zondag 29 september 2019

So sweet

Wát heb ik leuke en lange reacties op mijn borduurtjes gekregen, dank je wel! Het was heel leuk om weer eens te doen maar vandaag als vanouds een ingekleurd stempeltje, dát is toch écht mijn ding!
Zoe mag 1 oktober naar het Penguins-klasje met mini-toiletjes omdat het op het potje zitten zó succesvol is dus nu is het tijd voor de volgende stap in dat kleine leventje..wat  gaat het hard en wát mist deze Oma véél 😥.
Eerst wilde ik een leuke pinguinkaart sturen maar toen zag ik deze enige sweater bij de Hema dus die is
samen met deze kaart die sluit met een bandje uit blauwe cardstockin een envelop gegaan en waarom ik juist voor deze énige stempel "Emily walking" van Wild Rose Studio heb gekozen zien jullie hier onder....

Hoewel de mamma's niét willen dat ze in het digitale landschap ronddwaalt laat ik deze foto waar ze zó parmantig stapt en verder qua gezichtje niet zo heel duidelijk opstaat tóch aan jullie zien. Lang heeft ze bij haar moeders in een draagzak gezeten en nu heeft Laura er voor haar ook een gemaakt maar ja...wát is nu 1 knuffel als je er zó graag méér meeneemt op je wandeling: popje (géén naam, just my baby 😍) op de rug, beer op de buik en AH-Holland-hamster onder de arm!!!!!!
Wat is het toch gaaf dat er altijd wel een stempel bestaat die ergens perfect bij past.


Papier Marianne Design, Promarkers, gras en wolkjes Memorybox, zonnetje Crealies, So Sweet van Ali.

De koffieochtend met de buurtjes was heel geslaagd, zelfs nog een glaasje en hartige knabbel er achteraan dus na 3 uur iedereen vrolijk naar huis 😉!

Dan zie ik óók nog 2 nieuwe volgers, super leuk en welkom Ramona en Sandra.

Fijne zondag,

 


Challenge:

As you like it-FAF or CAS: something in between as long as I can use my Promarkers and some dp
A gem of a challenge-19/ag

dinsdag 24 september 2019

Borduurtjes

Dertig jaar geleden maakte ik passe-partout-kerstkaarten met een mini-borduurtje en daarna heb ik geloof ik nooit meer geborduurd maar ineens is het weer helemaal in en zie ik enige kaarten langskomen dus ook ik ben overstag en het is weer zó leuk om te doen!


Kleine witte kaart, roze cardstock, patroontje van internet, tekst Clearly Besotted, bloemetje en lint  uit voorraad en verder alles van Ali. Zelfs met de strikjesmaker kreeg ik géén mooi strikje, mijn handen laten me weer zó in de steek en dát terwijl de koude maanden nog moeten beginnen......zucht!!


Deze kaart heeft niet voor niets een slakje...gevalletje van helaas te laat 😟 maar daarom heb ik hem extra cute gemaakt met wiebeloogjes!
Patroontje internet, stitched rechthoek van Crealies, de andere van Ali en daar zijn óók het schaartje en de naald van , 70 is van Memorybox.

De nieuwe meubels, hordeuren, gordijnen en Luxaflex zijn binnen dus we zijn klaar.. yeahhh!!
Drukke week met vandaag en donderdag ziekenhuis met Ben voor allerlei onderzoeken en afspraken bij specialisten en zaterdag komen de medebewoners van de 4e etage op een koffietje dus ipv freubelen ga ik bakken 🍰 🥮 ...óók heel leuk maar dat betekent wel even extra hard sporten op vrijdag en maandag 😉🤪!!

Groetjes,

 Challenge:

Papercraft-46/no dp
2 Sisters on the blog-31: s=slak én schaar

vrijdag 20 september 2019

Koffie

Vandaag is Heiko jarig, de vader van achterneefje Moritz en voor hem heb ik deze koffiekaart gemaakt.


Kraft basiskaart, er op glanzende beige cardstock en daarop een correspondentiekaartje, allebei uitgestanst met een stitched rechthoek van Crealies en bewerkt met distress inkt. Op het correspondentiekaartje allemaal kleine stempeltjes met Memento Rich Cocoa inkt en hier en daar ingekleurd met Promarkers. Stempels zijn van Ali net als de koffiebeker die verhoogd is opgeplakt.

Al weer een warm weekend, heerlijk genieten allemaal!
Challenge:

Knutsels en kadootjes/stiksteekjesstans

vrijdag 13 september 2019

On the pot

Hallo allemaal,

Eindelijk weer een freubeltje, heeft wel wat moeite gekost om op gang te komen dus het is een simpel kaartje.

De kleine Zoe groeit als kool , praat als Brugman, wordt steeds zelfstandiger en zit inmiddels al weer een paar maanden op het potje...ja daar moest Oma toch echt iets mee doen en leuker dan met deze Mo Manning stempel (waar ze ook nog eens sprekend op lijkt!) kan dan toch niet.
Na 20 jaar foto's maken op een groot aquarelblok met een canvasje er achter bij het grote zolderraam moest ik nu even zoeken naar een geschikt nieuw plekje maar hoe eenvoudig kan het zijn..gewoon tegen de muur op mijn bureau, tof 👍!


DP van de Action, stitched rechthoeken van Crealies, Promarkers en knoop uit voorraad.

Vast een fijn warm weekend gewenst,
Challenges:

Knutsels&Kadootjes--stiksteekstans
CutiePie139/celebrations