zondag 22 juni 2014

HB2U

Omdat ik met mijn berenkaartje had gewonnen mag ik vandaag GD zijn bij de nieuwe challenge van Dutch Card Lovers waar Marjan deze sketch voor heeft uitgezocht.


Dat was dus echt niet appeltje/eitje voor me en na een aantal pogingen met uitgestanste rondjes, een gestanste border en diverse bloemen uit mijn voorraad kreeg ik ineens een idee en dit is het geworden.....lang leve de knopenpot!!!!


De basis is een 15x15 kaart uit zwarte cardstock. Daar op roze glanscardstock van de Action en het script-designpapier is van het paperpad "Vintage Times" van Kaisercraft, de randen flink gedistressed met mijn schaar.
Uit de voorraad eerst een stuk zwart kant en daar het roze kantje op, een bloem gestapeld met in het midden een bloemknoopje met een roze draadje in het hart. Verder allerlei knopen in zwart en roze met in de bovenste een zwart scrappersflos-strikje.
De vlinders zijn gemaakt met ponsjes: de grote van Kars en de kleine van Mireille.
Tot slot de tekst met het Typeset Alphabet van Tim Holtz.

Gaan jullie even op het blog kijken naar de leuke creaties van het DT en nog leuker.........doen jullie gezellig mee aan challenge 213?? 
 
De piratenkaart heeft weer gescored, 1e plaats in de top 3 bij FantasyStampers, een relatief nieuw challengeblog met leuke uitdagingen. 
 
 

Vanavond ben ik er weer met een kaartje voor een jarige blogdin. Er zijn zo van die dagen........

21 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een leuke en originele uitwerking van de schets, Irene.
En natuurlijk gefeliciteerd met je winnende kaartje!
Fijne zondag.

Ingrid Reyners zei

Het blijkt dat schetsen voor meer mensen moeilijk zijn om mee aan de slag te gaan. Jij hebt het heel leuk opgelost door de knopen, en het is een heel mooi resultaat geworden Irene. Leuk dat je GD bent bij DCL. DE uitdaging is goed gelukt. Fijne zondag, en tot straks. Groetjes, Ingrid. ( ik was straks ook al aan het denken ik moet straks ook nog iets plaatsen, want de challenge waar ik aan mee wil doen loopt af)

Wilma zei

Irene.....ik vind dat jij een PRACHTIG kaartje hebt gemaakt n.a.v. de schets. Lang leve Irene met de knopenpot.
Liefs Wilma ☺☺☺

marion zei

Wow die is gaaf zeg, prachtig gemaakt en wat een idee, ik vond de schets best moeilijk, maar wat een prachtkaart heb jij hiermee gemaakt, schitterend, liefs, Marion

Misseke zei

Schitterend kaartje heb je gemaakt naar aanleiding van de schets Irene - superleuk uitgewerkt en super geslaagd. Leuk dat je GD mocht zijn. En ook leuk dat je in 1 bent geworden - super!
Groetjes,
Misseke

Sarah - Crea S zei

Wow Irene, wat een prachtig kaartje! Echt zo mooi met dat roze en zwart! Magnifique!
- ik vind je kaartje zo mooi dat ik er zo enthousiast van wordt maar dat er niets anders uit m'n mond komt dan, mooi, wow, ...! - Liefs,
http://littlecreass.blogspot.com/

Anoniem zei

Wow dat is een lastige sketch zeg. Daar had ik niks mee gekund geloof ik. Maar wat is dit leuk geworden zeg. Echt super gedaan hoor.
Groetjes Joke

Nicole zei

Hij is gaaaaaaaaaaaaaaaafffffffff!!! Supermooi geworden en wat een ontzettend leuke sketch!! Ik vind ook de kleurencombi helemaal WAUW!!!
Liefs, Nicole

Anita Meijer zei

Wat heb je dit schitterend gemaakt Irene, ik vind het supermooi, prachtige kleurencombi ook.
Liefs van Anita

Marianne Schut zei

Hai irene, wat een super mooie uitwerking van deze leuke sketch!
Deze stijl ligt jouw ook hoor, ook de kleurencombi vind ik helemaal mooi. Fijne zondag nog, liefs marianne

Scraptastische hobby zei

Je crea kruid is weer terug gekomen Irene!?! wat een supere vondst met de knoopjes!!! Ik ben ook vaak veel te krampachtig met schetsen...maar je hebt een keigaaf kaartje als gast DT gemaakt!!!!
een fijne zondag verder...lieve groetjes van Gerie

Marlies zei

Een hele mooie kaart in een mooie kleuren combi. De sketch is leuk maar het lijkt me moeilijk om daar iets mee te bedenken. Jij hebt een hele leuke manier gevonden met de knopen. Super gedaan en een geweldig resultaat. Ook leuk dat je GDT mag zijn! groetjes, Marlies

Colinda zei

Wat is die leuk!!! Was heel benieuwd naar je uitwerking toen ik de schets zag. Wat een uitdaging, vind hem super goed gelukt!!
Gefeliciteerd met je 1e plaats.
Een fijne zondag,
Colinda

corryskaart zei

hoi irene
nou het is je toch maar prachtig gelukt met deze erg mooie en leuke kaart en van harte met alles wat je wint, je bent een KANJER!!
groetjes corry

Jolanda Cuper zei

Wow wat een super kaart!
Prachtige kleuren combi!
Groetjes Jolanda.

Ans Gilbert zei

Je hebt een knappe uitwerking van de skech gemaakt, dat doe ik je niet na..mooie kleuren, leuk idee de knopen, liefs Ans

Aartje zei

Wow wat leuk gedaan, heel anders dan je normaal maakt. Maar ik vind dit ook heel leuk geworden.
Groeten, Aartje

Blankina zei

Prachtig!! Mooie uitwerking van de schets en mooie kleur combo!
Leuk dat je GDT bent,
LG Blankina

http://cheryl-cherylscreativeatcscards.blogspot.co.uk/ zei

Oh hun I just adore this piece its fab and those buttons just a great touch hugs cheryl xx

Anoniem zei

Wow! Wat een super leuke kaart met al die knopen! Goede combi, roze en zwart!
Liefs, San

Marjan zei

Je wist al dat ik hem heel mooi geworden vindt, je hebt de schets prima uitgewerkt! Leuk dat dat je onze gastdesigner bent, Irene!