidkant dus mochten we een strenge winter krijgen (wat ik niemand toewens met deze energiekosten) zou het goed moeten gaan. Tussendoor nog heerlijk even met de toet in de zon gezeten 😊! 

Wens jullie vast een gezellig weekend,

4-Seaons-60/mannenThemaleroom-166/song=Pink "get the party started" HLS-Sept/dies SweetStampers-72 KIC-171/dierenTheCutiePie-175/bday bearsADTS-431PFM-659 TPS-526LTCCB-70 Kraftychicks-602 CraftyCatz-607

maandag 19 september 2022

Hoera

Voor jarige Miranda heb ik met inktjes en blommekes gespeeld!


Basis is ook hier een standaard zachtgroene glanskaart van 13x13 cm (ooit stapels in diverse tintjes/modelletjes gekocht dus ik ga ze maar eens opmaken). Witte cardstock uitgestanst met een stitched vierkant van Crealies en daar is ook HOERA van, de bloemen zijn stitched flowers van MFT.  Op het wit heb ik 3 kleuren distressinkt gebruikt en er ook nog wat mee gespetterd. Met dezelfde kleuren de bloemen bewerkt, de blaadjes zijn trouwens van een Action-stans. De bloemen "gestapeld" en daarna verhoogd opgeplakt, in de hartjes nog wat leuke steentjes net als op de kaart. 

De kaart voor Zoe is na 19 dagen eindelijk aangekomen. Er zaten wat stickers en glimsteentjes bij in voor nog geen 5 Euro en dan moet ik een compleet formulier invullen en wordt het nog gecontroleerd ook door de douane, te zot voor woorden maar haar blije gezichtje maakt het allemaal goed 🥰. Verderop in hun straat staat een huis te koop en ze heeft bedacht dat wij daar moeten gaan wonen zodat ze samen met Oma beautiful cards kan maken.... smelt smelt... 

Fijne week, MIUCB-61 HLS-Sept/diesCrafterscafe-289/monochromeCreativeCrafters-46 LTCCB-70

zondag 11 september 2022

Torn paper verjaardagskaart

 

Bij DCL #362 is de leuke uitdaging een kaart in "the torn paper technique" en ik heb nog even verder gegoogeld en zag een kaart met meerdere gescheurde laagjes en dat heb ik ook gedaan met deze verjaardagskaart voor Lia. Erg makkelijk vond ik het scheuren niet gaan (verkeerd papier??) en misschien had ik nog wat verder naar boven moeten gaan??? Achteraf kijken we allemaal de 🐄 in de .... dus ik heb het maar zo gelaten 😁. 

Op een standaard glanskaart een stuk blauw dp en er op wit met het rolletje. In de uitsparing zit een stukje dp met schattige kleine bloemetjes van een heel oud blokje van Eline. Happy Birthday uit het blauwe dp is van Crealies, de glimmers en het lint zijn uit de voorraad.  

Een toppertje met Zoe's kaart die helaas nog steeds niét is aangekomen want de Royal Mail houdt de ene staking na de andere .. ik duim dat hij niét verloren gaat in de onbezorgde postberg...
Gezellige zondag,
LTSCB-157HLS-Sept-birthdaySeizethebirthday-246

zaterdag 3 september 2022

Back to school with my best friend ..

Hoi hoi, 

Dáár ben ik dan weer na een lange en vaak HETE 🥵 zomerpauze met als kers op de taart het bezoek van onze girls, wat hebben we GENOTEN en we denken er allemaal met veel plezier aan terug! Het is nog steeds (te) warm in huis en ik moest er weer helemaal inkomen. Kriebelen doet het ook nu nog niet echt maar ons oogappeltje gaat aanstaande woensdag naar de 1e klas (het afgelopen jaar heette Reception en nu dus 1st Grade) en daarom heb ik haar een kaart gestuurd met een digi die wel weer voor haar gemaakt lijkt, wat is dat toch leuk!
 

Silas is inmiddels een lieve knorrepot van 12 jaar die ze wel leuk vind maar de kleine Beau die ze 2 jaar geleden in het nest vol puppies uitkoos, daarmee is ze vanaf de eerste dag BFF 😍.
 Mijn streepjes zijn getrokken met Promarkers en in dezelfde kleurtjes is de schattige All dressed up digi *my best friend* ingekleurd - hier en daar ook een potloodje gebruikt. De tekst bij de digi heb ik uitgeknipt, van streepjes voorzien en gemat op een stukje kraft want dat is de basis van mijn kaart en komt ook weer terug in de grootste punt die is geknipt met één van mijn oeroude figuurschaartjes. Er op nog een witte punt geplakt zodat vooral de haartjes van de digi beter uitkomen. Verder wat stansjes (Yvonne Creations)  die bij het schoolthema passen en op de lineaal met Vintage Photo een leuke tekst gestempeld.

De te liften kaart,  bij mij géén bannertje dus of ik aan de eisen voldoe??? 

De kop is er weer af, nu aan de slag voor de september-jarigen 🤪 !!

Groetjes,