woensdag 2 oktober 2013

Laatste Kerst-Snoesjes

Hier zijn ze dan, mijn allerlaatste 3D- Kerst-Snoesjes.
Hoe leuk ik het ook vind, het knippen begint me steeds meer moeite te kosten. Misschien ga ik wel veel te lang door als ik eenmaal bezig ben maar ik krijg er een heel zere hand en rode oogjes van......de leeftijd?? Gelukkig zijn alle kerstuiltjes al wel uitgeknipt en er ligt nog het een en ander klaar in CD-doosjes maar nieuwe knipvellen schaf ik niet meer aan.


De basis is een blauwe glanskaart en daar glimmend DP van Art Talent op.
De ijspegelrand en de boom zijn van MD en de 25 is van Tim Holtz. Op de ijspegelrand wat Stickles, sterretjes van een Cuttlebug-stans blauw gekleurd met een Promarker en boven aan een stukje blauw/wit bakerstwine (grote bol bij Dille&Kamille in 4 kleuren!!). Op de boom en de 25 blauwe hotfixsteentjes en onderaan weer een sneeuwrandje met de Swiss Dots Embossing Folder met wat Stickles op de dotjes.


De basis is een glanzende lila kaart en ook hier is het DP uit een Art Talent-blokje dat vorig jaar bij Blokker te koop was. Ik heb ook nog ander kleurtjes en alles past zo leuk bij elkaar, daar moet ik toch echt vaker wat mee gaan doen!!!! De tekst zat aan elkaar maar heb ik als Scrabble-lettertjes losgeknipt. De kleine witte sterretjes zijn weer van het Cuttlebug-stansje. Snoes op een stukje "notebookedge" van MFT geplakt, rondom met blauwe inkt sneeuwvlokjes gestempeld. Links onder een ster uit weer een ander papiertje geknipt en ook de leuke brad rechts hoort bij de serie.

De volgende kerstkaart is weer......ROOD met uiltjes, vast een verrassing voor jullie hihihi!!!

46 opmerkingen:

Helen zei

Wat een prachtige kerstkaartjes heb je gemaakt. Wel herkenbaar pijn in je hand en te lang doorgaan, maar ik probeer het nu wat af te wisselen en dat gaat goed. Groetjes Helen

Lia zei

Ze zijn wel heel leuk Irene, ja ik krijg ook steeds meer pijn ( kramp) in mijn handen als ik intensief zit te knippen, doe ik dus bijna nooit meer,
groetjes Lia

Anita Meijer zei

Wat zijn ze superleuk en prachtig geworden Irene, ik vind het toppertjes van kaarten, super meis.
Liefs van Anita

Sarah - Crea S zei

Wat een lieve kaartjes zijn het weer Irene! Ik kijk met veel plezier weer uit naar je nieuwe kaartje, want die uiltjes zijn ook snoesjes hoor!
Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

Antoinette Voorn zei

Deze kaarten zijn echt leuk joh !! prachtig,leuke plaatjes natuurlijk en erg mooi afgewerkt !
Niet zo fijn met je handjes joh, voorzichtig aandoen hoor...
Gr Antoinette
Gr Antoinette

Je@net zei

Twee super leuke kerstkaarten, Irene, erg mooi gedaan!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Heee knappe JONGE dame...wat laat je twee beauty's zien.Ik vind deze kleurencombi zo mooi dat ik deze vellen dubbel heb aangeschaft.Erg mooi gecombineerd met dat achtergrondpapier. Goed op jezelf passen hoor,overal waar TE voor staat is niet goed...lieve groetjes Miranda

Jacqueline (Sjakkie) zei

Je kaartjes zijn erg leuk Irene, prachtig! Jammer dat je zo'n last hebt met het knippen, sterkte ermee!
Groetjes van Jacqueline

Aartje zei

Hallo Irene, je laastste snoesjes knipvellen zijn in ieder geval goed terecht gekomen. Je hebt er prachtige kaarten meegemaakt.
Groeten, Aartje

Danoesja zei

Hoi Irene

Ligt het aan de leeftijd, nee joh jij bent nog een jonge blom. Ik heb ook last van mijn vingers met het knippen en daarom knip ik met een pincetschaartje.
Beiden kaartjes zijn prachtig in deze frisse kleuren.
Ik ben benieuwd naar je volgende kaartje met de uiltjes.

Liefs, Danoesja

Henriëtte zei

Wat een leuke snoesjeskaarten heb je gemaakt. Knap hoor dat je al je knipvellen op hebt, ik heb hier nog stapels liggen (vast last van verzamelwoede gehad hihi). Ik zou zeggen, kom maar op met die uitljeskaart, die wil ik wel weer zien hoor.

groetjes Henriëtte

Lenie zei

wat een prachtige kaarten met die lieve snoesjes erop.
groeten Lenie

Sieta zei

Wat een snoesjes van kerstkaarten zijn het weer geworden Irene.
Ik geloof dat wij allemaal last van onze handen hebben als we weer wat 3D plaatjes geknipt hebben. We knippen vast te geforceerd en dan doen die vingertjes nadien toch zeer. Gelukkig zijn er stempels om mee te werken, dus mooie kaarten zullen er vast nog voldoende langskomen.

Liefs, Sieta

Diana zei

Wat zijn ze weer leuk Irene! Ik doe al een paar jaar niet meer aan 3d, laatst bijna al mijn vellen weggedaan maar dat van dat knippen herken ik nog wel. Had ook altijd de afdrukken van het schaartje in mijn vingers staan, erg pijnlijk, gaf altijd het schaartje de schuld.
Liefs, Diana

corryskaart zei

hoi irene
nou aan je prachtige kaarten is niet te zien dat het knippen je slechter afgaat, want ze zijn prachtig en ook ik knip al jaren niet meer want met 1 oog zie je geen diepte,hihi

gr corry

debby4000 zei

Fabulous, adorable cards
luv
Debby

jolanda zei

hele mooie kaartjes heb je weer gemaakt

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wat zijn ze weer mooi Irene, vooral de blauwe spreekt mij aan, ja het knippen is een aardige klus, ik heb daar allemaal geen zin meer in, vind het inkleuren van stempels ook veel te leuk.

groetjes jolande

Thea zei

ja dat knippen is een hele klus
maar ik vind het prachtig gemaakt.

liefs Thea

Marjan zei

Kan me voorstellen hoeveel precisiewerk dat is en dat je het voor gezien houdt, maar deze twee laatste zijn wel erg schattig geworden. Mooie kaartjes Irene, vooral de bovenste vind ik super.

Ingrid Reyners zei

Heel mooie kaartjes Irene, ik vind de bovenste het leukste. Wat vervelend dat je pijn aan je hand krijgt na het knippen, maar snel laten liggen! Er zijn genoeg leuke andere dingen. Deze twee leukerds zijn al weer klaar voor de kerstmis! Groetjes Ingrid

Astrid zei

Ik vind ze weer helemaal geweldig Irene, erg mooie kaarten.
Liefs Astrid

Tinie zei

Ik herken dat wel, zit je eenmaal te knippen dan ga je door, maar je houdt geen vingers meer over:) Ouderdom.........geloof het nietLOL. Maar wat zijn je kaarten gaaf zeg, ik vind de afbeeldingen schitterend en ben ook weg van je achtergrond!!!

Groetjes Tinie

Anita zei

Wat een schattige kaarten Irene, die blauwe knalt eraf. Mooi!
Ga je toch gewoon stempelen en inkleuren, is heerlijk ontspannend. Ik gebruik nog weinig 3D, alleen als het moet

Gr. Anita

Scraptastische hobby zei

Hoi Irene,
Ik vind je kaartjes super mooi gedaan, Prachtige kleuren en parelmoer glanspapier en het effect van je scrabble letters in het lila is een gaaf idee! En het knipwerk, als je het juiste schaartje hebt gaat het veel beter en de rode oogjes komen vast van het knippen bij lamplicht, op mijn wensen lijst staat een daglicht lamp, zodat het fijne werk maar ook de kleuren van het papier en het inkleuren van afdrukjes goed te zien is, en ook al zijn we nog niet oud, kan ik ook beamen dat het zicht wat minder wordt, hihi.
Liefs van Gerie

Anneke zei

wat een heerlijk winters tafereel Irene en zo leuk gedaan.
groetjes van An

Aleida zei

Ha, jij gaat ook aan de uitdrukvellen van Studio Light? Ik ben altijd blij als ze bij onze DT-zending zitten. Zo makkelijk!
Je kaarten zijn super!
groetjes,

Durvina zei

Wat is ze een snoesje!!
Niet meer knippen? Dan word het vast kleurwerk, maar dat gaat jou ook super af....

lieve groet, Durvina
xxx

Wybrich zei

Geen 3d meer??? ......gelukkig zijn er ook nog stempels met Snoesjes!!

Ze zijn leuk! De blauwe is zo mooi!!
(Ps. die is ook leuk voor het Snoesjes blog!)

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Toch zijn de Snoesjeskaarten altijd heel leuk, ze zijn allebei verschillend en weer helemaal mooi..
Liefs van Ans

Marlies zei

Twee hele mooie kaarten. Mooie kleuren, design en de snoesjes zijn zo schattig! Jammer dat je last hebt van je handen en ook van je ogen, het knippen is ook echt priegelwerk. Ik ben benieuwd naar je uiltjes kaart. groetjes, Marlies

GerJanne zei

Ha die Irene,
deze zijn ook weer super leuk! En misschien ligt het aan je leeftijd, of je bent gewoon te fanatiek en knipt teveel in 1 keer... Deze twee snoesjes zijn in elk geval prachtig geknipt en verwerkt. En het is niet waar, een RODE kerstkaart? Had je die nog dan, ;-))

GerJanne

Nicole zei

Je gaat als een trein Irene, alweer twee kerstkaarten af. Redelijk CAS maar helemaal snoezig.....hihih!! Inkleuren is veeeeel leuker en kun je ook zoooo mooi dus inderdaad geen 3D knipvellen meer aanschaffen!! Liefs, Nicole

Trijntje zei

Hoi Irene wat supermooie snoezige kaarten. Top heel erg mooi gemaakt. Het knippen van snoesjes is ook lastig! Dus..... Ik weet niet of het helemaal aan jou ligt. Je wilt het natuurlijk netjes hebben en dan kost dat inspannning en dan gaan misschien je handen zeer doen. Groeten trijntje

Liesbeth zei

Zere handen en oogjes, maar ze zijn wel superschattig, maar gelukkig zul je nog wel genoeg snoezige stempeltjes hebben om in te kleuren.'
groetjes Liesbeth

Jacqueline Presentje zei

Wat een prachtige kerstkaarten, zeker de combinatie paars/blauw vind ik heel bijzonder en de ijspegels van de 1ste kaart zijn prachtig.

Groetjes, Jacqueline

Lia zei

Hoi Irene,
je Snoesjes zijn weer ...snoezig!
Ja ik herken het euvel van het knippen, temeer omdat ik artrose in o.a. mijn handen heb. Toch doe ik het zo af en toe en bewaar de uitgeknipte plaatjes in een insteekalbumpje voor foto's. Meestal knip ik dan maar één laagje en niet al die kleine details, want vaak zijn de plaatjes wel leuk!
Ben benieuwd hoe de rood-blauwe kaartenweer worden. De voorraad zal langzaam wel opschieten, of niet=
Fijn weekend,
Lia

Ans zei

Dat knippen gaat mij ook steeds slechter af! Het zijn wel weer prachtige kerstkaartjes, vooral die blauwe!!!

Liefs Ans

Christa zei

Hoi Irene , dat zijn 2 erg mooie kerstkaarten ! Erg mooi ook dat glans-papier als basis voor de kaart. Geeft een heel mooi effect. Dat 3d knippen is ook niks voor mij hoor ; wat een gepriegel. Laat mij maar lekker stempelen en kleuren. FIJN WEEKEND ! Groetjes van Christa.

Tinie zei

Wat een leuke kaartjes, Irene!! Lekker bezig voor de kerst!
Groetjes Tinie

Jopie zei

wat een schatjes weer allebei Irene en ja het knippen is soms wel eens een probleem maar op tijd stoppen kan helpen.
groetjes jopie

Magali Meiresonne zei

Ik denk dat we allen het probleem kennen van de kramp in de hand door het te vele knippen. Heb ik ook nog een tijdje gedaan, maar ben er dan mee gestopt. Maar je hebt er wel weer mooie kaarten mee gemaakt.
Groetjes, Magali.

Anoniem zei

Super leuke kaartjes weer Irene!
Liefs, San

Doris knippenenplakken zei

Zijn prachtig geworden Irene!!
Snoesjes zijn altijd leuk en heel mooi om te combineren.
Groetjes Doris

Pop's Cards zei

Fabulous creations hugs Pops x

Wilma zei

Hallo Irene,
Jammer dat het knippen je niet meer zo goed af gaat, want je laat hier weer 2 MOOIE en FRISSE kerstkaartjes zien met die MOOIE Snoesjes.
Ook de poinsettia hieronder ziet er MOOI uit. Het stansen wil nog wel lukken?
Enneh.....Je had het goed.....http://jitskedewaard.blogspot.nl/ Voor haar heb ik dat boeddha-kaartje gemaakt. Jitske heeft mij aan het bloggen gezet ☺☺☺.
Dan nog iets.....ik las ergens dat je al weet hoe ik die filmstrips heb gemaakt. Het is een klein randje maar het is toch te plakken.
Volgens mij.....zijn we weer "bij".
Liefs Wilma ☺☺☺