woensdag 30 augustus 2017

???????

Hoi bloggertjes,


Ik kreeg van Gerie een mailtje dat mijn challengekaart van vandaag NIET op de leeslijst te zien is. Ik begrijp er helemaal niets van want hij is gewoon om 9 uur geplaatst maar kennelijk zien jullie nog steeds de kaart voor Martine.....geen idee wat ik er aan kan doen. Heb geprobeerd hem terug te zetten naar concept en opnieuw te plaatsen maar dat is de truc niet kennelijk.

Mocht dit wel verschijnen............kijken jullie dan aub even hier onder en doen jullie gezellig aan onze leuke Scr@pCardsChallenge mee?????

Groetjes,

7 opmerkingen:

Nicolette zei

Ik heb je kaart inderdaad nog niet in mijn leeslijst gezien, dus ik scrol gauw naar beneden.
Groetjes Nicolette

Danoesja zei

Blogger doet erg raar denk ik, ik krijg steeds foutmeldingen als ik een blogbericht wil maken en slaat alles ineens vast zodat ik de pc moet uitzetten en weer opnieuw moet opstarten, heel frusterend als je 10 keer opnieuw moet beginnen om je blogbericht uiteindelijk klaar te krijgen grrrrrr.......
Hopelijk blijft het niet zo.
Liefs, Danoesja

marja zei

Ook ik kan m niet in de leeslijst vinden. Maar zo heb je het goed opgelost en kunnen we er toch van meegenieten. Groetjes Marja

Ans Gilbert zei

Hoi Irene
In mijn Bloglovin leeslijst staat je kaart wel.
groetjes
Ans

Aartje zei

Ha Irene, ik zag hem in bloglovin vanochtend welmstaan. Als ik nu op jouw blog klik i n mijn leeslijst van blogger staat hij bij 4 weken geleden gepubliceerd. Ik denk dus dat er ergens een datum verkeerd staat bij je.
Groeten, Aartje

Irene zei

Het is en blijft vreemd want ik heb de post al 3 weken klaar en hij stond heel keurig op 30-8 900 uur.......Blogger is me geloof ik niet zo gezind vandaag haha! Nu maar hopen dat alle volgende posten wel gewoon verschijnen!!

Irene

Jantine zei

Wat vervelend, Irene.
Ik had m ook nog niet gezien.
Groetjes,
Jantine