zaterdag 1 augustus 2015

YOU

Op deze heerlijke zaterdag laat ik weer een kaart voor Mieke zien die wel heel goed bij haar intensieve revalidatie/sportprogramma past.
Ze werkt heel hard aan haar herstel maar ooh wat heeft ze het zwaar nu ook de Prednison drastisch naar beneden is gebracht. Er is wel een lichtpuntje: haar gezinnetje is ook 2 weken naar Zwitserland gekomen, wat zullen ze allemaal blij zijn!!

 
De basisvorm is van DutchDoobadoo uit Kraft en lila DP uit mijn voorraad. Rondom met gelpen een witte rand getrokken voor het contrast.
Het grijze papier is de binnenkant van een grote envelop die ik ooit kreeg, de planken zijn uit een klein blokje van de Wibra en alle hoeken heb ik afgerond.
De enige digi is "fitness girl" van Redonkadoodles, voor mij een totaal nieuwe naam. Zoals altijd ingekleurd met Promarkers en een veegje witte gelpen. Rondom met grijze pen wat stiksteekjes getekend.
Met grijze Memento "to do" en "done" en de tiretracks gestempeld (rubber stempels Hema), SOAR is uit een ticket van Tim Holtz geknipt en achter een paperclip geschoven.
Een heel toepasselijke tekst van internet is uitgestanst met de COL 1389 "Pocket card & marks" van Marianne Design en daar is ook de pijl uit het lila DP van, de randen extra aangezet met zwarte pen. Ook hier de grijze Memento inkt gebruikt voor de SU-Grunge-spetters en wat vegen hier en daar.
Het ronde lila "ding"  zat al tijden in een doosje en kwam nu goed van pas......wie wat bewaart..... 
Uit zilver en lila metallicpapier sterren gestanst met een DesignFolder Extra van MD en tot slot voor de leuk nog 2 stukjes washitape van de Wibra opgeplakt.

Namens Mieke wil ik iedereen die gehoor heeft gegeven aan mijn "oproepje" heel heel hartelijk bedanken. Ze was zooo blij verrast met al die post en dat was nou precies de bedoeling.

Met dit heerlijke weer ga ik ga weer in de vakantiestand dus na een vol kaartenweekje wordt het weer even stil op mijn blog, fijne zonnige week allemaal!

Challenges:

TCPC/words
ILP/3 or more layers
ABC/O=open/anything goes

27 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke kaart heb je voor Mieke gemaakt. Super leuk gedaan, Irene!

Mieke'S zei

Schitterende kaart Irene!
Heel stimulerend om sterk te worden!
"k Wens je vriendin spoedig herstel.
Fijn weekend.
Groetjes Mieke'S

Aartje zei

Wat een leuke kaart voor Mieke, daar zal ze vast veel plezier om hebben. Wat leuk dat er al zoveel jaarten richting haar gingen. Die van mij moet nog gepost worden, maar een beetje spreiding aan Nederlandse blogposten is denk ik wel leuk.
Groeten, Aartje

Trijntje zei

Hoi Irene. Wat een toepasselijk kaartje wat leuk gemaakt. Met alle details. Fijn om iemand blij te kunnen maken met kaartjes. Groeten Trijntje

Anoniem zei

Fijn hoor om op deze manier aan iemand te denken en zo een hart onder de riem te steken. Dat wordt zeker heel erg gewaardeerd.
groetjes Joke

Ans Gilbert zei

prachtige kaart heb je voor Mieke gemaakt,
het is echt afzien voor haar,
groetjes,
Ans

Renate zei

Dit kaartje is er weer eentje om in te lijsten. Hier zal ze vast heel veel steun aan hebben.

-xies- Renate.

Sharon Noble zei

Fantastic card love the colours. Thank you for joining us at I ♥ Promarkers challenge blog. All the best hugs Sharon (DT)

Blankina zei

Wat een gaaf kaartje Irene, ik heb nog nooit van dit merk gehoord...Super modern kaartje perfect in en bij elkaar gemaakt. Ze zal er vast blij mee zijn,lg Blankina

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat is dit weer een leukerd Irene en die tekst is natuurlijk perfect voor deze situatie. Heftig hoor om zo lang van je gezin gescheiden te zijn en het zo taai te hebben. Mijn kaart is onderweg naar Mieke en wat fijn dat het thuisfront zo naar haar toe gaat. Groot gelijk dat je weer even "onderduikt", het schijnt weer erg warm te worden ;p
Liefs Miranda xx

Sarah zei

Leuk dat Mieke zoveel post ontvangt !
Ik kon die vlekjes op mijn kaart verdoezelen , maar het delen van het ' waarom ' vond ik toch toffer .
Het is inderdaad het gebaar dat telt !!
Geniet van je weekje uit ! Liefs ☆ Sarah ☆

GerJanne zei

Mooi weer !! Alles past weer zo perfect bij elkaar qua kleur en wat er allemaal op te zien is. En dat lila 'ding' kwam nu zeker goed van pas. Alsof het er bij hoort.
Fijn dat zoveel mensen weer gehoor hebben gegeven aan jouw en haar eigen mededeling op FB natuurlijk.
Niets is zo leuk als post krijgen als je het nodig hebt!
Liefs,
GerJanne

Scraptastische hobby zei

Dit zal Mieke erg steunen en blij maken, om zo'n mooi kaartje te krijgen Irene! En dat paarse ronde ding, lijkt wel een ronde paperclip! Alles is weer zo gaaf op elkaar afgestemd ... prachtig!!! Nu de dag maar lekker buiten door brengen hè, na zo'n sopweek, haha Fijne zondag verder!
Liefs Gerie

Shona Hamill zei

This is stunning. Great image and details! Thank you for sharing with us at I ♥ Promarkers this week. Shona x

Astrid zei

Een prachtige kaart Irene voor Mieke, dat verdiend ze, ik heb ook al een kaart gestuurd twee weken geleden.
Liefs Astrid

cheryl zei

oh this is super hun love the shape and as always your detail hugs Cherylxxxxx

Diny zei

Ach....wat een toepasselijk kaartje heb je gemaakt Irene....heel erg leuk!
Nee.....ons kleinkindje is nog niet geboren....dat duurt nog een paar maandjes. Mijn man en ik hebben vier dagen het Pieterpad gewandeld en dat was heerlijk!
Groetjes en een fijne zondag,
Diny

Anoniem zei

Wat een prachtige kaart heb je voor Mieke gemaakt Irene! De tekst is weer zo leuk en toepasselijk en het lila 'ding' hihi is een leuke touch :) De kleuren passen zo mooi bij elkaar en het meisje is mooi ingekleurd! Super leuk dat haar gezin naar haar toe zal komen! Dat zal haar zoveel goed doen denk ik :) Geniet van jouw vakantiestand! Het mooie weer kan zo weer voorbij zijn want het is Nederland hè haha ;)
Groetjes Chantal

Stella zei

En met deze kaart steek je haar op een prachtige manier een hart onder de riem. Geniet van je vakantie!

Ans zei

Superleuk kaartje voor Mieke!

De 2e gaat morgen op de bus voor haar!

Liefs Ans

Colinda zei

Wat een leukerdje!! Zijn inderdaad leuke digi's, heb er ook een aantal maar ssst, nog niet gebruikt, hihihi.
Ga proberen van de week een kaartje op de bus te doen.
Een fijne week, lekker genieten,
Colinda

Lia zei

Een supermooie steun in de rug Irene!
Groetjes,
Lia xx

Wybrich zei

Leuke kaart die als ik alles lees perfect voor Mieke is! Super leuke stempel!
Er komt weer mooi weer aan...geniet ervan!

Home sweet home zei

Lovely and fun card.

Have a nice and lovely holiday.

Merethe

Marijke zei

Wat een leuke kaart voor Mieke! Zal der goed doen de kaartjes die ze krijgt. Heb er zelf ook een op de post gedaan. Geniet van je vakantiestand!!

AndreaNorris zei

Hope she recovers soon, brilliant bit of recycling and love the colours. Thanks for joining us at ABC Challenge and good luck
Andrea x

Linda zei

Wat een leuke kaart!!
De vorm en de kleuren en andere details, TOP!
Leuk met die washi tape. Ik heb die ook maar gebruik ze eigenlijk nooit.
Leuk om zo toch weer inspiratie ermee op te doen :)
Lieve groet, Linda