dinsdag 11 augustus 2015

Together always en VRIJKAARTJES DEN BOSCH!!!!!!

Vrienden Hetty en Theo waren onlangs 50 jaar getrouwd en voor die speciale dag heb ik deze kaart gemaakt.


De basis is een kaart van 15x15 cm gesneden uit witte cardstock.
Het DP is van Webster's Pages "Sunday Picnic & Every Day Poetry" en de randen zijn bewerkt met Vintage Photo, net als de randen van het afdrukje. Van een 2e velletje heb ik de bloemen en al die kleine vliegjes uitgeknipt en hier extra opgeplakt zodat ze voor een deel ook het afdrukje omlijsten. De fles met HAPPY stond weer op een ander velletje maar vond ik hier helemaal leuk bij!
De enige digi "Tom and Tilly" is van Mo Manning en ook al zijn Hetty en Theo stukken vlotter dan dit stelletje: de paartjes van Mo zijn en blijven voor mij de leukste als mensen al zo lang bij elkaar zijn!! Oranje is zoo niet een kleur die vriendin Hetty draagt maar ik heb me met het inkleuren laten leiden door de oranje bloemetjes van het DP.
50 is gemaakt met een stans van Memorybox.
Ik heb van alles in mijn hand gehad voor de rechterhoek en uiteindelijk (vol twijfels??)deze samengestelde bloem met besjes en kleine rozenknopjes gemaakt. Het geheel is op een hartje van Joy geplakt dat uit weer een ander stukje DP is gestanst.

Dan heb ik nog iets waar mijn blogdinnen vast heel blij van worden.........vrijkaartjes !!!!


Ik kreeg een heel leuke mail van Robin van JES BV of ik reklame wilde maken voor de Knotsgekke Kaartendagen in Den Bosch en dan zou ik 2 vrijkaarten krijgen. Eerlijk gezegd denk ik dat je daar niet eens meer reklame voor hoeft te maken want het schijnt een van de leukste beurzen te zijn maar ik heb Robin eerlijk gemaild dat ik het dolgraag zou doen maar de afstand veel te groot vind en daarom dus geen gebruik van de kaartjes zou maken. (Weet zij veel dat ik een dame op leeftijd  *lol* ben die compleet versleten is na een beursbezoek en dan ook nog eens ruim een halve dag onderweg met bus en trein........ik dacht het toch echt niet ). Kreeg ik een uurtje geleden een super leuke mail terug dat ik toch 2 vrijkaarten krijg....nou daar maak ik dolgraag 1 van jullie blij mee dus.......reageer maar en dan trek ik zaterdagavond een naam uit de hoge hoed!!

Lieve groetjes,
 
Challenges:

32 opmerkingen:

Danoesja zei

Hoi Irene
Je kaart voor Hetty en Theo is schitterend, ik hou niet zo van oranje maar ik ben wel weg van dit kaartje en die mooie bloemen boven in de hoek zijn echt heel mooi.
Superleuk dat je twee kaarten voor de beurs hebt gekregen maar ik snap wel dat je niet gaat, wel jammer hoor want Miranda en ik hadden je graag weer even in het echie willen zien:-))
Wij gaan op de zaterdag en hebben nog geen kaartjes gekocht dus ik doe graag mee aan deze leuke actie van je.
Liefs, Danoesja

Anoniem zei

Wat een geweldig leuk kaartje!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Scraptastisch zei

Hoi Irene,
Wat heb je toch een mooie stijl van kaartjes maken! altijd prachtige stempels en wat past die bloem prachtig bij het dessin papier! Een kleurrijk geheel, maar absoluut niet TE. En wat zul je iemand blij gaan maken met de kaartjes! Hetzelfde geld voor mij ... een veel te lange en dure reis!
Liefs van Gerie

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
je hebt een prachtige kaart gemaakt met een gave stempel, de bloem is echt schitterend..
Ook ik kreeg zo'n mail over vrijkaartjes, heb er verder niks mee gedaan, veel te ver en met mijn arm, niet handig om daar rond te sjouwen,
groetjes,
Ans

Anoniem zei

Hoi Irene wat heb je weer een mooie kaart gemaakt! Wat zullen Hetty en Theo hier blij mee zijn :) Kijk nou naar het echtpaar op het bankje, samen nog zo verliefd, uitkijkend naar al het moois voor hen! Dat is toch een droom voor elk stel? Hetty kijkt vast door de oranje kleur heen hihi ;) Wat een leuk mailtje heb je ontvangen! Super lief ook dat jij jouw volgers hier blij mee wil maken omdat jij zelf zo ontzettend ver moet reizen! Ik waag graag een gokje enneh .... jij een dame op leeftijd?! Geloof ik niets van ;) Je bent zo oud als je je voelt zeg ik dan maar en de leeftijd is maar een getal :)
Groetjes Chantal

Je@net zei

Wat is dit een super leuke kaart geworden, Irene. Alles past zo mooi bij elkaar!
Hihi....voor deze dame op leeftijd is het ook te ver en te vermoeiend, maar je kunt er vast iemand anders een plezier mee doen :o)

Mariƫtte zei

Wat een super leuk plaatje van die twee. Grappig! Mooi geheel geworden. Groetjes Mariette

corryskaart zei

hoi irene
vind je kaart reuze leuk en dat je met de kleur oranje zo gave kaart kan maken nou petje-af hoor, zelf heb ik ooit een kaart gemaakt met oranje maar die nooit laten zien haha
groetjes corry

Misseke zei

Prachtigmooi kaartje heb je gemaakt voor het echtpaar Irene - supermooi gekleurd en de accentjes zijn helemaal super - helemaal toppie!
Ook voor mij is Den Bosch een heel gereis met de trein en te vermoeiend maar ik ben zeker dat je iemand anders blij kan maken ;).

Groetjes,
Misseke

GerJanne zei

Ha Irene,
Wat heb je een enige kaart gemaakt voor je vrienden Hetty en Theo. Mooie kleuren en het plaatje heb je enig gekleurd.
Ik kreeg ook een mail en je krijgt de kaartjes als je reclame maakt voor de beurs. Ik weet het nog niet, of ik ga. Ik zou het superleuk vinden, alleen kan ik niet op de zaterdag en ik hoor volgende week pas of ik op donderdag of vrijdag werk op school.
Blijft toch nog een verrassing.
Groetjes,
GerJanne

Aartje zei

Wat een prachtige kaart is dit Irene en wat een knipwerk heb jij verricht. Super.
Leuk dat je de kaartjes weg mag geven, maar ik vindt Den Bosch ook net iets te ver weg.
Groeten, Aartje

Sonja zei

Oog voor detail is altijd terug te vinden in jouw kaarten. Leuk ! En je hebt je kaart bovendien een beetje vintage gemaakt.

groetjes,
Sonja

ANJA 3D zei

Wat een prachtige kaart, Irene. Deze digi leent zich heel goed voor zo'n trouwkaart. Prachtig ingekleurd. Ik heb je een mailtje gestuurd op de vraag die jij op mijn blog stelde.
Nou las ik toevallig dat je 2 vrijkaartjes weg mag geven. Nou ben ik nog niet zolang volger bij jouw. Maar waag toch graag een gokje. Ik en mijn vriendin gaan altijd naar deze beurs. Een heerlijke beurs. En wat is dam leuker als je misschien een vrijkaartje winnen. ☺
Groetjes, Anja
ps. ik heb nog even verder gekeken op je blog. Prachtige kaarten maakje

Kreatief met Maria zei

Hoi Irene
Prachtige kaart heb je gemaakt. Vind dit nog steeds een prachtige afbeelding.
Ik heb vrijkaartje gewonnen met mijn kaart voor de wedstrijd "de groeten uit".
Ben er dan ook heel blij mee.
Leuk dat je er iemand anders blij mee gaat maken.
Groetjes Maria

Crea Astrid zei

Wat een prachtige kaart heb je gemaakt. Mooie bloementoef en prachtig papier.

Groetjes, Astrid.

Original handmade by Janneke zei

Hoi Irene,
Kijk Theo en Hetty eens verliefd zitten daar... Heerlijk knus tegen elkaar aan. En al 50 jaar een paar, dat ze nog lang en gelukkig van elkaar mogen genieten!
Je hebt de digi mooi gekleurd Irene en ook de bloemen en DP passen perfect bij elkaar.
Wat leuk dat je nu voor Sinterklaas mag spelen, door vrijkaartjes weg te geven... Ik zou het super vinden om gezellig een dagje te gaan snuffelen in Den Bosch!

Liefs Janneke

Marleen zei

Wat een schitterende kaart heb je weer gemaakt Irene!! Zoals altijd heb je de afbeelding geweldig mooi ingekleurd. Ik vind het ook erg knap gedaan met deze kleuren. Weer eens iets anders en fantastisch mooi.
Lieve groetjes, Marleen

debby4000 zei

Oh what an adorable card and gorgeous too.
Luv
Debby

Colinda zei

Stop maar met twijfelen hoor, ik vind hem helemaal af zo!! :)
Ik heb al een freubeluitje gepland staan in September dus sla deze even over.
Een fijne dag,
Colinda

Sarah - Crea S zei

Hoi Irene, ik ben weer terug van weggeweest... En wat een plaatjes heb ik gemist zeg! Deze kaart is prachtig, vind 'm echt super... Hetty en Theo zullen er zeker en vast heel erg blij mee zijn geweest!
Zo wat leuk! Ik heb nog nooit een scrapbeurs bezocht (misschien ook maar goed voor m'n portemonee?). In Belgiƫ denk ik niet dat dergelijke beurzen georganiseerd worden en heb eerlijk gezegd nog nooit bekeken of er beurzen in Nederland zijn die qua afstand in te passen vallen in onze weekendplanning... Benieuwd wie jij blij gaat maken! Liefs, Sarah,
http://littlecreass.blogspot.be/

Diny zei

Wauw....Irene....wat geweldig dat je kaartjes voor De knotsgekke kaarten en Scrap Dagen weggeeft!Het is maar een klein uurtje rijden hier vandaan.....dus ik doe heel graag mee! Je kaartje voor het gouden paar is super leuk geworden....prachtig afdrukje heb je gebruikt.
Groetjes Diny

Trijntje zei

Hou Irene, wat een leuke kart heb je gemaakt voor een stel die 50 jaar getrouwd zijn. Leuke digi en heel leuk afgewerkt met de bloem. Den Bosch mij ook te ver voor 1 dag..... Maar je kan vast wel iemand blij maken met de kaarten. Groeten Trijntje

Rosina zei

Je kaartje is super leuk Irene , wat een leuk verliefd ouder stelletje...en heel mooi ingekleurd ook...
Ik kreeg ook die mail en heb er vandaag reclame voor gemaakt en wie weet win ik er ook nog wel....zou wel leuk zijn....ik ga er toch wel graag naar toe...alhoewel in Spijkenisse bij DoeAding is het ook nog dit najaar en dat is ook fantastisch leuk...
we kijken wel hoe het gaat lopen...

groetjes Rosina

Helen zei

Lieve Irene, wat een prachtig kaartje heb je weer gemaakt. Wat zal het gouden paar daar blij mee zijn. Jammer dat je niet naar Den Bosch komt had je graag eens live gezien - ik ben er al drie dagen met AnMaCreatief, dus ik loot niet mee. Voor wat betreft mijn diep blauw-paarse hortensia's dat groeit vanzelf, maar ik heb begrepen dat je er roestige spijkers bij moet doen. Weet niet of waar is maar waar ons huis staat was voorheen de loods en kantoor van een bouwbedrijf (zou dus kunnen kloppen van die spijkers ). Xxx helen

bolletjelucky.blogspot.com zei

Deze kaart geeft echt een vertederend plaatje weer Irene. Ik hoop ook nog hƩƩl lang zo met mijn mannetje te mogen zitten..LOL.. Mooie kleuren en dat warme oranje geeft er extra sfeer aan vind ik.
Jammer dat je niet naar de beurs komt maar wel heel begrijpelijk. Voor mij is het een van de dichtst bij zijnde beurzen dus ik ga weer gezellig met Danoesja op stap...hihi. Graag waag ik dus een kansje voor jouw vrijkaarten...ik ga duimen voor mezelf..LOL.
Lieve groetjes Miranda

Sylvia zei

Hallo Irene,

Wat een mooie fleurige huwelijkskaart.Het stempeltje is superleuk.Heel mooi afgewerkt met de bloementoef in de hoek.

Ik woon ook te ver van Den Bosch.Dus ik doe niet mee voor de vrijkaartjes.Ik wilde alleen een leuke reactie bij je kaartje plaatsen.

Groetjes,Sylvia.

Sarah - Crea S zei

Dag lieve Irene, nou, ik denk dat ik m'n kansje ga wagen voor de verloting van de vrij-kaartjes... Bedankt om het te vragen! Heb even gepiept en een dik uurtje rijden valt eigenlijk reuze goed mee. Had ik nooit gedacht! Mocht ik de kaartjes niet winnen, misschien toch een tip voor volgend jaar! Liefs, Sarah

De hobbydroom zei

Wauw Irene wat een mooi kaartje! Ik weet zeker dat Hetty en Theo je kaartje schitterend vinden! En wat bijzonder 50 jaar getrouwd! Helaas hoor je dit steeds minder :( ... En wat jammer dat je niet naar de beurs kunt gaan! Ik had het wel gezellig gevonden om je deze keer in den Bosch te zien ipv Zwolle. Ik wil dolgraag naar de knotsgekke kaarten en scrap dagen! Keer op keer is het een feestje om daar te zijn. En laat ik nou nog geen kaartje hebben. Ik waag dus graag een gokje! Het is voor mij ook een hele opgaven maar ik haal er zoveel positieve energie uit! Heerlijk langs alle stands neuzen. Ik word er gewoon nu al blij van hihi. Succes met kiezen ;) . Hartstikke bedankt dat wij een kansje mogen wagen!

Liefs, Mandy

martina's kaartjes zei

helemaal leuk kaartje !
hier zijn ook de kaartjes al binnen, leuk toch ! helemaal geen moeite vond ik het...
fijn dat je iemand een plezier wil doen, voordeel van het kaartje is, dat er geen dag op staat, makkelijk zat !
grtjs,martina
x

Stella zei

Tisweereenbeauty! :)
XX

Angela zei

Schitterende kaart Irene.... wat passen de bloemen perfect bij het DP!!
Prachtig geheel!!
xxAngela

Adriana zei

Ja, ik kan ook zo twijfelen als ik een kaart maak, maar ik vind je samengestelde bloem echt prachtig op de kaart! Heel feestelijk en mooi gemaakt!
Dank-je-wel voor het meedoen met de BLOEMENchallenge bij AnMaCreatief!
Groetjes Adriana