donderdag 31 januari 2019

Especially for you

Op deze kerstdonderdag laat ik mijn kaartje nummer 8 zien.


Stempel Ellie the Elf van Stamping Bella, Promarkers, designpapier Brits blad, Craftable MD, hotfixsteentjes, glitter-kerstbal uit het zakje "allerlei" dat al jaren in de kerstdoos ligt.

Fijne dag,
Challenges:

52 weeks to christmas
MerryLittleChristmas-6/anything goes
ABCChristmas-a or b/a=anything goes
ChristmasSweetStampin-jan
ColourCrazy-3/anything goes
PFP-478/inspired by the big screen (Elf from 2003)
DigiChooseday-5/anything goes
LemonShortbread-86/anything goes 

zaterdag 26 januari 2019

Pawfect Birthday

Op 18 februari is mijn vriendin Anita jarig en voor haar (poezenvrouwtje) heb ik deze interactieve kaart gemaakt die ik aan wat challenges wil laten meedoen, vandaar dat hij nu al op mijn blog komt en het was even puzzelen maar zoooooooo leuk om te doen!!!!


Op een witte kaart het blauwe dp met de maan van Marjoleine's Designs verhoogd opgeplakt. Het hek van Magnolia is uit een Action-blok met houtnerf gestanst en daarna met gele, rode en  oranje Promarkers van kleur voorzien. Achter het hek een kale Memorybox-boom uit roze gewolkt designpapier gestanst en op het hek een poes van MFT en ook die is met Promarkers ingekleurd en heeft wiebeloogjes gekregen. Uit vellum waar een leuk patroontje in zit de Memorybox-wolkjes en de sterren die uit een Magnolia-randstans vallen.
Achter dit geheel zit het wiel en als je draait verschijnen na meow meow ❤️ ook nog de onderstaande teksten in de speech-bubble:


Pawfect is een beetje groot dus is niet zo purrrrrfect als ik graag zou willen


Dit zijn de gebruikte MFT-Peek a boo wheel stans en stempels (poes) en tekst die ik in stukjes heb geknipt, makkelijker dan afplakken!!
Dit is de kleurencirkel van DCL: een beetje een andere insteek met als koude kleur héél aanwezig de hele blauwe achtergrond met de maan en als warme kleuren het hek, het poesje en de lichtroze boom.Van gisteren de hele dag -5 en zelfs een nieuwe laag sneeuw ineens alles weg en plensbuien......freubelen dus!!
Fijn weekend,


Challenges:

DeEgel-71/maan en sterren
DCL-304/kleurencirkel
MFT-the birthday project
SimonSaysWednesday/have a heart
CreativeMoments-161/anything goes 

donderdag 24 januari 2019

BRRRRRRRRRR............

Donderdag is kerstkaartdag maar bij mij is het vandaag 100% winter.......... brrrrrrrrrr..... net als buiten!!


Het lijkt wel of ik op het moment niets anders gebruik maar ook dit schattige plaatje genaamd The Cutest Couple komt weer uit een Brits blad en is ingekleurd met Promarkers en Derwent-potloden.
Het model is een DDBD-mal, de randen van het kraft bewerkt met Typ-Ex. Het ruitjespapier is Arctic Winter van MD en het achterste dp is van een heel groot Action-blok en van dezelfde winkel is de stans waarmee ik het kadertje om het plaatje heb gestanst. Dat heb ik ook nog met een Distress Marker Picket Fence wat witte vegen gegeven zodat het allemaal echt winters is.
De leuke tickets liggen hier al jaren in een doosje en zijn freebies van Femke. De wantjes zijn van Memorybox en met Promarkers ingekleurd en er op nog een klein sneeuwvlokje van MD geplakt die ik heb afgeknipt van de boog boven het plaatje. Ook de schaatsen zijn van dit merk net als Wintertijd van Project NL.
Samen met de kaartjes in de blogpost hier onder staat mijn teller nu op 7, blij mee net als hiermee....


Fijne dag,

Challenges:

52 weeks to christmas
MerryLittleChristmas-6/anything goes
CraftRocket-55/winter
CraftyCardmakers-225/winter
CreativeCardCottage-114/winter
CreativeMoments-161/anything goes 

maandag 21 januari 2019

GDT-reminder 4 Seasons Swap Challenge #16

Bij 4 Seasons willen ze IJSKRISTALLEN zien - past precies bij het heerlijk zonnige en koude weer dat we hebben - en dit is mijn gastdesignerbijdrage voor de reminder van vandaag! De challenge loopt nog tot eind van de maand dus doe gezellig mee!!


Op een witte kaart van 13x13 cm een iets kleiner stuk wit dat zg geschikt was om te stempelen........uuuuuuuuuuh niet echt dus want super scherp zijn de met diverse Memento-inktjes gestempelde ijskristallen helaas niet geworden. De rand is ook met wat lichtblauwe inkt bewerkt.
In het midden een prachtige embossingfolder met nog meer ijskristallen uitgestanst met een stitched cirkel van Crealies. Er op twee super leuke stempels, een beetje ingekleurd met Promarkers, uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. Er onder een zwart muizentandje gestanst met een Spellbinders want anders hangen ze zo in de ruimte te zweven. De stempels en embossingfolder komen weer uit een van die keigave Britse bladen met extraatjes. De speechbubble Be Jolly is van de clearstamp Frosty Friends van Hello Bluebird vol met leuke winterdiertjes en ook die heb ik van dochter Sylvia gekregen ...ik ben zo verwend in november!! Op de muts van de pinguin nog een leuk bolletje uit de voorraaddoos.


Ik heb ook nog een 10x10 kaartje met de prachtige SU-stans (dikke vellum) en stempel op een ondergrond uit glanskarton gemaakt. Op de 4 hoekjes nog wat piepkleine strasssterretjes.

Fijne week, tot donderdag
Challenges:

CraftySentiments/winter
MerryLittleChristmas-6/anything goes
WinterWonderland/its snowtime
Creatalicious-155/winter fun
CraftyAnimals-22/anything goes
LilPatch-98/anything goes
ABCChristmas-a or b/a=anything goes
ChristmasSweetStampin-jan 

donderdag 17 januari 2019

Kerst #3 en 4

Daar gaan we weer op de 3e kerstdonderdag.
Vandaag een 10 x 10 cm kaartje met mijn laatste aanwinst: MFT-Scenic Snow Globe Die-namics en ook dit is een heel gepriegel maar ik vind al die details zo schattig dus daar ga ik meer mee maken.


Ik heb weer alles uit witte cardstock gestanst en een kleurtje gegeven met de Promarkers - anders is er bijna geen beginnen aan.

En nu ik toch bezig was: kerstkaartje nummer 4


Er liggen nog heel wat 10x10 kaartjes gesneden klaar dus ik kan vooruit. Hier heb ik de sneeuwfolder van MD weer gebruikt en met een stitched vierkant uitgestanst met wat leuke plaatjes uit de kerstdoos er op verwerkt. Bakers twine en belletjes uit de voorraad. Topplekje gehaald, blij mee!


Fijne dag,

Challenges:

52 week to christmas
MerryLittleChristmas-6/anything Christmas goes
SweetStampin-jan
WinterWonderland/it's snowtime
Creatalicious-155/winter fun
ABCChristmas/a or b= anything goes 

maandag 14 januari 2019

Voor Gerie en Petra

Vandaag maar liefst 2 jarigen en twee totaal verschillende kaarten.
Deze eerste is voor Gerie.
Toen ik de leuke Put a stamp on it Rosie van Stamping Bella zag wist ik direct dat ik die zou gaan gebruiken want ook al ziet ze er absoluut niet zo uit...onlangs heeft ze zichzelf op een nieuwe bril getrakteerd dus dáár moest ik wat mee 😉!!
De foto is behoorlijk bewerkt: het was steeds zoooo donker en dan is zelfs een vrolijk kaartje somber.....


Ik heb weer eens de ticketmal van DDBD van stal gehaald. Meestal zie je hem als drieluik maar hier is hij in de breedte gebruikt en met een zelfgemaakt standaardje er achter blijft hij prima staan. Ik wilde een beetje de suggestie wekken van een "wachtkamer bij de oogarts" dus onderop een vrolijke tegelvloer -Papermania-blok Happy Days- en op de bovenkant een muurstencil en inkt gebruikt maar daar is niet zo heel veel meer van te zien.
Het leuke stempeltje, waar deze keer niet heel veel aan te kleuren was met mijn Promarkers,  heb ik uitgeknipt en op een postzegelstans uit lime-kleurige cardstock geplakt en die kleur komt dus vaker terug bij het brilletje met wiebeloogjes en als touwtje bij de twee sentiment-tags van LOTV.
De "leestest" is van designpapier van Jillibean Soup dat hier al ligt sinds ik freubel, perfect voor vandaag!!! Het brilletje komt uit een winkel in de stad.
Van Sylvia heb ik de grote Happy Birthday van Winnie&Walter gekregen die uit zwart en lime is gestanst en verspringend is opgeplakt. Nog wat zwarte glimmertjes en klaar!


                                                            
Voor Petra heb ik nieuwjaar en haar verjaardag gecombineerd met deze kaart met de leuke Celebrate Squidgy van Stamping Bella, twee vliegen in een fonkelende klap want het glimt aan alle kanten!!!
Óf de kaart op tijd is aangekomen in Zuid Afrika??? Ik vrees van niet ook al is hij bijna 1 maand geleden verzonden. De kerstkaart voor Aussie Annie was er afgelopen vrijdag: 6 weken onderweg geweest en dat in deze "snelle" tijd (volgens mij duurde het vroeger per boot net zo lang)!!


De stempel is weer ingekleurd met Promarkers. Op de bril en het jurkje zit Stickles Stardust en op  het kroontje en de druppels een glimmer van een gelpen. Het achtergrondpapier van de Wibra heeft in het echt precies dezelfde kleur als ik heb gebruikt bij het inkleuren en zit vol sterren. Door de glans is dit helaas moeilijk vast te leggen en als ik het te veel bewerk wordt het knalfuchsia dus dan maar een beetje een donkere foto. De bovenste teksten zitten bij de stempel, de onderste zijn van Clearly Besotted en de gouden & is van MemoryBox en tot slot nog wat gouden sterretjes hier en daar....bling bling bling!

En zowaar nog een keer in de top, ben er beduusd van!


Tot donderdag,

DoAllKreatives-25/think twice (2 glasses, 2 sentiment-tags on first card)
LovetoCraft-30jan/anything goes
Lovetoscrap-117/anything goes
CCCDIGICREATIONS -99/happy birthday 
AYLI/anything goes
DaisyChain-26/add some sparkle
BizzyBecs-jan/anything goes
SCTC-145/anything goes
Knutsels&Kadootjes- A (=Alfabet)
LilPatch-97/anything goes
StampingSensations-jan/fab feminine
Papercraft-28/celebrate
MakemyMonday-87/use words or sentiment
CraftyFriends-101/new beginnings
Seizethebirthday-156/confetti

vrijdag 11 januari 2019

Voor Nicole

Hallo allemaal, daar ben ik al weer en over 3 dagen nog een keer..bijna een overdosis hihi!
Het lijkt al een eeuwigheid geleden dat ik bij Nicole in het gezellige DT zat en we een heel druk bezocht Craft Addiction Challenge Blog hadden. Inmiddels is daar werkelijk álles anders maar wat wél hetzelfde is gebleven zijn de workshops die ze thuis geeft en zo is deze verjaardagskaart ontstaan.


De leuke stempel heet Crafty Girls van Art Impressions, ingekleurd met Promarkers en is aan de onderkant uitgestanst met een leuke stitched scallop border van MFT die ik aan de punt ook nog een keer uit roze heb gestanst. De vlekken op de grond en tafel zijn gemaakt met een Eline-stempel en het geheel is verhoogd opgeplakt.
Het leuke ruitjespapier is van Lawn Fawn en de tekststempels - óók op de binnenkant - zijn van Ali muv jarig op de kaart die één van de freubelaarsters vasthoudt, dié is van Craft Emotions.Fijn weekend, tot maandag.
 

Challenges:

Lovetoscrap-117/anything goes
CCCdigicreations-99/happy birthday
AYLI/anything goes
AlphabetChallenge/stitching real or faux
BizzyBecs-jan/anything goes
SCTC-145/anything goes
StampingSensations-/fab feminine
LilPatch-97/anything goes
MakeMyMonday-87/use words or sentiment
ILP-375/ag-something new (stamp)
PFP-475/dies and/or punches

donderdag 10 januari 2019

Witte Kerst

Vandaag iets wat ik onwijs mooi vind maar wat me nog nooit eerder is gelukt omdat ik er altijd weer iets met kleur aan toevoeg. Nu ben ik er even echt voor gaan zitten om een geheel witte CAS kerstkaart te maken want dat is de opdracht bij MD Challengeblog #216.
Door de verschillende materialen is goed te zien dat er óók in wit heel veel nuances zijn.


Het is een kerstkaartje geworden van 11x11 cm met eerst de Basis Square CR1332  die is geembosst met de Snow Flakes DF3419 en het geheel is verhoogd opgeplakt
In het midden uit Snowpaper CA3104 zit Eline's sneeuwvlok LR0185 met er op de prachtige Eline's poinsettia COL1393 uit fluweelpapier en vellum waar ik met een witte gelpen de nerven op heb getekend en wat glitter heb aangebracht. In het hart uit snowpaper 2x de meeldraden van een oudere poinsettia LR 0122 met een grote glimmer er op.

Deze kaart is al eerder in de prijzen gevallen maar nu is het helemaal raak: door het DT gekozen als winnaar uit maar liefst 149 inzendingen bij

                                                 

grab button for Christmas at Sweet Stampin'


en heeft ook nog deze drie topplekjes veroverd


  
 De lieve muis staat in de 
 
en dit kaartje staat bij Daisy Chain in de


(samen met Rosina en Ans was de winnaar).......Dutch girls rock hihi!!

Fijne dag,


Challenges:

52 weeks to christmas #2
DaisyChain-26/add some sparkle
WinterWonderland-it's snow time
BizzyBecs-jan/anything goes
ABCC-A or B/ A=anything goes
AYLI/anything goes
MerryLittleChristmas-6/anything christmas goes 

donderdag 3 januari 2019

XMAS JOYDe eerste kerstkaart voor 2019!!!
Zo lang we in de koude/donkere maanden zitten en alle kerstpapiertjes nog om me heen liggen probeer ik volop door te gaan want zodra de betere maanden aanbreken komt er niets van heb ik wel gemerkt.
Nog nooit eerder heb ik een House Mouse stempeltje gebruikt maar voor hun laatste Christmas Challenge # 281 ben ik nog net op tijd.


Het is een enkele kaart geworden van 17x13 cm met wit, kraft en geruit dp van de Action.
Uit twee verspringende stitched rechthoeken heb ik een frame gestanst waar ik lekker dik Frantage op heb gedaan en dat laat ik ook weer terugkomen op de kraft standaard waar de kaart op rust.. De stempel is ingekleurd met Promarkers, op de gele ster zit Stickles Stardust en op de besjes Wink of Stella. De tekst is van de clearstamp Sending Messages van JoyCrafts.


De sneeuwmanfamilie heeft het super goed gedaan en is 1 van de 5 winners bij de Mega Christmas Challenge van
en ik mag gaan shoppen bij Dies to die for. Nou daar mag ik wel een dag voor uittrekken want in die shop staat wel zo veel gaafs, dat wordt nog een hele kluif!!!

Ze hebben ook een ereplekje bij
 en staan ook in de top 3 bij

 
met de uitnodiging 3 maanden lang guestdesigner te zijn. Dat is natuurlijk super leuk want met die enige Polkadoodles werken lijkt me écht een feestje maar helaas...het DT communiceert via FB dus dat gaat hem niet worden.
  
Fijne dag,


Challenges:

52 weeks to Christmas # 1
Papercraft-27/merry christmas
CreativeMoments-159/ag option Christmas 
CreativeSketchyGirls-31/alles mag
ColourCrazy-51/anything goes
Worldwideopen#12/anything goes
AGemofaChallenge-234/anything goes
Digichoosday-1/anything goes
Lemonshortbread-84/anything goes
LovetoCraft-30jan/anything goes
MerryLittleChristmas-6/anything goes
Lovetoscrap-117/anything goes
PFP-47/add sentiment
ABCCC/A=anything and B=berries (I THINK BOTH!!)
AYLI/anything goes