zondag 9 juni 2013

If fishes........................

Vandaag laat ik jullie een kaartje zien dat ik heb gemaakt voor de 50e verjaardag van Marti, de man van Nicole die graag op zee gaat vissen!


De basis is uit Kraft gesneden en het DP komt uit het tijdschrift Mijn Hobbykaart, toepasselijker kan toch bijna niet?? Een stuk ribbelkarton bewerkt met Walnut Stain en witte distress marker.
Blauw/wit bakerstwine er over met een vischarm er aan, een stukje schelp en een hele leuke tekst van TLC er op.
Het vissertje is een Hanglar Stanglar stempel , ingekleurd met Promarkers en op de vissen in de emmer heb ik wat Stickles gedaan. Rechts nog een keer een grote vogel uit het papier geknipt, op een foampje geplakt en op het randje geplaatst..................als ie nu maar niet.............!!!!!!!!!
Links boven een Whimsy-cornerdie uit Kraft met hotfixsteentjes en aan de onderrand een gekregen stans met golven (weet helaas niet meer van wie en waar de stans van is). Daar twee zigzaglinten op en nog wat schelpen uit mijn glazen pot met een verzameling van lang vervlogen strandvakanties, komen ze toch weer van pas!

Deze kaart is gelukkig wel goed aangekomen want.....de cowboykaart voor Moritz helaas niet!!!! Mijn nicht heeft alleen een compleet gehavende envelop gekregen met een berichtje van de Deutsche Post dat dit waarschijnlijk in Nederland gebeurd is...zou ik ook zeggen *lol*! Waarom wordt die lege envelop alsnog bezorgd vraag ik me dan af, gooi dan alles weg!!!!  Ik baal enorm want hij heeft nu echt de leeftijd om van zijn post te genieten (voorheen werd alles snel in veiligheid gebracht voordat die kleine handjes er alles af konden plukken hihihi). Gelukkig heb ik dit nog nooit eerder gehad, niet met mijn eigen kaarten en ook niet met post die voor mij bestemd was dus duimen dat het bij deze ene keer blijft!

Fijne week allemaal, geniet van het mooie weer!!!




Challenges:

Kleurenfestijn juni/vakantie
Duymelot juni/seaside
Herecometheboys-53/use ribbon (blue and brown ricrac)
SimonSays/masculine
Scrapcards-48/kleuren

43 opmerkingen:

Riet zei

Wat een schitterende kaart Irene,leuk die stempel,mooi papier gebruikt.

Liefs Riet.

bolletjelucky.blogspot.com zei

Wat een leuke kaart Irene,ik moest zo lachen wat je zei over die vogel,haha,brengt geluk zeggen ze als het gebeurt... Ik vind de tekststempel ook heel gaaf,mooie spreuk. Rot zeg wat er met de kaart voor Moritz is gebeurd hij was zó stoer en alles klopte ook zo leuk,balen!!! Lieve groetjes Miranda

Anita Meijer zei

Wat een schitterende kaart heb je voor de man van Nicole gemaakt Irene, ik vind hem helemaal super. En wat erg zeg van de kaart voor Moritz, dat is toch niet normaal, echt niet leuk en dat dat zo maar kan.
Liefs van Anita

marion zei

Jammer dat het kaartje zoek is. Dit is een schitterend mannen kaartje, liefs Marion

Angela zei

Deze kaart is weer helemaal geweldig Irene.... met weinig heel veel maken, dat is een kunst die jij als geen ander verstaat.
Wat zonde van de kaart voor Moritz.... ik stuur tegenwoordig alle eigengemaakte kaarten in bubbeltjes enveloppen; ideaal!!!
grt Angela

GerJanne zei

Ha Irene,
je bent maar druk met de mannen van je blogdinnen! Nou ja, zolang Ben er geen problemen mee heeft....;-)
Dee kaart is weer helemal leuk! je maakt gewoon echt van die leuke veerhaalkaarten. Misschien kunnen we dat doen, maak jij de kaart en ik het verhaal, dan hebben we een maxi-album. Geen boekkaart, maar een kaartenboek. Oh, sorry, mijn fantasie laat me meeslepen. Komt vast doordat ik een beetje daas wordt van dat portfolio waarmee ik bezig ben...
Ik doe bewerkelijke kaarten met veel details ook in bubbeltjesenveloppen....
Lieve groetjes,
GerJanne

anncreatief zei

Wouw, wat is deze leuk, heel erg geslaagd en mooi gedaan !
Liefs anneke

Marlies zei

Een hele mooie toepasselijke kaart! Prachtige details en wat een leuke tekst! Wat jammer dat je kaart voor Moritz niet is aangekomen die was zo mooi gemaakt en je hebt er zoveel moois op verwerkt. (Ik was op vakantie en zie die nu pas) Ik hoop voor je dat deze wel heel aankomt. groetjes, Marlies

Anoniem zei

Wat een plaatje! Erg leuke tekst en leuke details. De golfjes zijn mooi gemaakt en alles past perfect bij elkaar.

Liefs, Myriam

Ans S. zei

Wat een super mooie mannenkaart met veel leuke details.
Balen dat de kaart voor Moritz niet meer in de enveloppe zat, ik vind het heel sneu voor hem, het was zo'n mooie kaart en met veel liefde gemaakt.

Groetjes Ans

Anke zei

Schitterende kaart Irene.
Wat jammer dat je kaart voor Moritz niet is aangekomen,
Helaas heb ik al meer meegemaakt.
Maar dan met kerstkaarten.
Altijd jammer van al je werk
liefs Anke

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Wat heb je een superleuke kaart gemaakt voor Marti..leuk stempeltje en mooie tekst, prachtig het papier met de mooie vogels..en inderdaad die ene zit wel een beetje gevarlijk..hihi..en wat jammer dat de kaart voor Moritz niet is aangekomen..ook ik verstuur alle kaarten in een bubbeltjesenvelop, ik heb speciale CD enevloppen, daar past een 4-kante kaart perfect in...maat het zou gewoon niet moeten kunnen,dat dit gebeurt..Liefs van Ans

Paddington fan zei

Gorgeous card, love the image and sentiment and all your finishing touches are perfect! Thanks for joining us at Here Come the Boys, love Jacky x

Lia zei

Super gaaf kaartje zeg,
groetjes Lia

Rachel zei

Leuk kaartje Irene, prachtig gedaan! En wat een leuke tekst....Balen van je andere kaartzeg, die post ook altijd....grrr!
Rachel xx

Tinie zei

Wat ontzettend sneu voor Moritz, helemaal op deze leeftijd en hij was ook nog zo mooi! Wat laat je hier ook weer geweldige details zien, zoals dat visnet en dan die zeemeeuwen, geweldige kaart weer!!!

Groetjes Tinie

Nicole zei

Marti is ontzettend blij met jouw kaart Irene! Hij vindt hem geweldig en die tekst.......echt super!! Wat ontzettend balen zeg van de kaart voor Moritz. Maar gelukkig hem je hem wel vereeuwigd.......
Liefs, Nicole

Heather zei

A stunning card, I love your design and fabulous papers. Your little hAnglar boy is adorabe - beautifully colours and gorgeous details!!!

Thanks so much for joining with Simon Says Stamp challenge
hugs
Heather xx

Scraptastische hobby zei

Wat heb je een prachtige kaart gemaakt Irene. Zoveel leuke dingen op te zien, en prachtig papier gebruikt.
Super leuk dat je met dit kaartje mee doet met de Scr@p-Cards Challenge. En ik ga je blog ook meteen volgen, want ik zag heel veel leuke dingen!
Groetjes van Gerie

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

wat een super leuke mannenkaart,nu maar hopen dat die vogel zich inhoud, ha ha ha.
balen van de kaart voor Moritz zeg, het was zo'n mooi kaartje en je hebt er toch ook je werk aangehad en sneu voor Moritz, hoeft het kaartje nu niet veilig worden weggezet voor kinderhandjes, sloopt de post het wel.

groetjes jolande

Erica ♥ zei

Wat zonde zeg dat die kaart niet aan
is gekomen, echt balen, en je had er
nog wel zo veel werk aan gehad...
Deze kaart is ook weer heel erg
mooi, prachtig gemaakt ☼

Fijne nieuwe (knutsel) week ☺
lieve grtjsss Erica ¤
heidebloempjuh.blogspot.nl

Jolanda zei

Hoi Irene,
balen zeg als post niet (goed) aankomt! ik heb ook geen goede ervaringen met de DP...begin van het jaar 2 kaarten niet aangekomen grrr...
Je visserskaart vind ik te gek! wat een leuke details;0)
grtz Jolanda

Marjan zei

Dat is echt jammer, als zo'n met zorg gemaakte kaart dan zo beschadigd wordt! Hopelijk komt deze wel aan, want het is zo'n mooierd! Prachtig zomers tafereel en alles past werkelijk perfect bij elkaar.

Louise zei

Oh wat erg Irene niet alleen dat werk wat je eraan gehad hebt, maar nu moet Moritz ook nog die prachtige verjaardagskaart missen, echt schandalig tegenwoordig wat ze bij de post doen grrrrrrrrr. Gelukkig dat deze wel goed is aangekomen,wat een kunstwerkje heb je er weer van gemaakt, al die leuke details erop, hij is super!!!.

gr.LOuise

Lia zei

AAah, wat jammer van de kaart voor Moritz. Hij was zoooo leuk!! Maak je hem nog een keer, want hij zal er best van genieten!
Je kaart van het vissertje is ook een leukerd!
Hier in het zuiden schijnt vanmiddag de zon, dus goede kans dat Yvonne het treft in Zeeland.
Dank je wel voor je goede wensen,
Lia xx

Mariëtte zei

Prachtige kaart heb je weer gemaakt en die golven zijn wel heel erg echt! groetjes Mariëtte
p.s. jammer van de kaart voor Moritz

Marijke zei

Alles past weer zo mooi bij elkaar Irene. Prachtig hoe je het thema helemaal uitwerkt! Schitterend geheel. Zo dat is balen, het kwijtgeraakte kaartje voor Moritz!!

Groetjes,
marijke

Malika zei

je kaart is echt te gek. super mooi hoor,en prachtige kleuren. je hebt het thema mooi uitgewerkt, heb je gevonden terwijl ik aan het piepen was bij Angela. Ben gelijk volger geworden;

Groetjes Malika

Erica ♥ zei

En natuurlijk ook heel erg leuk dat
je meedoet met de Challenge bij
Kleurenfestijn, dank je wel ☼

Grtjs Erica ☺

Aleida zei

Een heel mooi kaartje, Irene!
groetjes,

Antoinette Voorn zei

Wauww wat een super kaart weer en toepasselijke kleuren!
wat jammer van de kaart voor Moritz
Gr Antoinette
http://antoinettecreacards.blogspot.nl

Je@net zei

Alweer zo'n prachtige kaart. Mooi geworden, Irene.
En wat vreselijk balen dat juist die mooie kaart voor Moritz niet aangekomen is.

Pop's Cards zei

Good morning sweetie...

This is gorgeous...

Huggles Pops x x x

Berlinde zei

Wat heb je deze weer leuk gemaakt Irene, een prachtig kaartje!
Zonde dat je vorig kaartje niet is aangekomen.
Lieve groetjes, Berlinde

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Ha die Irene,
Je hebt wel een heel toepasselijke kaart gemaakt. Al ben ik nu op een andere stijl over gegaan, toch vind ik deze kaarten altijd leuk om te bewonderen. Je stukje ribbel karton doet het goed en dat net. Heel leuk gedaan meis. Hoe is ie verder?
Gezellige lieve groetjes weer van Lida

sajith zei

Really nice card for Fathers day. Congratulations.
I have seen your card at
http://simonsaysstampschallenge.blogspot.com.au/2013/06/masculine-father-day.html

And visited your blog.

Any way Happy Fathers Day Quotes to all visitors of this blog

Ghea zei

WAT EEN SCHITTEREND KAARTJE HEB JE GEMAAKT IRENE, LEUK ZO IN HET BLAUW.
LIEFS GHEA

Deborah zei

Oh, wat een ontzettend leuk kaartje! Heel mooi thema en leuk uitgevoerd hoor! Top!!!
Liefs, Deborah

Stacey zei

stunning! Great to have you join in at Here come the boys x

Stacey zei

stunning! Great to have you join in at Here come the boys x

Anoniem zei

Thanks for sharing and playing at Here Come The Boys Use Ribbon Challenge Woo x

Aartje zei

Wow Irene, deze kaart vind ik super zeg. Alles klopt er aan. De kleuren, de lay out, de leuke details. Echt geweldig mooi is deze. Vind de golven met het zigzaglint er onder een idee wat ik echt moet onthouden.
Groeten, Aartje

Unknown zei

Prachtige kaart Irene, mooi details erop het past allemaal zo mooi bij elkaar top, bedankt voor het meedoen aan onze challenge bij het Scrap Cards Challenge blog.

Lieve groetjes Suze