woensdag 18 mei 2022

Bedankje voor verwennerij

Niet te geloven wat een te gek leuke prijs ik kreeg toegezonden voor het winnen van de 4-Season's challenge...

Een super leuke kaart met binnenin een klein  doosje vol honingdropjes, nou die waren in no-time op want drop is mijn grootste verslaving 😊 en een giga-grote labelstans


Enig dp met allerlei leuks er bij

en in combinatie met wat ander dp heb ik er dit bedankje voor Nelly mee gemaakt.


Het boeketje kreeg een plekje

Warme groetjes,

vrijdag 13 mei 2022

Boeketje

Het afscheid van Jacques was druk bezocht. Foto's van jongs af aan op een groot scherm, prachtige Franse chansons en warme woorden van Anita, zijn 3 zonen en een goede vriend. Soms emotioneel maar ook met de nodige humor, mooi om op terug te kijken!

In het freubelen /bloggen zit de klad maar vóór de Pasen had ik flink doorgewerkt en vandaag laat ik een boeketje voor jarige Ria in Leiderdorp zien, zij is dol op kleine bloemetjes.

 

Ik heb mijn embossingfolders herontdekt, deze is van  Crafts Too. In het kadertje een klein stukje hartjes-dp met stitched randjes en daarop uit vellum van Spellbinders de flower-wrap mét lieve bloemetjes in allemaal zachte tintjes met strasssteentjes in de hartjes voor een beetje feestelijke bling.

Kikkertje viel in de prijzen (uitzoeken bij Dr. Digi)

 

Vast een gezellig weekend gewenst,

 

 

 

 KIC-166  the 4 Seasons-May  DRU-192  Friendship-77  CraftingHappiness-123  4-Seasons-56  Getcreative-111 Allsorts-675  HLS-May/diesMMM-174 Littleredwagon-653  Craftygals-226 CRAFT-637 Pennys-521 Classic Design-May 5 LTSCB-68

woensdag 4 mei 2022

Condoleancekaart

Wie mij al langer volgt weet het misschien nog wel. De man van vriendin Anita ging snel achteruit en moest naar een verpleeghuis waar hij helemaal wegkwijnde dus ze heeft hem na een paar maanden - op zijn herhaald verzoek - naar huis gehaald met alle narigheid van dien want het is ronduit een vreselijk jaar geweest voor allebei. Afgelopen donderdag is hij overleden, vandaag zou hij 83 geworden zijn, morgen is de crematie. 

Deze kaart met de Memorybox Prim Poppies heb ik voor haar gemaakt. Witte basiskaart, er op een stukje "warmer" wit met links en rechts een Cuttlebug-embossing-randje en sterkte is van Craft Emotions  (andere teksten voor dit soort kaarten heb ik niet).

 

Gelukkig ook leuks  te melden vandaag:

De paperclip én het kikkertje kregen topplekjes 


En mijn tuintje voor Colinda werd winnaar én in juni ben ik één van de gastdesigners bij de nieuwe challenge van 4 Seasons, LEUK LEUK...

 Lieve groet,


 

 

KIC-166  Memorybox-84  Getcreative-111

woensdag 27 april 2022

Kikker voor jarige Marjan

Marjan geniet enorm van haar vijver en de daar in wonende kikkertjes dus een thema voor haar verjaardagskaart was geen enkel probleem! Ik heb dit leuke tafereeltje op internet gevonden en ingekleurd met Promarkers en Derwent Coloursoft en hier en daar wat witte gelpen gebruikt. Hoppy B-day heb ik zelf geschreven en er nog twee dewdrops bij geplakt.

Gezellige Koningsdag,


4-Seaons-55/moodboard  AAABirthday-36/critters  DaisyChain-62/birthday  AudSentiments-293  AYLI-floral or cute *I prefer cute, flowers are pretty hard to colour!)  Papercraft-81 Craftinghappiness-122 Creativesketchygirls-71  MMM-173Promarker-638/fav colours - 🥰 green in any combination I❤Promarkers-50TPS-509Pennys-520

zondag 24 april 2022

Gastdesigner bij Knutsels&Kadootjes

En wéér een gastdesignerbijdrage, ik vind het héél eervol als je daarvoor in aanmerking komt! Bij K&K begint vandaag de nieuwe challenge IK HOU VAN HOLLAND. Dat vond ik dus echt een uitdaging want heb ik dáár iéts voor in huis??  Een slimlinestans, onze nationale driekleur aan cardstock én wat motiefjes uit een MD Pretty Paper Block van jaaaaaaren geleden brachten uitkomst! De tulpjes zijn van Yvonne Creations en achterop de enkele kaart heb ik een bijpassend standaardje gemaakt.


Deze kaart gaat tzt naar een bloggertje dat graag in ons land vertoeft dus als ze kijkt zal ze hem op haar - nog ver weg verjaardag - vast wel herkennen en anders is het straks een verrassing. 

Nog een topplekje gekregen 


Afgelopen vrijdag - enorme chaos en uren vertraging op Schiphol 🙄 maar toch nog geluk gehad want zaterdag was echt een ramp  - zijn Sylvia, Laura en Zoe teruggevlogen en het waren gouden dagen waar we allemaal met onwijs veel plezier op terugkijken. Wandelen, speeltuintjes, Binky, Apenheul, spelletjes doen, knutselen, pannenkoekenrestaurant... één groot feest. Nu tellen we weer af tot begin augustus als we met z'n allen een hele week naar een vakantiehuis in het midden van het land gaan...nu al zin in maar éérst even bijkomen en vooral nagenieten!
 
Groetjes, woensdag 6 april 2022

Gastdesigner bij MHH

Bij MHH loopt tot 15 april challenge # 39 waar Angela graag een boxkaart wil zien. Ik heb een shadow box gemaakt en dat kan op talloze manieren: met een stans (van oa Marianne Design) of helemaal zelf en daar zijn volop tutorials van te vinden. 

Voor mijn reminder ben ik zelf aan het snijden en rillen gegaan en heb er een gezellig tuintje van gemaakt met een oude liefde: Don& Daisy  en omdat wij samen in het D&D-designteam hebben gezeten is deze creatie naar de morgen jarige Colinda gegaan! Die zit al geruime tijd in de lappenmand en heeft dus wel iets meer dan een *gewone* kaart verdiend. 


Wolkenlucht zelfgemaakt met stencil en distressinkt. Gras, springborder en wolkjes zijn  van Memorybox, de rest is allemaal van MD en ingekleurd heb ik weer met Promarkers. In freubelland kan gelukkig ALLES want tulpen en een zonnebloem samen in de tuin 😊😊😊????? 

Moodboard 4-Seasons-55


En super blij met de lange rij leuke plekjes...ik krijg het nog steeds niet voor elkaar een "compact" fotolijstje te maken dus toch maar weer onder elkaar


Ben is na 1 weekje op de longafdeling gelukkig weer thuis. Nu nog verder opknappen/aansterken en dan langzaam - voor de zoveelste keer 😏 - de conditie weer een beetje op peil zien te brengen. It's a never ending story maar we gaan er voor en ik duim me een versuffing dat hij *goed* is als onze oogappeltjes komen want dat duurt nu niet lang meer!!! 

Ik wens jullie vast gezellige Pasen


 

TTCRD-29/3 Addictedtostamps-426/make your markCraftinghappiness-121CraftyCatz-589/layers  DIESRUS-190  Simplycreatetoo-179/background  StampingSensations-April/I love (Promarkers and Don&Daisy Growing Sunflowers)  Welovestamping- April/stamp of the momentDreamvalley-267PIP-2214 PaperFunDay-40 TPS-506


woensdag 30 maart 2022

Verjaardagspost


Ook de post uit Engeland is aangekomen dus vandaag kan ik alles aan jullie laten zien, zelfs sommige enveloppen waren extra leuk! Hoe de moeders ook hun best deden een kaart met Happy Birthday en/of 70 uit het schap te halen het was één en al Moederdag (in de UK op 27 maart) en Zoe wist het zeker ... DEZE MOET HET ZIJN  want:  Oma heeft een fox op haar adresstickers én "this fox has craft-pencils and Oma is my craft hero" 😄. Géén wonder dat ze lang nodig had want kijk eens hoe mooi de binnenkant is beplakt en zelfs een visje in de zee, mooie bloem en poppetje getekend 🥰. Ik moet maar weer snel achter glimmers aan want dáár is ze dol op en die zijn nu wel bijna op denk ik...

 

Een prachtige pop-up-kaart van Daniela, Heiko und Moritz

Van wat vrienden

 Trijntje, Annemarie en Merit, Lia, Margreet en Margo

 GerJanne 2x hihi, de koffiekaart was een plagerijtje (zie haar blog), Nelleke, Monique, Jantine, Nancy en Marianne

 Ineke, Anita, Jeanet, Miranda en Annerieke

 Gerie, Cornelie en Marjan


En een beeldige bloemenbox uit de wondermachine van Angela - die past dus perfect bij de challenge op haar MHH-Blog waar ik volgende week een reminder voor mag laten zien.

Allemaal nogmaals reuze bedankt voor deze verwennerij voor mijn 70e verjaardag!!!!

Verder helaas geen goed nieuws: Ben is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht...hij is al weken niet goed dus we hopen en duimen maar weer!!