vrijdag 29 november 2013

Bijna de laatste uiltjes !

Over een poosje laat ik echt de aller aller laatste kerstkaart met Eline-uiltjes zien en dan heb ik er in totaal 45 gemaakt en is het wel mooi geweest.


Witte cardstock door de Cuttlebug met Swiss Dots Folder, er met blauwe inkt wat sneeuwsterren van Fiskars op gestempeld en het papier langs de kanten afgescheurd.
Rondom met witte gelpen wat streepjes en kruisjes getekend.
Op het strookje Eline's kerstpapier een Creatable "let it snow" met een rood/wit twine draadje en twee zilveren belletjes geknoopt. Een tekstcirkel met rood scaloprandje er achter en de leuke MemoryBox-wantjes waar ik sneeuwsterretje op heb geplakt met ook wat Stickles voor de bling.


Ook hier  de  Swiss Dots Folder gebruikt en de stukjes DP bewerkt met Typ-Ex. De boom en het hekje zijn Creatables van MD, het pompomlint is van The Ribbon Girl (bewust golvend opgeplakt als extra sneeuwrandje). De sneeuwster is een cornerdie van MemoryBox, een blauwe parel er op, nog een postzegeltje er bij en hier en daar wat Snow-Tex.
Zoals op bijna alle blogs: vanaf nu is het een en al kerstkaart wat ik ga laten zien, nog even en het is zo ver, gezellig!!

Het is hier verschrikkelijk slecht weer, het stormt en de regen komt met bakken de hemel uit dus lekker freubelen en binnen blijven.
Fijn weekend, 

dinsdag 26 november 2013

Happy Birthday

Vandaag is GerJanne jarig en aangezien zij vrijwel alles leuk vindt en geen stijl uit de weg gaat heb ik voor haar een behoorlijk CAS-kaartje gemaakt dat ik aan de challenge met deze schets bij Oma Dee laat meedoen.


Dit is mijn kaartje, keurig volgens de schets maar ik heb al hele ander voorbij zien komen dus minder volgzaam maakt het ook wel een stuk spannender heb ik ontdekt. Volgende keer beter!


Als basis een langwerpige kaart met daar op witte cardstock geembost met de "Happy Birthday" folder van Cuttlebug.
Rondom met roze gelpen streepjes gezet en met aqua gelpen stipjes tussen de streepjes.
Het roze papier met aqua stippen is van het Kruidvat, het bloemetjespapier een restje van Magnolia. Uit het roze papier een ster gestanst met er op een cupcake, gestempeld met aquakleurige inkt en  Puffy Velvet gebruikt voor op het hartje.
Verder ben ik in de weer geweest met de perlenpen in wit en roze als een soort glazuur...volgens mij krijg je enorme kiespijn van deze zoete cupcake *lol*!!!.
De bloemenrand is uit de lintenvoorraad met in het midden plakparels voor nog wat extra bling.

Fijne verjaardag GerJanne!

Challenge:

OmaDee-10/schets en feest

zondag 24 november 2013

Even iets leuks
 
Begin oktober won ik bij Crafty Ribbons en heb weken lang vol spanning op de post gewacht maar helaas......er kwam niets. Dus na 3 weken heb ik gemaild en gevraagd of mijn mail met adres wel goed was aangekomen en wat bleek?? Het was al lang verzonden en of ik aub nog 1 weekje geduld wilde hebben. Ook Anke (die in het DT zit) heeft nog eens nagevraagd maar jullie raden het al...weer niks (foutje Royal Mail of TNT, wie het weet mag het zeggen!) dus ik heb ze heel hartelijke bedankt voor de genomen moeite en had me er al mee verzoend dat dit hem dus niet zou worden. Drie keer raden wat er gisteren werd bezorgd..........de lang verwachte........


UILTJES whahhaaaaaaaaaa, daar hou ik nou toch echt niet van!!!!!!
Jammer dat ik al zo goed als klaar ben met de kerstkaarten dus nu maar duimen dat uiltjes volgend jaar ook nog HOT zijn of heeeeel misschien er toch nog snel eentje maken met dit super leuke lint????


vrijdag 22 november 2013

Beterschap

Tussen alle kerstkaarten door even een beterschapskaartje.

                                      

De basis is een glanzend standaard kaartje waar ik de hoeken van heb afgerond en waar geen designpapier aan te pas is gekomen maar wel een stel hele leuke Washitapejes van de Wibra!
Verder een samengesteld bloementoefje uit de voorraaddoos, de schattige swirl is van Magnolia en het vogelkooitje van MemoryBox met een paar hotfixsteentjes en een organzastrikje.
Het vogeltje is van MD en op zijn lijfje heb ik Puffy Velvet gebruikt. Dat is een Fabric Marker waar de heattool op moet en dan wordt het dik en fluweelzacht.......super leuk spul!!!
"Beterschap" is van een grote clearstamp van Eline.

Fijn weekend, 

Challenges:

GEWE-nov/beterschap

 

dinsdag 19 november 2013

Uiltjeskerst

Met de beeldige kerstbomen van Magnolia heb ik een winterbos gemaakt (mijn dinnetje heeft nog een lamme arm van het draaien, dank je wel!!). De uiltjes hebben het reuze naar hun zin en het DP van Eline is inmiddels wel bij iedereen bekend. Ook de Santa-stempel is van Eline. Er boven de mooie sneeuwsterrenrand van MemoryBox - een beetje ingekort.


Op alle bomen Snow-Tex gedaan en rondom de rij boompjes in het midden heb ik met stift een donkere rand getrokken om ze beter af te laten steken tegen het papier. Onderaan weer een randje "afval" geplakt en rechts op de hoek een houten sneeuwman, wit gemaakt met Tip-Ex en daar heb ik ook de "sneeuwbui" mee gemaakt.

Ik ga snel verder want ook al ben ik al maanden bezig......nog steeds niet klaar met de kerstkaarten en nu zelfs in de avonduren nog aan de freubel (iets dat ik nooit doe!!) dus even minder bloggen en hard doorwerken!!!

 

zondag 17 november 2013

CAS Kerst

Nog steeds zijn de rode kaartjes niet op dus hier zijn er weer twee.
Voor de verandering eens 2 CAS-kaartjes, ideetje opgedaan bij Ans.
Het DP is van het Kruidvat, de randen gedistressed met een schaar. De houten klok en rode ster heb ik vorig jaar in de uitverkoop bij Het Kruidvat gekocht en was ik eerlijk gezegd al weer vergeten tot ik op het blog van Ans keek. Het witte cardstock is weer met de Swiss Dots embossingfolder door de Cuttlebug gehaald, de rand met rode inkt bewerkt. Op de dots heb ik Stickles gedaan en op de klok wat witte vegen met correctievloeistof.Hier zit achter het DP nog Kraft-cardstock en zijn
alle randen bewerkt met Walnut Stain.
Een stuk ribbelkarton van een doos ook met
Walnut Stain en Gesso bewerkt.
Op de ster ook weer correctievloeistof en van
rood/wit bakerstwine en jute een dubbele strik
gemaakt. Christmas is een stans van MD en
daar zit Glossy Accents op.Tot de volgende  keer!

vrijdag 15 november 2013

Special Delivery

En de volgende......................
 
Op een rood kaartje het Eline Christmas DP en alle randen bewerkt met Walnut Stain. Een postzegeltje en de leuke poststempel van Eline mogen ook hier niet ontbreken.
Uit Kraft de MD-lantaarnpaal en uit blauw DP met rood er achter de X-Mas-banner van MD gestanst en er een rood/wit strikje met sneeuwvlokcharm aan geknoopt.
Op beide stansjes zit Glistening Snow-Tex, gekocht op de KreaDoe.
Hartstikke leuk spul maar net als met mijn verstopte flesje Snow-Writer.......het is en blijft frutten met die sneeuw ......afzien!!!!!!
Onder het uiltje met zijn kadootje nog een leuke tekststempel en een randje "afval" wat ook weer veel te leuk is om weg te gooien.
Op naar de volgende uilenkaart, tot dan!! 

dinsdag 12 november 2013

Kerst vol hulstblaadjes

Op een lekker ruikende donker groene kaart met witte hulstblaadjes (van Mireille Crafts) zit witte cardstock bewerkt met de Sizzix Holly Swirls embossingfolder!!


Daarna met Derwent Lincoln Green en Dark Green de "open" hulstblaadjes ingekleurd en de andere blaadjes en takjes slechts een heel vaag lijntje gegeven met Dark Green. Tot slot een overdosis rode hotfixsteentjes (op alle witte bobbeltjes in het papier) en links en rechts een paillettenlintje geplakt en meer zou alleen maar storen denk ik.

Gisteren was mijn man jarig en lagen er 2 onwijs leuke kaarten van GerJanne en Thea op de mat, jullie hadden zijn gezicht moeten zien, zooooooooo leuk!!! Van bloggen is dus niets gekomen en nu race ik naar de sportschool dus mochten jullie mijn reactie een keertje missen....vanavond pak ik de draad weer op!

De volgende keer weer een uilenkaartje, ik heb er nog een stuk of 4 om te laten zien maar dan is het ook echt klaar voor 2013!


 

zondag 10 november 2013

Sneeuwpop maken

Daar is er weer een....................


Al het DP is weer van Eline's Scandinavian Christmas, rondom een stiksteekje met rode pen gezet. In het midden een stukje gemat op rode cardstock en rondom een Sticklesrandje.
Het ticket is van Femke, de sterren komen uit een borderstans, het stukje hulsttak is van Marianne Design en de rode hotfixsteentjes zijn uit de voorraad.

Fijne zondag, tot de volgende kaart!!!

woensdag 6 november 2013

Kerst kadootjes

Het is al weer even geleden maar hier ben ik weer met een rood uilenkaartje.
Zijn jullie er inmiddels al helemaal flauw van ?? Ik hoop zo van niet want ik ga nog een tijdje door  maar het einde komt nu echt in zicht (niet van de uilen -want daar heb ik er een beetje heel veel van gekocht in mijn enthousiasme- maar wel van mijn ideetjes na ca. 40 verschillende kaartjes).


Het DP is  weer van Eline, het rondje waar het uiltje op zit is de mini doily van Magnolia, achter het DP een taartkleedje met een postzegel, het ticket is van Femke en verder wat rood/wit lint en plakparels uit mijn voorraad. De foto is en beetje donker maar ja, wat wil je met dit weer???

Leuk dat er weer wat nieuwe volgers bij zijn gekomen, welkom op mijn blog! Helaas hebben een aantal geen reactie achter gelaten en aangezien ik geen blog kan vinden is een tegenbezoekje niet mogelijk..........jammer!!

Bij Marjan heb ik die onwijs gave sneeuwsterrenborder van Noor gewonnen, bedankt ik ben er super blij mee!!!

Groetjes en tot het volgende kaartje maar weer.
zondag 3 november 2013

Twee vliegen in een hele leuke klap!!!!!!

Vandaag mag ik het vertellen...............met nog 2 andere dames ben ik gekozen voor het DT van Don&Daisy, zoooooooooooooo leuk!
Gaan jullie daar ook even een kijkje nemen en misschien aan de lopende challenge mee doen?????


Heel veel dank voor het duimen lieve blogdinnen, het heeft gewerkt!!!!!
Wij zijn verzocht om bij ons introductieverhaaltje ook een kaart te maken en aangezien mijn allereerste blogdinnetje Mieke vandaag jarig is heb ik dit gecombineerd, vandaar de titel van deze blogpost.


In plaats van een kaart heb ik een wit blokbodemzakje gepimpt. Dit is de eerste keer dat ik zoiets doe want van al die ingewikkelde toestanden die ik in blogland langs heb zien komen begreep ik  helemaal niets !!
Maar met een voorbeeld en de super uitleg van Wybrich (dank!!!) is het me gelukt om deze iets eenvoudigere versie te maken en ik ben heel benieuwd of jullie het net zo leuk vinden als ik (en Mieke natuurlijk hopelijk ook!!). Foto's van het geheel nemen was niet eenvoudig dus hier een daar zijn ze een beetje scheef en het zijn er veel dus ga er maar even voor zitten!!!


De basis is dus een klein wit zakje. Overal eerst Kraft op geplakt en verder is al het papier van Carta Bella "Beautiful Moments". Nou die heb ik met Mieke zeker gehad als we met een koffietje aan het freubelen waren!
Alle randen zijn bewerkt met Walnut Stain Distress Ink.
Het stempeltje is "Daisy's Birthday" en is ingekleurd met Promarkers en witte pen. De hoeken zijn gestanst met de Whimsy "Corner Lace Die" en de plakparels zijn van de Action. De strik komt uit de voorraad en heeft in het echt precies de juiste kleur rood zoals jullie op andere foto's zullen zien.
Op alle kanten van het zakje zitten kleine vlindertjes, gemaakt met een Mireille ponsje.


De binnenkant waar links de blokbodem is vastgeplakt (er zou een tag oid in geschoven kunnen worden) met een zelfgeknipte tekstbanner met pareltjes en een aantal harten op elkaar. Het rode zelf geknipt, het witte van MemoryBox (ingekorte strik) en de kleine parelmoeren was ivoorkleurig maar heb ik met Promarkers rood gekleurd. Daarnaast een strook papier met vlaggetjes en uit een ander papiertje dat later terugkomt heb ik 3 kleine vogeltjes geknipt en op de lijntjes geplakt..


Aan de rechterkant een zelfgemaakte tag  met een kantje, dubbele strik van jute en twine, ticket van  Tim Holtz en de beeldige cupcake en het vogeltje (beetje kleur gegeven) zijn van die zachte lichtgewicht klei en heb ik gekregen van een blogdin.


De achterkant is versierd met de lampionnetjes van MemoryBox, de letters zijn stickertjes want al mijn alfabetten zijn veel te groot. De tekststempel van Kaiserkraft is gemat op hetzelfde rode DP en  de altijd leuke poststempel van Eline.
In het zakje zit nog een zelfgemaakt "tab-kaart", ook weer met DP beplakt -met de vogeltjes- en er iets op geschreven.


Op de KreaDoe heb ik direct meer van deze zakjes in wit en Kraft gekocht want dit is voor herhaling vatbaar of gewoon om zo maar te pimpen en er iets leuks/lekkers in te doen.


Fijne zondag allemaal,

Challenges:

DutchCardLovers-197/voor en achterkant
ILovePromarkers-192/anything goes
SimonSaysWednesday/anything goes
CreativeKnockOuts-9/banners and pennants

vrijdag 1 november 2013

Top dag!!!!Afgelopen woensdag was het KreaDoe-dag en onze dag was precies zo leuk als deze foto die iemand met Miranda's camera van ons heeft gemaakt! Ik heb direct mijn "koppie" als profielfoto genomen....is ie weer helemaal up-to-date!
Voor Nicole en mij de 2e keer dat we elkaar troffen en dit jaar ook Danoesja en Miranda er bij......we kijken nu al uit naar volgend jaar!!!!

Zondag ben ik er weer met een hele leuke post dus hou mijn blog in de gaten!!!!!