zondag 31 januari 2021

You are beautiful

 


Op deze laatste dag van januari vol verbijsterende/intens verdrietige beelden op TV en behoorlijk wat gekwakkel hier in huis laat ik een leuke schuifkaart (tutorial van Marleen) zien die ik zomaar naar ons oogappeltje in Engeland heb gestuurd. De enige Eline-unicorns  etc. - waar Zoe net als heel veel kleine meisjes dol op is - zaten gestempeld en uitgestanst in een schattig klein envelopje bij de kerstkaart die ik kreeg van Anita met een labeltje SUCCES...nou dat is wel gelukt lijkt me!! Nogmaals bedankt Anita!!

 Op de witte basiskaart groen glitterpapier (nog van Sostrene Grene in Groningen) en daar op een stuk papier bewerkt met distressinkt en wat waterspetters. Net als de unicorns en wolkjes waren ook de regenboogstansjes wit maar Zoe is dol op alles wat glimt en glittert dus ik heb ze op diverse papiertjes geplakt en daarna uitgeknipt - afzien maar allez 😏. De unicorns zijn ingekleurd met Promarkers, ook de wolkjes hebben wat kleur gekregen en daarna Stickles Stardust, op de sterren boven aan zit zilverkleurige Stickles.

De wolkenstrook in het midden is dp van My Minds Eye "lime twist".De tekst is van de YOU-stempel van MFT en heb ik met zilveren embossingpoeder gedaan voor nog meer bling bling bling.


Voor de leuk ook op de binnenkant een unicorn . Zoe was er super blij mee en heeft hem de volgende dag - in haar unicornjurkje 😊 - meegenomen naar day care om te laten zien...missie geslaagd dus!!!

Mijn pinguïn kaart in de blogpost hier onder is winnaar bij Cupcake Inspirations en ik heb maar liefst 5 super leuke digisets mogen uitzoeken bij Pixel Paper Prints

Hier had ik nog nooit van gehoord maar wát een leuke GROTE digis  (niet qua maat maar wél qua hoeveelheid énige plaatjes op 1 exemplaar!) én clipart.

Gezellige zondag, 
  

Mytimetocraft-449 glitter&sparkle
TTCRD ag
AYLI true love/friend = my beautiful almost 4 year old granddaughter Zoe who lives in the UK and is so happy when she gets mail from Oma in Holland
Polkadoodles 5
Colourcrazy 4
Daring cardmakers whatever weather
PinkGem 3
Letscraftandcreate-167
Craftycatz-536
ThePaperPlayers-526/tic tac toe first row horizontal 

Creativeinspirations jan/febr


donderdag 21 januari 2021

Warmest wishes

 

Op deze kerstdonderdag een winters kaartje dat overal wel iets heeft dat glimt maar dat is altijd lastig op de foto te krijgen. Het is maar goed dat kerstpost tot 50 gram mag want dit zijn 6 laagjes papier op elkaar....
 
 
Het is gemaakt met een Action-stans, die ik deels gerild en omgevouwen heb en met een standaardje aan de achterkant blijft hij leuk staan. Ook de pinguin -chipboard sticker-, de tekst en het dp (diverse blokjes gecombineerd) komen daar vandaan. De bergen en stitched heuvels zijn stansen van Lawn Fawn, het wit is gestanst uit glanscardstock net als de sneeuwvlokken van MD met een rood hotfixsteentje in het hart. Onderaan nog zilveren  en rode glansdraadjes geplakt.
 
Volgende maand mag ik gezellig één van de gastdesigners zijn want mijn taartkaart isFijne dag,

 
 
Friendshipchallenge-61Tiere im Winter
Stempelgarten-100 Spass im Schnee
SCTCB-166 fav colour combo - kraft and white
CupcakeInspirations_510 arctic animals
HLS-jan-use a die
Sisterhoodofcrafters die cut/embossingfolder 
Creatalicious-203 ag/use kraft

zondag 17 januari 2021

Baby boy

 Bij Angela kan er nu ieder moment kleinzoon nummer 3 geboren worden en met de Liftchallenge-156 heb ik dit kaartje gemaakt. Zodra ik een naam weet probeer ik die nog op de auto te schrijven (als hij niet te lang is 😏) en dan kan het op de post. Éven was ik in paniek want.......... is het wél een jongetje of tóch een meisje.....pff dat komt er van als je mails verwijderd na het beantwoorden. GerJanne gevraagd en die wist het ook niet meer maar Angela (die niet vaak mailt) gaf gelukkig het verlossende woord.... Zij is zo druk met haar man, challengeblog én een kraampakket maken dat ze aan bloggen vrijwel niet toekomt dus ik hoop dat ze ook vandaag niet kijkt....
 
 
Sterretjes dp van Déco Time uitgestanst met de stitched rechthoek van Crealies. In stukken gedeeld met een stitched heuvelstans van Lawn Fawn. Er onder streeppapier van een héél oud blokje. De mobile, het autootje en de tekst zijn allemaal van Ali. (voor de 0 van boy een autobandje gebruikt). Alles wit gelaten maar hier en daar voor een beetje "pit" wat donkerder blauw toegevoegd door middel van hotfixsteentjes en een - zelf toegevoegd -  piepklein stukje blauwe cardstock als uitlaat aan het autootje ...vroemmmm-wolkjes van Memorybox. 
      
                                                                              

de te liften kaartHier nog een dun laagje sneeuw maar dat zal wel snel weg zijn want het zonnetje piept er door, heerlijk na al die donkere dagen!
Fijne zondag,
 

 

 
Sisterhoodofcraftersdie cut/embossingfolder
HLS-jan use die
Allsorts-607 something new

donderdag 14 januari 2021

Speciaal voor jou gemaakt
De titel slaat zowel op de kaart als op de jummie cupcake die voor de jarige Gerie is "gebakken".

             

 Voor de basis uit roze cardstock heb ik het ticketstencil van DDBD weer eens gebruikt. Het gezellige dp is van het Happy blok van Craft Sensations en daar is ook de leuke tekststempel van die ik een paar jaar geleden van Gerie heb gekregen. Tegenwoordig zie je allemaal teksten met een kadertjes-stans er om heen maar zelf uitknippen en matten gaat net zo goed!

Het leuke bakkertje is een digi van Time for Tea en is met Promarkers in de kleurtjes van het dp ingekleurd, de speechbubble is van MFT en Mmmm heb ik zelf geschreven. De teksten zijn van een grote MD-Karen Joan clearstamp, de deegrol en gardes zitten bij een Creative Expressions -schort-stans.  

 De paar cupcake-stansen die ik heb zijn nogal klein dus hier heb ik stansjes uit een koffiebekerserie gebruikt 😀 en zoals op de foto bovenaan beter te zien is heb ik het roze deel met mijn scoreboard ribbeltjes gegeven.

Fijne dag,
MHH-28 taart op je kaart

CCCdigicreations-121 include a sentiment

Knutsels&kadootjes C= cupcake

HobbyshopDaantje-2 B=Bakkertje

AYLI fav colour combo (❤ turquoise which matches with many other colours and also PINK!).

maandag 11 januari 2021

Thuis

Een welkom thuis kaart voor de man van mijn vriendin Anita. Vorig jaar februari moest hij met spoed naar het ziekenhuis waar hij 6 weken heeft gelegen en daarna de jobstijding dat hij naar een verpleeghuis moest want inmiddels zit hij de hele dag in een rolstoel met een dwarsleasie en nog behoorlijk wat andere problemen. Hij was er zó ongelukkig dat ze heeft besloten hem naar huis te halen met hulp van Buurtzorg en diverse aanpassingen in huis. Ik hoop van harte dat het allemaal gaat lukken en vooral dat zij het redt.....de kanjer!!! 

 


Stitched dies van MFT en Crealies, dp van Craft Sensations, huisjes van Ali, tekst van MD en Craft Emotions met WOW-embossingpoeder, vogeltjes Xenos en knoopje uit voorraad.

Groetjes,

HLS-jan use die

donderdag 7 januari 2021

Speedy delivery

Bij 52 WTC begint de eerste donderdag van 2021 met de decemberuitdaging Kerstman. Het freubelen en vooral inkleuren kost nog steeds veel moeite met mijn zere vingers maar in etappes is het me toch gelukt. 
 

De basis is een stans van de Action, de buitenste gele rand heb ik er uit de hand geknipt nog achter geplakt voor het contrast. Ook de cadeautjes-embossingfolder komt uit die winkel, helaas zijn de cadeautjes op de foto niet super duidelijk te zien ..zelfs niet in het tentje waar ik wel blij mee ben op deze donkere dagen!! Omdat het een grote vierkante folder is heb ik hem gehalveerd met een strook van het bordeaux cardstock er tussen. Ook nog wat kleine cadeautjes uitgestanst dus ik denk dat het er zo wel genoeg zijn 😉. De leuke Santa is van Stamping Bella, ingekleurd met Promarkers

Ook nog wat plekjes veroverd:
 

 
 
Fijne donderdag,
 
Knutsels&kadootjes C =cadeautjes
StampingSensations_jan/fav stamps -  at the moment Stamping Bella
Paperplayers-522/something new=stamp and embossingfolder
HLS-jan christmas
Christmaswiththecuties-45/ Santa Claus is coming to town
(cardstock)  something new (stamp and embossingfolder)