zaterdag 26 november 2022

GerJanne is 60

Vandaag is het groot feest in Twello want GerJanne bereikt een kroonjaar! Ik heb een doosje - van sachets die ik gebruik - gepimpt en daar wat in gestopt: oa de kaart waarmee ik in maart bij Knutsels&Kadootjes (waar ze in het DT zit) in de top 3 stond en die ze zo leuk vond. Ik heb hem dus voor vandaag bewaard want een betere bestemming dan voor deze drukke duizendpoot/keukenprinses zou ik niet weten ook al heeft ze het dit jaar bij taarten en een grote pan snert (géén vissoep 🤣) gehouden. Ik heb er nu 60! aan toegevoegd en wat van de die leuke Coolest Cook stempeltjes er bij gedaan.


Bij het doosje is uitsluitend gebruik gemaakt van deze gave Creative Paper Collection van CraftSensations.
 

het vooraanzicht met de datum
 

De zijkant
 

 De bovenkant, plaatje gemat met één van de vele papiertjes, 60 en vlaggenstickers er bij


En als je aan het witte lintje trekt gaat het doosje open en zie je hetzelfde papier als op de zijkanten én een lekkere cupcake. Oók die is van de A en de onderkant is uit een 'afval"rand van de ticketstans gemaakt en heeft wat rillijnen gekregen met mijn scorebord. Verder nog wat leuk ingepakte hobby-presentjes die ze hopelijk nog niet heeft


De witte toef op de cupcake is gemaakt met die "winter"achtergrondstans van Avec die dus voor véél meer gebruikt kan worden

                                                       
Op 9 november hadden we die gezellige alcoholinkt/kletseldate en kon ik het meenemen want met de post is dit doosje wel een dingetje natuurlijk. GerJanne heeft een ijzeren discipline en laat ook alle kaarten dicht tot haar verjaardag maar voor de zekerheid had ik nog even een schattig Magnolia-labeltje aan het cadeautasje gehangen 😀!!!!


 
                                                                            HAPPY 60th B-DAY GERJANNE!
 
 

 
 
 


donderdag 24 november 2022

Witte wereld

Op deze kerstdonderdag een label in diverse wittinten met een beetje zwart en grijs nav wat challenges. 


Op de grote slimline tag CR1576 de snow-embossingfolder DF1439. Er op de altijd leuke Eline's Snowman COL1431, het stipjespapier is van PK9103 Noir&Blanc en verder heb ik voor wat details snowpaper gebruikt. Ook de ijspegelrand en wat sneeuwsterren zijn daaruit gestanst. Let it snow is van EC0133 en tot slot een deel van de tekstcirkel CR1561 boven de sneeuwman. 

Nav jullie reacties:  de unicorn-kaart is niét voor Zoe, er zijn ook GROTE mensen die van die kleurtjes houden 😉. Vorig jaar kreeg ze er wél een eigen kerstkaart mee klik maar dit jaar had Oma wat moeite met freubelen en is het er niet van gekomen dus krijgen ze de teckelkaart  (succes verzekerd met die 2 exemplaren in huis!) De doos is al aangekomen, blij mee! 

Fijne dag, 

 

 


52WTC Letssquashit-26 MarianneDesign-305/winters tafereel DaringCardmakers-white Countryview-nov/tags

donderdag 17 november 2022

Unicorns-kerst

Vandaag een *magical* slimline  kerstkaart waar muv van de traditionele candy cane geen kerstkleur op te vinden is maar dat is bewust want ik had iemand in gedachten voor deze kaart.


Het dp is van Decotime, het roze komt terug in de haren van de schattige unicorns en die komen van deze stempelset - speciale uitgave SSS en Clearly Besotted van vorig jaar

 .

Het middenstuk is op kleur gebracht met distressinkt en met Modelling Paste en een stencil heb ik er sneeuwstippen op gemaakt. De unicorns zijn ingekleurd met Promarkers en hebben hier en daar wat bling gekregen met gelpennen en Stickles Stardust (flesje leeg dus niet helemaal succesvol 🙄). Ik heb ze niet op een sneeuwheuveltje gezet maar wat schaduw er onder gegeven met een zilverpotlood - dat ook op de hoefjes en het gewei gebruikt is - en voor nog meer feestelijke bling bling de lichtjes van MD uit zilverpapier en glanskarton gestanst. Op de pakjes zit Glossy Accents. 

De kerstteckel kreeg nog een plekje


Inmiddels is dit kaartje in de Sinterklaas/Kerstdoos onderweg naar Engeland en nu maar hopen dat hij niet wéér oneindig lang bij de douane ligt en op tijd is voor het schoentje zetten. 

Fijne dag, 


52WTCDAK-71CraftyAnimals-61Crittercrazy-68  MLCCB-41CreativeInspirations-sparkleCraftrocket-96DaisyChain-62CraftyCalendar-novStampingSensations-novWelovestamping-novLilPatch-193SweetStampers-74 AYLI-non traditional colours (I chose this pink paper and soft blue background with someone special in mind as she ❤️ it)  TheHolllyandIvy-128Fabnfunky-561


donderdag 10 november 2022

Liefdevolle gnome-kerstdagen

Bijna alle figuurtjes-dies zijn een gepuzzel van jewelste en ook deze gnomes (Avec) waren niet één twee drie in elkaar gezet maar schattig zijn ze!!! Er zit nog veel meer bij om uit te stansen - zie kleine foto onderaan- maar ik wilde een puur winterse uitstraling zonder veel verschillende kleuren dus dat gebruik ik later wel een keer.

 

Het blauwe dp is uit het Nordic Winter blok van MD. Ipv de vaak gebruikte stitched hill heb ik nu een Background Die van Avec/Action gebruikt (over een poosje laat ik nog iets zien waar hij super leuk voor is!) en langs een van de stippellijnen afgeknipt: net sporen in de sneeuw of sla ik nu een beetje door met mijn fantasie 🤣???? De snor, baard en vlechten heb ik met zilvergrijs potlood en witte gelpen bewerkt, op de mutsen heb ik met Delicata White Shimmer inkt nog wat sneeuwvlokken gestempeld. Voor toch een beetje bling wat rode glimmertjes in de bomen en zilveren sterretjes toegevoegd. Mamma-Gnome heeft voor de feestelijkheid zelfs zilveren strikjes in haar vlechten. Op het hartje zit Glossy Accents, Kerstdagen is van CraftEmotions.

Met een donkere kleur als omtrek komen de snor en baard wel wat beter uit dan bij mij maar zoals geschreven: ik wilde 100% winter dus heb voor wit gekozen!!! Denk trouwens wel dat Pa-Gnome spinazie eet want zo maar even een hele kerstboom de lucht in houden............????? 


Het herfstkaartje kreeg twee plekjes, altijd super blij mee
Gisteren was ik kletselen bij GerJanne en heeft ze me wegwijs gemaakt met alcoholinkt en *rietje blazen*, zo leuk!!! (Ik moest oude kleren aan en had handschoentjes en een schort bij me - viel achteraf best mee hoor met de zooi 🤣🤣!!) Nog even hier thuis er wat aan doen en dan laat ik ze zien. Morgen wordt Ben 79 en gaan we traditiegetrouw ergens smullen: een gezellige en vooral drukke week - vrijwel elke dag iets - gelukkig ben  ik weer helemaal opgeknapt! 
 
Fijne dag, 

 

 

52 WTCCraftyfriends-161.Thehollyandivy-127  MLCCB-47  ChristmasKickstart-68/treesCreativeInspirations-sparkleCraftrocket-96CraftyCatz-612 DaisyChain-62Craftycalendar-novDCL-365 POECC-27LilPatch-183HLS-dies Lilredwagon-632Kraftychicks-637


donderdag 3 november 2022

Kaarsjes mogen weer aan...

Behalve de sepia-toppers vond ik ook nog diverse leuke van Don&Daisy dus hupsakee, een kaartje er mee!

 

Kraft basis, dp van DecoTime, de tekstcirkel van MD gewoon uit wit gestanst en kleur gegeven met een Promarker en daarmee  heb ik ook wat meer details op het plaatje aangebracht. Voor het contrast een ring uit kraft om het plaatje heen. De tekst van MD met WOW-embossingpoeder en de heattool op een MFT-fishtail uit kraft. De sneeuwsterren zijn ook van MD en hebben een hotfixsteentje in het hart. Rond het plaatje heb ik nog wat extra sterren gestempeld en ze allemaal bewerkt met gele glitterpen en dat zit ook op de vlam van de kaars. 

De kaart voor Miranda kreeg een topplekje


100% ben ik nog steeds niet: duizelig en veel hoofdpijn en volgens de huisarts gaat er een hardnekkig virus rond. Het goede nieuws is dat alles wat ik laat zien al geruime tijd af is en dat komt nu dus heel goed uit!

Groetjes, 


 

 

52WTCHobbyVision-125 TTCRD-oct 25Pennys-533CraftyCatz-612/kraftAllsorts-700CupcakeInspirations-527 Dreamvalley-281/dies Craftyfriends-161 Thehollyandivy-102Tryitontuesday-sparkle and shine MLCCB-47 HobbyshopVeldmaat-nov/kerstkaart CreativeInspirations-sparkleCraftrocket-96