woensdag 29 juli 2015

LISE

Het kaartje dat wij begin juli kregen voor de geboorte van Lise was het uitgangspunt voor mijn CAS-felicitatiekaartje.......pfffffff .....echt niet zo eenvoudig maar als je zo'n kaartje krijgt lijkt een romantisch exemplaar vol frutsels me niet echt een goed idee.
 
Dit is de binnenzijde van hun kaart 
 
 
 en dit is mijn kaartje geworden (beetje gekke foto maar de rest was nog beroerder hihi!). 
 
 
De vlaggenlijn is van Joy, gestanst uit witte cardstock, met Promarkers de kleurtjes van het origineel gegeven en met foamblokjes verhoogd opgeplakt.
Uit halve cirkeltjes van glanzend papier dat ooit bij een blad zat heb ik een kinderwagen gefabriceerd.
Het piepkleine witte schulpje langs de rand is gemaakt met een Spellbinders-border.
De wielknopen zijn uit mijn hele grote glazen voorraadpot die tot de rand gevuld is maar 2 dezelfde in de juiste kleur......helaas niet dus dan maar een gele en een fuchsia!!
Het kleine koppie in de wagen is een stempeltje dat hoort bij de MD-Smart Phone COL1359.
De hartenballon is ook van MD, blauw gekleurd met een Promarker en er met witte gelpen de naam  op geschreven.
"Beschuit met muisjes" is van clearstamp EC0138 Eline's Words.  
 
Lieve groetjes,

20 opmerkingen:

bolletjelucky.blogspot.com zei

Te gek leuk gedaan Irene...ik vind 'm supervrolijk en perfect afgeleid van het geboortekaartje. En dat van de knopen...héél herkenbaar...LOL..
Lieve groetjes Miranda

Hanny zei

Het kaartje is heel erg goed geslaagd hoor.... Super mooi.

Groetjes Hanny.

Mariëtte zei

Super leuk gedaan. de ontvangers vinden dit vast erg leuk. Groetjes Mariette

Marleen zei

Inderdaad een uitdaging, maar je hebt het ontzettend leuk gemaakt Irene!
Lekker vrolijk en het past er perfect bij.
Lieve groetjes, Marleen

Sarah zei

Leuk gedaan ! Kaart voor Mieke is onderweg , binnenkort zet ik hem op mijn blog . Liefs ☆ Sarah ☆

Scraptastische hobby zei

Hoi Irene
Je hebt het prachtig opgelost en ze vinden hem vast keigaaf! En al had je dat van de knopen niet opgenoemd, had het niemand opgevallen! zo goed passen die twee kleuren als wielen onder de wagen!
liefs van Gerie

Rosina zei

Heel mooi is dit geboortekaartje Irene....wat heb je dat prachtig n.a.v. het originele kaartje...zo vrolijk die kleurtjes allemaal....

groetjes Rosina

Margot zei

Goed gelukt! Heel gaaf!

Je@net zei

Wat een leuke en vrolijke kaart, Irene. Hartstikke mooi gedaan zo!

Anoniem zei

Ik vind 'm super Irene! Te leuk gewoon! Je hebt het zo goed gedaan! Echt complimenten! Hoe leuk is het om als pasgeboren ouders een felicitatiekaart terug te krijgen die helemaal in stijl is van het geboortekaartje dat je naar iedereen verstuurde?! Ik zou dit zo waarderen en noooooit wegdoen :) Geen gemakkelijke opgave zeg jij, maar missie geslaagd! Het speentje dat ik maak is heel veel priegelwerk haha. Ik snij vier heel kleine onderdelen uit die ik eerst heb getekend. Dan plak ik het geheel op bestemming :)
Groetjes Chantal

Stella zei

Dat hippe en felle past goed bij je :) Leuk om een gepersonaliseerde felicitatiekaart terug te sturen. Ik schoot in de lach toen ik dat kleine koppie in de kinderwagen zag. Gaaf!
XX

GerJanne zei

Ha Ireen,
ii heb net op mijn mobieltje een hele rectie achtergelaten, wat een boel moeite kostte, omdat typen op zo'n klein ding heel lastig is, maar ik dacht: Irene is zo'n die-hard om telkens het geduld op te brengen mijn blog te bezoeken, dan verdient e het dat ik ook moeite voor haar doe. Alles dus getypt en wil ik hem plaatsen, (gelukkig dacht ik er ook nog op tijd aan te knippen, zodat ik de reactie weer kon plakken, maar na inloggen bij google, plakte de reactie niet in het vakje wat daarvoor bestemd is. Nu zit ik op een bankje vlakbij het restaurant en receptie waar Wi-Fi te krijgen is. We zijn nog steeds op vakantie, maar morgen is het uit met de pret. Dan zijn we 's avonds laat thuis en we nemen de zon mee vanuit Frankrijk, zodat we daar de komende week zeker nog even kunnen genieten en jullie met ons!
Je kaart is enig! Goed naar het origineel gekeken en dat je dan geen twee dezelfde knopen hebt vind ik echt kostelijk! Geeft ook ene speels effect aan het kinderwagentje.
Nou doei lieve Irene!
GerJanne

Renate zei

Wat heb je dit onwijs leuk gemaakt zeg. Ik begrijp wel dat het een hele uitdaging voor je moet zijn geweest. Maar ook het CAS gaat je goed af hoor.
Je hebt er een lekker vrolijk en kleurrijk kaartje van gemaakt.

-xies- Renate.

Colinda zei

Super leuk gelift!!! Ik vind hem helemaal geslaagd!!
Fijne avond.
Colinda

Jantine zei

Heel erg leuk! Ik probeer geboortefelicitaties ook altijd in de stijl van het kaartje te maken en dat is de ene keer makkelijker dan de andere.
Jij bent er bijzonder goed in geslaagd. Ook zo grappig ok de smiley van de telefoon-mal van MD te gebruiken als kinderkooje!
En die knopen...heel herkenbaar!
Lekker vrolijk kaartje.
Groetjes
Jantine

Angelique zei

Wat heb je de babykaart fantastisch gemaakt in de stijl van de geboortekaart, echt superleuk. Je snoesjes kerstkaartjes zijn zo mooi,ik kreeg gelijk zin om aan kerstkaartjes te beginnen. Geniet nog lekker van jullie prachtige tuin.
Lieve groetjes Angelique

Wil Frutsel zei

Een hele goeie look a like, ook mooi gedecorred vaar de foto met die kleurige knopen!!
xx Wilma

Astrid zei

WOW Irene wat leuk zeg, de Kleuren zo hetzelfde als het geboorte kaartje echt super super mooi gedaan.
Liefs Astrid

Ans zei

Heel leuk kaartje! Past precies bij het geboortekaartje!

Liefs Ans

Trijntje zei

Hoi Irene. Deze vind ik erg leuk ingezet kleuren en dan de kinderwagen van het geboortekaartje. Leuk bedacht. De vlaggen maken het helemaal af. Zij vinden de kaart vast prachtig dat kan niet anders! Groeten Trijntje