zondag 28 oktober 2018

Voor Matthijs

Liftchallenge-135 is weer LEUK en na enige gepieker en vooral gezoek in mijn stempels heb ik dit kaartje voor de zoon van GerJanne gemaakt.


Op een kraftkaart voor de kleuren wit, zwart en rood gekozen en de stroken verhoogd opgeplakt.
Ik heb witte WOW-embossingpoeder gebruikt en hier en daar ook een rood en donkergrijs kleurpotlood. De stempels zijn van MD (Medical Set, Project NL en Smart Phone -smileys -) maar omdat ik geen zwarte embossingpoeder heb is Dat is balen met zwarte inkt gestempeld - hoop dat dit okay is. Beterschap is van CraftEmotions.

Dit is de te liften kaart:Fijne lange zondag, wat vinden jullie eigenlijk van de hele zomer/wintertijd discussie?? Van mij mag het best blijven hoe het is, geen moeite mee!
donderdag 25 oktober 2018

Tis the season for treats

Op deze kerstdonderdag een kaartje in de traditionele kleuren, geinspireerd door de oktober-uitdaging bij Cheerful Sketches. Meestal zijn sketches me veel te ingewikkeld en rommel ik liever zelf wat aan maar deze is heel goed te doen en leuk!!


De basis is een 15x15 kraftkaart en dp is van Eline's Woodland Christmas. De randjes zijn gedistressed met een schaar en dan piept er dat leuke witte randje tevoorschijn dat het een beetje  winters maakt zonder dat je met "spul" in de weer moet.
Ik heb weer de leuke MFT-Happy Pawlidays stempel gebruikt en het hondje gemaskeerd voor de boom gezet. De tekst hoort bij de stempel en ik hoop dat er in de MD-doosjes leuke/lekkere treats voor hem zitten!! Alles is weer ingekleurd met Promarkers en de boom heb ik met veegjes in diverse kleuren groen een beetje "echt" proberen te maken.  Het wit van het mutsje is uitgestanst met een make-up pad. Het geel van de ster heb ik als strik op de pakjes terug laten komen en er zit een subtiel glimmertje van een gelpen op voor toch een beetje kerst-bling-bling.

Dit is de sketch
Fijne dag,
Challenges:

52 weeks to Christmas
Allsorts-490/traditional christmas colours
TheMerryChristmasChallenge-14 nov
TheHolly&Ivy-39/anything christmas
PapercraftChallenges-23/inspired by a song (wonderful christmas time - Paul McCartney)
JingleBelles/while sheperds watch their flocks (hope a dog will do the trick??)
Scrapsoflife-oct/
Christmasatsweetstampin-oct

zondag 21 oktober 2018

81

Vandaag een mannenkaart voor de jarige Theo, die behalve van golf ook wel van een rood wijntje kan genieten.


Het uitgangspunt voor deze kaart was de uitdaging zwart/oranje (Halloween of Herfst) op het  MD Challenge Blog  #211.
Of deze papierkleur aan het vereiste oranje voldoet....geen idee maar ik heb er in ieder geval inspiratie door gekregen want dat ik de wijnfles en het glas wilde gebruiken stond vast maar verder........
Op de zwarte kaart zit designpapier van PK9076 Indian Summer.
Uit zwarte cardstock de Leaf Doily LR0430 gestanst met er op uit vellum de LR0481 Wine Bottle and Glass. Op het etiket wat gekrabbeld met een zwarte finemarker en er 81 opgeschreven want zoveel kaarsjes mag Theo uitblazen!
De blaadjes zijn gestanst met de CR1336 Autumn Leaves. De druiventak is van Ali en ingekleurd met Promarkers, op de trossen zit  Glossy Accents en de witte gelpen is ook weer gebruikt.

Het eclipse muisje is op het Penny Black Challenge Bog als 1 van de favorietjes gekozen,  glim glim!!!


Gezellige zondag
CraftRocket-53/autumn-halloween
DiesRus-107/anything fall

donderdag 18 oktober 2018

Furry and bright

Het is weer kerstdonderdag en bij 52 weeks zijn ze al bij week 42 en ook al heb ik er geen 52 nodig....dit is pas mijn 25e dus ik ben nog wel even bezig!


Op een kraftkaartje zit leuk dp met kerstlampjes en dat past weer perfect bij het schattige hondje van MFT-Happy Pawlidays, ingekleurd met Promarkers en de lichtjes  hebben dezelfde kleurtjes als op het dp gekregen. Op zijn muts zit FunFlock en op de neus en lampjes zit Glossy Accents en het veegje witte gelpen ontbreekt ook hier niet. Als kadertje de MFT-stitched scallop circle frame die ook nog met een stitched circle van Crealies is uitgestanst. Met een rode marker ben ik nog langs de binnenkant van de scallop gegaan als extra kleuraccent. De tekst hoort bij de stempel net als de twee grote lampjes die ook weer zijn ingekleurd en Glossy Accents hebben gekregen.

Hetzelfde hondje heeft een Top Pick-plekje gekregen en en ik ga met de hele serie nog meer kaartjes maken want ze zijn superrr cute!!!Bij Angela ben ik óók één van de toppertjes in haar 2e challenge met deze kaart

en net als de andere dames mag ik gdt zijn voor challenge 4, super leuk!!!!

Fijne donderdag,
Challenges:

52weeks to christmas
TheMerryChristmas-14/nov/anything goes
CCAYR-oct/ santa, elf or fairy (Santa paws!!)
PFP-466/bingo (patterned paper, image, die cut)
SSSWednesday/Animal Antics
Christmasatsweetstampin-oct

maandag 15 oktober 2018

Herfst/Halloween

Tussen alle kerstkaartdrukte weer even een herfstkaartje omdat ik zo van al die prachtige kleuren hou en graag aan wat challenges mee wil doen.


Bij Dutch Card Lovers willen ze een ruitjesachtergrond zien. In plaats van naar papier te zoeken ben ik met diverse inkten in herfstkleuren aan de slag gegaan en daarna heb ik er met een bruine stift en de witte gelpen ruitjes op getekend.
De stempels zijn van MFT ...niet vliegen op die bezem maar blad vegen hihi!!
Ik heb ze weer ingekleurd met Promarkers, de kat heeft wiebeloogjes gekregen en het eea is verhoogd opgeplakt. Het gave Halloween-hek heb ik van Annie gekregen...LOVE IT, thanks again !!
De blaadjes zijn gemaakt met stansjes van MD.

Ik ga naar buiten, wat een weertje!!!!!Challenges:

K&K/vallende blaadjes
ATSC-167/autumn colours
AnimalFriends-67/herbst-halloween
DCL-299/ruitjes achtergrond
StampingSensations-oct/shades of autumn
Scrappinf4Fun-126/autumn
The CreativeCrafters-9/anything goes
4Seasons-13/dier
CuteNCrafty-11/fall
CraftRocket-53/autumn-halloween
DiesRus-107/anything fall

donderdag 11 oktober 2018

Frohe Weihnachten ...... lange post!!!!!!

Op deze kerstdonderdag (met ronduit zomerse temperaturen...wat is dat genieten!!!!) laat ik 4 kaarten zien die straks naar vrienden in Duitsland gaan.
Bij Angela is de uitdaging stansen/snijden dus géén plaatjes of cute stempels te gebruiken...voor mij dus best heel moeilijk want ik doe niets liever dan stempelen en inkleuren maar aangezien niet iedereen daar van houdt kwam deze challenge best goed uit .
Op alle kaarten heb ik in witte cardstock een opening gemaakt met de MFT stitched circle scalop frame en dit verhoogd op de kaart geplakt.  Het rondje dat er "uitvalt" is bewerkt met diverse blauwe inkten van Memento en SU en met de witte gelpen heb ik er sneeuwstipjes op getekend.
Frohe Weihnachten is van Craft Emotions,  2 x uitgestanst en op elkaar geplakt voor wat volume en is bewerkt met de Wink of Stella pen voor wat subtiele glitter maar zoals zo vaak is daar op de foto helaas niets van te zien 😟😟.


Het sterretje is van Memorybox en de mini-boompjes op de heuveltjes zijn ook van Craft Emotions. Langs de heuveltjes een dun randje Stickles Stardust getrokken.


Hier 1 grote kerstboom van Dee's Distinctively als blikvanger en wat losse sterretjes er omheen geplakt.


Hier een stitched heuvelrandje onderin en uit donkerblauwe cardstock de MD-kerstman (1 rendier er af geknipt!) en de tekst gestanst en ze allebei met de Wink of Stella pen bewerkt.


Hier heb ik in het rondje een rendier van CraftEmotions gezet en daarom heb ik voor de basiskaart ook Kraft gekozen.De boompjes waren een krijgertje dus geen idee waar die van zijn.

Bij Ans zag ik een heel leuke collage van al haar toppertjes. Ik gebruik PhotoScape als bewerkingsprogramma en ben daar best tevreden over maar zoiets leuks maken lukt mij niet dus dan maar weer zo:

         


De bloemenkaart voor Annerieke heeft twee plekjes veroverd


 
De teckelkaart voor Lia heeft ook een topplekje gekregen


en het kaartje voor Rosina is ook beloond met een mooi plekje bij Creative Moments


Mijn stempeltje is nog steeds zoek helaas en waar ik helemaal van baal: de kaart is NIET bij Merit aangekomen...niet de eerste keer trouwens dat post naar Goedereede niet naar wens gaat maar wat doe je er aan???

Fijne zonnige dag,

Challenges:

MHN-2/stansen en/of snijden
52 weeks of Christmas
PapercraftChalenges-22/diecut-punches
TheHollyandIvyCC-38/anything christmas goes
SweetStampinChristmas-october/anything goes 

donderdag 4 oktober 2018

YIPPEEH !!!


Vandaag is Merit jarig en ook bij haar kaartje ben ik nog even in de herfstsfeer gebleven, ik hou er van!


Hier heb ik weer een ander eekhoorntje gebruikt ..nu zijn ze allemaal langs gekomen - van de Gerda Steiner Happy Fall stempel en deze is weer met Promarkers ingekleurd. 
De inspiratie voor dit kaartje kreeg ik hier: met een stitched cirkelstans een opening in het voorblad maken en op de binnenkant het eekhoorntje met die twee grote tanden...ik vind hem zoooooooo geinig!!
Tot mijn grote verdriet is het woordje Yippeeh!! van de stempel spoorloos. Zó ligt het nog voor mijn neus en ineens...foetsie, overal gezocht maar niét gevonden- is ook zoooooo klein - baaaaaaalen! Netjes naschrijven lukte van geen kanten dus een stukje vellum op de stempelsheet gelegd en het woordje overgetrokken, uitgeknipt en op een stukje cardstock geplakt...niet zo tof als rechtstreeks gestempeld maar toch blij mee!
Op de voorkant met Vintage Photo wat dwarrelende blaadjes gestempeld die ook weer met Promarkers zijn ingekleurd en als blikvanger een groot herfstblad. Eerst het "dichte" uit kraft en daarna het opengewerkte uit glanzende lichtbeige cardstock. Hier en daar een stukje ingekleurd teruggelegd, groen strikje er om en verhoogd opgeplakt. Tot slot nog wat donkerbruine sequins over de kaart verdeeld.

De rest van de maand geen jarigen dus ik ga me nu maar eens op kerstkaartjes storten, heb er zin in!En wéér succes met de bier-beer, het kan maar niet op!!!
  
                                                               
een top 3-plekje bij                                                                                  én winnaar (Dr. Digi stempels)                                  
Fijne dag,Challenges:

CraftyFriends-93/autumn colours
CreativeMoments-153/autumn colours
AYLI/fav season (autumn with it's amazing and warm colours)
CCTC-550/anything goes
K&K/vallende blaadjes
LTSCB-114/fall back 
Scrapping4fun-125/anything goes
AnimalFriends/herbst-halloween
4SeasonsSCC-13/dieren
CraftyAnimals-19/anything goes
PPCC-400/anything goes
SYD-Oct - Gerda Steiner 

maandag 1 oktober 2018

Merry Christmas

Het moet niet gekker worden maar hier ben ik al weer....dat komt door de leuke september-sketch-challenge bij 52 weeks to Christmas en daar heb ik dit kaartje voor gemaakt dat straks naar Engeland gaat.


Eindelijk was ik ook weer eens bij de Action en daar kocht ik een gaaf groot papierblok met nou niet bepaald de gebruikelijke kerstkleuren maar wél die van de Britse vlag (en de onze, en de Amerikaanse en de Franse en zo kan ik nog wel even doorgaan hihi). Ik heb al jaren buttons met vlaggen van over de hele wereld liggen en die van Engeland paste nu perfect op de mini-fishtail die ze graag op de sketch willen zien en zo kwam het weer allemaal leuk bij elkaar!
Het schattige hondje is van de MFT-pawli days stempel en heb ik met Memento Rhubarb Stalk ipv zwart gestempeld en is ingekleurd met Promarkers en kleurpotloden. Op de neus en lichtjes zit Glossy Accents. Tot slot nog een rood/wit bakerstwinestrikje met twee belletjes er aan dat wel niet op het rondje zit maar ik neem aan dat het zo ook wel mag??!!.

Dit is de sketch:


De bier-beer is winnaar geworden bij  Sognando Scrap (daar heb ik altijd moeite met het vinden van het juiste mailadres dus hoop dat het goed gegaan is) en behalve een prijs ben ik later een van de gastdesigners, altijd leuk!!

en ik zie net dat het eekhoorntje een toppplekje heeft veroverd, hij is er ondersteboven van hihi!!Donderdag ben ik er al weer maar dan niet met een kerstkaartje, groetjes
Challenges :

ATSC-166/christmas comes early
TheMerryChristmasChallenge-15 oct/anything christmas
CrimboCrackers-168/anything goes
WinterWonderland/anything christmas goes
MakemyMonday-81/animals
Scrapping4fun-125/anything goes
CraftyAnimals-19/anything goes