donderdag 29 augustus 2013

GESLAAGD !!!!!

Na 3 pittige jaren (gezin, studie en talloze stages) zit het er op en is nicht Daniela geslaagd met een schitterende cijferlijst, wat een respect heb ik voor haar!!!
In Nederland hoor/lees je de gekste berichten over de zorg en overbodig personeel maar in Duitsland hangen ze de vlag voor je uit dus het vinden van een baan was geen enkel probleem, hoe gelukkig kan een mens zijn???? Nou daarover lees je helemaal aan het eind van dit bericht nog meer!!!


Voor de aanstaande nachtzuster heb ik dit rode kaartje gemaakt.
Het geruite papiertje is van een heel oud Wibra-blokje.
De geinige super happy nurse heb ik van internet geplukt en ingekleurd met Promarkers, de zijkant gestanst met de Notebook-edge van MFT en er onder wat verbandgaas geplooid.
De "party-lanterns" is een stans van Memorybox en hoera is gestempeld met het kleine rubberen alfabetsetje van Studio G.
Ook de twee rode hartjes zijn van Memorybox met op de strikjes een zilverkleurige halve parel.
Rechts onder een rode bloem van MD (vond ik weer eens iets anders dan altijd maar het scaloprandje van Spellbinders) met daarop de tekstcirkel "geslaagd" en links een rolletje verbandgaas met aan een rood/wit touwtje een klokjescharm  en er boven een hartje met tekststempel van Noor.

Behalve dit leuke nieuws...........
Schoondochter Laura heeft per 1 september eindelijk een baan die volledig aansluit op haar Masters in Museum Studies en wel bij de overkoepelende organisatie van alle musea in Tyne&Wear (Newcastle en verre omgeving)!
Dochter Sylvia is ook weer volledig aan de slag en (muv haar been dat gewoon meer tijd vergt) helemaal hersteld van het akelige ongeluk in maart dus op alle fronten eindigt de maand augustus met......HOERA !!

Lieve groetjes, nieuwe volgers welkom en allemaal weer bedankt voor het langs komen en de leuke reacties waar ik altijd van geniet!!



Challenges:

TheCutiePie-51/anything goes
Papercraftingjourney/anything goes
SimonSays/anything goes

38 opmerkingen:

Aartje zei

Hallo Irene, aller eerst super dat het met je dochter en schoondochter zo goed gaat! Fijn dat ze helemaal op haar plek terecht komt.
Je kaart vind ik superss, leuk met deze afbeelding. Je hoeft eigenlijk geen dure stempels te kopen want internet bied zulke leuke afbeeldingen.
Heerlijk fris kaartje ook in dat rood!
Groeten, Aartje

Ingrid Reyners zei

Wauwie wat een leuke fijne nieuwtjes allemaal voor jouw en je familie, wat een geweldige afsluiter van de maand Augustus! Je kaartje is echt geweldig, alleen om de afbeelding moet ik al lachen, verder zijn de kleuren echt nurse kleuren! En doen me meteen denken aan.......rode kruis! De dingetjes die je allemaal hebt gebruikt zoals het gaas, de hartjes enz zijn erg leuk, kortom wat mij betreft een zeer geslaagd, en een grote Hoera! Voor je kaartje. Groetjes Ingrid

Anoniem zei

Wat een origineel en schattig kaartje. Geweldig leuk gedaan.
Groetjes Joke

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Wat een leuke nieuwtjes hebje, super voor je schoondochter, fijn dat je dochter weer lekker aan 't werk is en dan je nicht in Duitsland...geweldig en je kaartje is echt heel erg mooi gemaakt, ik vin de verbandgaasrol wel errug leuk..liefs van Ans

Anita Meijer zei

Wat een supergoed nieuws allemaal Irene, beter kan je augustus niet afsluiten lijkt me, ik vind het helemaal top voor je. Wat een prachtige kaart heb je voor de nachtzuster in spe gemaakt, helemaal geweldig.
Liefs van Anita

Je@net zei

Wat een geweldige nieuwtjes, Irene, zo fijn allemaal!
En dan ook nog eens zo'n prachtige kaart, vind 'm super leuk geworden!

GerJanne zei

Oh Irene!! Wat geweldig van Daniela! Super dat ze naast haar gezin deze studie zo goed heeft afgerond! En dat is niet niks, dat weet ik!! En dan zo leuk dat ze zo'n trotse tante heeft! Je kaart voor haar is helemaal geweldig. Wat een leuke afbeelding is het zeg! Zeker weten valt deze in de smaak en wat fijn dat ze ook meteen een baan heeft. En weet je, ook in Nederland is het zo dat ze de goeien niet laten lopen. En dat is met Daniela natuurlijk ook.
Van Laura en Sylvia ook top nieuws! Dat geeft rust en een trots gevoel. Geniet ervan...
liefs,
GerJanne

Mariëtte zei

3 keer hoera en je kaart vind ik plaatje. Mooi die kleuren en details. Groetjes mariëtte

Karin zei

Hoi Irene, wat een pracht van een kaart, geweldig leuke en grappige verpleegster heb je gevonden! En weer al die mooie details zoals het verbandgaas, de hartjes...
Ook leuk om te horen dat alles zo goed verloopt voor je gezin en familie!
Groetjes

Thea zei

Petje af voor Daniela, moet er niet aan denken om de studieboeken nogmaals in te duiken. Jaren geleden dolblij dat ik de mavo kon afsluiten, wahaaa. Niks voor mij, moet de handjes bezig zijn. Je kaart is net als Daniele super geslaagd, en oh wat fijn voor jullie dat het met "de meisjes" ook weer zo voorspoedig gaat.

Liefs Thea
xx

Unknown zei

Wat ben ik blij voor jullie dat alles weer een beetje beter gaat! Na regen komt zonneschijn!
Je kaartje is geweldig, super leuke details!
Liefs Angelique

Danoesja zei

Hoi Irene

Wat een fijne positieve berichten voor al die meiden, dat geeft je een goed gevoel.
Het kaartje voor Daniela is super leuk met dit plaatje, en lekker vrolijk.

Liefs, Danoesja

Plony zei

Heerlijk om de maand zo positief af te sluiten Irene......toppie! En dan ook nog zo'n heerlijk fris, vrolijk supergaaf kaartje gemaakt.......ik word er helemaal blij van. Liefs van Plony.

Lia zei

Wat fijn dat het met jullie meiden zo goed gaat, dan zit jezelf ook lekkerder in je velletje nietwaar? Je kaartje is een heel toepasselijk plaatje zo, heel leuk,
groetjes Lia

Henriëtte zei

Gefeliciteerd met al dat positieve nieuws. Wat fijn dat het allemaal zo goed gaat.
Je kaart is heerlijk vrolijk en erg toepasselijk, een toppertje.

Groetjes Henriëtte

jolanda zei

mooie kaart en wat fijn dat het goed gaat met je dochters

Tinie zei

Wat zal jij een tevreden mens zijn, alleen maar goede berichten!! Is toch ook heerlijk als het goed met je dochter en schoondochter gaat, ik had niet verwacht dat je dochter nu alweer aan het werk zou zijn, knap hoor en nu maar hopen op volledig herstel!!! Wat laat je een geweldig mooi kaart zien, super leuke details ook gebruikt!!!

Groetjes Tinie

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene,wat heerlijk allemaal dat goede nieuws,als je niet zo ver woonde kwam ik er een taartje op eten ;)
Dit afdrukje is leuk en je hebt er een súpervrolijk kaartje mee gemaakt,genieten dit,lieve groetjes Miranda

Marjan zei

Dat zijn drie hoeraatjes! wat fijn voor de drie dames, kan me voorstellen dat jij daar ook blij van wordt. Dat is wel te zien aan je kaartje, hoe gaaf!! Erg leuke zuster :)

Unknown zei

Kijk, dat is nou fijn om te horen drie van die prachtige berichten in één blogpost!! Ik zou er ook helemaal blij van worden. Je kaart is ook geweldig mooi gemaakt en zeer toepasselijk!

Greotjes, Joke

marion zei

superleuke berichtjes, daar wordt je vanzelf vrolijk van, je kaartje is weer een toppertje, liefs, Marion

Marijke zei

Irene wat een leuk kaartje is dit, vind het afdrukje zo grappig. Echt weer mooi hoe je alles combineert. Wat goed nieuws voor je schoon- en dochter, fijn dat alles weer goed komt.

Fijne weekend,
Marijke

Lenie zei

wat een prachtige kaart en fijn om te lezen dat het goed gaat met je dochter en haar vriendin.
groeten Lenie

Louise zei

Wat een goed nieuws Irene, heerlijk dat het met de meiden zo goed gaat, gaat het ook weer goed met jou, zo werk dat met ons toch.
Wat een enige kaart heb je gemaakt voor nicht Daniela, knap van haar hoor, heb het met mijn dochter gezien dat is echt wel aanpoten hoor. Wat een geweldig kaartje heb je voor haar gemaakt, plaatje is super en leuk zo met dat verbandgaas, toepasselijker kan niet.

Liefs LOuise

Heather zei

Such a fun card Irene, a lovely design and stunning colour scheme. Your image is delightful and such lovely details!!

Thanks for joining us at Simon Says Stamp Wednesday Challenge
hugs
Heather x

Nicole zei

Wat een geweldig nieuws allemaal Irene. Kan me zoooo voorstellen dat je daar zelf ook helemaal happy van wordt. Je kaart voor Daniela is helemaal super!! Een een echte "zuster" kaart. Je hebt mooie plooien gemaakt hoor en weer hele leuke details gebruikt. Fijn weekend. Liefs, Nicole

Wybrich zei

Wat een geweldige kaart Irene, dat zustertje.....schitterend!

Fijn dat er goed nieuws is over de beide meiden, heerlijk!!

Wendy ten Hove zei

Oh, geweldig, deze kaart!!! Wat supergrappig dat je er ook nog een verbandje op hebt verwerkt, zo leuk!! Mooi in het rood en wit, nou ja, hij is gewoon helemaal perfect in het thema zo, errug leuk!!
Groetjes, Wendy

Ans S. zei

Wat een mooi en vrolijk kaartje, ik vind het zustertje erg leuk, al met al een heel geslaagd kaartje.

Groetjes Ans

Erica ♥ zei

Echt een hele leuke kaart heb je
gemaakt, zo leuk en vrolijk ☺

Een gezellig (knutsel)weekend gewenst ☺
Lieve grtjsss Erica xox
heidebloempjuh.blogspot.nl

Scraptastische hobby zei

Hoi Irene,
Wat een goede familie berichtjes! Gefeliciteerd met alles. En een te gek plaatje voor deze felicitatie kaart! En die book note mal is ook heel gaaf om te gebruiken hè! Een super geslaagd kaartje!!
Liefs van Gerie

Magali Meiresonne zei

Wat een mooie kaart is dit! Hier zal de eigenaar zeker en vast blij mee zijn!
Groetjes, Magali.

Unknown zei

Wat een heerlijk nieuws allemaal Irene en je kaartje is weer een dotje je slaagd er altijd in weer iets passends te maken toppie

Liefs Nellie

Anoniem zei

Prachtige kaart Irene! Super leuk in het rood/wit! Het stempeltje is ook erg lief! Daar zal je nichtje vast blij mee zijn!
Fijn weekend!
Liefs, San

Diana zei

Wat een heerlijke nieuwtjes allemaal Irene, fijn hoor!
Leuk kaartje ook weer, grappig stempeltje.
Liefs, Diana.

Trijntje zei

Hoi Irene, Wat heb je en prachtige kaart gemaakt voor de toekomstige nachtzuster... Mooie stempel en leuke kleuren. Heel mooi afgewerkt. Fijn dat je allemaal zulk goed nieuws hebt. Altijd fijn als het je kinderen goed gaat. Groeten Trijntje

Ellen zei

Wat een leuke kaart Irene!
De digi is ook echt een schatje!
Groetjes Ellen

Ans zei

Wat een leuke nieuwtjes, blij dat het met je dochter beter gaat.

Superkaartje weer en echt weer heel toepasselijk.

Liefs Ans