vrijdag 25 augustus 2023

Nie wieder!!!

Hallo, 

na een lange pauze weer een levensteken uit Apeldoorn. Allereerst wil ik iedereen die zo heeft meegeleefd bedanken voor de reacties op het blog, de mailtjes en de lieve post die we óók voor onze 40e trouwdag in juli mochten ontvangen, hartverwarmend en héél blij mee. Zoals meegedeeld én verwacht is Ben's herstel een héél langdurige kwestie en zijn middagslaapje (iets dat we hier nóóit doen) is nog steeds hard nodig maar hij gaat vooruit al is het met héél kleine stapjes. Ik heb de kunst van de thuiszorgkanjers afgekeken en die komen alleen nog om de doorligwond op zijn hiel te verzorgen/bewaken. Helaas dus nog steeds géén schoenen aan en in huis anti-slipsokken dragen. Elke maandag fysio aan huis, elke dag gedisciplineerd zelf oefeningen doen en verder héél véél geduld hebben (soms moeilijk!) en moed houden! 

Wie ook moed nodig had is mijn (veel te) lieve nicht Daniela in Duitsland. Door diverse omstandigheden en het emotie-eten werd ze steeds zwaarder. Een gevecht van jaren met het ene dieet na het andere en daarna elke keer méér kilo's er bij dan er af en dat begon haar behoorlijk op te breken, óók bij de verzorging van haar demente oudjes 🥴. Eindelijk heeft ze hulp gezocht en het afgelopen jaar in een begeleidingstraject toegewerkt naar de  maagverkleining die onlangs heeft plaatsgevonden en gelukkig goed is gegaan. 

Dit (simpele) kaartje heb ik gestuurd om haar héél véél succes en sterkte wensen. 
De leuke stempel zag ik bij Ali, zó toepasselijk omdat ze ook een kat en 2 van deze (lelijke 😉) honden heeft. Ingekleurd met potlood en Promarkers en veel meer is er niet te vertellen. 


Groetjes en fijn weekend, wij hebben the girls op bezoek 🥳🥳🥳
19 opmerkingen:

Creaellenknutselsite zei

wat fijn om weer wat van je te horen, wat fijn dat Ben met kleine stapjes vooruit gaat en elk stapje is er eentje knap hoor dat je zelf grotendeels de zorg op je neemt.
wat een mooi kaartje heb je gemaakt met de geinige stempel weer zo mooi ingekleurd
ik wens je heel veel sterkte en veel plezier met je logees
groetjes ellen

Creaellenknutselsite zei

ben ik weer gezellig dat je meedoet met onze challenge bij creations in pink
groetjes Ellen DT CIP

Eri zei

Geweldig leuke en toepasselijke kaart voor je nicht. Ik denk dat ze hier hard om moet lachen. Fijn dat het wat beter gaat met Ben, ook al is het met kleine stapjes. Nu maar volop genieten van je meiden!
Groetjes, Eri

Scraptastisch zei

Dat is achter de rug voor Daniela en nu maar hopen dat deze operatie haar goed gaat doen en ze blij gaat zijn met deze stap! Je hebt weer een bijpassende stempel gevonden Irene en enige kaart mee gemaakt! Ga maar erg genieten van de meisjes en als de rust is gekeerd dan contacten we weer!
liefs Gerie

Hobby Hoogland zei

Wat leuk om weer iets van jou kant te horen.
Zo hebben jullie een nare tijd gehad , gelukkig nu ietsje beter.
Wat een pracht van een kaart heb je gemaakt, vind zoiets altijd moeilijk maar heel leuke humor kaart . Jij kan haar vast goed genoeg om dit te versturen.
Fijn weekend .
Groetjes Marjan.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hé Irene, gezellig om je weer even te "zien". Wat een leuke kaart voor je nicht en zo herkenbaar die (eeuwige) strijd. Fijn dat ze nu begeleiding krijgt bij dit traject wat zeker ook niet gemakkelijk is. De stempel heb je mooi ingekleurd en die humor vind ik top. Gezellig dat de meisjes er zijn, lekker genieten. Schouderklopje voor jou en je bikkeltje Ben. Samen staan jullie sterk!
Lieve groetjes Miranda xxx

Anoniem zei

Hoi Irene, wat heerlijk dat Ben goed vooruit gaat, elke stap is er eentje moet je maar denken. Ik wens jullie veel sterkte maar neem op tijd je rust.
Ook voor je nicht veel sterkte gewenst want dit is ook pittig!
Je kaart voor haar is heel leuk en mooi gekleurd.
Plezier met de meiden, geniet ervan!
Groetjes Ellen
Ellen’s Greetingcards

Wilma zei

Wat leuk om weer iets van je te zien Irene. Hele toepasselijke stempel heb je gebruikt voor je nicht en erg mooi ingekleurd. En fijn dat de stapjes vooruit blijven gaan en niet andersom... Hopen maar dat de tijd ook deze (doorlig)wond zal genezen. Hele fijne dagen met elkaar en met heel veel geniet-momentjes. 🥰
Voor de rest; houd moed!
GROET, Wilma. 💐

Diny zei

Wat een mooie kaart heb je voor je nicht gemaakt Irene.
Heel fijn dat Ben met (al zijn het kleine stapjes) vooruit gaat.....en dan moet je veel geduld hebben he!
Maar heel fijn om weer wat van je te zien op je blog!
Wens jullie heel veel moed en doorzettingsvermogen.
Liefs van Diny

Martha zei

Ha die Irene
Wat fijn weer wat van je te horen
Fijn dat het naar omstandigheden goed met jullie gaat,
Wat een prachtkaart voor je nicht!
Liefs Martha

Femminde zei

Wat fijn dat je weer wat tijd hebt gehad om wat te maken voor Daniëla!! En ja hopen dat ze maar snel op mag knappen en lekkerder in haar vel zit.
En jij mag zeker zo'n kaartje sturen. Gaat ze vast waarderen.
Fijn weekend!!
Groeten van Femminde

Trijntje zei

Wat heb je een geweldig mooie kaart voor je nicht gemaakt met deze toepasselijke digi. Leuk gekleurd. Fijn dat het vooruit gaat met Ben al is het met kleine stapjes. Maar lekker genieten met de Girls. Het ga jullie goed. Groeten Trijntje

Angélique zei

Fijn om weer wat van je te lezen, maar zeker fijn om te lezen dat Ben vooruitgang boekt. Beter met kleine stapjes dan stilstaan.
De kaart voor je nicht is geweldig leuk, ze zal hem misschien als een goede stimulans in het zicht laten staan.
Geniet van de dames, gezellig dat ze er zijn!

GerJanne zei

Oh wat ontzettend moedig en dapper van Dani! Je kaart is zo leuk door die grote afbeelding die zo op haar slaat! Moi gekleurd ook, lekker roze alemaal.
Heel veel plezier met de meisjes (grappig dat we onze kinderen altijd als kinderen blijven zien)

Marjan zei

Fijn om weer iets van je te horen ook op je blog en meteen met een supergave kaart voor je nicht! Hoe toepasselijk en mooi gekleurd ook!
Wat goed dat alles voorspoedig is verlopen, het zal vooraf best stressvol geweest zijn.
Goed ook van jou om de taken van Thuiszorg zelf te doen voor het grootste deel, je wil ook graag met z'n tweetjes zijn en niet steeds mensen over de vloer hebben en op de klok leven.
En heerlijk joh, de meiden zijn er!! Geniet er met volle teugen van! XX

Marlies zei

Een hele leuke toepasselijke kaart voor je nicht. Fijn om te horen dat het met je man wat beter gaat. Geniet van het bezoek van de meiden. groetjes, Marlies

Colinda zei

Wat een super leuke toepasselijke kaart!
Fijn om te lezen dat Ben weer een beetje aan het opknappen is, het bezoek van de dames zal hem en jou wel goed doen, geniet ervan!!

Nelleke zei

Leuk Irene, ook wel een kaart met een kleine knipoog. Wat goed dat ze die stap neemt om er wat aan te laten doen, en dan het vervolg. Zeker een bemoedigend kaartje is op zijn plek. Groetjes Nelleke

Angela zei

Wat een humor Irene! Schitterende kaart..... maar wat ontzettend knap van Daniela dat ze hulp gezocht heeft. Je kunt het niet alleen!