maandag 4 juli 2022

Hang in there

Omdat het vellum-boeketje in de top 3 stond mag ik vandaag gastdesigner zijn bij het 4 Seasons Challengeblog waar vandaag de nieuwe uitdaging is: Venster/doorkijkje. Deze kaart met  de Crazy Birds van Tim Holtz had ik de week vóór zijn overlijden aan Martin en Angela gestuurd. Als ik had geweten hoe kleurrijk hun vogels in de volière zijn had ik ook mijn exemplaren wat bonter gemaakt maar gelet op zijn zo ziek zijn leek me dit beter dan héél vrolijk ...

In een witte basiskaart een doorkijkje gemaakt met een stitched cirkel van Crealies. Daarna ben ik met een gras- en wolkenstencil en diverse distressinktjes in de weer gegaan en heb de met Promarkers ingekleurde en uitgeknipte vogels een plekje gegeven. Hang in there is op de pc gemaakt nav een tip van Colien van geruime tijd geleden en is verhoogd opgeplakt.

Als de kaart opengaat zie je weer de wolken en het gras en die ondersteboven-vogel die verhoogd is opgeplakt. De tak is zelf getekend met Derwent en Prisma-potloden. De blommekes zijn van MFT en MD.

Het vellum boeketje kreeg nog een keer een plekje


En de zomer kaart óók


Wat ik de afgelopen tijd heb laten zien is al geruime tijd geleden gemaakt. Ik ben al weken niet in mijn hobbyhoek geweest, voorlopig zijn er ook géén jarigen dus ik druk nu echt de pauzeknop in en geniet van buiten zijn en andere dingen doen. Fijne zomer allemaal! 
Promarkerchallenge-647Dreamvalley-273KraftyChicks-618.  LTSCB-154LTCCB-65 Allsorts-683Craftyanimals-63


vrijdag 1 juli 2022

Enjoy Summer - gdt bij Mirtillamente

Vorige maand mocht ik leuke digis uitzoeken bij Mirtillamente en kreeg toen direct de vraag of ik wel gastdesigner wilde zijn met een van de digis en dat doe ik dus vandaag bij de start van de nieuwe challenge. Deze kaart heb ik vorige maand samen met het weggevertje aan Anita van Deur gestuurd en deze keer dus niét met mijn watermerk maar *bewerkt* voor de challenge door de eigenaresse Evelin...ziet er tof uit!

De ronde mal van MD weer eens gebruikt. In de vakjes (niét met een wit randje maar gewoon zo groot als de vakjes zijn, ik vind dit véél leuker) het eea uit het weggevertje en natuurlijk de geinige digi Le Gine Enjoy Summer die is ingekleurd met Promarkers. Op de brillen zit Glossy Accents en ook de witte gelpen is weer gebruikt.

De kaart voor Zoe kreeg een plekje

En zie net dat de kaart voor Moritz (óók met ijs 😀) ook een plekje kreeg, leuk! 


Dank voor alle Blogger tips. Cookies verwijderen bracht géén verandering, Edge lukt wonderlijk genoeg wél op mijn tablet maar niet op mijn Phone want daar blijf ik log in met Google-account zien 🤔🤨😏🙄. Wie het begrijpt mag het me vertellen net als het anoniem zijn bij het reageren of reacties van volgers in spam 😡. Je mag een gegeven paard....maar gratis Blogger maakt het ons niét makkelijk de laatste tijd en ik denk dan zoals bij véél veranderingen waar geen mens om vraagt: WAAROM????

I used colours, sea, woman, palm tree is in dp

Groetjes, 


 


Traumfabrik-105 DoubleD-beach time DeEgel-144Fabnfunky-554 Sisterhoodofcrafters-layersPennys-524 AYLI-male or female (love them BOTH but simply more ladies in my addressbook)  Allsorts-652Dreamvalley-267 Tryitontuesday-here comes summerPromarkers-647KraftyChicks-618 Craftinghappiness-JulyFriendship-79The4seasons-JulyLTSCB-154LTCCB-65Alphabetchallenge-g=giggleDaringcardmakers-July