vrijdag 23 september 2022

Voor Heiko

Net als voor Moritz klik heb ik op de kaart voor zijn jarige vader een geinige beer van Creative Depot gebruikt.

Weer eens een slimline gemaakt met een stukje planken dp er op, de digi ingekleurd met Promarkers en verhoogd opgeplakt in een stitched rondje van Crealies. De serpentines zijn gemaakt/afgeknipt van de hartjesballon van MD. Nog wat glimsteentjes en klaar is het stoere mannenkaartje dat gelukkig prima op tijd aankwam. 



Wat een prettige week is dit na dat koude, natte en herfstachtige weekend. Ik heb er direct gebruik van gemaakt en het dakterras is *winterklaar*. De tafel, stoelen en parasol zijn weer stevig ingepakt en alle grote potten met planten staan op een rij aan de zuidkant dus mochten we een strenge winter krijgen (wat ik niemand toewens met deze energiekosten) zou het goed moeten gaan. Tussendoor nog heerlijk even met de toet in de zon gezeten 😊! 

Wens jullie vast een gezellig weekend,





4-Seaons-60/mannenThemaleroom-166/song=Pink "get the party started" HLS-Sept/dies SweetStampers-72 KIC-171/dierenTheCutiePie-175/bday bearsADTS-431PFM-659 TPS-526LTCCB-70 Kraftychicks-602 CraftyCatz-607

38 opmerkingen:

Linda Mc Enery zei

Wonderful colouring and a great design. So clever to use balloon strings. A fabulous card! Thanks for sharing it with us at Passion for Markers!
Linda

Creaellenknutselsite zei

wat een mooi kaartje met de leuke beer erop en de gezellige versiering erbij
leuke kleurtjes en leuk dp heb je gebruikt
groetjes ellen

Angela zei

Wat een prachtige kaart Irene. En wat een supergave stempel(set). Heb net ff de kaart aan Moritz gewonderd. Schitterend kleurwerk weer!
Las in je vorige bericht dat de kaart voor Zoe eindelijk over is! Wat een idee van de kleine meid om oma en opa het huis bij haar in de straat te laten kopen 😍😄.

Fijn dat je terras winterklaar is. Ben zelf druk bezig geweest de vogelschuur winterklaar te maken. Ik wil Martins goudamadines dit weekend verhuizen van de (buiten)volière naar de (binnen)schuur. Het wordt te koud en te vochtig om ze in de volière te laten.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Een hele leuke feestelijke kaart Irene en wat heb je die beer mooi ingekleurd, ik dacht dat het een plaatje was. Leuk bedacht die serpentine slierten, je moet er maar weer opkomen. Ja heerlijk he dat zonnige weer. Ik heb heel veel gewandeld met Ziva, dat gaat op het moment weer goed en ook lekker in de tuin aangerommeld. Van mij mag het zo blijven :)
Lieve groetjes Miranda

Scraptastisch zei

Super grappig je kaart voor Heiko en net als Miranda dacht ik eerst wat een mooi plaatje maar las een stempelset, sjappoo voor je kleurwerk! Ik las nog je vorige post en zag je hele mooie kaart voor Miranda! De mijne kwam uit de voorraad want daar heb ik hele leuke kaartjes in en ook die moeten verstuurd worden. En dan als klap op de vuurpijl is de kaart van Zoe gelukkig toch aan gekomen, geen glittersteentjes meer bijvoegen maar apart sturen in een noppen envelop gaat w.s beter! Schattig dat ze jullie had bedacht voor het koophuis hè 🥰 top balkon op orde want de herfst is toch echt in aantocht en gister was nog een kadootje, heerlijk gefietst in de middag.
xx Gerie

Marjan zei

Wat een gave beer en zo mooi gekleurd! Erg leuk die slingertjes erbij, de kaart heeft een heel feestelijke uitstraling en door de leuke achtergrond gaat alle aandacht naar de feestbeer!
Goed bezig geweest met jullie terras, jullie zitten op de wind schreef je me eens, dus inpakken een goed idee! Hier ook de toet even in de zon, vandaag is het over en morgen nog meer.

Wilma zei

Wat 'n vrolijke verjaardagskaart heb je gemaakt Irene en heel mooi kleurwerk! Oefening baart kunst, dat is wel te zien. 🙂 Ik houd wel van deze slimline modelletjes, altijd fijn resultaat.
Fijn weekend, al zou dat wel wat minder worden.. dus balkon op orde, goede zaak.
GROET, Wilma

Angélique zei

De kaart is zeker vrolijk, heel leuk! De beer is mooi ingekleurd. De kaart is een feestje opzich.

Margreet zei

Wat een ontzettend leuke stempel is dit, Irene. En je hebt een leuke kaart met hem gemaakt. Lekker feestelijk.
Fijn dat je je balkon al winterklaar hebt gemaakt. Vandaag nog te voet naar de bieb geweest, lekker met de toet in de zon!
Fijn weekend.
xxx Margreet

Marjan zei

Oh ja... je hint van gisteren is genoteerd, hoor ;)

Trudy zei

Wat een leuke kaart met de super grappige en stoere beer!
Vandaag is hier de zon helemaal verdwenen helaas!
Groetjes Trudy

Martha zei

Prachtig felicitatiekaartje, Irene
Wat mooi ingekleurd zeg!
Ja gisteren was het zonnetje heerlijk, vandaag ben ik gaan fietsen naar mijn dochter in Hardinxveld het was wel wat fris vanmorgen vroeg maar gelukkig is het droog gebleven
Liefs Martha

Bernadet zei

Wat een gave kaart Irene!

Lisa xx zei

This is so lovely, what a fabulous image

Thank you so much for joining us at PASSION FOR MARKERS xx

Marlies zei

Een hele leuke vrolijke kaart en wat heb je geweldig gekleurd! Vandaag regent het al de hele dag dus je hebt gelukkig op tijd opgeruimd. groetjes, Marlies

Diny zei

Super leuke kaart met de grappige beer Irene!
Groetjes en een fijn weekend,
Diny

Trijntje zei

Wat een mooie kaart Heb je voor Heiko gemaakt . Het kleuren is je geweldig gelukt… Het lijkt net een plaatje… . Kanalen gedaan. Veel sterkte met je handen… Groeten Trijntje

Izzy Scrap zei

What an adorable birthday card ! Love your design and your colouring of this cute bear. Thanks so much for sharing and for playing at ATSM.

Ellen zei

Super kaartje Irene en zo gaaf ingekleurd…een toppertje hoor!
Groetjes Ellen

Melanie Hungerford zei

Wow, how cute is that?!? Really love this design and also the red/white/blue color scheme. Thanks for joining us at Krafty Chicks this week!

Colien zei

Wat een gave, stoere slimline, erg tof!
Bedankt voor je bijdrage aan onze challenge op het 4 Season blog.
grtz Colien

Inkyfingers zei

What a fun birthday card and I love how the bear is coloured! Great layout and I love the colours you chose.
Thanks for sharing with us at ATSM.
Hugs
Carol x

aussie aNNie zei

Absolutely stunning! The colours and that image are gorgeous, ♥

Nicolette zei

Wat een leuke kaart. Hier in de tuin is alles klaar gemaakt voor de winter.
Groetjes Nicolette

Colinda zei

Wat is die grappig, gaaf!!! Ja, de zon is nog erg lekker om in te zitten, fijn dat je alles al winterklaar hebt gemaakt is altijd weer een hele klus.

Caroline Cards zei

Van deze leuke kaart met grappige digi krijg ik een lach op mijn gezicht. Top!
Groetjes, Caroline

Doris knippenenplakken zei

Wat een schitterende kaart!
Groetjes Doris

The Crafty Den zei

What a wonderful slimline card Irene. The bear is so much fun and your colouring is perfect. Great colour combo and embellishments. Thanks for sharing with us at Passion for Markers this week. Hugs, Denise x

Femminde zei

Wat een super mooie kaart voor Heiko!! Tof met al die details.
En heerlijk dat je dakterras al winterklaar is. Hier ben ik nog niet zover. Wel vanmorgen toen er even zon was de voortuin gedaan. Maar toen ik bijna klaar was er toch weer Uitgeregent.
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Aunty Sue zei

what a fab card thanks for sharing at Crafty Catz and PFM

GerJanne zei

Hoi Irene,
wat een enig kaartje voor Heiko. Ik zag hem pas nu in mijn leeslijst, maar dat ligt aan mij hoor. Het was een vol weekend met mijn tante, maar ik kijk altijd even terug.
Nee, geen strenge winter aub. Wat een K* toestand!

Heike zei

Eine wundervolle Karte. Der Bär ist süß. Vielen Dank für deine Teilnahme bei den Sweet Stampers.
Heike

Nelly zei

Wat een leuke mannenkaart. Bedankt voor je deelname aan onze challenge bij 4 Season.

Groetjes Nelly (DT4-SCB)

Nelleke zei

Mooie en vrolijke kaart zeg! lekker dat alles al opgeruimd is van je terras. Hier ook al heel vroeg, maar dat had ene reden: Wim heeft de overkapping afgemaakt en voorzien van nieuwe stenen, nu zijn we nog met een groot terras bezig wat er aan grenst. maar soms is het gewoon heerlijk om even in het zonnetje te gaan zitten, dus er staan wel een paar stoelen. groet, Nelleke

Dreja zei

Ganz super gemacht. Die Karte gefällt mir sehr gut.
Danke für deine Teilnahme bei den Sweet Stampers.
LG Dreja

AndrejaM zei

Beautiful card! You incorporated Song Title very nicely. Thanks for playing at The Male Room challange.

Helen zei

Loving your birthday bear - he really made me smile!

Thanks for joining us at the Cutie Pie Challenge.

Helen x

Goga zei

Beautiful card. Thanks for sharing at The Male Room