zaterdag 5 mei 2018

Twee 5 mei-jarigen

Op deze stralende bevrijdingsdag laat ik twee kaarten zien voor jarige blogdinnen.

Voor Corry een "bont" kaartje waarvan ik hoop dat het haar een beetje kan opvrolijken want ze heeft het nog steeds heel moeilijk zonder haar man.


DP van diverse Action-blokjes. De zwarte strook is van een behangstaaltje en het egeltje is van de clearstamp Hedgie Friends van Penny Black, ingekleurd met Promarkers.


Dit kaartje is voor Marianne die het bloggen er lang geleden helaas heeft moeten aangeven om voor haar zieke man te zorgen. De enkele keer dat ze freubelt gebruikt ze SU en ik ben een beetje in die stijl gebleven. DP ook van de Action, paardenbloem zat ooit bij een Brits Tijdschrift, het Mireille-ponsje weer gebruikt voor de vlindertjes en de tekst is van een grote MFT-stempel en gedaan met Memento inkt.

De Beach Baby heeft weer een plekje veroverd, altijd zo leuk als het team je kaartje  kiest!!


 
Laura's operatie is dinsdag gelukkig goed verlopen. De eerste 7 dagen is Sylvia thuis en dan  komt zusje MaryJo en die kan maar liefst tot 11 juni blijven!!
Een pak van mijn hart want al had ik het met liefde gedaan ik ben diep in mijn hart heel blij dat ik die kant niet op hoef nu ik zelf niet in een topconditie ben en die heb je wel nodig nu Zoe ruim 10 maanden is en steeds ondernemender wordt.
Als Laura's herstel voorspoedig verloopt komen ze van de zomer  naar Groningen en kunnen we ze hier alledrie verwennen en daar kijken we enorm naar uit. De kast staat al vol "leuks" en op de Koningsdag-vrijmarkt in onze wijk heb ik ook super gescoord voor ons kleine oogappeltje dus we zijn er klaar voor en tellen de weken af!!!!

Fijne zonnige dagen,

Challenges:

LTCCB-May/anything goes
CreativeMoments-142/anything goes
CCC-92/flower power
CCThursday-528/anything goes
Penny's-378/anything goes
AnimalFriends-62/Naehte (stitched dies)
PBSC-may/anything goes-fav stamp
Seizethebirthday/anything goes
CraftyFriends-83/animals
DoubleD/may flowers
DaisyChain-19/animals

32 opmerkingen:

ADA zei

Mooie kaarten fijn weekend nog, GROEOTJES ADA

Dreja zei

Ach wie süß. Danke für deine Teilnahme bei den Animal Friends.
LG Dreja

Diny zei

Twee hele leuke kaartjes Irene!
Wat zou dat toch heerlijk zijn als de meisjes deze zomer naar jullie zouden komen.....daar kijk je zeker naar uit Irene!
Wat je zegt om al een kast vol spulletjes te hebben gescoord geloof ik meteen.....ik doe n.l. hetzelfde....deze week kwam ik nog iets leuks tegen wat zomaar in mijn mandje viel voor de kleinkinderen....haha!
Groetjes en een heel fijn weekend,
Diny

Je@net zei

Wat een leuke kaarten heb je gemaakt, Irene.
En gefeliciteerd met je toppertje.
Een heerlijk vooruitzicht om de meiden en het oogappeltje deze zomer weer te kunnen verwennen!

Ans Gilbert zei

Hele mooie kaarten Irene en leuk dat je kaart weer in de prijzen viel.
Dus als alles goed gaat komen ze naar jullie toe wat een feest,hoop dat Laura snel opknapt en dan kunnen jullie genieten,
Ansx

Linda Mc Enery zei

These are lovely Irene! Fabulous papers on your hedgehog card - and if it's been translated correctly, you used a strip of wallpaper? It looks fantastic!

Your 2nd card is so elegant and pretty!
Thanks for sharing them with us at Penny's Paper-Crafty Challenges!
Linda

Joke zei

Twee heel verschillende kaartjes Irene. Persoonlijk vind ik die onderste heel mooi. Mooi zoals je die stansen in elkaar hebt gelegd. Goed idee ga ik ook eens doen. E
Leuk of niet om toe te leven naar de komst van je dochters en kleinkind. Genieten hoor.
Groetjes Joke

GerJanne zei

Hoi Irene,
Wat een mooie kaartjes allebei! Je hebt er echt over nagedacht welke je maakt en stuurt. Ik stuur Corry ook altijd een kaart. Deze keer moet ze het met een te laat kaart doen door onze vakantie naar Terschelling....
En wat fijn dat de operatie binnenkort is en dat MaryJo zo lang kan blijven!! Dan kun jij straks moederen en redderen als ze in Groningen komen. Zoe wordt een handenbinder, dus voor jou niet handig met je rug/schouder.....
Liefs,GerJanne

Creaellenknutselsite zei

weer mooie kaartjes heb je gemaakt
groetjes ellen

Scraptastisch zei

Dit kaartje zal Corry zeker vrolijk maken met al die kleurtjes en Marianne die ken ik ook nog, wat lief dat ze een prachtig kaartje van je krijgt!
En je beach baby had ik ook gezien, blijft geweldig hè als je kaart gekozen wordt! Heel fijn dat de operatie goed is verlopen Irene en met de hulp MaryJo moet het lukken voor Laura om te herstellen en om Sylvia te ondersteunen!!!!
Fijne zondag hoor, Gerie xx

Donna Phelan zei

Great cards! I adore your first one, how cute! Great design and papers. The little floral accents look lovely! Thanks so much for playing along with us at The Double D Challenge Blog, May Flowers, Donna, DT Member.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Twee mooie kaarten heb je gemaakt voor de 5 mei jarigen Irene. Het egeltje op de fiets is mooi ingekleurd en de onderste kaart heeft inderdaad een SU uitstraling. Wat heerlijk dat Laura's operatie goed is geslaagd en dat er hulp voorhanden is. Nu duimen dat ze inderdaad heerlijk naar Groningen kunnen komen. Gefeliciteerd met je winnende beach babe. Ik ben er helemaal verliefd op dus ik snap de winst helemaal ;P
Lieve groetjes Miranda xx

Darlene zei

Such pretty cards Irene! Thanks so much for joining in the fun at our Double D ‘May Flowers’ challenge! Good Luck and we hope you’ll come back often.

Darlene
DOUBLE D Challenge Blog
DAR’S CRAFTY CREATIONS Please stop in for a visit!

Colinda zei

Wat een lekkere vrolijke kaartjes!!
Fijn dat de operatie goed is verlopen, hoop dat ze snel hersteld en wat een geweldig leuk vooruitzicht!
Gefeliciteerd met je top 3 plekje en een hele zonnige dag vandaag,
Colinda

SylS creaties zei

Prachtige kaartjes. Beide heel erg mooi!
groetjes,
Syl

anncreatief zei

Wat een prachtige kaarten.
Fijne dag
groetjes Anneke

Barbara zei

Thank you so much for sharing this lovely birthday card with us at Seize the Birthday challenge.
Barbara DT Member

Jantine zei

Mooie kaartjes voor de jarigen, Irene! Heel leuk.
En ik hoop dat Laura spoedig zal herstellen, fijn dat er hulptroepen zijn. Goed vooruitzicht dat ze naar Groningen zullen komen.
Groetjes en fijne dag,
Jantine

aussie aNNie zei

Gorgeous cards Irene, love your fabulous designs as always.[aussie aNNie blog]

Sylvia zei

2 mooie kaarten,Irene.De eerste lekker vrolijk met de bloemetjes en de leuke egel.Hopelijk knapt Corrie hier een beetje van op.De tweede is erg leuk afgewerkt met de vlindertjes.Gefeliciteerd met je top kaart.Hij was dan ook enig.Fijn dat de operatie goed is verlopen.

Groetjes,Sylvia.

aussie aNNie zei

Stunning, loving the beautiful cards full of colour for our "MAY FLOWERS" Challenge. Thanks for joining in and good luck in the draw.  Double D Challenges{DT aNNie}

Enny zei

Prachtige kaarten Irene, heel mooi papier ook. Proficiat met je top-kaart, en super goed nieuws dat de operatie goed is verlopen. Groetjes, Enny

Monique zei

Je kaartjes zijn prachtig Irene!
Wat goed dat de operatie goed is verlopen. Nu maar gauw zomer worden, zodat je ze heerlijk kunt verwennen.
Liefs Monique

Angela zei

Juweeltjes van kaarten weer Irene..... zo leuk om te zien hoe jij je kaarten voor iedereen zo persoonlijk maakt! Geweldig!

Wat heerlijk dat de operatie goed verlopen is en nu rustig revalideren....

Kan me heel goed voorstellen dat Zoe al een echt handenbindertje is.... Floris met zijn 7 maanden laat nu al merken dat met hem niet te sollen valt (rood haar).... hij lijkt op zijn tante whahaha.

dikke knuffel Angela

Creaine zei

Gezellig dat je meedoet bij Crafty Friends. Succes!
Bye, Groetjes van Ine (DT)
http://creaine-cards.blogspot.nl/

Danoesja zei

Hallo Irene
Het zijn twee prachtige kaarten voor de Corry en Marianne, heel verschillend maar jij bent goed in meerdere stijlen en gefeliciteerd met je winnende kaartje met die geweldige Beach Babe!
Wat fijn dat de operatie goed verlopen is en dat ze lekker lang hulp krijgen van haar zusje, nu maar hopen dat haar herstel goed verloopt zodat ze heerlijk naar jullie toe kunnen komen.
Alvast een heel fijn weekend, liefs Danoesja

Diane Louise J zei

Hello... it’s so lovely to see you have shared one of your gorgeous cards with us. Thanks for entering your card into our ‘Animals’ Challenge. Good luck in the draw and hope you will come back again soon.
Diane Louise
[Team Leader for Crafty Friends Challenge Blog]

Heike zei

Sehr schön gemacht. Vielen Dank für deine Teilnahme bei den Animal Friends.

Liebe Grüße
Heike

BastelparadiesAppen zei

Deine Karte ist sooo niedlich. Vielen Dank für die Teilnahme bei der Animal Friends Challenge. LG Karina

cohenna zei

Beautiful :) Thanks for playing our challenge at CCC Digi Creations. Good luck!

Leslie zei

Love this! Thanks so much for participating in the Love To Craft's "May Anything Goes" challenge! Sorry for the late comment - have been having internet issues.
Hugs,
Leslie, LTCCB DT
Love To Scrap 2
Love To Scrap!

cohenna zei

Beautiful! Thank you so much for joining us at Daisy Chain Challenge, good luck with your entry hope to see you again soon :)