donderdag 10 oktober 2024

Fijne Kerst/Gelukkig Nieuwjaar

Op 1 juni tijdens het Creatief Café bij Nelleke had ik het begin van dit kaartje bij me dat nu perfect bij de maandchallenge van 52 WTC past. De voorkant was een beetje saai en Nelleke kwam met het idee een frame rond het plaatje te doen en ik heb er nog wat grote sneeuwvlokken met een grijs steentje in het hart bij gedaan, zo heeft het idd wat meer pit. Als je aan de zilverkleurige draadjes trekt komt er een verrassing tevoorschijn - toch maar even een pijltje bij gezet hihi.







De enige sneeuwmannen van MD mocht ik ooit van GerJanne stempelen en nu zijn ze op. De twee die je hierboven ziet zijn ingekleurd met Promarkers.


De twee op de binnenkant heb ik gekleurd met de schitterende Faber Castell Polychromos potloden van Aartje. Het is dat ik de grote houten doos van Derwent heb en natuurlijk de koffer vol Promarkers maar anders zou ik ze direct aanschaffen maar ja...dik 200 Euro om er zo maar bij te hebben is me toch iets te dol!
De gestanste teksten zijn van Carlijn Design, uit wit gestanst en op kleur gebracht met Promarkers. Het dp is van een Action-blokje en daar is ook de snowpen van waar de stipjes mee zijn gezet. 

Fijne donderdag, 





8 opmerkingen:

Martha zei

Prachtige kerstkaart, Irene
Wat leuk met dat verrassende label
Heel mooi gemaakt en ingekleurd!
Liefs Martha

Marjolijn van Elsberg zei

Echt heel erg leuk met ook nog dat label er in.

Colinda zei

Wat een leukerd, leuk dat ze allemaal om het hoekje kijken! Ja, nieuwe potloden zijn zo verleidelijk maar ik maak ook eerst die ik heb op.

Trijntje zei

Je hebt hele mooie kaarten met deze leuke stempeltjes gemaakt.mooi gekleurd. Je kan wel aan de gang blijven met kleuren en inkten… ze bedenken steeds wat nieuws… maar je kan toch niet overal met werken… De kaarten leuk opgemaakt zo. Deze stempeltjes zijn erg mooi. Je kan ze leuk inkleuren met verschillende kleurtjes. Groeten Trijntje

bolletjelucky.blogspot.com zei

Oh een heuse toverkaart, gaf dat de achtergrond verandert bij het omhoog trekken van het label. Ook de binnenkant is een plaatje Irene, prachtig ingekleurd zijn alle stempels.
Dank je wel voor je deelname aan de challenge bij 52 WTC.
Lieve groetjes Miranda dt 52 WTC

Lia zei

O, wat een enige kaart! De sneeuwmannen zijn al zo leuk en dan op deze manier verwerken: top gedaan!!
Lia xx

Lia zei

Ook leuk dat je hem bij POE laat zien! Dank je wel namens het team.
Lia xx

Marjan zei

Gaaf dat label erbij en het framepje staat super als omlijsting ! Mooi gekleurd en ook nog een mooie binnenzijde!