zaterdag 19 juni 2021

We can weather any storm

12 jaar geleden gaven Laura en Sylvia elkaar het jawoord in stralend Connecticut en hebben Ben en ik 2 heerlijke vakantieweken aan de oceaan gehad (én oa Boston en NY  bezocht) met een onwijs gezellig lang trouwweekend waarin we kennis hebben gemaakt met Laura's familie en wat leuke vrienden. 
In de beginjaren stuurde ik steeds een "happy anniversary"-kaart maar op de een of andere manier is daar de klad in gekomen. Dit jaar had ik er weer zin in en dat komt door de mooie fietsen waarop ze zichzelf in de Coronatijd hebben getrakteerd (Gazelles, hoe grappig is dat??) en laat ik nou een tijdje geleden bij de Lidl deze super leuke Hollandse zadelhoesjes zien liggen. Die komen geheid van pas want het regent nogal eens in Engeland  *understatement lol*, zelden zó warm als hier tot grote vreugde van de dames 😏. 
 
 
Direct moest ik aan de enige MFT Rain or Shine stempel denken met dit resultaat!
 

Op een stukje aqua cardstock de slimlinestans van Pretty Pink Posh wit gelaten en in het middelste deel met een regenstencil van DDBD en blauwe distressinkt regendruppels gemaakt (waarbij ik dan nooit weet of het puntje boven of onder moet??). Verder is alles van MFT en heb ik zoals altijd ingekleurd met Promarkers en de kleuren van de "regenbogparaplu" terug laten komen.
 
 
Dit was het voorlopig, zoals ieder jaar druk ik voor langere tijd op de pauzeknop muv kaarten voor de zomer-jarigen want díe sla ik natuurlijk niet over.

Fijne zomer allemaal 🌞🌞🌞🌞
 
 


 

donderdag 17 juni 2021

Wishing you a day that sparkles

 

4 jaar is Zoe vandaag -eindelijk want al weken ondanks het "nog zo veel nachtjes": is tomorrow my b-day???  en op 7 september gaat ze naar "de grote school",  ook daar kan ze bijna niet op wachten hihi! 

DOL op unicorns en glimmers dus Oma kon aan de bak 😊.

 

De leuke stempel is van CC Designs, ingekleurd met Promarkers en Derwent Coloursoft, veegje witte gelpen hier en daar, Stickles Stardust op de hoorn en vleugeltjes, uitgeknipt en verhoogd opgeplakt.  Hier heb ik géén regenboog gemaakt maar karton in diverse kleuren en zowat alle maten van de stitched Crealies-rechthoekstans gebruikt. De tekst hoort bij de stempel en heb ik op een MFT-fishtail geplakt. De glimmende bloemetjes heb ik al sinds ik freubel en ik weet niet meer waar ik ze heb gekocht. De 4 is van Memorybox, 2x uit witte cardstock en daarna een glimpapiertje gestanst voor wat volume.

En nóg een plekje voor de stoere knul


Én voor de kleine ventWarme groetjes 🌞🌞🌞
LTSCB-146/ no rulz  LTCCB-59/ag  Kreativtanten-54/fantasy  Craftrocket-82/birthdayPinkgem-12/ag  Craftycalendar-june-/ag  Allsorts-627/magical world  Thedivasthatcutpaper-june/birthday  HLS-june/ag with diesSweetstampers-57/birthdayBizzyBecs-june/agPassionformarkers-596/summer colours  TTCRD-june15/ag  Friendship66-happy birthday  AudSentiments-277/ag+sentiment  AYLI/fav tip (first decide on cardstock and/or DP and repeat those colours on image and also always add some dimension eg the 4 cut out 3 times!). Fabnfunky-528/for a child

maandag 14 juni 2021

Géén Harry maar....

Jaaaaaaaaa eindelijk zijn GerJanne en Peter de trotse grootouders van JESSE en kon de naam op de kaart die hier al weken klaar lag  maar meneertje had zo géén haast om op de wereld te komen 😉. De kaart gaat straks op de bus maar ik laat hem toch maar vast zien ivm wat challenges die bijna aflopen.

Toen Willemijn met zwangersverlof ging stuurde GerJanne haar deze super leuke kaart met een baby van Mo Manning.

En ook al heb ik onwijs veel schattige babystempels/digis, bewust heb ik nu dus ook voor Mo gekozen met deze enige Spit Happens die ik ook nogal CAS heb gehouden muv het labeltje dat wél "frutsels" heeft  😏.

Witte kaart, dp van een heel leuk babyblok van de Action, stukje fishtail van MFT, knoopje uit de voorraad, tekst van een oude clearstamp van Eline gestempeld met blauwe distress-inkt en dit geheel verhoogd opgeplakt. Stitched stansen zijn van Crealies en zoals altijd heb ik ingekleurd met Promarkers.  


In de open zijkant een label van MD en er op een tekst die ik ooit op internet tegenkwam (meer van toepassing voor kersverse ouders ipv grootouders maar zo schattig en waar!!). Bovenaan een stansje van Magnolia (waar niét veel meer van te zien is hihi), lintjes uit de voorraad er doorheen en er tot slot een hobbelpaardjescharm aan gehangen en ik vond ook nog een schattig lichtblauw speentje!


 De kaart voor Moritz heeft wat plekjes veroverd


maandag 7 juni 2021

Moritz 12

En om is een stralende zomerweek met géén gefreubel en weinig geblog want druk met het terras zomerklaar maken en naar de stort rijden met (grote 😤) planten die de koude winter niét hebben overleefd (nadeel van appartement= géén groene container om iets in te kieperen).  Nieuwe grote groenblijvers en zakken aarde laten bezorgen maar verder dan de voordeur komt dat niet dus mijn rug en handen zijn niet zo blij na dit zware werk naar het is  gebeurd en we zitten er weer heel gezellig bij en de rest komt ook wel weer goed. 

Gelukkig was de verjaardagskaart voor achterneef(je) Moritz al klaar! Voor zijn 11e had ik deze kaart gemaakt en tussendoor nog deze "opkikker" ivm thuis-school dus ook nu heb ik weer voor de leuke Oliver van LOTV gekozen die wel bij hem past want voetballen is nog steeds zijn favoriete sport. 

Het is een CAS-kaart waar Oliver Kicking about alle aandacht krijgt. Ingekleurd met Promarkers en deze keer géén vrolijke kleurtjes want ik zie véél zwart op de foto's die zijn moeder met me deelt maar gelukkig ook een leuk groen bomberjack dus dit zal wel okay zijn 😀. Stukje dp van de Action aan de zijkant, houten 12 zwart gemaakt met Promarkers. De Birthday-banner  en de twee sterren bovenaan zaten op een kaart die Ben ooit heeft gekregen en vond ik hier super bij dus uitgeknipt en verhoogd opgeplakt.

Zaterdag mijn 2e Pfizer gekregen, nog beter dan de eerste want zelfs geen zere arm 👍! Dochter Sylvia heeft óók haar 1e Pfizer gekregen maar pas over 12 weken de 2e en dan begint dus ook het nieuwe studiejaar aan de uni (eindelijk weer een normaal jaar met échte colleges én contact!). We gaan elkaar helaas dus óók deze zomer niet zien maar ...,.ze komen met Kerst, ik kijk er zo naar uit!!!

Fijne week,
Addictedtostamps-406/make your markI❤️Promarkers-436/ag-outsideScrapping4fun-193/masculineCupcakeinspirations-520/masculine   Creatalicious-212/ag for boysDigichoosday-22.    Digidoodlestudio-39/boys to menLTSCB-146/no rulzLTCCB-59/ag Friendshipchallenge-66/birthdayTTCRD-june/ag  TPS-472/birthday  CCT-689/ag  HLS-june/CAS  AYLI/CAS or fully fancy ( ❤ both but NOT to fussy and it also depends on the person the card is  for)  CRAFT-600/masculine  Craftrocket-82/birthdayPolkadoodles-23/ag  Colourcrazy-22/ag  Craftycalendar-june/ag.  Thedivasthatcutpaper-june/birthday