zaterdag 2 september 2023

Tooth fairy Cynthia

Kleine meisjes worden (véél te snel) groot en eind juli in de eerste vakantieweek van Zoe  was het raak dus de tandenfee heeft er een nieuw adresje bij 😉. Zoals ik in de vorige blogpost al schreef waren ze een week  in Apeldoorn en konden wij het wiebelende fietsenrekje met eigen ogen zien 😂.  Zó fijn dat ze er waren (blij hoe goed Opa er uit zag)  - voor hem en mij een drukke week waar we nog van moeten bijkomen maar die we voor geen goud hadden willen missen - en Zoe heeft weer genoten van alle leuke dingen die hier te doen zijn én samen met Oma de Action geplunderd en heerlijk geknutseld/gekwebbeld en aan tafel dikke pret met spelletjes (wat zijn ze bijdehand!!!). Woensdag gaat ze naar de 2e klas met wéér een nieuwe juf, spannend! 

Deze grote kaart met glim en bling heb ik haar in juli gestuurd. 


Het stokoude dp is van MD, net als de grote bloem. De leuke digi is van Stamping Boutique en heb ik ingekleurd met Derwent Coloursoft. De tekst is van MFT-Fairy wishes. Verder distressinkt en Stickles Stardust gebruikt.


















                        
Schoondochter Laura is onwijs creatief.
Naaien doet ze ook heel graag  maar lang zitten  is helaas straf met haar definitief kapotte onderrug - ze staat op de wachtlijst om een apparaatje/pompje ingebouwd te krijgen waarmee ze hopelijk de hevigste zenuwpijn kan onderdrukken - maar die handjes MOETEN bezig zijn dus: liggend haken en haar leuke creaties staan sinds enige weken succesvol te koop  in een winkeltje en eind van de maand heeft ze een tafel op een craft fair in Newcastle.
Wij kregen deze leuke paddenstoelen! 



De vlinderkaart van de vorige post kreeg een plekje, precies de nodige opsteker om weer wat vaker aan de freubel te gaan 😉. 





Gezellig weekend, 





25 opmerkingen:

Anoniem zei

O, Irene, wat laat je leuke dingen zien en enthousiaste verhalen over dochters en kleindochter. Wat fijn dat ze hier een weekje waren,en wat gezellig hè, om de Action te plunderen en daarna aan de slag te gaan. En wat een mooie creaties maakt Laura en wat fijn dat ze hier haar ei in kwijt kan. Je teert weer op mooie herinneringen, en zoals je aan het eind schrijft een stimulans om weer wat vaker te freubelen. Vergeet ik bijna nog te schrijven dat je kaart fantastisch is! Groetjes Nelleke

Je@net zei

Wat fijn dat jullie zo genoten hebben, heerlijk zo'n weekje samen.
En wat een super schattige kaart heb je voor Zoe gemaakt.
Ook het handwerk van Laura ziet er prachtig uit.
Fijn weekend!

Scraptastisch zei

Ja hoor de tandenfee heeft ook Zoe bereikt, kleine meisjes worden groot hè Irene. Je hebt een leuke kaart voor haar gemaakt. En super genoten van het vakantie weekje, heerlijk! Je vlinderkaart is ook heel mooi door dit papier, ik lijk dit soort blokjes wel nooit te zien, haha Wat is Laura creatief zeg, prachtige dingen en ook de gekregen paddestoelen!
Morgen contact ik even want ik heb straks een feestdag van mijn zus die 70 jaar is geworden,word vervolgd dus. Fijne dag,
xx Gerie

Wilma zei

Wat 'n superkaart is dit Irene, heel toepasselijk ook en leuke tekst! Erg mooi gedaan zo. Fijn dat het weer zo gezellig was! Wat 'n gave paddestoelen, ook mooi! Jullie schoondochter is ook creatief, leuk! Ze maakt hele gave dingen. Hopelijk gaat de a.s. ingreep verlichting brengen voor haar. En van harte met je prachtige vlinder, leuk voor je!
Jij ook een gezellig weekend gewenst.
GROET, Wilma.

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de tanden fee erop, altijd leuk om te zien als kinderen zo'n fietsenrekjes hebben haha, wat fijn dat jullie allemaal zo hebben genoten.
wat een mooie gehaakte diertjes en paddenstoelen maakt Laura enig de paddenstoeltjes
gefeliciteerd met je toppertje
groetjes ellen

Trijntje zei

Wat heb je een superleuke kaart voor Zoë met deze leuke digi gemaakt. Heel toepasselijk voor haar leeftijd… ik zag dat je vlinderdasje een topplekje heeft gekregen.. zeker een mooie opsteker… Gezellig dat de dametjes bij jullie op bezoek waren. Leuke paddenstoelen heeft Laura gemaakt. Wat leuk dat ze haar spulletjes kan verkopen. Fijn dat jullie allemaal genoten hebben. Jullie maar lekker uitrusten… En nog maar lekker nagenieten . Groeten uit Zeeland

Angélique zei

Wat een geweldige kaart maakte je voor je grote kleine meisje! De digi is zo mooi ingekleurd en de tekst is perfect.
Mooie creaties heeft Laura gemaakt, ondaks alle pijn en beperking. Heerlijk dat jullie zo genoten hebben van de dames, het spat van je blogbericht af.

Sarah zei

Wat een ontzettend leuke kaart voor Zoë. Wat moeten jullie genoten hebben dat ze er waren!
En wauw, die draak is mooi. Ik wens Laura veel succes met de verkoop en hopelijk kan ze snel verlichting vinden voor haar gezondheid. Fijn weekend

Eri zei

Wat een leuke toepasselijke kaart heb je naar Zoë gestuurd voor haar wiebelende fietsenrek (haha, ik vond het zo geinig) Wat fijn dat jullie zo genoten hebben van de dames, en dat Opa er zienderogen van opknapt, ook al moeten jullie nu weer even bijtanken. Laura is lekker creatief bezig, en zo leuk dat haar creaties verkocht worden.
Gefeliciteerd met je prachtige vlinderkaart! Helemaal verdiend! Fijn weekend!
Groetjes, Eri

Femminde zei

Wat een toffe kaart voor Zoe!! Is altijd weer een mijlpaal.
We vierden hier het eerste tandje eruit altijd met een cupcake met 1 kaarsje. Want het is toch wel speciaal.
Fijn dat jullie er zo van genoten hebben. Ja ik snap dat jullie moeten bijkomen maar dat hebben jullie er vast voor over.
Wat maakt je schoondochter ook mooie dingen. En nu maar hopen voor haar dat het pompje gaat werken.
Fijn weekend verder!!
Groeten van Femminde

Marjan zei

Wat een mooie kaart, ik weet zeker dat deze in het echt nog vast mooier is, want dat glimmende karton is lastig op de foto te zetten.
Heerlijk hoor, jullie langverwachte week met de dames en wat fijn dat dat opa er weer zo bij zit, dat is dubbel genieten!

Nou zeg dat, wat gaat het hard. Emmy wordt deze maand al elf en zit nu groep acht! Dit jaar de eindtoets en scholen bezoeken, spannend hoor!

Geweldig die creaties van Laura, denk dat haar creatieve geest ook wel een fijne afleiding is voor die nare rug.

Fijn dat je weer een beetje in Blogland bent, ik heb je wel gemist.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Dat is het moeten bijtanken natuurlijk dubbel en dwars waard na zo'n gezellig bezoek. Onwijs leuk die kaart voor Zoe met de tandenfee erop en natuurlijk met bling. Gezellig om zo samen de Action te plunderen en spelletjes te doen. Wat een mooie creaties maakt Laura en wat leuk dat er zelfs een winkeltje dat verkoopt. Voor haar toch een opsteker en hopelijk helpt zo'n kastje haar van de ergste pijn af. Erg toch hoor zo jong.
Gefeliciteerd met je toppertje Irene.
Lieve groetjes Miranda

Hobby Hoogland zei

Wat een leuke kaart voor Zoë heb je gemaakt , die tanden fee blijft nog wel even weg bij onze kleindochter , gaat nu al zo snel.
Fijn dat je zo genoten heb van ze .
Wat maakt ze leuke dingen die schoondochter , nu hopen dat ze veel gaat verkopen .
groetjes Marjan.

Martha zei

Mooie kaart voor jullie kleindochter Irene
Ja de tijd gaat ontzettend snel!
Mooie dingen maakt je schoondochter, gezellig en mooie afleiding, jullie zijn ook leuk verwend
Liefs Martha

Darline Maes zei

Prachtige kaart, bedankt om mee te doen, groetjes Darline

Caroline zei

Wat een leuke kaart! En ja na zo'n (gezellige) week moet je behoorlijk bijkomen maar jullie kunnen er weer lang op teren.
En wat een mooie knutsels. Fijn dat je schoondochter dit in ieder geval kan doen!
Groetjes Caroline

Lori Podolsky zei

Love your adorable card you made for Zoe. So cute! So glad you joined our Add a Sentiment challenge on The Paper Shelter Challenge Blog. Good luck, and hope to see you again soon. Lori - DT

GerJanne zei

Hoi!
Wat leuk allemaal te lezen. Natuurlijk moet je bijkomen van het bezoek. Dat geeft energie, maar kost waarschijnlijk veel meer. Maar genoten hebben jullie! En dat was de bedoeling en zo fijn dat Ben een stuk beter is dan de laatste keer dat Syl er was!
Je kaart voor Zoe is perfect! De kleur en de tekst vooral.
De haakprojecten zijn enig. Gaaf dat jullie de paddenstoelen kregen. Ze zijn echt ontzettend leuk!

GerJanne zei

p.s. Ben ik toch blij dat je niet in Twello woont, met dat geplunder van de Action😘

aussie aNNie zei

Wonderful creative and fabulous design, and the colours really pop. ♥

Doris knippenenplakken zei

Wat een prachtige knutsels van je schoondochter.
Schitterende kaart heb je gemaakt. fijne dag, groetjes Doris

Colinda zei

wat fijn dat jullie zo hebben genoten! Je kaart voor Zoë is super en die tekst is zo lief! Leuk dat de knuffels van je schoondochter een succes zijn, ze zien er mooi uit!

Crea Astrid zei

Een mooie kaart heb je voor Zoë gemaakt. Grappige toepasselijke digi ook. Mooi design papier gebruikt (volgens mij heb ik dat ook nog ergens liggen, hihi) en leuk zo met het glimmende karton te combineren. Gezellig dat je meedoet met de Challenge van Kleuren met potloden.

Groetjes, Astrid.

Angela zei

Snap het volkomen dat jullie moeten bijkomen van de feestweek! Wat heerlijk dat je met Zoe zo gezellig kunt knutselen.

Floris heeft ook een fietsenrek..... zo cute!
Wat heb je voor Zoe een schitterende kaart gemaakt..... heerlijk die blingbling.

Proficiat met je toppertje..... je bent weer lekker bezig 🥰

Angela zei

Vergeet ik nog te vermelden dat je haakwerkjes van Laura jaloersmakend mooi zijn..... haken is iets wat ik niet onder de knie krijg. Jullie paddestoelen zijn zoooo leuk. De draak en de beer zijn ook écht juweeltjes!