woensdag 27 april 2022

Kikker voor jarige Marjan

Marjan geniet enorm van haar vijver en de daar in wonende kikkertjes dus een thema voor haar verjaardagskaart was geen enkel probleem! Ik heb dit leuke tafereeltje op internet gevonden en ingekleurd met Promarkers en Derwent Coloursoft en hier en daar wat witte gelpen gebruikt. Hoppy B-day heb ik zelf geschreven en er nog twee dewdrops bij geplakt.

Gezellige Koningsdag,


4-Seaons-55/moodboard  AAABirthday-36/critters  DaisyChain-62/birthday  AudSentiments-293  AYLI-floral or cute *I prefer cute, flowers are pretty hard to colour!)  Papercraft-81 Craftinghappiness-122 Creativesketchygirls-71  MMM-173Promarker-638/fav colours - 🥰 green in any combination I❤Promarkers-50TPS-509Pennys-520

zondag 24 april 2022

Gastdesigner bij Knutsels&Kadootjes

En wéér een gastdesignerbijdrage, ik vind het héél eervol als je daarvoor in aanmerking komt! Bij K&K begint vandaag de nieuwe challenge IK HOU VAN HOLLAND. Dat vond ik dus echt een uitdaging want heb ik dáár iéts voor in huis??  Een slimlinestans, onze nationale driekleur aan cardstock én wat motiefjes uit een MD Pretty Paper Block van jaaaaaaren geleden brachten uitkomst! De tulpjes zijn van Yvonne Creations en achterop de enkele kaart heb ik een bijpassend standaardje gemaakt.


Deze kaart gaat tzt naar een bloggertje dat graag in ons land vertoeft dus als ze kijkt zal ze hem op haar - nog ver weg verjaardag - vast wel herkennen en anders is het straks een verrassing. 

Nog een topplekje gekregen 


Afgelopen vrijdag - enorme chaos en uren vertraging op Schiphol 🙄 maar toch nog geluk gehad want zaterdag was echt een ramp  - zijn Sylvia, Laura en Zoe teruggevlogen en het waren gouden dagen waar we allemaal met onwijs veel plezier op terugkijken. Wandelen, speeltuintjes, Binky, Apenheul, spelletjes doen, knutselen, pannenkoekenrestaurant... één groot feest. Nu tellen we weer af tot begin augustus als we met z'n allen een hele week naar een vakantiehuis in het midden van het land gaan...nu al zin in maar éérst even bijkomen en vooral nagenieten!
 
Groetjes, woensdag 6 april 2022

Gastdesigner bij MHH

Bij MHH loopt tot 15 april challenge # 39 waar Angela graag een boxkaart wil zien. Ik heb een shadow box gemaakt en dat kan op talloze manieren: met een stans (van oa Marianne Design) of helemaal zelf en daar zijn volop tutorials van te vinden. 

Voor mijn reminder ben ik zelf aan het snijden en rillen gegaan en heb er een gezellig tuintje van gemaakt met een oude liefde: Don& Daisy  en omdat wij samen in het D&D-designteam hebben gezeten is deze creatie naar de morgen jarige Colinda gegaan! Die zit al geruime tijd in de lappenmand en heeft dus wel iets meer dan een *gewone* kaart verdiend. 


Wolkenlucht zelfgemaakt met stencil en distressinkt. Gras, springborder en wolkjes zijn  van Memorybox, de rest is allemaal van MD en ingekleurd heb ik weer met Promarkers. In freubelland kan gelukkig ALLES want tulpen en een zonnebloem samen in de tuin 😊😊😊????? 

Moodboard 4-Seasons-55


En super blij met de lange rij leuke plekjes...ik krijg het nog steeds niet voor elkaar een "compact" fotolijstje te maken dus toch maar weer onder elkaar


Ben is na 1 weekje op de longafdeling gelukkig weer thuis. Nu nog verder opknappen/aansterken en dan langzaam - voor de zoveelste keer 😏 - de conditie weer een beetje op peil zien te brengen. It's a never ending story maar we gaan er voor en ik duim me een versuffing dat hij *goed* is als onze oogappeltjes komen want dat duurt nu niet lang meer!!! 

Ik wens jullie vast gezellige Pasen


 

TTCRD-29/3 Addictedtostamps-426/make your markCraftinghappiness-121CraftyCatz-589/layers  DIESRUS-190  Simplycreatetoo-179/background  StampingSensations-April/I love (Promarkers and Don&Daisy Growing Sunflowers)  Welovestamping- April/stamp of the momentDreamvalley-267PIP-2214 PaperFunDay-40 TPS-506