zaterdag 4 november 2023

No words

We kregen een intens droevig bericht waar geen woorden voor te vinden zijn en daar heb ik deze kaart voor gemaakt, waarbij ik bewust voor warme herfsttinten heb gekozen.


Studio Light embossingfolder bewerkt met inkt en veren van Joy Crafts.


Nóóit ben ik ziek maar sinds ik aan de vaccinatieprogramma's meedoe is het bal en het lijkt elke keer erger te worden! Omdat Ben nog steeds géén schoenen aankan kwam de huisarts woensdagmiddag met 2 griepspuiten langs en s'nachts werd ik hondsberoerd wakker en dat heeft 1,5 dag geduurd 🥴.  Ik zie echt tegen het GGD-bezoek met de COVID-prikken op want dáár reageer ik al helemaal niet goed op. Het is dat Ben zo kwetsbaar is - hij had wat hoofdpijn- en ik hem met niks wil aansteken anders liet ik het allemaal aan me voorbij gaan!
Maar het leed is weer geleden dus ik begin vandaag aan een inhaalrondje bloggen. 

Goed weekend,
27 opmerkingen:

Martha zei

Mooie stijlvolle kaart Irene
Geeft warm gevoel
Vervelend dat je zo reageert op al die vaccinaties, ik begrijp ook waarom je ze neemt, met het oog op je man... wij hebben helemaal niets genomen geen vaccinaties en ik kan me niet herinneren dat wij griep of iets dergelijks hebben gehad, daar zijn we heel dankbaar voor natuurlijk....
Fijne dag liefs Martha

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje heel stijlvol
vervelend dat je zo heftig op de vaccinatie reageert, gelukkig dat het al weer wat beter met je gaat.
groetjes ellen

Je@net zei

Erg mooie kaart, Irene. Soms zegt een 'hug' ook meer dan woorden!

bolletjelucky.blogspot.com zei

Soms zijn er inderdaad geen woorden voor iets en dan zegt deze mooie, warme kaart genoeg . Vervelend en niet lekker dat je zo heftig reageert op de vaccinaties. Logisch dat je er tegenop gaat zien.
Een dikke "hug" vanuit hier :)
Lieve groetjes Miranda

Anita van Deur zei

De kaart is zo mooi en zegt alles, zal zeker troost geven. Ach Irene wat is dat balen het reageren op de vaccinatie. Nu moet ik zeggen dat ik dat jaren heb gehad, sinds ik met een allergie medicatie ben getopt heb ik daar geen last mee van. 2 spuiten gehad vorige week niets van gemerkt gelukkig normaal 3 weken honds beroerd. Sterkte voor de volgende c prik. xx

Scraptastisch zei

Een nare week, lees ik hier! Ik snap je overweging om de vaccinaties te nemen heel goed! Je kaartje met warme hug geeft vast veel steun en meer is dan niet nodig op zo'n kaartje. Sterkte en dikke knuffel van mij!
xx Gerie

Colinda zei

Gecondoleerd, je hebt een mooie stijlvolle kaart gemaakt.
Wat naar dat je zo zo ziek wordt van de vaccinaties, ga voor je duimen dat het bij de volgende meevalt.

Nelleke zei

Wat een mooie kaart Irene.
We hopen dat je als je weer wat fitter bent jouw weer te zien en te spreken.
Groet, Nelleke

Aartje zei

Lieve Irene, deze prachtige kaart mochten wij ontvangen en zorgde voor wat warmte in deze zo kille tijd. En wij hebben er zelf ook nog niet de woorden voor, maar alle lieve kaarten zorgden voor die hele warme deken die we zo nodig hebben.
Liefs Aartje

!neke zei

Prachtige kaart !!!!
Je hebt ze liever niet nodig !!!!
Wat naar dat je slecht op de vaccinaties reageert !
Ik ben er ook niet van ....maar ik doe het ook voor Erik !

groeten Ineke

Wilma zei

Mooie ingetogen kaart Irene en toch heel warm in deze tinten. En bijzonder vervelend, je reacties op die vaccinaties. Maar dat heb je helaas niet in de hand...
Desondanks, goed weekend gewenst.
GROET, Wilma.

Ela zei

Prachtige kaart, zoal je die voorkant hebt gemaakt, schitterend. En ja, soms schieten woorden te kort. Succes met de vaccinaties...

Marjan zei

Zo naar dat verdrietige bericht, sterkte Irene. Je kaart is prachtig, mooi en warm en eenvoudig zoals zulke kaartjes (vind ik) horen te zijn.

Wat waardeloos dat je zo heftig reageert op de vaccinaties, je zou het inderdaad gaan overslaan. Ik sla de Covid herhaling over, Rob niet. Griepprik heb ik wel gehaald. Maar fijn dat je je alweer beter voelt! Goed weekend!

Trijntje zei

Wat een mooie ingetogen kaart heb je gemaakt. Soms zijn voor een naar bericht geen woorden. Mooi met de blaadjes en deze tinten. Wat naar dat je zo heftig reageerde op de vaccinaties…. Je zal zelf ook minder weerstand krijgen door de situatie waar jullie in zitten.. Dat is ook iedere keer spannend en heftig. Begrijpelijk dat je opziet tegen de corona vaccinatie…. Wij hebben de laatste weken verschillende vaccinaties gehad… gelukkig geen last van gehad… De corona zit er ook al in… ik wens jullie daar alle goeds en hou je taai. Groeten Trijntje

Crealientje zei

Mooie rustige kaart,de woorden komen binnen. Veel sterkte. En pas op hier hoor ik Corona besmettingen alweer opkomen en vaccinatie ronde begint net.Beterschap voor jullie beiden.lieve groetjes Isolina.

Eri zei

Een prachtige kaart in mooie warme tinten, en zal zeker heel erg gewaardeerd worden. Alleen al het feit dat je met deze kaart aan iemand denkt voelt al heel fijn.
Wat naar dat je zo vervelend reageert op al die vaccinaties, hopelijk bij de volgende minder complicaties. Sterkte met alles.
Groetjes, Eri

Angela zei

Deze prachtige kaart zegt genoeg..... geen woorden nodig!

Balen dat het telkens bingo is als jij de vaccinaties krijgt. Gelukkig is bij jou het leed inmiddels geleden.
Ik heb gisteren mijn griepprik gehaald en voel me vandaag bagger! Lijkt wel of ik griep heb 🤢... Naja, zal wel weer overgaan.

xxAngela

Margreet zei

Prachtige kaart met een mooie tekst. Meer is niet nodig.
Wat supervervelend dat je zo'n last hebt van de griepprik. Wij hebben hem een paar weken terug gehad en hebben er geen van beide last van gehad.
Eind van de maand moeten we voor de COVID-vaccinatie en nemen dan meteen mijn moeder mee.
Fijn weekend.
xxx Margreet

Nicolette zei

Een hele mooie stijlvolle kaart.
En wat jammer dat je zo heftig op de vaccinaties reageert.
Groetjes Nicolette

Cornelie zei

Wat knap. Een heel mooi kaartje! Ik ben gestopt met dit soort kaartjes maken, ik ben nooit tevreden met het resultaat, dus ik heb laatst een hele berg gekocht en klaar ;-))
Maar jij laat zien dat het toch echt wel kan. Heel mooi!
Mijn vader had de griepprik en COVID vaccinatie in 1 week (87) en is nooit ziek. Nu wel en dat duurde best een hele tijd voordat dat weer beter was. Wat naar dat je daar zo heftig op reageert!
Fijne zondag X

Bernadet zei


Je hebt een pracht van een kaart gemaakt Irene.
Vreselijk dat je soms een genadeloos bericht krijgt. Maar wat doet het dan goed om zulke warme prachtkaart te krijgen.
Ook erg dat je heftig regeert op de prikken. Maarja, je hebt geen keus hè,

Hermien zei

Een mooi kaartje Irene, inderdaad een bericht waar geen woorden voor zijn. Een kaartje geeft troost in droevige tijden en de gedachte dat er mensen zijn die aan je denken doet goed. Succes met de vaccinatie.

Groetjes Hermien

Ilonka zei

Wat een prachtige kaart.
Groetjes Ilonka

Femminde zei

Wat een mooie kaart!! Wordt vast heel erg gewaardeerd. Jammer dat hij nodig was.
Ik duim dat je volgende prik mee mag vallen.
Hier 2 prikken tegelijk gehad, en nu verkouden. Beroerde droge hoest. Maar die had ik misschien anders ook wel gehad.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Diny zei

Mooi kaartje heb je gemaakt Irene....hopelijk geeft het wat troost.
Wat ontzettend naar dat je niet goed reageert op de prikken.
Groetjes en sterkte,
Diny

Doris knippenenplakken zei

Mooi kaartje heb je gemaakt.
Groetjes Doris

Caroline Cards zei

Een mooie kaart en heel goed gekozen die veren op de mooie achtergrond.
De reactie op de vaccinaties herken ik en ik zie ook op tegen de COVID-vaccinatie. Na het halen van de griepspuit voelde ik me echt niet lekker!
Groetjes, Caroline