maandag 30 december 2013

Hieperdepiep
 
Een kaartje in haar lievelingskleur blauw voor ons oude Buufje dat altijd heeft gezegd "ik wil 100 worden" nou ze is er bijna!!!! Ze woont nog steeds in hetzelfde huis. Maakt inmiddels wel gebruik van "tafeltje dek je", een kleindochter doet haar boodschapjes en haar schoondochter helpt in huis maar voorlopig op haar 98e, zo willen we allemaal wel oud worden toch??

                          

De basis is een standaard klein kaartje uit blauwe glanscardstock, daar witte glanscardstock op en het DP en de postzegel zijn uit de Eline's Huis Agenda van dit jaar.
Het stempeltje op een kleine Spellbinders Oval is "Winter Marci" van LaLaLand, ingekleurd met Promarkers en Derwent. De roosjes zijn uit voorraad en hebben Stickles en wat Typ-Ex gekregen, net als het ovaaltje en de postzegel. Het hartje is een stansje van Joy en "hieperdepiep" is van Crealies en is uitgestanst met Craftable CR1212 van MD. Twee glanzende strikjes aan weerskanten en klaar.

 
Een leuk afsluitertje van 2013 want met dit kerstkaartje sta ik bij de The Crazy Challenge in de .......


Graag wens ik jullie bij deze een heel gezellige jaarwisseling en een heel gelukkig, gezond en creatief 2014!!

Liefs,


 

dinsdag 24 december 2013

Besties Merry Christmas

Een kerstkaartje in hele lieve kleurtjes met een schattige Besties die zich een breuk sjouwt aan een zak vol cadeautjes.


 De basis is een 15x15 kaart gesneden uit Kraft. Het pastelkleurige DP is van Rosa Dotje en de boompjes van een blok van de Action, alles gemat op Kraft, met Typ-Ex bewerkt en met een Stickles-randje  rondom.
"Merry Christmas" is uit Kraft en witte cardstock gestanst en heb ik gekregen dus ik weet geen merknaam.  Ik heb het bewerkt met Typ-Ex, Snow-Tex en bronskleurige Stickles . Er boven een houten engeltje bewerkt met Snow-Tex en ook wat Stickles.
De digi is weer ingekleurd met Promarkers en rondom zit Frantage met nog wat beige "vlokjes" die ik van een blogdin heb gekregen en nu voor het eerst heb gebruikt. Onder het afdrukje een border van Magnolia die ik heb gekocht op de KreaDoe, 't Is net een schattig kantje vind ik maar als je hem andersom zou gebruiken heb je een leuke rij mini-kerstbomen (net als met het "afval" dat overblijft als je dit hebt gestanst..zie mijn kaartje hier onder!!).
De poinsettia is weer van MD. In het midden een roze knoopje met een glitterrandje en een dubbel draadjesstrik. De schattige kleine boompjes zijn van Magnolia en zitten vol hotfixsteentjes.

Met dit laatste kerstkaartje van 2013 wil ik jullie allemaal een heel vrolijk kerstfeest wensen en bedanken voor alle gezelligheid en inspiratie van het afgelopen jaar!!


Challenges:

PCJ/it's christmas time
SSSC-31/anything goes-christmas
PassionforPromarkers-228/christmas-sentiment
InkyChicks-19/Christmas
BestiesAussie-13/Christmas
GeWe/kerst of winter

zondag 22 december 2013

X-Mas things Daisy

Een voor mijn doen erruuuuug volle kerstkaart met het lieve stempeltje "X-Mas things" van Don&Daisy. Als vanouds ingekleurd met Promarkers, witte pen en wat goudkleurige gelpen als glansstralen bij het kaarsje. Ze is uitgestanst op een Spellbinders Oval en gemat op een Oval Scalop. Rondom heel veel Frantage (beetje uitgeschoten whahhaaa) en ook de Snow-Tex is weer ruimschoots aanwezig.


De basis is weer een witte kaart van 15x15 en het DP is van Eline's Winterhuis. Het kant-randje aan de onderkant van het paddenstoelenpapier is een Doohickey van Magnolia op de KreaDoe gekocht. De rand in het midden (net kerstboompjes) is dus eigenlijk "afval", net als het  randje mini-ijspegeltjes er onder.....veel te leuk om weg te gooien toch???
Verder nog 2 cornerdies met sneeuwsterren van MemoryBox en een gekregen schilderijlijstje uit die zachte klei met een stukje DP er achter waar "let it snow" op staat, twee stukjes "Lovely Fence" van Magnolia en een stukje lint van Crafty Ribbons.
Rondom het afdrukje een dikke rij bloemen, besjes, elzenpropjes (geraapt tijdens een wandeling en een hele tijd laten drogen) allemaal met Gesso en Snow-Tex bewerkt en er ook nog een plastic paddenstoel tussen gestoken.

Zoals ik in mijn vorige post al schreef heb ik de candy bij Diana gewonnen en dit is hem, gewoon te gek zoooooooo veel moois!!! Nogmaals heel veel dank Diana, dat worden weer heel wat uren freubelplezier voor deze bofbips!!!


Nog even en het is Kerst, zijn jullie er allemaal klaar voor??

Challenges:

PCJ/it's christmas time
InkyChicks-19/christmas
MarianneDesignDivas/anything goes

vrijdag 20 december 2013

Winterbirds tag

Voor de verandering een zelfgemaakte tag in plaats van een kerstkaartje.


De basis is rode cardstock, daarna witte glanscardstock en dan schitterend DP van de Action met vogeltjes en een beetje glimmer hier en daar.
Aan de bovenkant twee scalop circles van Spellbinders met een Magnolia-rondje om het gat, twee linten en een twinedraadje met een kerstboom-charm en twee belletjes.
De beeldige stempel van Bildmalarna "Mimosa Winterbirds" op twee scalop ovals van Spellbinders, rondom wat sterretjes van een Cuttlebug-stansje en weer ingekleurd met Promarkers en witte pen. Een uitdaging om plooien in haar jasje te krijgen en ik ben helemaal blij met het resultaat!
Links en rechts twee sneeuwsterren (een grote van plastic gehalveerd) en vol met Stickles gesmeerd.
Onderaan een mini pompomlintje van the Ribbon Girl en daar nog een twinedraadje opgeplakt.
De tekst is van een Creatable van MD en verder heb ik het rustig gehouden zodat het mooie papier  zichtbaar blijft.

Ik durf het bijna niet te zeggen maar het is echt weer bofbipsentijd want ik heb al weer een leuke stempel van WhiffofJoy gewonnen en nu bij Mandy en wel deze lieve engel die ze op haar stocking heeft gebruikt.Maar dit is het nog niet want ik heb ook de verjaardagscandy bij Diana gewonnen. Er stond een schitterende taart op haar blog maar dat zal de candy wel niet zijn dus ik kijk er vol spanning naar uit en maak een foto zodra de post is geweest!!

Dank voor jullie gezellige bezoekje, tot de volgende keer!Challenges:

JustaNote-17/labelkaart
PCJ/it's christmas time
PassionforPromarkers-228/christmas-sentiment
HobbyVision-22/goud van oud

donderdag 19 december 2013

OEHOEHOE.......OEPS !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja ik was er al bang voor!!
Zo denk je dat je ruim genoeg kerstkaarten hebt gemaakt en verzonden en dan vallen er toch weer super leuke kaarten uit onverwachte hoek op de mat dus toch nog even een uiltje want niets terug sturen is toch helemaal niet leuk!
Het is al dagen donker dus een super foto is het helaas niet geworden.


Deze uil heb ik van internet geplukt en ingekleurd met Promarkers. De kerstmuts heb ik zelf geknipt en schuin op 1 oor gezet met lekker veel Stickles op de pompom en rand. Op zijn voetjes en neus zit Glossy Accents. Weer twee wiebeloogjes van de Action (of is het Xenos??). De tak heb ik ook zelf getekend, ingekleurd met Promarkers, wat sneeuw er op gesmeerd en alles is verhoogd opgeplakt.
De kerstster is van Marianne Design, het ticket is van Femke met wat rood/wit bakerstwine er achter en ook hier wat strasssteentjes gebruikt.
Zou dit nu echt de laatste zijn??????????

Lieve groetjes,

dinsdag 17 december 2013

Snowman Hug 
Wat een schattige Bildmalarna stempels zijn er voor de Kerst en daar is "Snowman Hug" er een van. Zoals altijd weer ingekleurd met Promarkers en witte pen, wat Stickles Stardust op het jasje van Mimosa en voor het echte wintergevoel zit er ook weer lekker veel Snow-Tex op de kaart.


De basis is een witte kaart, daar op aqua cardstock en verder is het gebruikte DP allemaal van de Action. Ik heb mijn oude bloks herontdekt!!
Verder heb ik een taartkleedje gebruikt, 2x de sneeuwsterrenstans van Noor, MemoryBox sterren met plakparels in het midden en de mooie hulststans is van Whimsy en heb ik uitgezocht na het winnen van een candy bij Bunny's Zoe en nu is hij eindelijk eens gebruikt! Ik heb hem twee keer gestanst zodat in de openingen het rood weer terugkomt en de randen met aqua-inkt bewerkt.
De linten zijn van Crafty Ribbons, ook gewonnen!!!
Wat plakparels en parelsterretjes maken het kaartje af.

Sylvia en Laura zijn weer veilig terug in Newcastle en we hebben het heerlijk gehad. De weergoden waren ons gunstig gezind dus we hebben alles kunnen doen wat we wilden en zoals altijd als het leuk is................veeeeeel te snel voorbij helaas!!!

Lief dat jullie al die tijd op mijn kaartjes hebben gereageerd. Ik kom snel kijken wat voor moois er op jullie blogs staat!

Challenges:

Duymelot-december/let it snow
PCJ/it's christmas time
Bildmalarna-december/christmas
CCH-160/photo inspiration
SimonSaysWednesday/let it snow 
BearlyMine-117/anything goes             

zondag 15 december 2013

LOTV-Angel Gabriel

Vandaag een kerstkaart die bewust rustig is gehouden zodat het mooie papier en het beeldige stempeltje de hoofdrol spelen.


De basis is Papicolor roomwitte cardstock en het prachtig bewerkte bruine papier is van een Action-blok van 2 jaar geleden.
Met de Spellbinders "Floral Oval" heb ik uit blauw DP met matglanzende roomwitte sneeuwsterren ( Daisy&Dandelion) de rand gestanst met in het midden een uitsparing. In dat ovaal glanzende roomwitte cardstock geplakt, bewerkt met Frantage. 
De uitgeknipte stempel "Angel Gabriel" is van de LOTV-Nativity serie en is ingekleurd met Promarkers en heeft heeel veeel Stickles gekregen. Het geheel is verhoogd opgeplakt. 
Het sentiment is van een clearstamp van de Action, gestempeld met Versamark en geembost met ZING Opaque White.
Onder het geheel een satijnen lint uit de voorraad met boven aan een grote strik met een prachtige parelbrad die ik op de KreaDoe heb gekocht. Links en rechts een takje mistletoe uit roomwitte glanscardstock gemaakt met een Doohickey.Blogdin Astrid stuurde mij een mailtje dat ik bij Whiff of Joy in de prijzen was gevallen (dank je wel anders had ik het beslist gemist!!) door het achterlaten van een reactie op deze leuke creatie van Kathrin en nu komt die enige stempel mijn kant op!
Kan ik volgend jaar voor Moritz ook zoiets leuks maken als hij zijn schoentje gaat zetten voor St. Nikolaus (de broer van onze Sinterklaas *lol*)!

Lieve groetjes en dank dat jullie zo trouw blijven reageren (ik kijk elke dag even!!). De dagen vliegen voorbij en we hebben het heerlijk!
Challenges:

Stampavieandmore-200/angels
Bunny'sZoe/wings
PassionforPromarkers-228/christmas-sentiment

donderdag 12 december 2013

X-Mas met Northpole Tilda

Na onwijs lange tijd heb ik weer eens een schattig Tildaatje ingekleurd.


 De basis is een grote witte kaart met daar bordeaux glanskarton van de Action op en verder is al het DP van Daisy&Dandelion uit de serie "Penelope&Percy".
Ook het leuke randje achter Tilda is daar van en maakt een kantje overbodig.
X-Mas en de poinsettia zijn van MD, allebei 2x gestanst uit roze en bordeaux papier.
De besjes zijn van Magnolia.
De wantjes zijn van MemoryBox en hebben een sneeuwrandje Snow-Tex gekregen en in het midden heb ik een doorzichtig sneeuwsterretje met ook een dotje sneeuw geplakt.
Het rendier en het roze pompomlint zijn uit de voorraad.
"Northpole" Tilda is ingekleurd met Promarkers en witte pen. Op haar muts zit een roze pompommetje (van het lint) en verder Stickles en Snow-Tex onder haar voetjes. Verder hier en daar wat pareltjes opgeplakt.

Groetjes,


Challenges:

HobbyVision-21/gebruik 2 kleuren
LovelyHanglar/Magnolia-84/winter wonderland
MagnoliaLicious/happy holiday
MidweekMagnolia/dreaming of a white christmas-use snow 
MarvelousMagnolia-57/anything goes
Fashionista-4/winter/snowflakes

maandag 9 december 2013

Snowflakes are little kisses from heaven

Op een rood kaartje DP van de Action van 2 jaar geleden. Stapels heb ik gekocht maar ik vergeet elke keer er naar te kijken terwijl er heel mooi papier tussen zit en nu kwam het qua kleur heel goed van pas.


De schattige stempel mocht ik begin dit jaar uitkiezen bij Crafters Companions na het winnen van een challenge. Hij is van S.W.A.L.K. en als vanouds ingekleurd met Promarkers en witte pen en hier en daar ook een Derwent potloodje. Op de Kreadoe eindelijk Frantage gekocht en nu voor het eerst gebruikt...nog maar een beetje oefenen denk ik!!
Op alle sneeuwballen en vlokjes zit Glistening Snow-Tex.
Omdat de stempel nogal groot is heb ik het verder rustig gehouden. Van links naar rechts onder het afdrukje een wit lint waar ik in het midden nog een rood lintje op heb geplakt en die twee linten komen ook terug bij de strik met belletjes. Tot slot nog de schitterende poinsettia van MD met een brad van het Kruidvat in het hart.

Tot de volgende kaart maar weer, groetjes


 Challenges:

CreativeKnockouts-14/Christmas splendor
DSCC-5/kerstkaart

zaterdag 7 december 2013

Christmas Wishes

Dit is hem dan: de aller aller laatste kerstkaart met die super cute Eline-uiltjes.
Hier heb ik die schitterende sneeuwsterrenrand gebruikt die ik laatst bij Marjan heb gewonnen en daarom heb ik dit kaartje ook aan haar gestuurd! Ik heb de rand twee keer gestanst, eerst uit witte cardstock met glimmertjes en daarna nog een keer uit het blauwe designpapier, zoo mooi!!!


De gezellige uilenfamilie is helemaal klaar voor de Kerst en staat vol ongeduld voor hun "huisje", gemaakt met een stukje van de steen-embossingfolder en er een rood MemoryBox-raampje opgeplakt met weer het DP er achter als leuk rolgordijntje! Twee kerstbomen, een postzegel en onderaan een pompomlintje en hier en daar Snow-Tex voor het echte wintergevoel. Het sentimentje is van een clearstamp van de Action, gestempeld met blauwe inkt (beetje onduidelijk helaas).


Nog iets leuks:

De uiltjes hebben geluk gebracht want met deze tag met dat gave lint zit ik in de
                                                 
                                                                                        
De kaartjes die straks op mijn blog verschijnen zijn automatisch geplaatst en er komen even geen reacties van mijn kant want....Sylvia en Laura zijn in aantocht en er moet nog van alles gedaan worden (oa de hobbyzolder van een "bombsite" weer in een gezellige logeerkamer veranderen!!).
We gaan verlate Sint en vervroegde Kerst vieren en vooral van elkaar genieten en leuke dingen doen.

Tot over een poosje!!!


Challenges:

CreativeKnockouts-14/christmas splendor

woensdag 4 december 2013

Christmas Eve Daisy

Vandaag ben ik aan de beurt voor mijn eerste DT-bijdrage op het Don&Daisy Blog en ik heb een kaart vol MD-spulletjes in de traditionele kerstkleuren gemaakt.
Hoewel de Sint en zijn olijke helpers nog steeds in het land zijn kan Daisy niet afwachten tot ze de boom kan versieren, ze heeft zelfs ballen in haar oren!
Ik heb haar uitgeknipt en verhoogd opgeplakt en haar jurkje gepaperpieced Ze is ingekleurd met Promarkers en witte pen en hier en daar heb ik ook groene en rode gelpen gebruikt voor de nodige Kerst-blingbling.


De basis is een kaart van 15x15 cm uit Kraft cardstock.
Verder cardstock in rood, diverse kleuren groen, ribbelkarton en wit glanskarton gebruikt.
Het gebruikte DP is uit een Pretty Papers Bloc "Winter" PK9053 van jaren geleden.
Christmas Eve Daisy is stempel  DDS3311.
De schitterende stans waar Daisy op staat is de Creatable Lr0236 "Anja's Ovaal".
Ook de kerstbomen Lr0136, de dennentak Lr0181, de hulstblaadjes Lr0244, de kleine poinsettia Lr0142  en het woordje Kerst Lr0222 (eigenlijk Kerstdagen maar dagen heb ik er af geknipt) zijn allemaal Creatables.
Op Kerst heb ik Snow-Tex aangebracht net als op de dennentak en de donkere kerstboom.

Verder nog de MFT "monarch border" uit witte cardstock en sterretjes in rood en wit van een Cuttlebug-stansje. Het stippenlint, de rode en witte belletjes, het bakerstwine en de hotfixsteentjes zijn uit mijn voorraad.

Voor iedereen die het viert, gezellige pakjesavond en straks veel plezier met de boom optuigen!

Challenges:

MarianneDesignDivas/charm and/or ribbon 

zondag 1 december 2013

HOOT.......HOOT........!!!!!!!

Zoals jullie al wel dachten, ik MOEST natuurlijk aan de slag met die enige uilenlintjes en heb een tag gemaakt.Uit dikke Kraft de basis gesneden en daar op zachtgroen ruitjespapier van Rosa Dotje, alle randen bewerkt met Walnut Stain.
Een doily van Cheery Lynn uit glanscardstock gestanst en daar ook de randen van bewerkt.
Daar op twee tags van MD die ik vorig jaar van een gekregen kerstkaart heb afgehaald. Het uiltje heb ik van internet geplukt, verhoogd opgeplakt en weer ingekleurd met Promarkers en witte inkt. Op zijn ogen, de kerstballen en de lampjes in zijn handen zit Glossy Accents.
Verder wat sterretjes van de Action. De boompjes en grote kerster zijn ook van hout en heb ik bewerkt met Snow-Tex en op de boompjes nog wat wat mosgroene dotjes glitter gedaan.
Twee leuke lintjes van Crafty Ribbons er bij en boven aan de tag een grote knoop met een jute strikje.

En nog een kaartje er achter aan. De basis is een standaard bordeauxkleurig kaartje met DP van Dovecraft "Jolly happy Christmas". Er boven een schitterend stuk lint met allemaal lieve uiltjes op een tak en daar heb ik een schommelend Eline-uiltje aan gehangen.


Het uiltje is weer ingekleurd met Promarkers en heeft wiebeloogjes van de Action gekregen, wat Glossy Accents op zijn neus, de hartenvoetjes en op het touw van zijn schommeltje en wat Snow- Tex hier en daar op zijn bolletje en vleugeltjes.
De kerstbomen, het hulsttakje en stukje dennentak zijn Creatables van MD. Ook hier Snow-Tex gebruikt, wat plakpareltjes en een bruin/wit twinedraadje om de takjes gestrikt.

Lieve groe.......hoe....hoe......tjes,

Challenges:

CraftyRibbons/anything goes with ribbon
SimonSaysWednesday/anything goes
JustaNote-17/labelkaart