donderdag 27 april 2023

With Love

Voor jarige Marjan heb ik de giga grote bloemenstempel gebruikt die ik vorig jaar bij Ali zag. Wat zij allemaal met ons deelt op haar blog gaat meestal mijn crea-petje te boven maar van bloemetjes houdt ze dus ik heb hem voor vandaag bewaard. Helaas drukte hij niet overal af en heb ik met een fineliner eea getracht "in te vullen" dus het is niét 100% als je goed kijkt maar ik vind hem te mooi om niets mee te doen en Marjan was er blij mee en vond dat ik niet zo kritisch moest zijn 😊.

Blij dat deze kaart ruim op tijd af én op de post was want het is hier behoorlijk tobben bij allebei 😝 . 

De bloemen zijn met Promarkers ingekleurd, gemat met een passend stuk cardstock en daarna op een enkele zwarte kaart geplakt dus heb er een standaardje bij gestanst. De tekst hoort bij de stempel en heeft ook een zwart randje gekregen. 

                                                                                 Beautifulblossems-moodboard

Gezellige Koningsdag gewenst, hier blijft het bij iets oranjes bij de koffie  TripleB-april/blooms  Friendship-86/blumen Colorfuloptions-april/pastel Sundaystamps-307/floral fragrance ATS-444/any occasion AYLI-fav flower (to many favorites, just love a garden full variety like my stamp 😉) Beautifulblossems-april MMM-199/flowers Kraftychicks-661-all occassions

donderdag 20 april 2023

Sending warm&loving thoughts

Over uitdagingen gesproken....lijkt het zo makkelijk maar er is heel wat in de prullenbak beland! Alleen al het gezoek naar stempels was wel even een dingetje, het is dan ook een mengelmoesje geworden op dit kerstkaartje (de laatste was al weer van februari dus dat mocht wel weer eens) waarmee ik graag aan Liftchallenge-178  meedoe.

 
 
Op de kraftkaart een matchend stuk oudroze dp en daar de uitdaging op, ik vond het wel leuk een eikeltjes er uit te laten piepen 😉. De gebruikte stempels zijn: vogel en takjes MFT-Winter Songbird, de poinsettia vond ik bij Morehead-Twinkle Fairy  (had ik misschien óók onderaan nog een keer terug moeten laten komen???) en ook nog wat takjes van Karen Joan-Gewoon Speciaal. Ingekleurd heb ik met Promarkers en als finishing touch nog wat sequins in groen en roze.

 Fijne dag, 

 52WTC CCCAYR-april/bird MTTCC-58 Thehollyandivy - 138 HLS-april christmas ATS-444/any occasion CRAFT675/christmas Countryview-wings CreativeMoments-244/wibgs abd things

dinsdag 18 april 2023

Reader

Super nieuws uit Engeland: onze Sylvia heeft te horen gekregen dat ze met ingang van het nieuwe academische jaar reader is (één niveau onder hoogleraar/professor 👩‍🎓). Hadden we er gewoond waren we er met een grote bos bloemen en gebak heen gegaan maar nu is het bij een kaartje gebleven om haar te feliciteren... het staat op haar bureau te pronken 😊.

Heb ik files vol digis en heel veel stempels en toch zat er niets voor deze gelegenheid bij. Op internet gezocht en een dametje gevonden dat wel op haar lijkt plus een leuk flipoverbord en er wat kleur aan toegevoegd met Derwent Coloursoft potloden. De enige tekststempel met bijbehorende stans (het witte deel op maat geknipt, een beetje geveegd met grijze inkt en op het zwarte deel geplakt) is van Joy Make it happen en kreeg ik op mijn verjaardag van GerJanne 😘. 

Rondom de uitgeprinte plaatjes heb ik wat woorden geschreven die op haar werk slaan en een aantal kopjes gestempeld en ingekleurd want sloten koffie had ze wel nodig bij haar onderzoeken en publicaties. De Britten zijn ongelooflijke theeleuten - mét een plons melk brrrrrrrr - maar Syl heeft een paar jaar geleden een koffiezetapparaat in de docentenkamer neergezet en nu vragen de collega's zich af waarom ze dat niet véél eerder hebben gedaan 🤣! Het dp is van DecoTime.

De schilderende ratjes kregen nog een keer een plekje


Groetjes,
CreativeInspirations-april ThroughthePurplehaze-203 Allsorts-724/own background

zaterdag 15 april 2023

Sending you flowers

 

In Nelleke's Creatief Café schuift ook Saskia uit Deventer gezellig aan. In maart vroeg ik in de groepsapp met hoeveel we waren omdat ik op iets lekkers bij de koffie wilde trakteren nav mijn aanstaande verjaardag en laat ik nou van Saskia als cadeautje Tiny's Lily-stans van MD krijgen - ik was er beduusd van want zag haar pas voor de 2e keer! Heb er gelijk een bedankkaartje mee gemaakt dat inmiddels al lang op bestemming is natuurlijk. De inspiratie tot dit model komt van de mooie verjaardagskaart die ik van Nancy kreeg, boven de bloem op de binnenkant kon ik nog mooi iets schrijven!


Witte basis, dp van DecoTime, de tekst is ook van MD en is net als de bloem bewerkt met  distressinkt.  Ik heb de bloem een paar keer uitgestanst en losgeknipt zodat ik er mee kon "spelen".

De kaart voor Annemarie kreeg een ereplekje


En de schattige egeltjes ook nog een keer


Gezellig weekend,

 

 

 CraftyCalendar-april/die cuts TripleB-april/blooms Paperfundays-52/flowers CreativeInspirations-april HLS-april/dies MMM-198/frame it Fabnfunky-570/die cuts Daringcardmakers-bloom and grow

donderdag 13 april 2023

Happy birthday slice gd Mirtillamente

In februari kreeg mijn slimline kerstkaart een topplekje en mocht ik bij Mirtillamente digis  uitzoeken en ben ik deze maand één van de gastdesigners voor de April Challenge waar je maar liefst mag kiezen uit


                                                     Birthday        Fishes        Penguin      Tapir    Frog
 

Ik heb voor de eerste optie gekozen en de kaart aan jarige Sarah gestuurd. De digi is Happy Birthday Slice die rechts in zwart/wit op de foto te zien is. Ik had hem zo groot uitgeprint dat het kaartvullend was waardoor er geen dp etc meer bij kon dus ik heb hem "gesloopt" 😄 en ben voor cirkels gegaan met wat stitched exemplaren van Crealies en een paar leuke kleine doilies. Achter de grotere witte een donkergroene cirkel voor wat meer contrast. En toen begon het geknip (onverbeterlijk ben ik). Ingekleurd heb ik weer met Promarkers. Het leuke aardbeitjes papier is van Magnolia.De varkentjes hebben een gastdesigner plekje veroverd, leuk!  En de bluebells kregen ook een plekjeGroetjes , 

AAABIRTHDAY-48/layer it up CraftyCalendar-april/die cuts Dreamvalley-291/any Celebrations HLS-april/dies Fabnfunky-570/die cuts Lilredwagon-700/layers

vrijdag 7 april 2023

Bluebells

Bluebells (boshyacint), in Engeland heb ik ze voor het eerst massaal gezien en ook in de tuin van the girls poppen ze ieder jaar weer op, beeldschoon! Ze horen bij de lente en staan dus ook op de kaart voor jarige Colinda. Het heeft wel wat voeten in de aarde gehad: begonnen met Promarkers en véél te hard blauw, 2e poging met Derwent en bij Nelleke de schattige bluebellstans van MD uitgestanst om hem net zo te kleuren en op de kaart te verwerken - verprutst 🥴! Deze 3e poging toch weer met Promarkers maar nu in zachte tintjes (ze zijn er nl in diverse kleuren) en dik tevreden! 

 

Op een witte kaart twee stroken dp uit het Wild Rose Studio Blue Bell blok. Jammer dat dit merk met zulke leuke stempels en papier niet meer bestaat. De met Promarkers ingekleurde  digi is van Di's Digi  Stamps en heet Hedgehog Blue Bell Fun. De tekst is van een Eline stempel van jaren geleden en de juiste kleur heb ik gekregen door om en om met blauwe en paarse distressinkt op elkaar te stempelen.

Onze girls zijn glamping in North Yorkshire op een groot landgoed waar van alles te doen/zien is. Zoe is helemaal opgewonden want the egg hunt is dáár natuurlijk véél spannender dan in de welbekende achtertuin 🤣. 

Gezellige Pasen allemaal, 

 

 

Nachteulen-23/farbchallenge Craftyanimals-70 Allsorts-722-723/spring garden Pinkgem-week 7 Crittercrazy-73 Challengeupyourlife-157/cute animals PBSC-april FourSeasons-april/spring Friendship-86-blumen Di's Digi Stamps/wings or tails HobbyVision-131/happy Birthday Colorfuloptions-april/pastel HLS-april/birthday TripleB-april/blooms PFM-684/animals Getcreative-120/springtime blues  DaisyChain-73/animals Addictedtostamps-443/bday CreativeInspirations-april TPS-548/funny Kraftychicks-658 MTTC-505/easter flowers CraftyCatz-632 Alphabetchallenge-A=adorable

dinsdag 4 april 2023

Embossen

Weer een  leuke uitdaging bij DCL-370 waar ze embossen willen zien. Nou dat ik niet met poeder en de heat tool in de weer ben geweest zal niemand verbazen whaha, gelukkig kan het ook anders (al is het maar een klein stukje)! 

 

Ik ben niet zo van paars maar dit grote dubbelzijdige papierblok van Craft Sensations plofte direct in mijn mandje, zo leuk! Alles is uitgestanst met een stitched rechthoek van Crealies. Ook het mini-plantje komt van de bekende winkel en zit op een geembosste fishtail van Lawn Fawn. Gefeliciteerd is van Craft Emotions.

Dan had ik nog een winner en mag shoppen bij The Paper Shelter 🥳En ook nog wat toppertjes, het blijft leuk 😊

Fijne dag,

 Diecutdivas-april CraftyCalendar-april/die cuts Dreamvalley-29/any Celebrations AudSentiments-300/embossing