donderdag 13 juni 2013

Hallo allemaal,

Zo maar even een berichtje tussen door want het freubelen en bloggen staat behoorlijk op een laag pitje momenteel, wat ik laat zien heb ik gemaakt toen het koud en grijs was buiten.

Er zijn weer een aantal nieuwe volgers bijgekomen, hartelijk welkom en heel leuk dat jullie mijn blog de moeite waard vinden! Nu maar hopen dat per 1 juli er geen grote paniek uitbreekt omdat alles gaat veranderen en we geen leeslijsten meer te zien krijgen...ik lees er van alles over en weet eerlijk gezegd niet goed wat ik zal/moet doen....wacht het maar even allemaal af heb ik besloten en duim dat het meevalt!!!

We zijn naar de jarige Moritz geweest die oa heel graag een trommel wilde................
En hier een wat een duidelijkere foto van de kleine boef op een poster.....grapje van de fotograaf !

Verder ben ik heel veel buiten en in de weer in de tuin, mijn andere grote passie. Er zijn ook Open Tuin Dagen in de Provincie en daar genieten we ook enorm van.

                                    

Gisteren waren we een heeeeeeeeeel lange dag naar Amsterdam en het schitterende Rijksmuseum en volgende week gaan we weer die kant op (tenzij de voorspelde hittegolf echt komt!!) en doen we de Hermitage en Museum van Loon....ben al moe als ik er aan denk maar gelukkig zijn er heel veel leuke terrasjes om bij te komen!!!

Groetjes,


23 opmerkingen:

Summer-design zei

Hier hetzelfde verhaal Irene, blog weinig en kaarten maken komt er ook niet zo van...ook helemaal geen behoefte aan. Ik wacht 1 juli ook gewoon af en zie wel wat ik dan ga doen. Leuk dat jullie erop uit trekken, dat is een andere manier van genieten...ook leuk!

Groetjes, Wietske

CARDS BY JOL AND ART BY JOL zei

leuke foto's van Moritz, misschien komen we hem nog eens tegen bij hollands next talent, goed oefenen op de trommel.
ik wil ook nog eens naar het rijksmuseum, maar inderdaad niet met zomers weer, veel plezier volgende week en lekker een paar terrasjes pakken.

groetjes jolande

Liesbeth zei

Genieten hoor Irene, en als het niet met freubelen is, dan maar van wat anders.
Veel plezier.
groetjes Liesbeth

Aleida zei

Dat zijn ook leuke dingen om te doen!
groetjes en veel plezier op de terrasjes!
groetjes,

Ghea zei

leuke foto van Moritz....wens je een hele fijne week volgende week.
iK HOOP DAT HET NIET TE HEET WORDT.
lIEFS gHEA

Anneke zei

lekker genieten hoor want de zomer is kort en de winter lang en dus tijd zat om weer te frobelen.
gr van An en leuke foto,s heb je gemaakt

Rachel zei

Volgens mij ben je niet de enige die het bloggen en freubelen op een laag pitje heeft gezet! Er zijn ook zoveel andere leuke dingen...... Geniet ervan! Rachel xx

GerJanne zei

ha Irene,
hier is het juist andersom. Het lijkt wel dat ik meer freubel naarmate ik minder tijd heb. Vraag me niet hoe het kan...Volgens mij heb ik vaker wat gemaakt en geplaatst dan voor de studie. En ik nog bang dat het er bij in zou schieten. Wat leuk die kleine Moritz met zijn trommel. En A'dam ja dat staat ook op mijn verlanglijstje. Ik kom er geregeld, maar het Rijksmuseum moet nodig bezocht worde. Geniet er van....

GerJanne

Stella zei

Hier gaat het al net zo.... werken, leren en dan ben ik blij als ik ff zit...en er is zoveel meer. Je dierbaren en vrienden. Heerlijk een dagje rijksmuseum. Dan tank je ook een beetje bij hé !

X Stella
P.s. Ik heb niets meegekregen van de veranderingen op Blogger. Verdwijnt de leeslijst ? Of het hele dsshboard ?

Angelique zei

Ook dat is genieten!!!
Liefs Angelique

arjette zei

Wat een leuke foto's van Moritz!!!
En geweldig naar het museum, die staat bij ons ook nog op het lijstje maar krijg de kids nog niet zover....

gr. arjette.

Erica ♥ zei

Leuke foto's heb je gemaakt, en geniet
er maar lekker van, dit soort
uitstapjes doen ook goed hoor !
Ik volg al mijn blogs met Bloglovin,
al een hele poos, en het bevalt me
heel erg goed, als je daar aanmeld
kan je geloof ik ook alles van google
over zetten, wel zo makkelijk ☼

Een fijne week nog,
liefs Erica xox

Lenie zei

Nou een heerlijke dag gehad in Amsterdam en wat een leuke foto's van Moritz.
groeten Lenie

corryskaart zei

Hoi Irene
Wat een leuke foto's van moritz en toch heerlijk dat je ook op een andere manier kan genieten en wat het blog betreft ook ik wacht maar af want weet ook niet wat te doen!!!
Groetjes van corry

jaimie zei

Hallo Irene,

Leuke foto's en geniet van alles wat je kan hoor.

Groetjes, Jaimie

jolanda zei

Ik denk dat ik ook gewoon maar ga afwachten wat er gaat gebeuren, want nu weet je hoe alles werkt en dan moet je eerst weer wennen aan de nieuwe dingen.
Als het moet, zien we het dan wel weer verder.

Ans Gilbert zei

Hoi Irene,
Wat een leuke foto's van Moritz, zo te zien erg blij met zijn cadeau..geniet van het mooie weer en je uitstapjes..liefs van Ans

Danoesja zei

Hoi Irene

Ik denk dat veel mensen op dit moment niet zoveel bloggen, er zijn immers ook veel andere leuke dingen waarvan je moet genieten......doe ik ook op dit moment:-)
De foto's van Moritz zijn erg leuk, van zo'n manneke kan je alleen maar genieten toch.
Een heel fijn weekend en veel plezier nog bij je uitstapjes.

Lieve groetjes
Danoesja

bolletjelucky.blogspot.com zei

Hoi Irene,hier hetzelfde verhaal,vandaag heerlijk de gehele dag rond-gerommeld in de tuin,au,au m'n ruggetje(die moet ook weer even wennen),en in het zonnetje een romantisch boek wat zich in Italië afspeelt zitten lezen met een koud rosé-biertje héérlijk,moet je ook nemen op die terrasjes..LOL,fijn weekend en lieve groetjes Miranda

Nicole zei

Geniet maar lekker van alles, lieve Irene!! We vergeten je heus niet, hihih!! Wat is die kleine trommelaar blij met zijn k-do en de fotograaf heeft dat heel leuk gemaakt hahaha!! Fijn weekend. Liefs, Nicole

Tinie zei

Ik heb nog niets gelezen van het blog.........wacht het in spanning maar af..... Wat laat je prachtige foto's zien, die van die poster is echt gaaf!!! En net als hier, geniet van deze tijd van het jaar, komende winter kunnen we weer lang genoeg binnen zitten. Fijn weekend!!!

Groetjes Tinie

Aartje zei

Hallo Irene, ik voel me al bezwaard dat ik zo weinig blog op dit moment, maar het zal wel de tijd van het jaar zijn want ik lees het bij veel mensen.
Je foto's zijn mooi, zeker die op de poster.
Groeten, Aartje

Ans zei

Leuke foto,s en geniet van het mooie weer en alle andere dingen

Liefs Ans