woensdag 30 mei 2018

2 x Happy Birthday

Vandaag twee kaarten voor twee blogdinnen die net na elkaar jarig zijn.
Maar éérst een warm welkom aan Margreet als nieuwe volger, gezellig!
Misschien doe ik nu andere nieuwkomers te kort maar ik kan het niet meer bijhouden. Wekelijks verandert het aantal (ook bij Bloglovin) en ik zie lang niet altijd nieuwe koppies.
En wie er vertrekken .............dáár heb ik al hélemaal geen kijk op maar ik kan er niet echt mee zitten want ik blog voor de pret en als "document/dagboek" om te blijven zien wat ik in de loop der jaren heb gemaakt en de rest is leuke (en soms minder leuke) bijzaak!


Vandaag verjaart Diny en zij houdt van CAS, kraft en wit.
Op een kraftkaart, witte cardstock en op een strook kraft met Versamark en WOW-embossingpoeder de Bordering Blooms van SU gestempeld en ze met Derwent Coloursoft potloden ingekleurd. Ik heb nu eindelijk ook een anti-statisch kussentje dus in het vervolg hoop ik dat het embossen helemaal perfect zal gaan! Daarna heb ik de strook doorgeknipt en op de kaart geplakt.
Happy Birthday is van Crealies en de twee houten vogeltjes van Xenos.

Voor Jeanet die ook van CAS houdt en morgen jarig is heb ik deze kaart gemaakt.


Een smalle lange witte kaart met er op dp van een Wibra-blokje.
Uit een ander velletje het kleine envelopje gestanst.
De tekst op de brief had ik met Sahara Sand-inkt gestempeld maar dat was veel te flets dus ik ben er met een gelpen overheen gegaan en daarmee heb ik ook het kleine hartje er onder bewerkt. Op alle andere hartjes alleen het kleine hartje in het midden voor wat contrast.


De bloemetjes zijn ook weer van een herontdekte oude Joy-stans en verhoogd opgeplakt met in het hart een hotfixsteentje.


 

De blaadjes heb ik van deze MD-bloemenstans geknipt en de steeltjes zelf uit de cardstock gesneden en tot slot een strikje  uit naaigaren er op.


                                             
Bij deze wil ik graag iedereen die zo attent is geweest - op wat voor manier dan ook - te laten weten van "mijn" privacy-verklaring gebruik te willen maken héél hartelijk bedanken en in het bijzonder Isolina die me deze beeldschone borduurkaart heeft gestuurd met zelfs nog een leuk cadeautje er bij, zó niet nodig maar wel super lief!!!!!


Ze start per 1 juni een nieuw borduurkaartenblog Het Steelsteekje (leuke naam!!!) dus als dat jouw ding is, snel aanmelden en meedoen!!!!

De kaart hier onder voor Moritz is bij de special Happy Birthday Challenge van Passion for Promarkers één  van de 5 winnaars geworden en ik mag gaan shoppen bijMorgen ben ik er weer met nog een leuke jongenskaart - ik maak ze graag!

Het heeft hier eindelijk gegoten, de tuin is een slagveld maar de ramen staan wijd open om de hitte het huis uit te krijgen..............wat zal ik slapen vannacht hihi!!!!

Fijne dag,


20 opmerkingen:

Jantine zei

Mooie kaarten voor de blogdinnen! Knap dat je al die verjaardagen bij houdt!
En leuk dat je met je kaart voor Moritz won, hij was ook weer prachtig.
Bij ons is nauwelijks een spatje gevallen...weinig verkoeling dus, helaas.
Groetjes
Jantine

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene, twee leuke CAS-kaarten en ik vind ze echt goed op de persoon toegespitst. Een leuke verdeling van het wit en kraft voor Diny en wat gaaf zoals je met "herontdekte spullen" aan de freubel bent gegaan voor Jeanet. Het zijn ook twee van mijn oudere aangeschafte stansen.
Terecht dat je kaart voor Moritz een winnaar is, hij is gaaf.
Hier bijna niets gevallen en weinig verkoeling...pff
Lieve groetjes Miranda xx

Margreet zei

Wow, wat een prachtige 'persoonlijke' kaarten heb je voor de 2 jarigen gemaakt, Irene. En ik herken je 'herontdekte' spullen en vind vooral de blaadjes erg gaaf gevonden.
Terechte winnaar met je Moritz kaart en veel plezier met shoppen.
xxx Margreet

Creanita60.blogspot.nl zei

Wat een leuke en mooie CAS kaarten zijn het geworden! En wat heerlijk dat je weer in de prijzen bent gevallen! terecht hoor het is een toppertje!
Nog even na zweten thuis..... daar heb ik hier geen last van gelukkig hier koelt het altijd snel af, maar zit in de lappenmand hand ontstoken dus mijn lijf zit weer vol chemische troep pffffttt.... flink balen!
Warme groetjes van Ameland

Nancy Soetaert zei

twee prachtige cas-kaartjes Irene!
Leuk idee om die bloem te verknippen als blaadjes!
Ook heel mooi om je geëmboste bloemetjes wat in te kleuren!
Fijne dag
Nancy

Nicolette zei

Als ik nu die bloemetjes bij jou zie, denk ik: die moet ik ook nodig eens gaan gebruiken, Ze zij zo leuk. Mooie kaart Irene. En jammer dat er volgers verdwijnen, maar net wat je zegt, daar gaat het niet om.
Groetjes Nicolette

Ans Gilbert zei

Twee gave CAS kaarten Irene, de blaadjes stans heb ik ook nog, je hebt een mooi boeket gemaakt..
Gisteravond heeft het bij ons flink geregend, het is nu alweer de hele dag, vies warm bleeeeh.
Ansx

Femminde zei

Wat een leuke kaartjes Irene. Leuk om ze in de stijl van de ontvanger te maken. Hier nog heeel broeierig. Gisteravond 20 mm. En we zullen zien wat er straks nog komt. Hopelijk is het morgen droog want Jasmijn mag morgenavond voor het eerst de avond4daagse lopen (en ik mag mee)
Fijne week!!
Groeten van Femminde

Sylvia zei

2 mooie CAS kaarten voor de jarigen,Irene.Ik had al gelezen bij Isolina dat ze je deze prachtige kaart had gestuurd om je te bedanken.Zo attent.Gefeliciteerd met je winnende kaart voor Moritz.Ik zei al dat het een toppertje was :).

Groetjes,Sylvia.

Je@net zei

Twee prachtige karten, Irene. En de onderste hangt hier al te pronken aan het verjaardagslijntje in de kamer. Heel hartelijk bedankt daarvoor!

Crealientje zei

Prachtige kaartjes!
Bedankt Irene, voor je reclame actie :) Hoe meer volgers hoe gezelliger.
Veel plezier met presentje!
Ook gefeliciteerd met je prijsje voor je kaart die je voor Moritz maakte.
Lieve groetjes Crealientje.

Rosina zei

Heeeel mooi deze 2 Cas Kaartjes voor de jarige blogdinnen Irene..Wat leuk van Isolina dat ze je deze prachtige bedankkaart heeft gestuurd...Ik heb er nog niets mee gedaan met die privacy gebeuren...
ook nog gefeliciteerd met je winnend kaartje heel leuk voor je...
groetjes Rosina

Scraptastisch zei

Knap hoe jij altijd je stijl aanpast voor de jarige en beide kaartjes zijn lief geworden. Ik heb het ook altijd met embossen, kwastje in de aanslag en dan nog na het verhitten zieik spikkeltjes die er niet horen! Een anti-statische mat heb ik nog nooit van gehoord, hihi En ja hoor....weer shoppen, whaha Moritz kaart was ook zo gaaf!!! Wat lief van Isolina om je een bedank kaart te sturen, altijd leuk uit onverwachte hoek....ik had het gelezen op haar blog! Hier was gisteravond ook een lekker regenbuitje, maar daarna werd het toch klef...bleh, hoop vannacht ook wat koeler en beter te slapen, hihi
xx Gerie

Sarah zei

Mooie kaarten! En dat van die bloemblaadjes dat ga ik onthouden!
Zonder jou was die privacyverklaring me nooit gelukt. Super Dank je wel dus.x

Caroline zei

2 hele leuke kaartjes! En leuk om te zien dat je de "oudere" mallen hebt omtdekt. Ik heb ze ook alletwee en vooral die bloemblaadjes vind ik erg goed gevonden.
Ook ik heb je privacyverklaring overgenomen, dank je wel dat we die mochten gebruiken.
Gefeliciteerd met je winnende kaartje, a.tijd leuk.
En dat er bloggers verdwijnen en komen....ach ik hou me daar ook niet echt mee bezig. Ik vind het ook veel te leuk om ideeen met elkaar te delen.
Fijne avond, groetjes Caroline

GerJanne zei

Hoi Irene,
Zo leuk dat je de kaarten aan de stijl van de ontvangers hebt aangepast. Allebei zijn ze geweldig.
EN weer een winnend kaartje. Leuk!
Hier bracht de regen geen verkoeling, maar gelukkig heb ik airco op de slaapkamer. Voor het slapen gaan is de kamer heerlijk, maar soms word ik wakker van de warmte....

Enny zei

Heel mooie kaarten voor de jarigen, en die bloemen-stansen heb ik ook nog, zou die ook weer eens kunnen gebruiken. Na hevige regen en onweer vanmorgen, nu alweer zonnig en benauwd... En ja, ik kan ook niet meer volgen waarom sommige blogvolgsters er ineens niet meer opstaan, en er was ook een bericht over "Open-ID" ????? Groetjes, Enny

cards-by-epie zei

Veel mooie kaartjes hier te zien Irene , ook met bakken vol komt het ……… geluk
Het leuke vind ik dat je de kaart aan pas aan de persoon , superleuk
GRoetjes van Epie

Diny zei

Prachtige kaartjes en de bovenste mocht ik in het echt bewonderen,.....dankjewel Irene!
Groetjes Diny

SylS creaties zei

Twee prachtige kaarten heb je gemaakt!
groetjes,
Syl