woensdag 16 november 2016

Vogeltjes en helaas droevig nieuws

Vandaag combineer ik met deze kerstkaart twee DT-opdrachten.
Op het Scr@pCardsChallenge Blog begint de nieuwe challenge met het thema

                                                         KERST/SINTERKLAAS

en op het CraftAddiction Designteam en Challengeblog is het mijn beurt om jullie te inspireren.


De schattige Wild Robins on a branch zijn al heel vaak langsgekomen en eindelijk ben ik er ook mee aan de slag gegaan. Ik heb ze gestempeld met Memento Rich Cocoa inkt, ingekleurd met Promarkers en hier een daar een klein beetje Stickles Stardust op het cadeautje, de blaadjes en besjes gedaan.
Ook het beeldschone Frantage is weer eens van stal gehaald.
Let op dat je eerst van onderen begint met verhitten met de heattool en daarna pas de bovenkant anders ziet alles wit!!!!
Op de randjes van de mutsjes en de pompoms zit Flock Powder..........fluweelzacht en aaibaar!
Daarna heb ik het geheel uitgestanst met de Craftable CR1334-basic-rechthoek van MD.
Op Kraft heb ik de mal nagetekend, uitgeknipt en er onder geplakt en daarna dit geheel met foam dots verhoogd opgeplakt.


De basiskaart is gemaakt met een DDBD-mal uit gebroken wit linnenkarton.
Het gebruikte designpapier is van wat oudere Pretty Paper Blocs : het rode is PB 7044 "Woodland Christmas" en het groene PB 7022 "Eline's Vintage Christmas Red&Green", helaas staan deze niet in de shop.
Onderaan uit Kraft en cardstock nog de muzieknotenbalk van CraftEmotions een beetje golvend opgeplakt en heel licht bewerkt met groene Stickles.
Alle randen zijn bewerkt met Vintage Photo distress inkt.
Uit MD-Snowpaper CA3104 hier en daar nog wat opgeplakte sneeuwvlokken van de Craftable CR1335.
 
Onder de vogeltjes zit een Magnolia-label met kersttekst van de CraftEmotion Christmas Nature Clearstamp, gestempeld met Memento Pistachio inkt. Op het label ook nog een paar heel heel kleine sneeuwvlokstempeltjes van Fiskars gestempeld met Vintage Photo. Ineens ontdekte ik dat daar precies zo'n sneeuwvlok als uit de CR1335 bij zit...geeft een leuk effect die glittervlok op de bruine stempel. Ook de kleine rondjes die uit sommige sneeuwvlokken vielen heb ik er op geplakt en zo heeft zelfs het verscholen labeltje een heel klein beetje bling als het tevoorschijn komt.
Tot slot door het oog met een rondje uit Kraft en groen designpapier een jute strik met belletjes. 


Uit wit fluweelstructuur karton en perkamentpapier (vellum) Eline's Poinsettia COL1393 gestanst. De nerven op het vellum met een witte distressmarker van Tim Holtz aangezet en hier en daar ook weer wat Stickles Stardust aangebracht. In het hart zit een lichtgroene parel waar ik een dikke dot mosgroene Stickles over heb gespoten. De dennentakken uit Kraft zijn van  Memorybox maar in de shop staat net zoiets van CraftEmotions.


Voor mijn doen een volle kaart maar gelukkig komt alles volop tot zijn recht en blijven de vogeltjes de blikvanger!

De Challenge wordt gesponsord dooren er staan weer prachtige inspiratievoorbeelden van het team op het blog dus neem snel een kijkje en doe gezellig mee!!!

Dan nu het mindere gedeelte van deze blogpost:

Na al het getob met Ben's gezondheid en longen en zijn langdurige ziekenhuisverblijf deze zomer bleek de afwijking aan zijn nier die bij toeval op de ct-scan werd ontdekt helaas kwaadaardig.  Omdat hij nog steeds zo broos is en de tumor gelukkig niet van het agressieve soort, is in overleg met de uroloog besloten dat Ben eerst zou aansterken en daarom staat de operatie voor januari gepland. Nou van dat aansterken is dus absoluut niets gekomen want er kwamen weer hevige nieuwe klachten en nadat we eerst de vreselijk slechte diagnose uitgezaaide keelkanker kregen blijkt na weefselonderzoek dat het zeer agressieve lymfeklierkanker is en gisteren kregen we te horen dat de kansen 50/50 zijn.
Hoe iemand die echt nooit iets heeft gemankeerd in 1 jaar tijd zo veel te verduren krijgt, in het ziekenhuis 5 weken lang binnenstebuiten is gekeerd en dan een paar maanden later deze boodschappen krijgt.......onze wereld staat compleet op zijn kop!

De afgelopen maanden hebben er enorm bij me ingehakt, ik heb totaal geen plezier meer in het freubelen en mijn laatste paar kaarten hebben me vreselijk veel moeite gekost. Ik kan er gewoon geen afleiding meer in vinden en dt-werk voelde als MOETEN. 
Daarom heb ik na heel lang wikken en wegen en in goed overleg het moeilijke besluit genomen dat dit voor onbepaalde tijd mijn laatste DT-bijdrage is voor zowel  CraftAddiction als Scr@pCards.
Ik wilde liefst met alles stoppen maar de lieve meiden laten me niet gaan dus we hebben besloten tot een TIME OUT, hoe lang die ook mag duren: mijn plekje in beide teams blijft open.....hartverwarmend!!! Ook mijn blogleven houdt hiermee voor onbepaalde tijd op: alle aandacht en energie is nu voor Ben!

Het duurt nog even maar bij deze wil ik jullie allemaal graag heel fijne feestdagen en alle goeds voor 2017 wensen......hopelijk zien we elkaar ergens in het nieuwe jaar terug! 

For all my foreign followers: 2016 has not been a good year with my husband being very ill so I will take a very long TIME OUT from my blog and Designteams!

Liefs,

 
donderdag 3 november 2016

Challenge #11- WINTER/WINTERSPORT

Vandaag begint de 11e challenge op het CraftAddictionChallengeBlog en het thema is:                                                                      
                                                          WINTER/WINTERSPORT

Mijn WINTER-kaart is klein en een beetje CAS, ik hou er wel van.


De basiskaart van 15x10,5 is gesneden uit linnen karton wit.
Met de Crealies double stitched rechthoek heb ik uit bruine Kraft een frame gestanst.
Er in zit witte cardstock bewerkt met de Marianne Design Embossingfolder Snowflakes.
Aan de onderkant heb ik die nogmaals extra uitgestanst met de Crealies On the Edge #8 maar NIET het stuk met de stikrand gebruikt maar juist de "afvalkant"!.
De CraftEmotions dennebomen zijn 2x uitgestanst en iets verspringend opgeplakt en het sierlijke hert er tussen is ook van CraftEmotions. Het heeft oogjes en een neus gekregen (ik vind zonder zó zielig *lol*!) en met een witte gelpen heb ik wat stipjes op zijn *.....tje* getekend.  Om zijn nek zit een al even sierlijk strikje van zilverlint van The Ribbon Girl.
Het woord WINTER 6002/6002 (niet in de winkel) is van Joy, 2x uitgestanst en iets verspringend opgeplakt.
De sterren zijn van Memorybox maar bij de CraftEmotion sneeuwbol zit vrijwel dezelfde.
De zilveren hotfixsteentjes zijn uit eigen voorraad.
Het frame is met foam dots verhoogd opgeplakt.

Zoals altijd zijn de gelinkte artikelen uit de webshop CraftAddiction waar ook de prijs voor de winnaar vandaan komt!
Doen jullie ook deze maand weer gezellig mee?

Fijne dag,

woensdag 19 oktober 2016

Scr@pCardsChallenge #90 - polkadots

Vandaag begint de nieuwe challenge van Scr@pCards en we willen graag stippen op het designpapier zien.
De 21e is vriend Theo jarig. Bijna ieder jaar krijgt hij een kaart met golf als thema maar deze keer dus niet!
 

De basis is een flipkaart van de Action. Dat zijn pakjes met 8 kaarten in diverse modelletjes (ook heel gekke waar ik niks mee zal doen) in wit en in Kraft en hier heb ik een witte gebruikt.
De randen zijn allemaal bewerkt met Vintage Photo Distress inkt.
Het brilletje en de hoedjes (scrapbookknopen staat er op de verpakking maar er is geen knoopsgat te bekennen, wel een plakkertje op de achterkant!) vond ik een hebbedingenwinkeltje in de stad.
De houten cijfers zijn van CraftEmotions en heb ik met een Promarker zwart gemaakt.


Ook het stippenpapier is van de Action, diverse blokjes met Kraft en zwart en daar zat ook dit velletje met Happy Birthday bij. Ik heb het uitgestanst met de grootste stitched circle van Crealies, de randen zwart gemaakt en het daarna verhoogd opgeplakt.


Het enige plaatje en de tekst zijn gerecyceld van een grote Hallmark-kaart die ik jaren geleden had gekocht om aan iemand te sturen die eindexamen moest doen maar het helaas niet haalde. De rest van die kaart is weg maar dit vond ik zo leuk en van jarig zijn en taartjes eten word je vast wel een beetje moe op je 79e dus ...........tijd om te relaxen!!!

Het DT heeft heel leuke voorbeelden gemaakt, neem een kijkje en doe weer gezellig mee!
De sponsor voor deze challenge is Het Hobbypaviljoentje


Bij Scrapping4Fun zijn mijn schattige vosjes een "featured creation" en mag ik volgende maand een van de gastdesigners zijn, leuk!!
Lieve groet,

maandag 17 oktober 2016

Reminder CraftAddiction Challenge #10-Herfst

De leuke Autumn Woods paperstack van CraftEmotions lag nog op mijn bureau dus na het maken van de kaart voor de challenge ben ik direct doorgegaan met het maken van deze reminderbijdrage.


De basis is een kant en klare glanskaart van de Wibra die qua kleur perfect bij het mooie papier van de paperstack past.
Op de kaart zitten 2 stansen van de Crealies stitched rechthoek uit CraftEmotions linnen karton gebroken wit. Op de kleinere zit precies binnen de steekjes een stukje van het designpapier geplakt.
De stans met vakjes komt uit China, de plaatjes er in zijn van het paperstack en het geheel is met foam dots verhoogd opgeplakt. De appels en peer linksonder komen ook uit de paperstack, allemaal even leuk!
Rechts boven uit groene cardstock de klimop LR0206 en uit gebroken witte cardstock een pinecone LR0286 van MD, beide bewerkt met Distressink Walnut Stain.
De kleine blaadjes zijn allemaal gestanst met de CR136 herfstbladeren punch en die is ook van MD.
De houten slak is van de Action en heeft in zijn huisje net zo'n mooie krul als de eekhoorn in zijn staart, leuk!!

Alle gelinkte artikelen zijn uit webshop  CraftAddiction en jullie kunnen nog meedoen tot eind van de maand.

Fijne dag,


Challenges:

CraftyFriends-42/autumn colours

zaterdag 15 oktober 2016

Christmas

Het is mijn DT-beurt op het CraftAddiction Blog en vandaag laat ik best veel zien dat NIET uit de webshop CraftAddiction komt maar gelukkig is Nicole een super lieve bazin en heeft ze er geen moeite mee: het gaat tenslotte ook om de inspiratie! 
Een groter contrast dan met mijn vorige kaart is bijna niet denkbaar ........zet je schrap hihi!!!


Bij het Kruidvat lag deze leuke houten stempel met wat bijpassend papier en zodra ik dat zag had ik een ideetje. Maar nu het af is denk ik: oops.......is dit wel kerst of meer iets voor Halloween of is die prul gewoon mega gestressed omdat de drukke tijd er weer aan zit te komen...........
OOOOOOH DEER OH DEER whahaaa!!


De basis is een kant en klare kaart van de Wibra, soms zo fijn om in voorraad te hebben en niet te hoeven snijden!
Het antiek grijze cardstock heb ik geembosst met de DF3417 cross stitching folder van MD.
Uit bronskleurig glanskarton (ook Wibra) de kruisjes gestanst en er volgens de stempel opgeplakt. Ik heb het gewei een beetje voller gemaakt en de open pek van het neusje heeft een zwart kruisje gekregen uit zwart glanskarton en daar is ook Christmas van Crealies mee gestanst.
De wiebeloogjes deden helemaal niet op tegen de achtergrond dus ik heb er nog een zwart rondje cardstock onder geplakt maar nu ziet hij er ineens echt een beetje griezelig uit  (MISKLEUN??).
De sterretjes heb ik uit een velletje papier geknipt en die kleur was de aanleiding om het rendier uit dat glanskarton te maken. 
Met een Spellbinders border heb ik uit het bronskleurige glanskarton rondom randjes aangebracht., Een beetje heel bling bling door de glans maar met Kerst glimt er zo veel dus kan dit er ook nog wel bij *lol*.

Mijn labelkaart 
staat in de


Altijd blij met zo'n opstekertje!

Fijn zonnig weekend allemaal,

Challenges:

ABCC/U=under the pile (cross stitch folder)
CCAYR-october/orange

zaterdag 8 oktober 2016

Merry Christmas

Dit kerstkaartje kwam tot stand na het zien van 2 super leuke challenges:


Als eerste deze kleurenchallenge van Knutsels en Kadootjes 
(mijn kleuren zijn in het echt warmer en minder fel dus ik hoop dat het okay is)Uit witte cardstock heb ik een kaart van 14x14 cm gesneden.
Alle vormen er op zijn uitgesneden met de Crealies double stitch vierkant en al het designpapierpapier is van een kerstblok van de Action.
Het witte DP in het midden is geembosst met een sneeuwvlok-folder van Cuttlebug.
Het schattige vogeltje zit in dubbele kadertjes die verhoogd zijn opgeplakt met foam tape..
De sneeuwster van MD is een oudje maar de schitterende nieuwe LR0435 staat wel in de webshop CraftAddidtion. Ik heb hem om en om gestanst uit cardstock en vellum en de nerven zijn geaccentueerd met een witte gelpen. Hier en daar het rood terug laten komen en in het midden een enamel dot geplakt..De tweede challenge is van Dutch Card Lovers-261 en daar willen ze handlettering op je kaart zien.......pfffffff...niet eenvoudig maar wel heel leuk!!!
Na heel veel gepruts en probeersels is dit er dus uitgerold:
tekst op vellum met een zwarte permanent marker, ingekleurd met Promarkers en er nog een uitgeknipt vogeltje bij geplakt.


Fijn weekend,


Challenges:

AsYouLikeIt-fav flowers (poinsettia. the perfect touch for X-Mas-Cards)
CCT-446/anything goes
JingleBelles/pink christmas (I hope it's pink enough?)

woensdag 5 oktober 2016

Reminder Scr@pCardsChallenge #87 - label op je kaart

Deze maand is het mijn beurt om jullie te inspireren met een reminder op het SCC-Blog  en ik heb gekozen voor een kerstkaart bomvol labeltjes. Het is pas mijn 13e kerstkaart.....pfffff!


De basis is een Kraftkaart van 15x15 cm.
Er op witte cardstock en zwart designpapier met leuke witte takjes met besjes uit een blok van de Action. Dat is geen kerstblok maar ik vond dit wel iets heel winterachtigs hebben, het heeft zelfs een glimmertje maar dat is op de foto helaas niet te zien.
Ook alle labels zijn uit een blokje van diezelfde winkel....wat zouden we zonder moeten beginnen hihi!
Als eerste uit witte cardstock de grote sneeuwvlok van Eline opgeplakt.
Op het linker label een zwarte sticker met 25 december geplakt (3 jaar geleden een groot vel op de KreaDoe gekocht en nog nooit iets mee gedaan!) en bovenin een stukje  rood/witte bakerstwine geknoopt. Onderaan de beeldige laagjes denneboom van Dee's Distinctively een beetje bewerkt met Vintage Photo Distressinkt..
Op het label met de rode rand in het midden een stukje kraft-stippenpapier geplakt en uit witte cardstock een rendier van CraftEmotions dat ook een beetje met Distressinkt is bewerkt. Bovenin een jutetouwtje geknoopt.
Daarna het laatste label met FOR YOU er een beetje onder geschoven en op alle labels wat sterretjes in wit en rood  geplakt. (ik heb kleine sterstansjes maar vaak vallen er uit grotere stansen ook sterren en die bewaar ik allemaal in een CD-doosje).
Het rondje met JOY is ook verhoogd opgeplakt en bovenaan zit een wit hempcordstrikje .
Onderaan een fishtail met correctievloeistof bewerkt en er een wit knoopje met een ster opgeplakt en ook dat is van de Action!
Het witte huisje komt uit China en achter de raampjes heb ik een stukje rood glanspapier gedaan.

De challenge loopt nog tot 19 oktober dus doe gezellig mee!

Ik heb geloof ik ook nieuwe volgers en Crealientje heb ik ontdekt maar verder?? Blogger plaatst ze helaas niét vooraan en als er bij reacties niets geschreven wordt dan is het een zoekplaatje dus .......

Lieve groet,

Challenges:

52WTC-39/rendier
CCC-43 

maandag 3 oktober 2016

CraftAddictionChallenge #10 - HERFST

Vandaag begint de 10e challenge op ons CraftAddiction Challenge Blog en het thema is HERFST!
Ik ben dol op de warme kleuren van dit seizoen en schoondochter Laura is helemaal idolaat van vosjes dus mijn DT-kaart heeft ook al een leuke bestemming!

 


Voor mijn kaart heb ik de ronde side stepper-mal gebruikt die bij het Joy Crafts Crafty Boutique II -pakket zit en die is nagetekend op CraftEmotions linnenkarton gebroken wit. Alle randen zijn bewerkt met Memento Potters Clay inkt.
Er op het enige designpapier uit de paperstack Autumn Woods van CraftEmotions. Het is al een "oudje" maar ik vind het een van de leukste herfstpapiertjes die er te koop zijn.
De schattige clearstamp is "Mummy Fox and baby" van Wild Rose Studio en heb ik met Memento Rich Cocoa gestempeld.

 
Ik heb hem ingekleurd met Promarkers en het veegje witte gelpen hier en daar mag natuurlijk niet ontbreken. Daarna heb ik hem uitgeknipt en met foam dots verhoogd opgeplakt op een geruit stukje designpapier dat is uitgestanst met de Crealies "Double stitch rechthoek no 36". Met dezelfde Crealiesstans heb ik uit het linnenkarton een kleinere rechthoek gestanst en daar het woordje AUTUMN opgeplakt met ernaast een paddestoel.  Net als de eikeltjes (links op het herfstblad) en de pompoen komen deze uit de paperstack. Op het papier zat al een pompoen en deze heb ik er dus nogmaals verhoogd opgeplakt.
Rondom de vosjes zit wat herfstblad van Creatable CR1336 . De grotere bladeren zijn van Creatable LR0255 (niet in de winkel) van een tijd geleden en ze blijven prachtig met die dikke nerven.

 

De trapjes zijn bekleed met boomstammetjesdesignpapier (gaaf scrabblewoord hihi) en op het achterste trapje zit de Creatable LR0373 eikels met bladeren gestanst uit groene en roestkleurige cardstock. De eikels heb ik uit het gebroken witte cardstock gestanst en met Promarkers en een bruine gelpen met glitters wat kleur gegeven. Ook hier is alles weer met foamdots verhoogd opgeplakt voor wat meer diepte.
De balans is best lastig met dit model kaart en daarom kwamen de ooit van een vriendin in Amerika gekregen dikke kunststof eikeltjes en het herfstblad met glitter nu heel goed van pas! Ze glommen héél erg en dat heb ik met de Potters Clay inkt wat afgezwakt.

Mijn DT-maatjes hebben ook enige voorbeelden gemaakt dus neem een kijkje op het challengeblog en doe gezellig mee! De winnaar krijgt een tegoedbon bij webshop CraftAddiction en daar komen ook alle gelinkte artikelen vandaan!

Fijne dag,

Challenges:

SEME-80/neue Errungenschaften (Stempel)
ScrapPlezier-21/Herfst-Halloween
InkyChicks-73/animals
CreativeKnockouts-161/fall
Scrapping4Fun-75/fabulous fall colours
NoorDesignUK-23/cas or fully loaded
AnMaCreatief-61/herfst
PennyBlack&More-october/autumn
StampingSensations-october/autumn 

vrijdag 23 september 2016

Wishing you a wonderful Christmas

Zo laat ik maanden niets zien en nu ben ik er in een paar dagen 2 keer maar de DT-verplichtingen roepen en vandaag is het mijn beurt op het CraftAddictionBlog.
Ik heb een klein kerstkaartje zonder designpapier gemaakt, heel leuk om te doen! Rechtstreeks op de basiskaart  uit witte cardstock heb ik met Memento Cottage Ivy en SU-Soft Sky de prachtige dennetakken van CraftEmotions gestempeld. Ook de mooie tekst en de beeldige kerstballen  met Soft Sky bewerkt) zijn van CraftEmotions, de laatste heb ik met foam dots verhoogd opgeplakt.
De kapjes zijn uit zilverkarton gestanst.
Bovenaan een zilverdraadje gespannen waaraan de ballen hangen.

De gelinkte artikelen komen uit webshop CraftAddiction.


Ik ga hier tzt maar een serietje van  maken (met rood misschien ook wel leuk?) zodat ik heel misschien toch wat zelfgemaakt kaarten op de post kan doen in December want van elke week (lees maand!!!!) is dus niets terecht gekomen!

Fijn weekend allemaal,


woensdag 21 september 2016

Scr@pCardsChallenge #87 - label op je kaart

Vandaag begint weer een nieuwe challenge op het Scr@pCards Challenge Blog met het thema

                                                            LABEL OP JE KAART

Ook mijn DT-maatjes hebben weer super leuke voorbeelden gemaakt - en er is nieuws-  dus neem een kijkje en doe mee!
Ik ben een beetje op de moderne toer gegaan, zonder ingekleurd stempeltje deze keer.De basis is een vierkante witte kaart van 15x15 cm.
Het gebruikte DP vond ik laatst bij de Action: allemaal zwart, grijs en rose met hier en daar een glimmertje, leuk!!!
Onderaan zit een borderstans On the Edge #11 van Crealies uit witte cardstock met er op nog een smalle border van Spellbinders uit zwarte cardstock. Die Spellbindersborder zit bij een hele rij met diverse randen en daar zit er ook een met hartjes bij...als je die stanst hou je kleine hartjes over en die heb ik nog op de de witte schulpjes geplakt.
Uit zwarte cardstock zelf een label gesneden, met een witte gelpen een stikrandje getekend en rond het gat een wit cirkeltje dat bij Magnolia-labelstansjes zit.


De Mason Jar uit vellum en de dop uit zilverkarton gestanst. Er achter allemaal hartjes en een paar sterretjes geplakt en helaas kun je hier en daar toch wat lijmplekjes zien......moeilijk met vellum!
Het zwarte, witte en rose satijnlint is uit de eigen voorraad en het rose touwtje is van Vivant en is er in nog veel meer leuke kleuren! Het rose hartje met het vogeltje is een "diamant"-sticker van de Action.
Het kleine witte labeltje zat met nog een iets grotere maat bij de Mason Jar stans en die heb ik......
uit China (gelet op de vragen en reacties: het is idd Aliexpress)!
Spotgoedkoop, geen verzendkosten en binnen 1,5 week in huis dus daar ga ik vaker shoppen!!
De tekst WITH LOVE komt van een clearstamp van Marianne Design.
De tag is met foam dots verhoogd opgeplakt.


Ook het schattige kleine doilietje onder de vlinder van Cheery Lynn komt uit China en was een "gift" bij een andere stans die jullie over een poosje wel op een kaartje zullen zien.
Op de vlinder heb ik nog een zwart glittersteentje van de Action geplakt.

De gelinkte artikelen komen uit de webshop CraftAddiction.

Nu ik dit typ en alles teruglees is het een behoorlijk allegaartje en toch past alles bij elkaar....ben er blij mee want het is onwijs lang geleden dat ik lekker aan de freubel was!
Eindelijk is er weer wat tijd (en rust in mijn hoofd) voor de hobby.
We rennen nog wel wekelijks naar het ziekenhuis voor allerlei controles en afspraken maar het gaat elke week wat beter met Ben, zó fijn! De hartoperatie is voorlopig wel van de baan want hij is véél te broos en de risico's zijn nu véél te groot dus in januari terugkomen bij de cardioloog!
Over de nier kan ik nog niets melden, vrijdag is de biopsie en daarna nog 1 week op de uitslag wachten dus we duimen nog even door!Ik heb deze kaart als bedankje aan Eline gestuurd want daar heb ik laatst dit enige boekje gewonnen waar ze voorin ook nog iets heel leuks heeft geschreven......nu maar duimen dat de kinderwens in Engeland in vervulling mag gaan en ik straks kan gaan voorlezen en verhaaltjes bij Eline's schattige plaatjes kan verzinnen!!

Zoals sommigen gemerkt zullen hebben.....na lange tijd draai ik af en toe ook weer een blogrondje!
Wel jammer om te zien dat er direct volgers wegblijven/verdwijnen als je zelf door omstandigheden minder actief bent maar zo werkt het kennelijk in dit leuke maar wondere wereldje. Uren achter de pc zitten lukt me niet, krijg er bovendien nek/rugpijn van net als van te lang achter elkaar freubelen en dat kan ik me nu dus echt niet veroorloven! Ik zal er dus duidelijk minder zijn dan voorheen en vooral proberen het DT-werk te doen met héél af en toe een ander kaartje.

Aan het eind van dit lange verhaal rest mij nog te melden dat de challenge wordt gesponsord door


Fijne dag,

Challenges:

DeepOcean-138/anything goes

maandag 5 september 2016

Berichtjes

Hallo allemaal,

Even 2 berichtjes van mij:

Op het CraftAddiction Challenge Blog is afgelopen weekend de 9e challenge begonnen met het thema cadeautasje of doosje (of iets waar iets in kan)! Het DT heeft verrassende dingen gemaakt dus neem vooral een kijkje en doe gezellig mee!
Van mij deze maand nog geen bijdrage maar ik hoop toch echt in oktober weer volop mee te kunnen draaien maar de zorgen zijn hier nog steeds niet echt over.

Ben mocht eind augustus eindelijk naar huis na dik 5 weken ziekenhuis maar tot grote frustratie van ons en de longartsen is het raadsel  niet opgelost. Ze hebben hem werkelijk binnenstebuiten gekeerd, operatief het longvocht verwijderd - kwam helaas even snel terug- weefsel weggenomen en onderzocht, zelfs in zijn hart gekeken of dat tóch de boosdoener was......maar neen niks van dat al.  Heel veel antibiotica sloeg niet aan maar uiteindelijk aan de Prednison en toen begon hij op te knappen.
Vanmorgen waren we terug voor een nieuwe longfoto en gesprek met de longarts en......het vocht is eindelijk aan het afnemen........pffffff opluchting! Over 2 weken weer terugkomen, ze houden hem heel goed in de gaten en daar zijn we blij mee!
Maar helaas is er bij een ct-scan een onregelmatigheid aan een nier ontdekt, dus nu wachten we op een oproep van de uroloog om te zien of dit goed/kwaadaardig is.
Hoe langer ze zoeken hoe meer ze gaan vinden en aan de zorgen/onzekerheid hier is dus helaas nog steeds niet echt een eind gekomen en blijft freubelen/bloggen iets voor betere tijden!
Daarom zullen de blogdinnen die deze maand jarig zijn geen kaartje uit Groningen krijgen maar bij deze wil ik ze vast van harte feliciteren en een heel fijne dag wensen!

Lieve groet,


woensdag 24 augustus 2016

Challenge 88 - BINGO

De zomerstop zit erop en vandaag begint op het  Scr@p-Cards Challenge Blog de nieuwe challenge en dat is
                                                
                                                                        BINGOMet de zorgen om Ben die nu al 5 weken in het ziekenhuis ligt stond/staat mijn hoofd totaal niet naar kaartjes maken maar ik wilde persé een bijdrage leveren want veel hebben ze nog niet aan me gehad sinds ik in dit gezellige DT zit.
Al freubelend kwamen zo maar de middelste verticale kant/lint, vlinders, paars  én de onderste horizontale rij tot stand : hart, paars, houten embellishment. 


De basis is een standaard kaart van 13,5 x 13,5 uit glanzende lila cardstock.
Er op DP uit een blokje van Studio Light PPSL30 waarvan de randen met paarse inkt zijn bewerkt.
Bij mij zijn Don&Daisy nog lang niet met pensioen en dit leuke stempeltje is ingekleurd met Promarkers en haar jurkje is gepaperpieced. Het middelste deel heb ik met een Promarker donkerder gemaakt en met een Perlenpen heb ik de stipjes nog extra aangezet.
Op de strik in het haar zit een glimmertje uit een hebbedingenwinkeltje  in de stad.
Op hetzelfde cardstock als de basiskaart (de omtrek van de vlinder nagetrokken en uitgeknipt) zit een paarse Cheery Lynn-vlinder met ook een glimmertje op het lijfje.
Het paarse roosjeslint is van Marianne Design.
De tekstlabeltjes van LOTV stonden al onwijs lang op mijn wensenlijstje en in juni bracht Sylvia ze voor me mee...helemaal happy!!
De bloemen en het paarse koord zijn van The Ribbon Girl en het houten hart is uit de voorraad.

Voor deze challenge wordt een leuke bloemenprijs gesponsord dooren ik heb er toevallig 2 van gebruikt op dit kaartje maar dan nèt even anders: opgefrommeld en er tussen geschoven voor wat extra contrast:


Ze lijken een beetje blauw maar het is echt paars!


Het DT heeft beeldige inspiratiekaarten gemaakt, neem snel een kijkje en doe gezellig mee!   
                                        
                                                               -------------------

Dankzij Gerie ontdekte ik vorige maand dat ik met deze easelkaart


de
was en heb ik deze schitterende prijs gewonnen


Echt super blij mee!


Lieve groet,

Challenges:

ILP-316/use a die-cut (butterfly)