maandag 27 april 2020

Voor Marjan

Nog steeds géén inspiratie/freubelzin maar de jarige Marjan kán en wil ik niet overslaan want wij hebben buiten het blog om een heel fijn contact al hebben we elkaar nog nooit ontmoet: dat zou bijna afgelopen november op Tenerife gebeurd zijn maar helaas......die vakantie ging bij ons niet door.
Elk jaar is ze met haar Rob naar warmere oorden rond haar verjaardag maar door het virus viert ze deze "speciale" verjaardag nu noodgedwongen thuis en met dit stralende weer heeft ze het vast wel gezellig!
Ze is géén groot fan van cute maar wél van bloemen die ze schitterend inkleurt dus van mij een fleurige kaart voor haar 65e verjaardag met de LOTV-digi Sweet peas in a jug, ingekleurd met Promarkers en Karisma potloden.
                                                        

Op een witte kaart 2 kleuren karton van de Wibra, ooit gekocht om kaarten van te maken maar verder dan wit of kraft kom ik zelden 😉. Tekst van Craft Emotions, Perlenpen Flieder (die het na jaaaren liggen waarachtig nog deed!) en Crealies stitched vierkanten.     
En zowaar zag ik ook nog wat challenges  waar deze kaart aan mee kan doen...

                                                                                                    
                                                                      Catch the Bug                                                                          All Fun

Blijf gezond en hou vol hóe moeilijk óók..en natuurlijk een gezellige "(k)woningsdag"!

Challenges:

Catchthebug-May/color
AllFun-#7/ag option colours
K&K/old stuff (karton Wibra en Perlenpen )

woensdag 15 april 2020

Allerlei...

Dag allemaal,

Even een berichtje van mijn kant wat niet wil zeggen dat ik weer inspiratie of zin heb om aan de freubel te gaan maar ik wil graag iedereen BEDANKEN die zo lief heeft gereageerd op mijn blog, via de mail én me zo snel ná een verjaardagskaart óók weer een condoleance-kaartje heeft gestuurd, hartverwarmend!

Het verdriet om het overlijden van mijn zus Willy is nog even groot, er zit een gat in mijn hart en dat zal wel altijd zo blijven. Ik was 27 toen mijn moeder overleed, mijn vader ging 6 jaar later en omdat ze allebei kanker hadden zag je het eind wel aankomen maar deze totaal onverwachte dood zónder afscheid (er mogen in Duitsland sowieso slechts 10 mensen aanwezig zijn!) voelt op de een of andere manier véél erger. Misschien doordat ik nu ouder en minder druk ben dan destijds (met een drukke baan en daarna een klein kind) maar óók doordat er om me heen de ene na de andere dierbare verdwijnt. Ik heb het er moeilijk mee maar doe mijn uiterste best niét bij de pakken neer te zitten en ik realiseer me dat er nu over de hele wereld mensen zijn die net zoveel verdriet hebben.....ongelooflijk wat er dit jaar op ons afkomt.
Gelukkig was het héérlijk weer dus lekker het dakterras gesopt en geschrobd, ramen gelapt, planten verpot, keuken gepoetst, elke morgen en namiddag een half uur "sporten", veel gewandeld: fysiek bezig zijn is voor mij de beste remedie om dingen te verwerken!

Er waren ook nog wat blogdinnen jarig deze maand en daar heb ik deze kaartjes aan gestuurd die gelukkig al in maart af waren. Ik heb er de rust niét voor om aan de freubel te gaan maar ook dat komt vanzelf wel weer goed zoals we allemaal weten....

                                                                      Colinda
                                                                 LOTV-Busy Baking

                                                                         Sarah
Impression Obsession flower pot dies, Craft Emotions tulip border
                                                                         
                 
Blijf gezond, houd vol want óók al dalen de cijfers hoopvol ...we zijn er helaas nog (lang?) niet.

Lieve groet,


Challenges:

Makemymonday-120/spring flowers
TheCutiePie-146, bunnies, bears and other B's
PFP-538/CAS
DiesRUs-143/spring flowers