woensdag 30 december 2020

Annebeth is 30

 


GerJanne deed een oproepje om haar dochter Annebeth een verjaardagskaart te sturen want vaak wordt ze in combinatie met een kerstkaart gefeliciteerd maar zéker als je 30 wordt is dat toch echt niét leuk! Naar ik heb begrepen is ze goed verwend en ook mijn kaartje wordt door deze leuke dametjes op de bus gedaan! Het is vrolijk en nogal zomers met die jurkjes en kleurtjes maar dat leek me juist gezellig in deze donkere dagen (daarom ook geen beste foto maar dankzij een tip van M@rjan heb ik een fototentje gekocht dus dat probleem is straks de wereld uit!!). Annebeth en Jeroen hebben een tijgertje liet moeders weten dus ik dacht te weten hoe ik deze poes moest inkleuren...uuuuh NIÉT dus want Miley is grijs 😏😵🥴...baaalen!

Het streepjespapier is uit het Celebrations blok van MD en die kleurtjes komen ook weer terug in de enige Stamping Bella Squidgy snail mail stempel (en snail mail is het want ik had zó die 30 in mijn hoofd dat ik dacht dat het vandaag was en mijn kaart ging dus té laat op de post 😵).  Zoals altijd met Promarkers ingekleurd en op de envelop een paar keer 30 geschreven. De teksten zijn van CraftEmotions. 

En dan wil ik nog even deze énige en zélfgeschreven kaart met jullie delen ❤❤.

Op daycare hadden ze een "wriggly nativity"-uitvoering (kronkelende/wiebelende..stilzitten gaat natuurlijk niet als je zo klein bent en al helemaal niet als je glibberige satijnen kleding draagt 😊). Zoe was Maria naast een héél vermoeide en gapende Josef whaha..wát hebben we genoten en zó knap en aandoenlijk van die 3-jarige zingende ukkies én hun "juf" achter de piano. Helaas is het een enorm bestand dus ik kan het filmpje hier niet laten zien maar we hebben in een deuk gelegen en ik werd er ook een beetje emotioneel van toen ons meiske een solo had waarbij ze haar kindje in slaap zong en in het wiegje legde .....

Dank voor alle gezelligheid en inspiratie in dit moeilijke jaar! Ik wens jullie een prettige jaarwisseling toe maar vooral dat 2021 voor iedereen in alle opzichten GOED mag zijn!!!  

 Liefs, donderdag 24 december 2020

Gingerbread

Vandaag de laatste 2020 kerstkaartjes op de 52 wtc donderdag. GerJanne vroeg al eens: laten jullie alles zien, óók als je er niet echt tevreden over bent? Ja hoor ook de wat mindere kaartjes en deze zijn al begin september gemaakt...ik moest er toen duidelijk nog even inkomen 😏.
De leuke vilten gingerbread-figuurtjes, de stans met mini-schulprandje 6 de vierkantjes en het beetje dp op de 2e kaart zijn allemaal van de Action. 
Wat bakerstwine, gestanste boompjes en een stiksteek met de witte gelpen.


Hier op de witte kaart - nog smaller dan slimline - een stukje kraft-cardstock waar ik de vierkantjes heb uitgestanst en de figuurtjes er in heb geplaatst.


Hier heb ik de vierkantjes die ik bij de bovenste kaart heb uitgestanst op het dp geplakt en dáár op de figuurtjes.


Lieve groetjes van Santa en mij..op de 30e kom ik nog een keer terug maar verder nog steeds een ingedrukte pauzeknop...


maandag 14 december 2020

Sweet wishes

Voor jarige Jantine een eenvoudige kaart met een lekkere taart dus die kan mee doen bij MHH-28!!

  

Met deze taart van Ali kun je alle kanten op want er zitten ook andere blaadjes en een citrusschijf bij maar gelet op de tijd van het jaar heb ik hem een beetje kerstachtig gemaakt met hulstblaadjes en het Merry and Bright papier van MFT waar met een Crealies-stitched stans de opening in is gemaakt. Sweet wishes is van Penny Black. Verder wat plakpareltjes - bewust wit - en de witte gelpen gebruikt.

En nog 3 plekjes veroverd..altijd blij 

Lieve groetjes, er is al héél wat mooie kerstpost binnen..genieten 🎄🎄 🤶🎅🎄🎄

zaterdag 5 december 2020

Voor Trijntje

Voor jarige Trijntje die vóóral héél véél fietst maar als het kouder is liever wandelt heb ik deze kaart met een lekker dik ingepakt (muv die dunne beentjes... brrrr) dametje gemaakt.

Kraft en blauw altijd mooi!!! Ik heb 2 kaders uit 2 verschillende soorten witte cardstock gemaakt. Het buitenste uitgestanst met een stitched vierkant van Crealies en bewerkt met Vintage Photo distressinkt. Er achter dp van "je weet wel" en er in berkenbomen uit wit en kraft gestanst- op het kraft witte gelpenstreepjes en op de witte ook weer wat Vintage Photo aangebracht. Het is een grote stans maar ik heb diverse stammetjes los-geknipt en er een beetje mee gespeeld. De stempel is Uptown girl Quinn in her boots van Stampin Bella, zoals altijd ingekleurd met Promarkers en daarna uitgeknipt - fuzzy cutting noemen de Britten het en dát is precies wat het is en het kost me onwijs veel moeite maar het lukt (nóg wel 🥴)!! Omdat ik iets vond ontbreken in het lichte geheel heb ik uit donkerblauw de dorps-skyline van MD er nog achter geplakt en zo is het alsof ze net van huis komt en de natuur instapt!! Het donkerblauw komt weer terug in de tekst van ??? en verder heb ik de schattige houten vogeltjes en een sterretje gebruikt, tig jaar geleden bij Xenos gekocht en hier precies leuk. 

Post NL heeft nu al problemen door de drukte dus mijn kerstkaarten gaan maandag de deur uit. Misschien onnodig vroeg maar post die pas ná de Kerst komt vind ik gewoon niét leuk! 

Ik ben dolblij dat alles af is en hou freubel/blogpauze want ik heb vreselijk veel last van mijn handen. Met Ben gaat het ook nog steeds niét goed want die resistente bacterie blíjft maar voor ellende zorgen .. 😝.

Goed weekend en voor wie het viert, gezellige pakjesavond! Zoe heeft intens van alles in/naast haar schoentje genoten en - nét als met Kerst volgens Amerikaanse traditie- - vanmorgen (om 6 uur 😵) haar pakjes geopend...thank you KLAAAAAAS 🤣🤣🤣!

Lieve groetjes,


donderdag 3 december 2020

BRRRR...........

 


Ook op deze kerstdonderdag een kerstkaart maar niét bij 52 weeks want dáár loopt de maandelijkse wedstrijd en daar ben ik helaas niet aan toegekomen. Maar wél  bij de leuke Liftchallenge # 155: maak een Peek a Boo-kaart met bijpassende envelop. Ik heb voor kraft gekozen en een stans die zich hiervoor perfect leent!

Op het dp van  DécoTime een kraft frame van MFT (3x gestanst voor volume) bewerkt met Gesso voor een sneeuweffect. Er achter mijn stempelpapier van Sigel Express dat ik heb bewerkt met SU-Soft Sky inkt zodat het niet meer zo wit is. De leuke stempels zijn van Hello Blue Bird Frosty Friends.zoals altijd ingekleurd met Promarkers en de sneeuwman op de envelop is met Derwent Coloursoft-potlood gedaan. Frohe Weihnachten is van Craft Emotions en zo is ook het laatste kaartje voor Duitsland klaar! Voor de nodige kerst-bling hier en daar nog wat glimmertjes geplakt.

Het voorbeeld:


Nog 2 plekjes veroverd Morgen is Trijntje jarig, haar kaart laat ik het weekend zien.

Groetjes,                    


  


SweetStampers-50 Creatalicious 200 Craftyanimals-45 DAK-48 PFP-571 LTCCB-53 LTSCB-40 MLCCB-29 Cuteasabutton-63 ABCCC- Y=your fav things (dp, dies, cute stamp, colouring with Promarkers) DoubleD-Santa hats CreativeInspirations-hohoho Fab&Funky-505 Girlzcreative-7 Wordartwednesday-468/469