woensdag 27 maart 2019

Een en al bloem.......en mijn verjaardagspost.......

Vandaag is Annemarie jarig en voor haar heb ik een lente-boeketje gemaakt.
Alles is uit witte cardstock gestanst en met Promarkers passend bij het vrolijke designpapier ingekleurd (nogmaals bedankt voor die briljante tip Blankina, zo veel makkelijker dan elk klein onderdeel apart uit gekleurde cardstock stansen!!).


DP Lawn Fawn Spring Fling, van MFT zijn de stitched  flowers, de stitched scallop basic edge en de gestempelde tekst, YOU is van Simon Says Stamps en van Magnolia is de swirl die ik in stukjes heb geknipt.

AYLI/fav die-stencil (dies for sure, love stitched ones but also big fan of words/sentiments!)
DIESRUS-117/one for the ladies (Magnolia heart-swirl used)
CCT-574/spring fever
SimonSaysWorkitWednesday/spring flowers
SimonSaysWednesday-ag

Bedankt heb ik iedereen die me heeft verwend met een beeldige verjaardagskaart al in een persoonlijk mailtje (of op het blog als ik geen mailadres heb) maar ik laat ze natuurlijk ook nog heel graag hier zien......genieten in hoofdletters is dit ieder jaar!!
                                                                   
                                     
                                   voor even alles bij elkaar op de eettafel, straks weer op de kast                                                                  kaarten van vrienden


                       bijzondere modelletjes van Nancy, Annerieke, Gerie, Marjan en Angela

              
                        schattige diertjes van Danoesja, Miranda, Merit&Annemarie en Lia


                                 gave "inkt-kaartjes"van Monique, Ineke, Nicole, Rosina en Anita 

 (ik heb als verjaarscadeau distressinkt uitgezocht want zoiets moet ik toch ook eens gaan                       proberen....wordt vervolgd en vooral...wish me luck whahah!!)


en tot slot deze mooie kaarten van Trijntje, Ans, GerJanne, Jeanet, Durvina, Diny en Colinda die ik zo snel niet onder 1 categorie kon plaatsen omdat ze zo verschillend zijn.

Lieve groet, 


vrijdag 22 maart 2019

HAPPY.......

Ik zag een paar leuke challenges en die heb ik in dit kaartje gecombineerd. Inkleuren wil op het moment absoluut niet met handen die weer zo "vervelend" doen maar gelukkig zijn er ook nog stansjes.


De basisstans met stiksteek is van Whimsy, DP is van de Action, Happy van Winnie & Walter, Birthday van Crealies, vlindertjes van MD, stitched flower van MFT, Perlen Pen-Flieder, zwart draad en een schattig lieveheersbeestje dat ik van een gekregen kaart van GerJanne heb gehaald...te leuk om hier niet te gebruiken!!!

De kaarten voor Sylvia en Laura staan samen te pronken bij I love Promarker, wat leuk!!
Hier begint het zonnetje door te breken, een dagje genieten want morgen en daarna is het volgens de voorspellingen helaas weer gedaan met de lente-pret!
DoubleD-gingham
AYLI-fav die/stencil (stitched dies, easy and great effect,  love love love them!)
Liftchallenge-139
MijnHobbyhonk-8/twee kleuren
Creative Moments-165/ag

dinsdag 19 maart 2019

Tee-riffic!

Jarige Ineke heeft golf ontdekt, altijd leuk als je iets van iemand weet om op je kaartje te verwerken!!
Per toeval is het een monochroom-ruitjes-kaartje geworden doordat ik bij het papier die leuke internet cartoon-plaatjes vond.


DP uit de voorraad, stitched scallop edge MFT, Promarkers, Glossy Accents, puffy hartsticker Action, tekst zelf geschreven.

OOOH NEEEEEN!!!!!!!!!
Zondag mijn gewonnen/gekozen Bugabootjes in de juiste map gezet en daarna besloten de pc eens van wat overbodige dingen te ontdoen 茅n ...vergeten de complete DIGI-FOLDER te sluiten dus ...ALLES WEG 馃槺馃槺!!!! (gelet op sommige reacties: ni茅t alleen Bugaboo maar 贸贸k LOTV, Di's Digis, Stamping Bella, Whimsy....ga zo maar door)
Ben had mij "iets handigs"gegeven voor back-ups dus nadat ik van de schrik was bekomen dacht ik dat het wel weer snel voor elkaar zou zijn maar deze pc-oen heeft iets niet goed gedaan dus de back-up was helemaal LEEG!!!!
Gelukkig lag er nog ergens een stickje dat begin 2017 voor het laatst was gebruikt maar ik ben zooo veel leuks/nieuws van de afgelopen 2 jaar kwijt 馃槬馃槬馃槬馃槬馃槶馃槶馃槶馃槶 (maar weet nu WEL hoe ik een back-up maak dus dat scheelt alvast weer......elk nadeel......). 

Eindelijk geen wind en regen, het zonnetje schijnt dus ik pak de dagelijkse wandeling weer op, d谩谩rbij kan in ieder geval niks misgaan (hoop ik) 馃槈!

Fijne dag,

Creatalicious-159/ag-option monochrome

vrijdag 15 maart 2019

Wine...................

En vandaag wordt schoondochter Laura ook 35 en hoewel ik voor haar net zo goed een "koffiekaart" had kunnen maken heb ik voor deze hilarische digi met tekst gekozen die haar op het lijf geschreven is want ze kan heerlijk koken en een glaasje rode wijn gaat er ook wel in (ze moest na ontvangst wel even bij mij checken of ik vond dat ze een drankprobleem had whahha, malle meid!!).


Papier en ticket van Ali, Bugaboo-digi JJ cook, fles van MD, Promarkers, Glossy Accents.

Vast een fijn weekend weekend gewenst,
CraftyFriends-105/ladies-girls
Catchthebug-theme/make a scene (I hope this qualifies?)
Digichooseday-11/ag
PFP-484/spots and/or stripes
Addicts to stamps&more-332/make your mark 
ThePaperShelter-374/digi
Colourcrazy-9/ag
DiesRUs-117/one for the ladies (MD bottle die)
PolkaDoodles-11/ag-for a lady
ILP-379/ag 

maandag 11 maart 2019

Bluebell

De jarige Annerieke houdt van hertjes en gelukkig had ik dit lieverdje liggen om een  kaartje (zonder kleur- maar met wat knipwerk) te maken. Bij de dochters in Engeland komen ook elk voorjaar de wilde hyacintjes massaal naar boven......beeldschoon!!


D茅coupage&Paper pack Wild Rose Studio Bluebell, ecrukleurige cardstock, kraft, Vintage Photo distress inkt, tekststempel Lawn Fawn. 

Met de kaart voor Sylvia werd ik en mocht 10 Bugabootjes uitzoeken, yeahhh!!

Fijne dag,

zaterdag 9 maart 2019

Bloem

Vandaag is Danoesja jarig en voor haar is deze enkele kaart - in haar favoriete zachte kleurtjes - met een zelfgemaakt standaardje er achter.
Hoe graag ik ook kleur: een bloem is wel even iets totaal anders dan een cute poppetje en ik bewonder iedereen die dat z贸 goed kan enorm want ik vond het leuk maar best moeilijk (mijn handjes 贸贸k 馃槦).


Kaartmodel en dp Action, bloemstempel en tekst (met Versamark en WOW-embossingpoeder) Ali, Promarkers, Derwent potloden, witte gelpen, dew drops.

Fijn weekend,

ILP-379/ag 

woensdag 6 maart 2019

Coffee..........

Daar ben ik weer na bijna 1 maand volledige blogpauze. Het gaat de ene dag wat beter dan de andere maar het blijven voorlopig korte blogberichtjes want mijn zere handen (g茅茅n reuma) laten me te pas en te onpas in de steek dus bij jullie  reageren is 贸贸k zo'n dingetje馃槦.
In de "goede" uurtjes heb ik gelukkig w茅l een kaartje voor alle maart-jarigen kunnen maken en ik begin met deze voor dochter Sylvia die vandaag 35 wordt.


Kleine Zoe slaapt zelden een nacht door 茅n is elke morgen om 5 uur klaarwakker (het is maar een fase spreekt Sylvia hoopvol 馃槒) dus er wordt heel wat koffie gedronken om de drukke werkdag door te komen. Een leukere stempel dan deze Bugaboo Girlz Coffee had ik niet kunnen bedenken en Sylvia lijkt er ook wel een beetje op: lang en dun, het tegenovergestelde van haar moedertje hihi!!

Papier van Lawn Fawn, Bits&Pieces van Crealies, stitched rechthoek van Crealies, Borderstans van Cottage Cutz,  spatten van een Eline-stempel, Promarkers, Vintage Photo Distress inkt, Glossy Accents.

Fijne dag, 


CatchtheBug-March/ag
LTSCB-6th bday and challenge
CIC-465/plaid
ILP-379/ag