zondag 28 maart 2021

Bloemetjes/plantje voor jou

Vandaag is Margreet jarig en juist omdat ze zelf ook heel vaak cute stempels laat zien heb ik haar een gestanste felicitatie  gestuurd.
 


Kraft kaart met er op witte cardstock uitgestanst met een stitched rechthoek van Crealies. Witte cardstock en dp van Craftemotions op elkaar geplakt voor een dik frame en er in gespetterd met de Grunge stempel van SU en in een Kraft bloempot van Impression Obsession de cyclaam van MD die ook uit wit is gestanst en op kleur is gebracht met Promarkers. Daarna  de bloemen en het blad bewerkt  met Wink of Stella en op het blad wat Glossy Accents druppels. De tekst is een combinatie van stempels van Eline en Karin Joan en tot slot nog wat sequins in roze en groen.
 
Margreet is de laatste van héél véél jarigen in maart en zelf ben ik voor mijn 69e verjaardag afgelopen vrijdag ook weer reuze verwend met mooie en lieve post, mails en telefoontjes. De dag begon al met zingende meisjes in Engeland, zingende nicht Daniela met zoon Moritz in Duitsland, een prachtig bloemstuk en freubelcadeautjes (zélf gekocht deze keer hihi) van Ben dus ik voelde me écht JARIG! Al die blogdinnenpost maakt er elke keer weer een heel speciale dag van en bij deze nogmaals, dank je wel ❤ !!! Er waren wat "speciale" kaarten bij die ergens aan meedoen dus ik kreeg het verzoek ze niet te laten zien..daarom nu géén foto van al het moois ...komt nog wel....
 
Lieve groetjes, 

 
Movingalongwithtimes-128/spring

zaterdag 27 maart 2021

Hummingbird (kolibrie)

Annemarie schrijft zó leuk over de vogels in haar tuin dus op haar verjaardagskaart ...surprise surprise.. een vogel ook al zal ze deze niét snel in het echt zien fladderen...
Iedereen die post uit Goedereede krijgt weet dat ze de meest mooie papiertjes gebruiken dus ik heb extra mijn best gedaan 😊.
 

Op de witte kaart dp van een Action blok, daarna met een stitched Crealies-stans blauwe cardstock en dáár op de leuke vakjesstans van MFT bewerkt met Derwent Coloursoft-potlood met nog meer stukjes dp er in. De hummingbird is van Pretty Pink Posh, ingekleurd met Promarkers  én Derwent in de dp-kleurtjes, uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. De tekststans is van SU. 


Vanmiddag gaan we naar Barneveld (zo kom je nog eens ergens 😉) want Ben is éindelijk aan de beurt om gevaccineerd te worden, op 1 mei de tweede en daarna een wat veiliger gevoel want hij is echt al zo lang als het virus rondwaart nérgens geweest (nou ja..dokter, tandarts, kapper)..nu ik nog maar géén idee wanneer dát zal zijn!

Lees nét dat ik bij Hazel heb gewonnen, goed begin van het weekend


Tot morgen met een kaart voor nóg een jarige blogdin.

 

 

 

BizzyBecs-March/ag  HLS-March/ag with dies

donderdag 25 maart 2021

Snowy

 


Eindelijk weer eens een kerstkaart, daar zat al weer zó de klad in! In combinatie met een aantal leuke challenges ben ik er eens echt voor voor gaan zitten en deze -  voor mijn doen volle kaart - is er in etappes uit komen rollen.

 

Stencil van DDBD als basis en verder gebruikt: wit cardstock, Vintage Photo distressinkt, dp van DécoTime, kraftpapier, van MD de grote boom,  van CraftEmotions het groene dp van de boom, de houten boom, takjes en dennenappel, houten sneeuwvlokken van Xenos, Typ-Ex, Let it Snow-stempel van Fiskars, poinsettia van Joy met in het hart wat besjes van Magnolia, roze kraaltjes uit de voorraad. Snowy is van Penny Black, ingekleurd met Promarkers en op zijn sjaal met distressinkt ook nog wat snowflakes gestempeld.

Ook nog een plekje veroverd,  muv de groene boom in vrijwel dezelfde kleuren maar dat is toeval 🙃😁:

Er is al heel wat mooie verjaardagspost binnen, wát een feest toch ieder jaar!

Groetjes,

 

 

 

52WTC   De Egel-117/vormkaart  MHH-31/knopen of kralen  CHNC-534

Christmaswiththecuties-46/spots-snowflakes  PBSC-march  Kerst Mix-52/stansen  MLCCB-32/ag  Rudolphdays-March
vrijdag 19 maart 2021

Hip Hooray have a Fruitastic day!

Jarige Ineke houdt van zwart, rood en niet te veel poespas heb ik me laten vertellen 😊...laat ik nu nét de leuke aardbeitjes bij Marleen gekocht hebben..toeval bestaat niet hihi!

 

Een kant en klaar zwart kaartje. Uit witte cardstock 2x een leuke "raster"stans van de Action op elkaar geplakt zodat hij wat volume heeft en daarop de aardbeitjes van MD die wat stipjes met de witte gelpen hebben gekregen. Eea is verhoogd opgeplakt. De tekst is van hetzelfde merk en zit op een leuke clearstamp die ik - net als heel veel andere bloggertjes - als verrassing bij de kerstkaart van Trijntje kreeg, nogmaals bedankt voor de leuke verwennerij! Hier geheatemmbosst met Versamark en witte WOW-embossingpoeder.

Groetjes, 

  

 

 

BizzyBecs-March/ag  HLS-March/ag with dies 

 

maandag 15 maart 2021

a hug in a mug

Nou dat was me wat afgelopen donderdag. Ik werk meestal vér vooruit, schrijf direct een blogbericht als álles nog op mijn werkblad ligt en voer dan ook datum én tijd in (08.00 uur) en dan staat het er normaliter ook direct op dus dit heb ik nog nóóit eerder gehad en ik hoop dat het vandaag weer als vanouds klopt!

Op deze maandag wordt ook schoondochter Laura 37 en ik heb een kaartje gemaakt dat aansluit bij de kaart voor Sylvia zoals jullie straks kunnen zien. Ze zijn gelijktijdig eind februari in een brievenbusdoosje verzonden met wat lekkers plús een kaart met klein cadeautje voor Zoe. Het heeft er maar lieftst 17 dagen over gedaan dus té laat voor Sylvia maar gelukkig op tijd voor Laura!! Brexit maakt het er allemaal niet beter op helaas!

Op de kaart hélemaal géén dp gebruikt, lang gedubt of ik het zo wel leuk vond maar Ben (mijn trouwe adviseur hihi) zei ..DOEN!!! Laura vond hem gelukkig leuk want ze houdt van geel en paars maar was wel een beetje jaloers op het leuke dp op de kaart voor Syl dus dat komt volgend jaar helemaal goed!!!

Ook hier een basiskaart uit witte glanscardstock en er op kraft uitgestanst met een stitched Crealies rechthoek. Deze schattige The Greeting Farm Holiday Anya is eigenlijk een kerststempel maar als je hem totaal anders inkleurt is het gewoon een leuk meiske met een beker jummie van het een of ander. Ze is ingekleurd met Promarkers, uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. Op het kraft heb ik met Derwent Coloursoft potlood in wit en geel "slordige" vlakken gemaakt en daar de uitgestanste stukjes "stenen muur" van de Action op geplakt. A hug in a mug is van Ali, 2x gestanst voor volume en er naast diverse paarse hotfixsteentjes voor het beetje bling waar alle meisjes wel van houden 😊.

Hier zijn de twee ANYA's met hun drankjes nog een keer samen..leuk stel tóch?

Voor Zoe een eenvoudige kaart want de schuif unicorn-kaart is liefdevol gesloopt whahha...kleine peutervingertjes!!! 

Kant en klare paarse - I LOOOOOVE PINK AND PURPLE - glanskaart. Géén dp maar een leuk tafereeltje samengesteld uit de laatst gewonnen digis van Pixel Paper Prints en ingekleurd met Promarkers. De hartenrand bovenin is van een Magnolia-stans (ongelooflijk dat we daar haast nooit meer iets van zien in blogland terwijl we jaren geleden als gekken naar de stand op de KreaDoe renden om in te slaan!!). In de speechbubble met paarse pen HI geschreven en er 1 van de hartjes die uit de rand vallen bij geplakt.

Bij de Action had ik een hele tijd geleden nog deze leuke puffy stickers gezien en die heb ik er bij in gedaan: Zoe is gróót fan en plakt er wat af  bij elke tekening 😊. 10 minuten shoppen of online met click & collect zie ik voor onze hobby niét zitten dus ik kan niet wachten tot ik dáár weer naar hartelust kan snuffelen en ik ben vast de enige niet .....

Fijne week,
 

 
 
 
 
 

donderdag 11 maart 2021

Sending hugs 2e poging..........................

Er gaat iets helemaal niet goed op mijn blog vanmorgen....aub voor alles even hier onder kijken!!!!

Something went very wrong today so this is my second attempt, please see post below for more details!!!

 Groetjes,

 


 

LTCCB_56 LTSCB-143  Mytimetocraft-452/feminine Daisychain50/flowers Craftycalendar march/feminine CreativeMoments-210/ag Trystampingontuesday-497/large sentiment  CRAFT-590/feminine Diecutdivas-slimline card

Sending hugs


En weer geen kerstkaart op mijn blog want vandaag is Annerieke jarig en ik heb geprobeerd een kaart in haar kleurtjes te maken. Vorige maand stroken bij de Liftchallenge en bloemen op een slimlinekaart bij DCL waren mijn inspiratie al kon ik aan de laatste helaas niet op tijd meedoen.


Witte basiskaart met er op stroken uit dubbelzijdig dp van Rosa Dotje. De bloemen zijn gemaakt met MFT-stitched flowers en in het hart van de heel lichtroze bloem zit een  wit "steentje" uit de voorraaddoos. Nog wat verdwaalde blaadjes geplakt en Sending (Ali) en hugs van Pink&Main uit wit en het bruine dp gestanst en verspringend opgeplakt.

Groetjes, 


 

vrijdag 5 maart 2021

But first coffee

Morgen wordt dochterlief 37!! Op haar 36e was ik precies vóór de wereld door COVID op slot ging een weekje bij ze..het lijkt wel een lichtjaar geleden en ik hoop toch zo dat we elkaar dit jaar weer veilig kunnen opzoeken want ondanks alle leuke berichtjes en Skype-momenten is het gemis GRÓÓT 😥.


Sylvia is al net zo'n koffieleut als haar ouders dus ik wist snel wat ik wilde. Ik laat de kaart nu zien dan kan hij nog net meedoen met de leuke Liftchallenge-158  ook al is hij niet zo CAS als het voorbeeld.


Op een kleine witte kaart uit glanscardstock een aantal stroken uit de leuke Knit Picky Paperpack van Lawn Fawn en in die kleuren heb ik Brew it Anya van The Greeting Farm ook ingekleurd met Promarkers, uitgeknipt en verhoogd opgeplakt. De tekststempel is van Craft Sensations Happy Birthday van Crealies. Uit het bruine dp een hartje geknipt en op de koffiebeker geplakt.

 

Vast een heel gezellig weekend gewenst,

 

 

 

Creativesketchygirls-57/girls only AYLI-fav reason to send a card=many reasons but daughters b-day for sure is one Allsorts-613/feminine PinkGem-5 CHNPP-march  2Sistersontheblog-48/koffie AAABirthday-23/patterned paper LTSCB-143 Craftyfriends-150/birthday Cuteasabutton-66 Digidoodlestudios-36/F=feminine CCT-676/ag  Colourcrazy-9/ag Polkadoodles-10/ag

maandag 1 maart 2021

Hang in there

Sarah liet weten dat haar vriendin Ilse in het ziekenhuis ligt en deed een oproep om haar post te sturen. Ilse houdt van CAS en dat vind ik altijd een enorme uitdaging maar het is wel gelukt denk ik. De kaart is gisteren gepost dus nog niet aangekomen maar er komen deze maand zo veel jarigen langs en ik wil het een beetje verdelen en niet dagelijks iets op mijn blog.


Witte basiskaart, dp van Déco Time, zwart uit een behangboek en wéér stitched Crealies dies, ik kan niet meer zonder. De stempel en tekst zijn van Gerda Steiner Happy Fall. Het beetje kleur met Promarkers dat bij de Cut It Up Challenge gebruikt mag worden komt van het groen van de tak en de sequins en het vrolijke diertje daarom maar grijs gehouden.

Challenges lopen vaak zo lang dat je al weer vergeten bent dat je er aan meedeed maar twee kaarten hebben weer een leuk plekje veroverd, blij verrast.. 


 

 

Groetjes,

Cutitup-220/black, white and splash of colour 

Craftyanimals-48

LTCCB-56