donderdag 30 juni 2016

BYE BYE DON&DAISY

Helaas, vandaag valt definitief het doek voor Don&Daisy en weer zeg ik:
helemaal NIET leuk!!!
Het hele DT neemt afscheid met een creatie en een digi (van de stempel "Daisy finding a crocus") die jullie mogen meenemen....ga maar snel een kijkje nemen op het blog!

Mijn bijdrage bestaat uit een pocketletter ipv een kaart.
Die hype is al een beetje over geloof ik en eerlijk gezegd heb ik er ook niets mee maar vandaag is een uitzondering want ik wilde zo veel mogelijk stempeltjes van die leukerds verwerken.
Om het "rustig" te houden heb ik met 3 hoofdkleuren gewerkt: blauw, groen en roze/fuchsia. Hier en daar nog wat kleine stempeltjes, stansjes en stukjes DP gebruikt maar echt veel kon er niet op zonder afbreuk aan de stempels te doen.
Ik ga niet alles bespreken....ga maar op ontdekkingsreis zou ik zeggen!

Links en rechts staan zo'n beetje de seizoenen afgebeeld en Daisy finding a crocus opent de rij!

In het midden...............
een bedankbloemetje dat ik in het DT heb mogen zitten en voor al mijn gezellige volgers 
en
freubel-Daisy want gelukkig komt er aan onze heerlijke hobby geen eind!!  


Ik koester de herinneringen aan al het leuks dat ik heb mogen meemaken sinds ik bij het DT zat en ben nog beduusd dat ik aan wat publicaties en het Kerstboek heb mogen meewerken.
Mijn hart hadden Don&Daisy vanaf dag 1 gestolen dus jullie zullen ze nog heel regelmatig op mijn blog terug zien!

Lieve groetjes,
Challenges:

Asyoulikeit/fav markers etc (Promarkers- after Derwent pencils my first markers and I simply love the deep, bright colours you can achieve!)


woensdag 22 juni 2016

Scr@pCards Challenge #87

Vandaag begint de nieuwe challenge op het Scr@pCards Challengeblog met het thema: bloemen en niet vierkant of rechthoekig en...dit is mijn eerste DT-bijdrage aan dit gezellige blog, leuk !
Ook mijn collegaatjes hebben weer beeldige kaarten gemaakt dus ga snel een kijkje nemen op het blog en doe mee!
Vandaag is ook Alina jarig en daar is dit kaartje heen gestuurd.   

De basiskaart is gemaakt met een DutchDoobadoo mal uit cremekleurige cardstock.
Al het DP is van een groot blok van de Action.
Het schattige stempeltje is "Pretty Bouquet" van LOTV en is ingekleurd met Promarkers, daarna uitgeknipt en verhoogd opgeplakt met foampads.
FOR YOU is van Crealies, 3x uitgestanst en op elkaar geplakt voor meer volume.

Van lintjes, kantjes en gekochte bloemen houdt Alina volgens mij niet dus uit dit vel


 heb ik de bloemen én de extra rondjes in het hart geknipt want ook pareltjes lijken me niet haar ding!


De mooie groene klimop is van Cottage Cutz en helaas bezit ik die niet zelf maar heb hem lang geleden van een dinnetje mogen draaien!

Op het challengeblog kunnen jullie zien welke prijs er te winnen is bij de sponsor van deze maand:


Vanmiddag mag ik Ben ophalen in het ziekenhuis....verplegen doen wij, verzorgen mag U heeft een chirurg me ooit verteld! Er komt een lijst van de diëtiste mee want Ben is enorm vermagerd en verzwakt dus ik mag hem gaan verwennen en zelfs "vetmesten" hihi!!
Het volledige herstel zal vast nog enige tijd duren en dan staat hem nog steeds de ingreep tegen hartritmestoornissen te wachten maar dat zien we dan wel weer, hoofdzaak hij is weer thuis!

Fijne dag,


dinsdag 14 juni 2016

Helaas........................

Helaas heb ik geen leuk bericht:
Aan de narigheid hier lijkt maar geen eind te komen.
Na weer een paar heel akelige weken waarin hij zieker en zieker werd is Ben gisteren opgenomen in het ziekenhuis en ligt hij op midi care, dat zegt genoeg lijkt me! Morgen zouden de eerste onderzoeken voor de hartoperatie beginnen maar dat is nu allemaal weer uitgesteld..........
Op een enkele voorgeprogrammeerde dt-opdracht na zal het dus voor langere tijd stil zijn op mijn blog.

Gelukkig wel iets om blij van te worden........... de tuin die zowat de enige plek is waar ik afleiding in kan vinden en nog veel fijner: donderdag komt dochter Sylvia uit Engeland.......wat een heerlijk vaderdagscadeau voor Ben!Tot betere tijden,


zaterdag 11 juni 2016

Happy Day

Een tijdje geleden liet ik een kaart met een gestanste poppy zien en daar reageerde Ans zo enthousiast op dat ik voor haar verjaardag vandaag ook klaprozen heb gekozen en een zwart/rood kaartje (met een ietsje pietsje roze) heb gemaakt want daar houdt ze van.De basis is een kleine kaart uit witte cardstock.
Het gebruikte designpapier is van Carta Bella "Beautiful Moments" en heb ik uitgestanst met de stitched rechthoek van Crealies. Het rode gedeelte is verhoogd opgeplakt met foampads.
De slinger met het vogeltje komt ook uit het paperpad en omdat daar wat roze bij zit heb ik dat ook bij sommige klaprozen terug laten komen.
Onderaan een stukje gestreept papier uitgestanst met On the edge #11 van Crealies .
De klaprozen zijn een stempel van CraftEmotions. Ze zijn ingekleurd met Promarkers en allemaal uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. In de harten heb ik wat stipjes gezet met een witte gelpen.
Op een klein stukje zwarte cardstock nog Happy Day (stempeltje van Studio G) gestempeld met Memento Brilliance Moonlight White waar ik ook nog met witte gelpen overheen ben gegaan want het was een beetje flets met alleen maar inkt.

Fijn weekend allemaal,

Challenges:

Addictedtostamps-128/flowers
PBandmore-June/flower power
PFP-349/anything but square 

dinsdag 7 juni 2016

Moritz is 7

Met deze kaart mag ik de eerste DT-aftrap geven op ons vernieuwde blog: CraftAddiction Designteam en Challenge Blog.

Vandaag wordt mijn achterneefje Moritz 7 jaar. Hij zit op voetballen en elke vrije minuut van de dag is hij of met LEGO of met een bal in de weer dus het was niet moeilijk een thema te bedenken voor zijn 7e verjaardag. Hij is  groot fan van Marco Reus en Borussia Dortmund dus ik kon aan de slag!


Uit zwarte cardstock heb ik de DutchDoobadoo Card Arts sneeuwbol geknipt, die is dus voor veel meer te gebruiken!
De voetbal heb ik van internet.
Uit witte cardstock heb ik er met de Crealies double stitch rond een witte rand omheen geplakt.
Alles Liebe en Zum Geburtstag zijn ook van Crealies.
Het voetbalpapier onderaan heb ik al heel lang en is van The Winner takes it all van Magnolia.
De grote 7 is uit eigen voorraad maar in webshop CraftAddiction staan doosjes met grote en kleine cijfers van CraftEmotions.
De vlaggenlijn bovenaan is een oudje van Joy en heb ik 3 keer uitgestanst: wit, zwart en uit groen designpapier uit een paperpad van Studio Light.
Ik wilde al een alfabet uit zwart gaan stansen maar kwam ineens de letterkraaltjes tegen.........leuk in het zwart/witte geheel!
En dan het stempeltje van voetballende Don. Dat heb ik afgedrukt, gescanned en daarna vergroot en uitgeprint. Op internet plaatjes van Borussia Dortmund opgezocht (hoe krijgen ze het bedacht zo'n bijenpak whahhaa!!) en zo is hij ingekleurd met Promarkers. 
Bij de Wibra zag ik een zakje voetbalknopen en daar van heb ik er één net boven zijn voet geplakt!
Op de 7, de zwarte rand van Don's zonneklep en de neuzen van zijn schoenen zit Glossy Accents (helaas niet goed te zien op de foto) en ook de witte gelpen is weer gebruikt.

Gezellig dat er weer een nieuwe volger bij is (en ook weer een verdwenen *lol*), welkom Cindy!

Fijne dag,

Challenges:

Scr@p-Cards-86/mannen/jongenskaart
ABCC/I is for important
ILP-310/inspired by a song/film (you'll never walk alone)
PolkaDoodles-22/one for the boys
CraftyCalender-June/fathers day/male
Allsorts-366/the great outdoors
Stempelgartenchallenge-50/einekartefuerdenmann
LTSCB-79/it's a boys thing 

vrijdag 3 juni 2016

CraftAddiction Challenge #6 - bloemen en vlinders

Vandaag begint onze 6e challenge maar dat is niet het enige leuke nieuws op het CraftAddiction Blog
dus ga er maar snel een kijkje nemen zou ik zeggen en geniet van al het moois dat mijn DT-maatjes laten zien.
Dit kaartje heb ik eind mei naar ons nieuwe DT-lid Anita gestuurd voor haar verjaardag, soms is het fijn om 2 dingen te kunnen combineren!


Zoals altijd zijn de gelinkte spulletjes te koop bij CraftAddiction.
De basis is een kaartje van 11x15 cm uit witte cardstock.
Het gebruikte DP is allemaal uit de beeldige serie Botanical Summer van Craft Emotions.
Het groene DP heb ik uitgestanst met de stitched rechthoek van Crealies.
Het beeldige plaatje komt van een velletje uit de paperstack en is op zich al zo mooi dat je er verder niet zo veel meer mee hoeft te doen. Ik heb het gedeeltelijk gemat met een ander stukje DP (daar is ook de vlinderrand mee gedaan) en linksboven de hoeken afgerond. Het geheel is verhoogd opgeplakt op foampads.
Langs de bovenrand zit de prachtige vlinderstans van Noor die je ineens weer heel veel ziet en die terecht aan een soort 2e leven is begonnen - in ieder geval wel bij mij hihi!
Omdat het DP zo kleurrijk is heb ik besloten geen pareltjes op de lijfjes te doen, die zitter er toch al genoeg op de kaart!
Aan de onderkant uit hetzelfde witte cardstock als de basiskaart heb ik de On the edge no. 11 van Crealies gebruikt en er zachtroze parels op geplakt.
De vogelkooi is uit eigen voorraad maar DBD-paper art heeft ook hele leuke!!!
Het dubbele kleine vlindertje is gemaakt met een Mireille ponsje en heeft ieniemienie lichtroze pareltjes op het lijfje. De tekst birthday wishes is van de Eline's Words EC0138 clearstamp.

Natuurlijk zou deze

MD- Craftable  helemaal perfect geweest zijn bij ons challengethema maar die kon ik dus helemaal niet meer kwijt op mijn kleine kaartje. Wie weet gaan jullie hem juist wél gebruiken bij jullie inzendingen...........ik ben benieuwd!


Bij de challenge "small or little bows and why "staat het label voor Monique in de
grappig genoeg willen ze bij de nieuwe challenge favorite food/or drink zien ..had dus ook gekund met al die lekkere kersjes!


Lieve groetjes,


Challenges:

NoorDesignUK-19/summer