dinsdag 28 april 2015

Veel liefs

Hoi hoi,
 
Daar ben ik dan eindelijk weer eens met een kaartje. Na het heerlijke lenteweer van vorige week is het nu weer echt freubelweer (hier net plensbuien met hagel en het is ijzig koud!!).
Een heel lief dinnetje gaat een zware tijd tegemoet en daar heb ik dit kaartje voor gemaakt in een van haar favoriete kleuren en met niet te veel poespas.
 

De basis is een 15x15 kaart uit Kraft en er op zit prachtig DP van Studio Light (bij de Action gekocht maar zag het ook op de KreaDoe liggen). Het is dubbelzijdig dus beide papiertjes zijn van hetzelfde vel en alle randen zijn bewerkt met Vintage Photo.
Het schattige LOTV "Bouquet" stempeltje heb ik laatst als gewonnen prijs uitgezocht en is ingekleurd met Promarkers. Langs de randen van het afdrukje heb ik gaatjes geprikt. Wat pareltjes van de Action en bijna dezelfde strik als in het haar. Onderaan een tekststempel van een grote Eline clearstamp. 
Op 11 april ben ik met het feetje (toevallig ook met paars en geel hihi) van Time for Tea op een gedeelde 3e plek gekomen bij

Ik had dit eerder bij een nieuw DT-kaartje voor T4T willen melden maar de boel heeft door omstandigheden stil gestaan in Engeland.
 
 Zaterdag ben ik er weer want dan gaat challenge 23 op het Don&Daisy-blog beginnen, tot dan.

Challenges:

AnMaCreatief-43/foto inspiratie
Knutselenkadootjes-24/bingo (parels, geel, lint)

vrijdag 24 april 2015

Hollands Glorie


Nog steeds geen nieuwe kaartjes maar ook amper reageren op de blogs en dat komt mede door het heerlijke weer en het feit dat we de toerist uithangen in eigen land en daarna heb ik totaal geen puf meer om nog achter de pc te kruipen.
Van de week waren we naar de Keukenhof  met nog zo'n 1000 andere mensen hihi!
25 jaar geleden woonden we in Voorhout en is het er nooit van gekomen (ik denk omdat we om ons heen al overal bollenvelden zagen) en nu moeten we er 2,5 uur voor rijden  maar het was absoluut de moeite waard.
Graag deel ik wat foto's met jullie, niet van velden vol bloemen maar vooral van andere leuke dingen die ik overal tegen kwam. 
 
 
 
 
                                              
Niks weggooien dus, enig al die plastic keukenspullen vol bloemen!


 
 
 Nog nooit eerder gezien, schitterend die rafelrandjes aan de tulp!
 
                                        
Alles in dezelfde tinten, daar hou ik van!!
  
 
 
 
 
Ik ben een groot bewonderaarster van Vincent van Gogh en die stond dit jaar in het zonnetje, heel leuk gedaan!
 
 
                                       
 
Als jullie dit lezen zijn wij een dagje Utrecht doen met onze goedkope treinkaartjes (voor ze weer in de prullenbak verdwijnen omdat we te lang gewacht hebben...dat gebeurt hier nogal eens helaas!).
We gaan uuuuren slenteren, hofjes en leuke steegjes bekijken, Dom-under natuurlijk en hopenlijk heerlijk eten aan een van de grachten en wie weet ook nog wat winkelen. Vanaf morgen slaat het weer om dus we nemen het er nog maar even van.
 
Vast een fijn fijn weekend, liefs 
 
 

zaterdag 18 april 2015

SU

Het is een beetje stil op mijn blog en er zit voorlopig ook niet veel aan te komen dus ik laat even 2 kaarten zien met een van de Stampin Up bloemen die ik voor mijn verjaardag  heb besteld. Het is de "Stippled Blossoms" en ik vind hem schitterend!!!
Makkelijk is echter anders dus ik heb er eerst heel lang mee zitten oefenen en ook Youtube bekeken voor ik het een beetje onder de knie had.


Uit witte cardstock een langwerpig kaartje en daar bordeaurode cardstock op (beide Action en niet helemaal de goede kleur natuurlijk maar ik kom zo toch aardig in de buurt dacht ik).
Het papier met de takken is ook van SU en helemaal wit maar na het bewerken met inkt komt dit te  voorschijn, hoewel de kleur in het echt niet zo fuchsia-achtig is als hier!! De grote bloem is in 2 fasen gedaan en bij de 2 kleine kun je zien hoe die fasen zijn want ik heb ze hier apart gelaten, ze zijn allemaal uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. Ik heb hier uitsluitend met inktkleur Rose Red gewerkt en schrok van de intense kleur maar je kunt heel vaak achter elkaar stempelen en dan wordt hij steeds lichter en mooier .
"Gefeliciteerd" en wat kleine takjes heb ik met Moonlight White Brilliance inkt van Tsukineko gestempeld.
De vlinder is van Cheery Lynn  en de plakpareltjes zijn van de Action.

Met deze 2e kaart ben ik best een beetje in mijn nopjes..........oefening baart kunst hihi!


Ik heb rechtstreeks op een zachtroze glanskaart gestempeld met inkt Blushing Bride en weer Rose Red, wat een verschil met de bovenste kaart!
Een bloem en de blaadjes zijn uitgeknipt en verhoogd opgeplakt, dat geeft toch altijd een prachtig effect. De gebruikte groene inkt is trouwens van Memento maar ik ga zeker nog meer van SU aanschaffen.
Uit een "mislukt" blaadje heb ik met het Mireille ponsje een mini-vlindertje gestanst en verder nog wat glimmertjes hier en daar. De tekststempel komt van een Eline clearstamp.

Ik ben nog lang niet "uitgespeeld" dus er komt zo af en toe wel weer iets van SU langs. Het is een leuke afwisseling tussen de kaartjes met cute stempels door en prachtig voor de mensen die daar niet van houden.

Fijn weekend, geniet van het heerlijke weer!!! 

donderdag 9 april 2015

Sweatheart

Het is weer Time for Tea tijd en deze keer heb ik een kaart gemaakt met de rubber stempel Sweatheart, is het geen schatje??
Ik heb de kaart gemaakt voor India, de kleindochter van vriendin Hetty die vandaag al weer 9 jaar is geworden. Hetty stuurt wel eens een fotootje bij de mail en ik vond dit wel een leuk plaatje voor haar nu ze geen "klein meisje" meer is (natuurlijk wel met het nodige roze er bij hihi!!).


De basis is een klein standaard kaartje uit mintkleurige glanzende cardstock.
Er op roze DP van Rosa Dotje en daarna witte cardstock waar op ik de Design Folder Extra "Chickenwire" van Marianne Design heb gebruikt.
De roze blokjes zijn weer uit het Rosa Dotje DP en de mintkleurige zijn uit ColorCoreCardstock gestanst.
De vlindertjes en het hartje komen uit een DecoTime blok van de Action, in het midden heb ik halve  pareltjes van dezelfde winkel geplakt.
De 9 -met Glossy Accents- is van een Cuttlebug-stans en de Happy Birthday vlaggen zijn van Lalaland. Beide heb ik met een Promarker dezelfde kleur roze gegeven als op de stempel is gebruikt die is uitgeknipt en verhoogd opgeplakt en natuurlijk is de witte gelpen ook weer gebruikt.

Lieve groetjes,

Challenges:

Whimsy-81/use a diecut
CraftyCalendar-april/add a sentiment
PSP-291/all about B-Days
Papertakeweekly/anything goes
Stampandcreate-april/anything goes
ILP-264/ink it up
CreativeKnockOuts-84/B-Day-wishes
 

zondag 5 april 2015

Love is all you need.............

Op het Time for Tea Designs Blog is al dagen te zien wat het DT heeft gemaakt met de nieuwste digis voor april en vandaag is het mijn beurt.
Ik heb op mijn kaart gekozen voor "Vetenarian Girl", volgens mij is haar baan een groot feest!!
 
This last week both designteams have been showing what they made with the super cute April release from Time for Tea Designs and today it's my turn.
I've chosen "Vetenarian Girl", it looks as if her job is an big hug event!!

 
 Als basis weer een witte kaart van 15x15 cm en er op DP van een verweerde muur. Het is een blokje  van de Wibra vol met schitterende houten planken, stenen en muurtjes en dat voor maar 1 Euro! De randen heb ik gedistressed met een schaar.
"Love is all you need" was mijn uitgangspunt voor de hele kaart en het inkleuren van de enige digi. Het is een Valentijnstekst uit "Mijn Hobbykaart" maar toen ik dit geknuffel zag hoefde ik niet eens verder te zoeken. Ik heb het uitgeknipt en gemat op rode cardstock.
Er onder een zelfgeknipt "praktijkbord" met er op een stukje witte cardstock waar ik met een ponsje de pootafdrukjes heb uitgestanst. Met de Dymotang heb ik v e t gemaakt (afkorting van veterinarian -dierenarts- en het meest gebruikt in Engelstalige landen). Er op 2 zwarte katten (brrrrr zo niks voor mij *lol*!!). In het echt zijn dat Memorybox-dies maar die heb ik niet. Dus: plaatje op internet gezocht, met doorzichtig papier vanaf het computerscherm overgetrokken, uitgeknipt, op zwarte cardstock geplakt en weer uitgeknipt....ziet er niet slecht uit toch??
De digi is als vanouds ingekleurd met Promarkers en een streepje witte gelpen. Rondom heb ik gaatjes geprikt, het geheel gemat op rode cardstock en in de hoek nog een brad met een hartje (eigenlijk van de kerst maar hier wel heel leuk).
 
Vinden jullie de T4T-digis ook zo leuk, dan is het nu extra aantrekkelijk om te gaan shoppen want:
 
30% off any purchase in store using Coupon Code EASTER15. Valid until the 7th April.  
                                     
              
De kaart voor Laura heeft weer geluk gebracht:                
winnaar bij Stempelsonne en ik mag gaan shoppen bij The  Paper  Shelter en daar hebben ze enige digis dus ............happy!
 
Lieve groetjes en gezellige Pasen, happy Easter!!

Challenges:

woensdag 1 april 2015

April showers....................

Neen het is geen grap: op deze 1e april ben ik echt aan de beurt met een DT-bijdrage op het  Don&Daisy Blog.
De drieluik-kaart heb ik vorig jaar gemaakt voor de Special maar nog niet op mijn blog laten zien en het is weer "een verhaaltje" zoals jullie inmiddels wel van mij gewend zijn....veeel foto's dus ga er maar even voor zitten!! 
                                                                       De voorkant


Het stadstuintje ligt er gezellig bij maar er komen al wat wolkjes over drijven dus snel het gereedschap de kruiwagen in en naar binnen! De bloemen op de trellis zijn uit het DP geknipt, net als de onderste rand rondom de kruiwagen.
                                                                       De binnenkant       
   
          

                                                                                                                              
Ja hoor het begint al te spetteren en Daisy moet haar hondje nog uitlaten en een verjaardagskaart posten dus hup, onder de plu en snel naar de brievenbus!

Aan een heel verhaal wat ik allemaal gedaan heb begin ik maar niet anders vraag ik wel heel veel van jullie tijd maar ik geef wel een opsomming van de gebruikte artikelen. 
Daisy onder de plu is (helaas) geen stempel maar zit (of zat??) gratis bij het Pretty Paper Bloc "Don&Daisy" PK9107.


Col1346 - in the garden (tuinbord, hark en schep)
CR1223- postzegelvorm
CR1263 - trellis panel
CR 1262 - trellis flowers 
LR0203 - tree
LR0207- Amsterdam
LR0260 - kruiwagen
LR0275 – Classic Mailbox
DDS3334 – Theme Autumn (de wolkjes gestempeld, losgeknipt en verhoogd opgeplakt)
EC0147 - Eline’s Words (je bent jarig)
PK9088 - Fancy Flowers
JU0911- Charms (lieveheersbeestje)
JU0905- Flowers Red
CP8957- Paper Flower Mix Autumn 
RB2218- Paper Roses Peach 
JU0820- Plakparels Blue 

Met de kaart voor Laura ben ik in de prijzen gevallen bij Love Rubber Stamps, leuk!!
               Het is echt "April doet wat hij wil" en het lijkt wel herfst. Toch ben ik niet volop aan de freubel maar druk in huis. Aan grote schoonmaak doe ik nooit, meer een kwestie van altijd bijhouden maar nu ben ik wel de kasten aan het leegruimen. Al het glaswerk en servies een sopje en nu ik toch lekker bezig ben direct de hele keuken er ook maar achteraan dus ik kan nog even vooruit. 
Straks glimt alles me tegemoet en dan glim ik van voldoening  *lol*!

Ik wens jullie een fijne dag, laat je niet foppen!!!!

Challenges:

Stampandcreate-March/is it spring yet??
Cards&Scraps-233/colour challenge
Craftingforallseasons-99/animal magic
Duymelot-april/dier op je kaart
SimonSaysWednesday/happy b-day
CraftyCalendar-april/add a sentiment