donderdag 29 april 2021

Gastdesigner bij de maandchallenge van 52 WTC

Het is weer kerstdonderdag in blogland en omdat ik de vorige maand de winnaar was van de pastelchallenge bij  52 WTC mag ik vandaag gastdesigner zijn voor de nieuwe challenge: méér dan 1 vouw !!

Natuurlijk heb ik spulletjes gebruikt uit het enige pakketje dat Colien als prijs  beschikbaar had gesteld. Mijn model kaart heet: DUTCH FOLD of DUTCH DOORS  - tutorial in cm bij Stempeleinmaleins. Ik ben trouwens wel van de beschrijving afgeweken en heb een langwerpige strook van 5,5 x 21,4 cm gesneden - rillen op 5,3 aan elke kant - en die achterom naar de voorkant gevouwen, dat vond ik beter dan de twee geplakte losse stukjes! Het is een leuk model en de kaart blijft zo direct mooi staan.

Als basis heel lichtroze karton van een groot blok van de Lidl gebruikt. Dp uit het gewonnen pakket en gemat met groene cardstock die ook gebruikt is op de 4 vierkantjes onderaan! Uit het dp wat van de ruiten geknipt en voor op de vierkantjes geplakt (iets anders werd veel te druk en zo herhaalt het zich leuk). Met een heuvelstencil de onderkant van het plaatje wit gelaten, er boven met lichtblauwe distressinkt lucht gemaakt en daar een van de enige MD-Santas met zak vol cadeautjes opgeplakt, zoals altijd ingekleurd met Promarkers. Met glimmende witte Delicata-inkt heb ik op het blauw sneeuwsterren gestempeld. Op alle bontrandjes van Santa en op de sneeuw onder zijn voeten heb ik Stampendous Fun Flock gedaan.

 

Op de binnenkant ook een leuk designpapiertje uit het pakket, de grote tekststans is van Ali en heb ik weer uit het lichtroze karton gestanst. Links en recht weer twee van de leuke kerstmannetjes met Fun Flock bontrandjes en sneeuw aan hun voeten.

Ik ben er wel even mee bezig geweest (1e poging natuurlijk mislukt want goed lezen en meten is ook een kunst whahha) en vond het superleuk om te doen!!! Ben benieuwd naar jullie inzendingen...succes!!

Fijne donderdag,
52cct-april technique-stamping  PFM_589/sentimental  THAICB-93/ag xmas  Addictedtostamps-404/any occasion   TTCRD-ag  Fabnfunky-521/christmas   CRAFT-596/christmas

dinsdag 27 april 2021

Poppies

Bij een paar verjaardagskaarten zaten cadeautjes, super lief! Eén er van is de gave SU-painted poppies stempel en daar heb ik een kaart voor jarige Marjan én al weer wat weken geleden een bedankkaartje voor de gulle geefster mee gemaakt en vandaag laat ik ze allebei zien.

 

Tot nu toe sneed ik slimline kaarten zelf maar nu ben ik toch gezwicht voor deze leuke stans van Newton's Nook. In de buitenste cirkeltjes met de poppierij heb ik de achtergrond met Promarkers heel lichtgroen gemaakt en die kleur komt ook in de blaadjes terug. Ik heb de blaadjes en bloemen precies langs de zwarte lijnen uitgeknipt en ze verhoogd opgeplakt. De 3 uitgestanste cirkeltjes heb ik op elkaar geplakt en in het middelste rondje geplakt zodat dit  wat hoger ligt. Daar heb ik met 3 kleuren Promarkers stipjes op gezet en er een kleine uitgeknipte poppy op geplakt. Het mini-labeltje aan de steel is van LOTV.


 
Op dit kleine witte kaartje van 12,5 x 9 cm wat zachtere tinten muv hetzelfde groen.
Met SU-Soft Sky- en Melon Mambo-inkt gestempelde poppies en alles weer ingekleurd met Promarkers. De grote bloem met wat blaadjes nu uitgeknipt mét een wit randje en ook verhoogd opgeplakt. Het idee van de 2 rijen poppies met tussenruimte voor tekst kwam ik op Pinterest tegen. Bedankt is van CraftEmotions en heb ik ook weer met Melon Mambo gestempeld. Het geheel uitgestanst met een stitched Crealiesje. De strook papier aan de zijkant is van een groot blok van DécoTime. Onder de bloem en blaadjes nog een kronkel van onderstaande stans die hier al weet ik hoe lang ligt en waar ik bij nader inzien niets aanvond., maar zo "verknipt" onder de bloem ipv een touwtje vind ik hem wel leuk!! 

Toevallig is hij ORANJE en dat past wel goed bij vandaag, net als een lekkere traditionele tompouce!!!!
Donderdag ben ik er weer met een kerstkaart en verder is het (gelukkig) even rustig vwb jarigen want mijn handen laten me weer eens in de steek en zo zijn er nog  wat pijnlijke/vervelende dingen de laatste weken....wachten op betere tijden  ..

Gezellige Koningsdag,  


Creatalicious-209/ag-slimline  AudSentiments-273/11th b-day    AYLI-fav season spring or summer (end of spring-early summer with pleasant temperatures and nature surprising us with new blooms every day)   Colourcrazy-16/ag  BizzybecsApril/ag  


zaterdag 17 april 2021

Verwennerij dóór Colien dus kaartje vóór ColienColien had de pittige pastelkerst-uitdaging bedacht bij 52 WTC waarbij zij ook de prijs beschikbaar stelde. Laat ik nou gewonnen hebben, zo leuk!!! Als je de foto van de prijs bekijkt denk je een leuk klein houten boompje, nou dat blijkt dus bijna 10x12 cm groot te zijn dus die gaat niét op een kaart maar krijgt aankomende Kerst een leuk plekje in huis!!!! Eind van de maand mag ik samen met de andere dames uit de top 3 gastdesigner zijn dus ik ga aan de slag met het leuke papier en de stempel!!

 
Om haar te bedanken heb ik dit kaartje gestuurd, dat wel heel goed bij haar groene-vinger-baan past!! De leuke kan met bloemen en een hele serie stencils zijn nieuwe aanwinsten, blij mee!
 

 
Op een kleine witte kaart de randen afgeplakt met behangerstape en er in met distressinkt Spiced Marmelade en een stencil van Ali een achtergrondje gemaakt. Er op de leuke MFT Freshly picked flowers Dienamics. De kan eerst uit wit en daarna uit een stukje dp van een Studio Light blokje gestanst en op elkaar geplakt zodat hij wat meer volume heeft. De bloemen uit witte cardstock gestanst, een eerste aanzet van kleur met Promarkers gegeven en daarna de losse onderdelen ingekleurd en er op geplakt. Om de kan nog een leuk lila strikje uit de voorraad! Tekst heb ik deze keer achterwege gelaten.
 
 
 
Muisje heeft het ook goed gedaan bij 2 markerblogs😊😊😊😊
 


 
En is óók winnaar bij

Dus ik mag wéér van die schattige digis shoppen ❤❤

Donderdagavond las Ben dat als je van 1952 of eerder bent je een vaccinatieafspraak kunt maken, direct online gedaan en op 30 april en 5 juni krijg ik Pfizer in Zutphen...jippieeee!!!!

Goed weekend,
 

 
 

dinsdag 13 april 2021

Have a mice day voor Sarah

Ik zag bij Time4Tea deze "kaasstans" en ineens moest ik aan mijn gaatjesstans denken die hier al ik weet niet hoe lang ligt en waarvan ik dacht ""waarom heb ik hem in vredesnaam gekocht??" (leuk voor een under the sea kaartje oid maar dat was dus niet zo!) maar nu ineens...BINGO..kijk maar naar de kaart die ik voor jarige Sarah heb gemaakt!!!!!!

 

Op een witte kaart gezellig dp van een Action-blok en daar op de "bijgeknipte" stans die zo prima voor een gatenkaas kan doorgaan toch?? Er achter een stuk zwart uit een behangboek en er in de olijke muisjes van Time4Tea, ingekleurd met Promarkers, uitgeknipt en 2 ervan op maat geknipt om uit de gaten te steken. De twee kleine fotocameraatjes die zo leuk bij Say Cheese passen zijn van COL 1389 van MD.

            

 De lieve muis heeft ook een plekje veroverd

Groetjes,

 

 woensdag 7 april 2021

With Love

Voor de jarige Colinda een groot uitgeprinte digi dus een inkleurfeestje!!

Een witte kaart gesneden en al het dp is van Carta Bella Beautiful Moments, bijna op maar nog precies genoeg voor deze kaart. De schattige digi  Mouse with Love van Di's Digis (1 van de 4  - uit de sale collectie -  die ik een tijdje geleden heb uitgezocht als gewonnen prijs en allemaal even LEUK) is weer ingekleurd met Promarkers. De hexagon-stans is van Crealies. De vlaggenlijntjes zijn uit het dp geknipt, de twee daisies zijn gemaakt met een stans van Ali en voor wat pit een klein zwart strikje.

Hier ben ik weer super blij mee: