woensdag 15 maart 2017

Jarige dochters EN VRAAG!!!!!!!!!

Goedemorgen!

Dank voor jullie gezellige reacties op mijn vorige kaartjes, vooral omdat ik zelf nog lang niet aan bloggen toe ben waardeer ik het enorm dat jullie de moeite nemen een berichtje achter te laten!

Vandaag laat ik 2 creaties zien voor de dametjes in Engeland die allebei 33 zijn geworden. De post heeft er maar liefst 11 dagen over gedaan en ik had de moed al opgegeven maar pffffff opluchting, toch aangekomen!!!

Dit is tevens mijn DT-bijdrage op het CraftAddiction Designteam& Challenge Blog. In goed overleg neem ik daar gas terug en doe niet meer mee aan de maandelijkse challenges.
Op termijn gaat Nicole zich met haar webshop steeds meer toeleggen op Mixed Media, iets waar ze onwijs goed in is en ook de andere teamleden zijn dolenthousiast en laten al heel vaak iets op het blog zien. Maar de kaartenmaaksters in blogland worden niet vergeten en speciaal daarvoor zal ik af en toe iets laten zien.
De gelinkte artikelen zijn te koop in webshop CraftAddiction.


Voor gitaarspelende dochter Sylvia (de 6e jarig) heb ik weer voor het het muziekthema gekozen.
Als basis een kaart uit zwarte cardstock met een stiksteekje van witte gelpen om het wat op te frissen.
De gitaar (China) had ik eerst uit Kraft gestanst en dat was super saai dus toen maar voor een beetje glim en bling met glanskarton gekozen en voor het contrast zwart in de uitsparingen gedaan.  
Het gebruikte designpapier is uit het MD-Pretty Papers Bloc Celebrations en daar heb ik ook de teksten uitgeknipt en gemat met een heel smal zwart randje.
Op het stukje "Sing as though no one can hear you" (ze galmt nl regelmatig uit volle borst mee *lol*) vestig ik de aandacht door de zwarte pijl - MD Collectable 1389 (in de aanbieding!!) die ik ook weer witte streepjes heb gegeven.
De kleur aqua van de tekst komt weer terug in het MD-ballonnetje en bij Happy Birthday van Crealies. Daar ben ik nog met een zwarte fineliner langsgegaan en zo komen de kleuren zwart, rood, wit en aqua op de hele kaart terug.
De notenbalk  uit zwart en wit gestanst en verspringend opgeplakt is van CraftEmotions, net als de houten 33 die ik met een Promarker zwart heb gemaakt en daarna bewerkt met Glossy Accents.
Het een en ander is met foamdots verhoogd opgeplakt.


Voor zwangere schoondochter Laura die vandaag jarig is moest ik natuurlijk een "dikke buik" creatie maken.
Ik heb gekozen voor de XL-labels van MD en ben begonnen met de grootste na te tekenen op groen karton en uit te knippen. Daarna de mal  uitgestanst met geel dp van het Celebrations-blok. De maat kleiner heb ik nagetekend op het streepjespapier en ook weer uitgeknipt en tot slot het gestempelde afdrukje er mee uitgestanst.
Alle randen zijn met een inkt-applicator bewerkt met Vintage Photo.
De bloemetjes onderaan heb ik uit weer een ander velletje van het dp geknipt.
Het stempeltje is TeddyBella en zoals bijna altijd heb ik ingekleurd met Promarkers. Op de neus van de beer, de rammelaar en het strikje op de dikke buik zit Glossy Accents.
Het rompertje aan de zijkant is van een clearstamp van de Wibra.
De Cuttlebug "Happy Birthday embossingfolder" gebruikt met groene cardstock en daar het woordje birthday uitgeknipt en het verdiepte deel met een witte gelpen ingekleurd. De houten 33 er boven is van CraftEmotions.
Het lint is uit de voorraad net als de 3 sequins en de strikjes zijn gemaakt met Vivant cotton cord fuchsia en rose. Het is er in nog veel meer toffe kleurtjes!


Inmiddels is Laura 6 maanden zwanger, alles gaat goed en een gezellige dikke beer staat hier al ingepakt op zolder naast een superrrr cute stapeltje piepkleine kleertjes.....ik kan me helemaal suf kopen aan al dat kleine spul haha!!

                                                           --------------------------------------

Voor op de babykamer wil ik graag iets maken  en heb een leuk idee met een canvas (deze Oma heeft besloten het breien/haken/naaien maar te laten voor wat het is *lol*).
Dankzij twee heel lieve blogdinnen die voor me gaan "draaien" kan ik straks al een groot deel verwezenlijken maar er is een ding dat ik nog mis dus...............

mijn vraag aan jullie:

Wie oh wie kan/wil mij heel blij maken met stansjes van de nieuwste Eline-penguin ?????
Bij voorbaat heel veel dank!!!!!!

KREEG DIRECT AL EEN MAILTJE VAN ANITA DUS DE PENGUIN KOMT ER OOK AAN......HÉLEMAAL BLIJ ...en nu maar hopen dat het ideetje in mijn hoofd ook uit de handjes komt maar dat zien jullie vanzelf als de kleine meid er is!

Fijne dag,







Challenge:

Knutsel en Kadootjes - persoonlijk (met naam en of leeftijd)

32 opmerkingen:

Je@net zei

Oooh...wat een leuke kaarten heb je gemaakt voor de jarigen, Irene. Fijn dat dat de post toch goed aangekomen is.
Kan je helaas niet helpen aan pinguinstansjes, maar dat komt vast goed hier in Blogland!

Nicolette zei

Schitterende kaarten zij dit Irene. En helaas de stans heb ik niet, maar zal vast goed komen.
Groetjes Nicolette

Sylvia zei

Mooie kaarten, Irene.Gek dat de post er zolang over gedaan heeft.Helaas heb ik de pinguïn ook niet.Gefeliciteerd met de verjaardagen van je schoondochter en dochter.

Groetjes, Sylvia.

Scraptastisch zei

Geweldige kaarten weer voor de meiden Irene en tot ieder persoonlijk detail uitgewerkt! En het stempel afdrukje is wel heel gaaf! Maar je ieniemini detail van het wiebel oogje op de kaart van Sylvia heb ik ook ontdekt hihi Gelukkig zijn je kaarten toch nog aangekomen!!!! Succes met je zoektocht naar de pinguin een fijne rustige dag hè!!
Liefs van Gerie

Sarah zei

Wat een mooie kaarten en een leuke post. Oma worden lijkt me zo bijzonder! Geniet ervan en succes met je ideeën. En nog een goed herstel voor je man ☺

Miranda K zei

mooie kaarten Irene! Ik ben reuze benieuwd wat voor leuks je gaat maken met de pinguin. wat fijn dat jij kaarten blijft maken en deze laat zien. ik hou daar van ;) er is zo veel te krijgen momenteel op kaart maak gebied. mixed media en nu ook de inktjes en stencils.. Ik probeer me er niet te veel aan over te geven.. waar is dan de 'Ho!' ;) dus ben blij dat jij ons kaarten blijft laten zien. Ook fijn dat je het toch even rustiger aan kan doen. Groeten Miranda K

Joanne kramer zei

Wat een prachtige kaarten! groetjes joanne

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
je hebt 2 prachtige en persoonlijke kaarten gemaakt, leuk voor je dochter met gitaar en ook voor Laura met de gave digi..6 maanden zwanger, het schiet al weer op..succes met je canvas enne..
Ik heb geen enkel diertje van MD dus kan je er niet aan helpen.
groetjes,
Ans

Nancy Soetaert zei

Heel toffe verjaardagskaarten Irene.
Waw, jullie kunnen al beginnen aftellen. Hopelijk gaat het nu ook goed met je Ben!
lieve groetjes
Nancy

Marjan zei

Wat een gave kaartje voor de beide dames, van harte gefeliciteerd met allebei! Superleuk dat je voor allebei echt een persoonlijke kaart maakte en ja... dat kopie kopie van spulletjes voor de baby herken ik ;)
Fijn dat je al zo snel de pinguinstansjes kon krijgen.

!neke zei

Het zijn weer toppers die twee kaarten !!!!!
Hoop dat jullie gaan genieten van de kleine !!!!
En spulletjes voor de baby kopen.....
ik herken dat gelijk , doe het nog al is
de jongste al 2 ......

Jantine zei

Leuke kaarten voor de dames!
Groetjes,
Jantine

cheryl zei

Brilliant cards hun but especially love the first one its fabulous great image and super layout hun hugs cheryl xxx

Odette's kaartenhoekje zei

Wow Irene wat een leuke kaartje heb je gemaakt ... gelukkig zijn ze toch op hun bestemming aangekomen ...
Wat zullen de meiden blij geweest zijn met zo'n toffe persoonlijke kaartjes.
Ik kijk al uit naar je pinguin en ik ben reuze benieuwd.
Groetjes, Odette.

GerJanne zei

Ha Irene,
beide kaartjes zijn geweldig! Zo verschillend! En allebei heel persoonlijk. Dank je wel voor het meedoen bij ons van K&K. EN wat leuk dat je de pinguin zo snel al zal krijgen. Ik ben benieuwd naar je creatie!
GerJanne

Dora zei

Twee kaarten zien er super leuk uit, wat gaaf die afbeelding met de dikke buik. Zulke afbeeldingen zie je niet zo vaak, denk ik.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene, wat een leuke persoonlijke kaarten heb je gemaakt voor de jarige dames. Ik heb zitten genieten van de details, zo leuk zoals je de aandacht vestigt op het "meegalmen" van je dochter. Ook de kaart met dikke buik is natuurlijk te gek leuk. Heerlijk frisse kleurtjes en leuke details.
Bij het shoppen voor de kleine kan ik me wel iets voorstellen hihi en deze creatieve aanstaande oma gaat vast ook iets heel moois maken...
Geniet ervan Irene :)
Liefs Miranda xx

Sabine zei

Wat een mooie kaarten! Prachtig gemaakt en erg leuk gedaan. En wat een leuke digi met die zwangere vrouw Liefs Sabine

Hermien zei

Dit zijn twee prachtige persoonlijke kaartjes. Gezellig dat je met ons meedoet bij K&K.

Groetjes Hermien

Diny zei

Wat heb je twee prachtige persoonlijke kaartjes voor je jarige dochters gemaakt Irene.....heel erg leuk gedaan!
Wat spannend allemaal he....6 maanden al....het schiet al aardig op!
geniet maar lekker van alle leuke momentjes...ook al wonen ze niet bij jullie in de buurt....het contact zal vast prima zijn!
Heel veel succes met de dingen die je nog gaat maken voor de baby.
Groetjes Diny

Monique zei

Wat een mooi verhaal over je dochters. Ik denk dat de post er zo lang over doet omdat het met een roeibootje mee moet...hahaha. Maar ze zijn gelukkig aangekomen. Je kaartjes zijn prachtig Irene. Ik vind het mooi als je op de persoon een kaartje kunt maken. Succes met de canvas!
Dank je wel voor je deelname bij K&K.
Groetjes Monique

Colinda zei

Wat een leuke verjaardagskaarten heb je gemaakt en fijn dat ze met wat vertraging op de juiste plek zijn aangekomen!
Succes met je canvas, jou kenende gaat het vast lukken om er iets geweldigs van te maken.
Een zonnige dag vandaag,
Colinda

Petra Swart zei

O, jy het altwee jou kaartjies so spesiaal gemaak om by jou dogter en skoondogter te pas, Irene!!!!! En jy het aan soveel fyn detail aandag gegee wat dit nog meer besonders maak!!!! Die helder kleure op albei kaartjies is so vrolik!!!! Ek hoop hulle het albei baie lekker verjaar!!!!!
Ek kan glo dat jy dit geniet om kleertjies vir die baba te koop - al die goedjies wat mens deesdae kry is so oulik!!!! Geniet dit!!!!
Ek is so bly dat jy die Pikkewyn wat jy gesoek het, toe gekry het!!!! Voorspoed met die canvas - ek is seker dit gaan baie oulik wees!!!!!!
Groete en geniet die naweek!!!!! Petra XX

Doris knippenenplakken zei

Prachtige verjaardag kaarten Irene !
Ja de post he maar heel blij dat mijn kaartje toch is aangekomen ...
Groetjes doris

martine zei

Hoi Irene wat heb je mooie kaarten gemaakt voor de jarige dames en gelukkig zijn ze goed aangekomen
ook veel succes met je canvas kijk er al naar uit
liefs van martine

Annemarie en Merit zei

hoi Irene, wat fijn dat de kaarten toch zijn aangekomen...en wat zijn ze leuk en persoonlijk!!!

Succes met je canvas...

liefs Annemarie

Rosina zei

Heel mooi verjaardagskaartje en label heb je voor je dochters hun verjaardagen gemaakt Irene..leuk met al die muziekaccentjes erop
en de label voor de zwangere Laura is ook prachtig zo een mooie digi erop die heb je ook prachtig ingekleurd...hele vrolijke kleurtjes zijn het...
Al wel geluk dat ze zijn aangekomen ..wel met vetraging, maar dat is ook het geval met Frankrijk
Succes met het canvas
en geniet van de vooruitzichten om Oma te worden

groetjes en een fijn weekend
Rosina

Lia zei

Wat een ontzettend leuke blogpost van jou en zo fijn dat alles goed gaat met de a.s. moeders! Geweldig!!
Ik heb de kaart hieronder gemist en vind hem erg mooi, net als degene die je vandaag laat zien. Super om te zien dat je weer een beetje zin in alles krijgt en ik hoop dat het allemaal positief blijft op alle fronten.
Dank je wel voor je reactie op mijn kaart en fijn weekend!
Lia xx

Trijntje zei

Hè Irene. Fijn dat je ons twee van die wonderschone kaarten kast zien. Die voor je schoondochter springt er voor mij echt uit. Zo leuk met de kleurtjes allemaal. Daar wordt jetocht echt heel vrolijk van. De muziekkkart is ook erg leuk gemaakt. Fijn dat het beter met je gaat.... Hopelijk lukt het je om voor zwangere schoondochter iets moois te maken. .ik zag dat je de pinguïn al hebt... Ik Heb die ook niet. Ik wens je alle goeds. Groeten Trijntje

Danoesja zei

Hoi Irene
Wat zijn ze geweldig beiden en zo persoonlijk, het stempeltje op de label is wel heel erg mooi en je hebt van die vrolijke kleurtjes gebruikt.
Nog een heel fijn weekend Irene, liefs Danoesja

Margo zei

Wat een prachtige kaarten Irene en het begint toch al te korten he ... zo leuk !

Angela zei

Helaas kan ik op dit moment ook niet al te actief zijn in blogland..... tja en dan loop je zo'n schitterend blogbericht als deze mis ;).
Wat ben je weer heerlijk in de weer geweest voor de meiden in Londen. Allebei de kaarten zijn prachtig en zo persoonlijk; top!!
Dus jullie weten dat jullie een kleindochter krijgen; wat ontzettend leuk (en praktisch..... hoef je niet 'neutraal' inkopen te doen.
Ik herken het zooo dat 'suf kopen' in babykleertjes en prulletjes; is ook zoooo leuk om te doen hahahaha.

Verstandig dat je wat gas terug genomen hebt!
Doe het kalm aan....
dikke knuffel Angela