donderdag 12 september 2024

Wishing you a rainbow of happiness

Voor jarige Aartje - die ik heel veel regenbogen en geluk toewens - een passende card in a box-gnomekaart.






De wolken en het gras binnenin zijn gemaakt met MFT-stencils en distressinkt, de bovenste graspuntjes heb ik met de hand geknipt. Het zonnetje is van Crealies, het wolkje van  Memorybox. De Rainbow Gnome van Woodware is ingekleurd met Promarkers, uitgeknipt en achter een van de randen geplakt. De buitenkanten beplakt met zachtgele cardstock, het Magnolia-hekje uit paars met wat  gezellige bloemetjes en een geel vlindertje (ze zijn allemaal van MD) dat een spoor van strasssteentjes met een hartje achterlaat 💜. 


Op de zijkanten twee uitgestanste klavertjes 4 (met nog wat andere van Gerie gekregen bij mijn verjaardagskaart 😍) en twee lieveheersbeestjes: als dat niet voor  heel veel happiness zorgt!!!
 
Lieve groet,





Tryitontuesday/colourful  TripleB-sept  Crafts galore-september LTCCB-80Paperfundays-69/background EllibellesCraftyWednesday-september CreativeInspirations-september 



woensdag 11 september 2024

Life is better in the garden

Zoals ik vorige week bij de kerstkaart al schreef: gnomekaartjes deze maand dus ook voor jarige Lia die graag in de tuin bezig is.
Ik heb van de stempel een foto gemaakt en zo kon ik hem op de pc verkleinen (alsof het een digi is) want ik wilde de Waffle Flower  postzegelstans gebruiken.


De vakjes zijn ingekleurd met de brede achterkant van een zachtgele marker ipv de erbij geleverde stans en distressinkt te gebruiken. De Gardengnome van Woodware is ingekleurd met Promarkers, uitgeknipt en opgeplakt. De andere stempeltjes zaten bij  een Hobby&Zo  en heb ik met bruine Memento rechtstreeks op het geel gestempeld en daarna ingekleurd. Het dp (Indian Summer) en de gieter zijn van MD, de cardstock is een beetje bewerkt met de witte gelpen voor een verweerde look. Ja en dan zijn er nog twee vakjes over...pfff.. wat heb ik lopen dubben maar ineens bedacht ik dat de herfst om de hoek staat dus een MD-tak en blaadjes die hier en daar ook naar beneden dwarrelen en een klein toepasselijk tekstbordje....klaar!! 

Morgen is er weer een jarige.....







donderdag 5 september 2024

Gnome kerst

Hallo allemaal,

Daar ben ik weer na maanden afwezigheid waarin er van alles is gebeurd. Leuks = bezoek uit Engeland en minder leuk = Ben nét vóór ze kwamen wéér in het ziekenhuis met longontsteking en het zoveelste jasje uit (dat zijn er inmiddels écht te veel!) en ik een valpartij in Julianatoren waar ik nog steeds last van heb 🥴, Oma heeft haar lesje geleerd!
 
Om te beginnen vandaag een kerstkaartje met een gnome die aan wat leuke challenges kan meedoen. Ik moest er weer helemaal inkomen en omdat ik heel wat van deze stempels heb stuur ik alle september-jarigen jarigen een Woodware-gnomekaart dus rest mij alleen nog inkleuren en dp zoeken en in dat laatste gaat hier vaak de meeste tijd zitten hoewel ik hier snel klaar was.


Stempel Santa Gnome van Woodware, ingekleurd met Promarkers. Het zuurstok-dp en de puffy stickers zijn van de welbekende A-winkel, de gouden sterretjes uit de voorraad en de stitched square die is van Crealies.

Gezellige donderdag,