zaterdag 22 augustus 2020

Gefeliciteerd

De ergste hitte is gelukkig weg (in huis nog steeds 25 graden) maar toch aan de slag voor jarige vriendin Lilian die totaal niet van cute houdt ....afzien voor mij 🙃. Al jaren liggen hier 3 prachtige rubber stempels van Crafty Individuals en nu heb ik er een van inkt voorzien maar ja, wat doe je er dan nog meer mee??? Dit is zó anders dan wat ik normaal maak dus tips zijn méér dan welkom!!!

Een grote witte kaart gesneden en mijn stempelpapiertje gemat op gele cardstock. Ze hebben een grote warmgele zithoek bij de open haard dus vandaar deze keuze. Met de SU-Gorgeous Grunge stempel wat gespetterd in grijs, geel en oker en met een Viva Decor -grungestempel de grotere rondjes en vierkantjes in geel en grijs. Hier en daar wat kleur op de CI-393 stempel aangebracht en tot slot een uitgeknipt vlindertje bij gefeliciteerd van Craft Emotions en ook dat weer gemat op de gele cardstock.

En ik maar blij schrijven dat ik géén probleem mét Blogger heb...dat is bij blogposts die ik al sinds juli klaar heb staan maar deze is helemaal nieuw en nu heb ik ook die tussenruimte bij de challengerij hieronder ..pfff....heeft iemand dáár al een oplossing voor gevonden?

DANK VOOR DE TIPS....TUSSENRUIMTE IS WEG 💓💓💓💓

 Groetjes,

 


Challenges:

DeEgel-104/géén dp
TTCRD-ag
Creativesketchygirls51/vlinders
AudSentiments-258

28 opmerkingen:

Martha zei

Mooi kaartje Irene!
Leuke stempel heb je gebruikt!
Tja blogger is wat grillig ik weet geen oplossing voor je...
Liefs Martha

Anita van Deur zei

Heel mooi vind je stempel top Irene en leuk dag je net hun interieur kleur rekening hield.
Kan je helaas niet verder helpen met blogger.nik gebruik hem nog niet. Fijne avond liefs xx

Margreet zei

Heel anders dan ik van je gewend ben, Irene, maar ik vind hem wel heel tof. Leuk dat je op hun gele zithoek ingespeeld heb.
De grote tussenruimtes kun je wegkrijgen door shift enter achter je laatste woord te doen.
De ene keer krijg ik grote tussenruimtes en de andere keer niet. Blogger weet zelf niet wat ie wil.
Fijn weekend!
xxx Margreet

Je@net zei

Wat is dit een leuke kaart geworden, Irene. Geen tips meer nodig, vind het heel mooi geworden!

Caroline zei

Misschien anders dan anders maar hij is wel prachtige hoor!
Ik zit nog in de oude blogger........
Groetjes Caroline

Scraptastisch zei

Uit je comfortzone en aan het twijfelen Irene maar dat is nergens voor nodig hoor je hebt het prima gedaan en is volgens mij zeer geschikt voor Lilian. Prachtige stempel trouwens en een hele mooie felicitatie kaart! Ik blij dat ik de oude blogger nog heb al heeft die ook uit zichzelf op de pagina van mijn te maken blogpost ook het één en ander veranderd hoor. Dus of het nu handig is om van mij een tip te krijgen, hihi ik denk het niet. Fijne zondag avond verder
xx Gerie

Annerieke zei

Wat een mooie kaart Irene! Ik vind dat je de stempel mooi verwerkt hebt, ik zou eerlijk gezegd ook niet zo snel weten hoe je zo'n stempel anders moet verwerken, knap gedaan hoor.
Wat betreft Blogger, ik werk al een aantal weken met de nieuwe versie en heb geen grote problemen gehad, wel even wennen natuurlijk.
De grote spaties kun je verhelpen met shift-enter, zoals ik hierboven al gelezen heb. Ik maak mijn berichten altijd op de laptop en plan ze meestal in, ook soms een paar uur van tevoren. Dan typ ik de titel, plan de datum en tijd en sla dat alvast op. Daarna typ ik mijn tekst, laat ruimtes voor de foto's en later voeg ik mijn foto's één voor één in. Het is misschien niet super snel, maar ik heb geen problemen en mijn berichten zien er netjes uit. Misschien heb je hier wat aan? Laat je niet op je kop zitten door Blogger hè ;-).

Corry zei

Ik vind je kaart echt schitterend , ook de stempels die je hebt gebruikt , super

GerJanne zei

Ha Irene,
ja, ik kan me voorstellen dat je er even mee moest stoeien, met deze stempel. Maar het is je heel goed gelukt! En zeker voor een vriendin die niet van cute houdt. Dan is zo'n kaart perfect.
Ik zie dat je al antwoord hebt gekregen. Shift enter is de oplossing.
Bij mij wilde Blogger een van de 4 foto's niet centreren, wat ik ook probeerde. Toen heb ik hem even teruggezet naar de oude en toen ging het perfect!

aussie aNNie zei

I love Crafty Individual stamps and this is one gorgeous card. xx

Creaellenknutselsite zei

wat een mooie kaart inderdaad heel anders maar het is je goed gelukt.
mooie kleuren combinatie met dat geel en zwart
groetjes ellen

Crealientje zei

Prachtige kaart Irene!
Mooi met de kleur geel.
Ik ben ook aan het stoeien met inkt. Ik kreeg van manlief het commentaar veel te druk. Ik laat ze nog wel zien op mijn blog. Die van jou is, ondanks dat er veel opstaat, toch rustig:)Ik vind dit mooi.
Ik moet nog maar even door oefenen, hahaha.
Fijne Zondag, liefs Crealientje.

Colinda zei

Mooie kaart, mooi zonnig door het geel en de vlinders.
Hier is het ook afgekoeld en een hoop korte maar harde regenbuien, echt freubelweer :)
Fijne zondag,
Colinda

Marja zei

Het is een superleuke kaart Irene!....vind dit soort kaarten supermooi maar ook lastig om te maken hou echt van cute haha..
Had ook geen problemen met de nieuwe blogger maar nu zet het ineens de foto's er te groot op terwijl ik niks anders doe ..
Groetjes Marja.

Miranda Slagboom-de Groot zei

Je hebt er een hele leuke kaart van gemaakt.
Groetjes Miranda

Ela zei

Wauw, wat heb je dit mooi gemaakt Irene! Ik zie er niks van dat je uit je comfort zone bent gekomen. Dat is bij mij altijd anders 😊. Ik heb Blogger weer teruggezet naar oude interface. Te weinig geduld heb ik voor die grillen van Blogger. Zie het tegen die tijd wel...

Hermien zei

Helemaal uit je comfortzone Irene, maar je kaartje is prachtig. En heerlijk dat het nu wat minder warm is.

Groetjes Hermien

Nicolette zei

Wat een schitterende kaart!
Groetjes Nicolette

Annie H zei

Dat valt wel heel erg mee hoor ik vind het prima zo. Voor de rest kan ik je niet veel tips geven want ik kom bijna altijd uit bij cute cards.
Groet!es, Annie

bolletjelucky.blogspot.com zei

Ooh, niets meer aan doen Irene, erg mooi vind ik deze stempel en de combinatie met het goudgeel. Gaaf zoals je die rondjes achtergrond gemaakt hebt, ik vind deze kaart echt mooi ondanks dat je uit je comfortzone bent gegaan hihi.
Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij De Egel.
Lieve groetjes Miranda dt-De Egel xx

Marjan zei

Ik houd wel erg van deze stijl, zoals je wel weet. Ik vind dat je het prima gedaan hebt, een heel mooi resultaat! Morgen ga je bij mij iets "cuterigers" zien dan je van mij kent :) Ook leuk om te doen!

Waar ik van baal bij Blogger is dat we geen posts meer kunnen publiceren die in de toekomst vallen, die kun je alleen maar plannen. Heel lastig als je dingen wilt klaarzetten op de DT blogs.

Femminde zei

Wat een super kaart!! Volgens mij ben je gewoon geen tips meer nodig, het is zo al mooi.
Fijn dat het ondertussen is gelukt met je blogpost.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

!neke zei

Heel mooi deze kaart !
Groeten Ineke

Trijntje zei

Wat een leuke kaart heb je gemaakt Irene. Leuk om wat te proberen...
Het is zeker wat met die blogger... Op dit moment is er telkens wat.. Het wordt wel steeds beter.. Ik kan je niet helpen met je probleem . Dat heb ik gelukkig niet zo. Ik zit meer met publiceren vanaf de ipad en als je berichten in concept zet.. Dat doe ik nog weleens omdat we op dit moment nog weleens onderweg zijn.. Veel sterkte en succes ermee. Groeten trijntje

Doris knippenenplakken zei

Wat een schitterende kaart!
Mooie achtergrond en kleuren super mooi geheel.
Groetjes Doris

Diny zei

Je hebt een prachtig kaartje gemaakt met de stempels Irene....iets heel anders dan we van je gewend zijn....maar heel erg leuk gedaan!
Wat de nieuwe blogger betreft kan ik je niet helpen....ik zit nog in de oude!
Groetjes en veel succes,
Diny

Nelleke zei

Al moest je er voor uit je comfortzone, je hebt er zeker wat moois van gemaakt. Ik heb geen tips voor je hoor. Het mooie van stempelen is dat het bijna niet kan mislukken. Dank je wel voor het meedoen aan de uitdaging van de Egel. groetjes, Nelleke

jolanda creatief bijtje zei

super leuke kaart
bedankt voor het meedoen aan onze challenge
groetjes jolanda bongers
dt challenge creative sketchy girls